Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

marantz sr 7009 9.2ch atmos

Sokpontegy elő és végfokok, processzorok
Lezárt
gurobin
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: gurobin »

köszönöm elkelt,egy fórumtársnál teljesít péntektől.
7.2.4 /atmos/.Klipsch rf62,rc64,rs35,rb25,rw12 subok,4jamo atmos hsz.2 x parasound hca 1000végfok,2x sharp 8800 dual mono végfok,behringer nx 3000D végfok.arcam 390,Ziddoo z9x ,onkyo bd sp 309 blue ray, diy tápkábelek,diy hsz vezetékek,optoma UHD51 4K projektor,100' széles screenline vászon

gurobin
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Neked sehogy, én kiszedtem a címből.
Köszönöm
7.2.4 /atmos/.Klipsch rf62,rc64,rs35,rb25,rw12 subok,4jamo atmos hsz.2 x parasound hca 1000végfok,2x sharp 8800 dual mono végfok,behringer nx 3000D végfok.arcam 390,Ziddoo z9x ,onkyo bd sp 309 blue ray, diy tápkábelek,diy hsz vezetékek,optoma UHD51 4K projektor,100' széles screenline vászon

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6194

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Igazad van István! köszönöm az észrevételt,megnézem hogyan lehet kijavítani!
Neked sehogy, én kiszedtem a címből.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

gurobin
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Üdv mindenkinek,

Nekem ami szembetűnő javításra szoruló, az maga a cím.
Az sr7009 még nem tudja a DTS:X-et
Viszont Auro 3D-re frissíthető

Amúgy egy remek avr...

Üdv ✌️

Igazad van István! köszönöm az észrevételt,megnézem hogyan lehet kijavítani!

VMP
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 42

Hozzászólás Szerző: VMP »

Üdv mindenkinek,

Nekem ami szembetűnő javításra szoruló, az maga a cím.
Az sr7009 még nem tudja a DTS:X-et
Viszont Auro 3D-re frissíthető

Amúgy egy remek avr...

Üdv ✌️

gurobin
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Ha szükséges az eladó kérésére kitakarítom az OFF-okat a topikból.
megköszönöm ha kitudod,sok értelme nincs a hszeknek!

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Ha szükséges az eladó kérésére kitakarítom az OFF-okat a topikból.

Komisszár
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 11

Hozzászólás Szerző: Komisszár »

Először is bocsánat az off topicért!
Az eladó szerintem - amíg ezzel nem téveszti meg a potenciális vevőt - azt ír be a hirdetésbe, amit akar. Amennyiben valaki vételi szándékkal bír, ráír privátban, hogy tisztázzák az esetleges hirdetési anomáliákat, aki meg nem akar vásárolni, az minek offol? Nem hiszem, hogy feltétlenül a segítő szándékot lehet ilyenkor kiemelni...
Szóval szerintem úgy írd, ahogy érzed!  
You've got to ask yourself one more question: Do I feel lucky?

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Az utolsó mondattal szóról szóra egyet értek!Így igaz.

Valahol igaz, de az alkatrészek elfáradása legtöbbször az évek múlásával észlelhető, illetve azok minősége is meghatározó..
Nem vagyok műszaki ember, csak rengeteg AVR elfogyasztása után vélekedem és a hosszú élettartam kulcsa szerintem a túlméretezés lenne, ami az AVR-ekre nem igazán jellemző, függetlenül milyen márkák és milyen kategóriában tartoznak (esetleg kivétel képez a néhány nagy cég  zászlóshajója millás nagyságrendben újkorában.
Ez a 7009-es még annyira zsenge korú hogy esély sincs rá, hogy bármi elromolna benne. 
A HDMI panelek témája már kérdőjeles, de ha most azt félretesszük és általánosságban beszélünk róluk,
van olyan 5-6 éves erősítő, melyben már púpos a kondenzátor és cserére szorul, van 15-20 éves korú,ami pedig még tökéletes.
Ha 5-6 évesen kiszárad a kondi az tuti, hogy írtó sok üzemórát tud maga mögött ez idő alatt.
Az AVR egy központi erősítő, sok kütyü használható az ő tápjáról  etetve, így van ahol egész nap működésbe lehet akár.
Ezért szerintem az egész napos használat jobban emészti az alkatrészek kopását, mintha 3-5 órán át extrém terhelést kap időnként.

gurobin
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Szerintem pedig nem felesleges. Én azt gondolom, hogy a fórumtársak (lehetséges vevők) kisebb része gondolja úgy, hogy tök mindegy az erősítőnek, hogy mennyire nagy hangerőn hallgatták és mennyit (hány órát) működött eddigi életében, könnyen lehet, hogy sokaknak ez előnyt jelent a leírt információ.
Annak ellenére, hogy elvileg bírniuk kell a tartós üzemet nagy hangerőn is, a melegedés összefügg a hangerővel, az üzemidő és hőmérséklet pedig egyes alkatrészek élettartamával (kiszáradás).

Az utolsó mondattal szóról szóra egyet értek!Így igaz.

gurobin
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Pedig az eladó írta nem is melegszik annyira...pedig melegszik ez is.Nem is kicsit.Akkor most már meg is dőlt itt valami.(fizika óra)..vagy még sem?:-))
Értelmezd légyszives ami írva van! Az én általam hallgatott hangerőn  nem melegszik annyira!Hihetetlen ezek szerint ha nagyobb a hangerő akkor jobban melegszik,esetleg mert nagyobb terhelést adsz neki 9 csatornán.Fizika óra...nem igazán értem hogy vmit nem tudsz értelmezni sem,de tolod még az észt is hozzá,és gyártod az elméleteid...igen melegszik természetesen,mint mindegyik erősítő.De mégsem annyira h panel hibás legyen tőle,ez a nem mindegy talán ennél a szériánál is.

Ludas
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 3

Hozzászólás Szerző: Ludas »

Tartós hangerő Wattok száma? Sokat megtéveszt.  Én azért megnéznézném kinek hogyan is Pl 4 ohm-os vagy 8 ohm hangfalakon mikor füstöl meg majd a kenvenc erölködö. .Adj nagyobb akár dupla kábelezézst és tovább és szebb is a hangja mint simán

Minél kisebb a hangfalak ohm- ja annál jobban terheli az erőlködöt. Tapasztalat.
Az is igaz hogy-ha eggy erősítö felveszi a höfokot, ügy érte használatba van akkor szebben szól mint hidegen bekapcsolva-

Szerény véleményem

bojli001
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 16

Hozzászólás Szerző: bojli001 »

Pedig az eladó írta nem is melegszik annyira...pedig melegszik ez is.Nem is kicsit.Akkor most már meg is dőlt itt valami.(fizika óra)..vagy még sem?:-))

gyeniko
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 274

Hozzászólás Szerző: gyeniko »

Írni bármit lehet...
Nálam semmi köze a melegedésnek a hengerőhöz.

A kérdés nem az volt, hogy igaz-e, amit a hirdető ír, de miért is ne volna az? Én minden esetben arra gondolok, hogy igaz.
A Te készüléked sokat hiányozhatott a fizika óráról, vagy digitális a végfok, ott talán kisebbek a különbségek.  
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!

gyeniko
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 274

Hozzászólás Szerző: gyeniko »

Szia.
Ki az aki torzításig hallgat valamit?Egyébként az még lehet a hangfal gyengesége is.Egyetértek Fodesszal.Felesleges ilyen hangzatos kijelentéseket beírni egy hírdetésbe.Az erősítőnek nem kell reklám.Remek darab.

Szerintem pedig nem felesleges. Én azt gondolom, hogy a fórumtársak (lehetséges vevők) kisebb része gondolja úgy, hogy tök mindegy az erősítőnek, hogy mennyire nagy hangerőn hallgatták és mennyit (hány órát) működött eddigi életében, könnyen lehet, hogy sokaknak ez előnyt jelent a leírt információ.
Annak ellenére, hogy elvileg bírniuk kell a tartós üzemet nagy hangerőn is, a melegedés összefügg a hangerővel, az üzemidő és hőmérséklet pedig egyes alkatrészek élettartamával (kiszáradás).
Nem tehetünk meg mindig mindent, amit kellene, de azt mindíg meg kellene tenni, amit lehet!

bojli001
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 16

Hozzászólás Szerző: bojli001 »

Szia.
Ki az aki torzításig hallgat valamit?Egyébként az még lehet a hangfal gyengesége is.Egyetértek Fodesszal.Felesleges ilyen hangzatos kijelentéseket beírni egy hírdetésbe.Az erősítőnek nem kell reklám.Remek darab.

gurobin
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Rengeteg hírdetésnél olvasható hasonlóan ez a szlogen.Sosem értettem minek egy erősítőhöz írni, hogy nem volt széthajtva.
Nem is tudod széthajtani,,,, hogyan? Ha egy fél napon keresztül akár 80%-on dolgozik is kevésbé ártalmas neki, amikor mindennapos használatban egy szellőzetlen helyen van és úgy üzemel X ideig.

Pl egy végfokot ha megveszed bekapcsolod és ki sem kellene kapcsolni soha, amíg csak működik, mert állítólag úgy a legjobb a hangja.
Szép és kiváló HM vas a Marantz nincs miről beszélni és kész! 

Szia! így legalább látom h kimaradt egy N betű.Nem agyonhanjtva lett volna írva,hanem : sosem volt nagyon hajtva.Ismerek 1-2 emberkét aki szereti feltekerni akkor is ha szét torzítja már magát az egész,aminek én nem látom értelmét.A film nézési hangerőm,,aki ismeri ezt a marantzot:45-60 közt.74ig még szépen torzítás mentesen szól,aki szeretiés nem zavarja a nagy hangerő.Ennyin volt járatva.Így nem is melegszik túlzottan.A képeken is látszik hogy hol van használva jelenleg is.Asztal tetején,teljesen nyitott helyen.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Sosem volt agyon hajtva.

Rengeteg hírdetésnél olvasható hasonlóan ez a szlogen.Sosem értettem minek egy erősítőhöz írni, hogy nem volt széthajtva.
Nem is tudod széthajtani,,,, hogyan? Ha egy fél napon keresztül akár 80%-on dolgozik is kevésbé ártalmas neki, amikor mindennapos használatban egy szellőzetlen helyen van és úgy üzemel X ideig.

Pl egy végfokot ha megveszed bekapcsolod és ki sem kellene kapcsolni soha, amíg csak működik, mert állítólag úgy a legjobb a hangja.
Szép és kiváló HM vas a Marantz nincs miről beszélni és kész! 

gurobin
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Feljebb lépés miatt,Eladó egy új állapotú,pár éves, ezüst színű, marantz sr 7009 9.2 csatornás erősítő.A hátulja azt hiszem magáért beszél.11 csatornás pre out kimenete van,egy másik akár sztereo erősítővel 7.2.4 ben/11ch/ használható.A 2 szubot külön tudja kezelni,nem egyként!Atmos,dts x,wifi,...stb...nagyon részletgazdag,zenén is ez a kategóri már egészen jól szól,nagyon erős,kellő hangerőt tud biztosítani bármikor 40m2 en is.Menűje könnyen megtanulható,sokrétűen beállítható.Mindent tud amit a mostani erősítők tudnak.Jelenleg rendszerbe kötve 5.2.4 meghallgatható Orosházán..Sosem volt agyon hajtva.Minden tartozéka,papírjai,doboza,távja ,mikrofonja,megvan.mindene karcmentes,hibátlan. 06harminc 9három kilenc 3 kettő 5egy    ára 270 ezer irányár.

Lezárt

Vissza: “Házimozi erősítők, processzorok”