Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
Tegnap du.unatkoztam és kikölcsönöztem.Nagyon kellemesen csalódtam.Engem egy kicsit a Lopott időre emlékeztet és végig lekötött.A témája a nem is oly távoli jövőben,nagyon is aktuális lehet.A női főszereplőnek nem volt egyszerű az alakítása,jól csinálta.
"Tommy Wirkola, Náci zombik 1-2. és a Boszorkányvadászok rendezője" - finoman szólva sem valami ígéretes
"A női főszereplőnek nem volt egyszerű az alakítása,jól csinálta." - minden képzettség nélkül elintézik a kommandósokat, persze. Igaz, aki idegen bolygókon, Alien-ek között edződik...
Nézd meg inkább az Under Sandet c. filmet, ami valóban jó!
Tegnap du.unatkoztam és kikölcsönöztem.Nagyon kellemesen csalódtam.Engem egy kicsit a Lopott időre emlékeztet és végig lekötött.A témája a nem is oly távoli jövőben,nagyon is aktuális lehet.A női főszereplőnek nem volt egyszerű az alakítása,jól csinálta.
Rendszer:
Megjelenítő:Philips 46PFL7655 Médialejátszó:MXQ Pro 4K LE-Kodi Blu-Ray lejátszó:LG BD-390
DAC:DIY (CS8414/CS4396) Processzor:Emotiva UMC-1Végfok:DIY 4CH ClassD Audio USA
Hangfal:Phonar Compact 2,T+A Pulsar TAW500 center,Infinity JNMB Kábelek:Nordost,CA,Neotech,Audioquest
Megjelenítő:Philips 46PFL7655 Médialejátszó:MXQ Pro 4K LE-Kodi Blu-Ray lejátszó:LG BD-390
DAC:DIY (CS8414/CS4396) Processzor:Emotiva UMC-1Végfok:DIY 4CH ClassD Audio USA
Hangfal:Phonar Compact 2,T+A Pulsar TAW500 center,Infinity JNMB Kábelek:Nordost,CA,Neotech,Audioquest
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Nekem az elso evad jobban tetszett.
De ettol fuggetlenul varom a tobbi evadot is.
Ha jol emlekszem akkor 5 lesz osszesen.
A 9 pontos IMDb is sejtet valamit.
De persze mint már tudjuk, ez nem azt jelenti,hogy akkor kivétel nélkül mindenki fan lesz.
4K-ban is kölcsönözhető.
- Spiky03
- Fórumlakó

- Értékelés: 197
Az első évad szimplán csak jó volt. A másodikat most kezdtük el nézni, én néha félek, brutál.
Nekem az elso evad jobban tetszett.
De ettol fuggetlenul varom a tobbi evadot is.
Ha jol emlekszem akkor 5 lesz osszesen.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect
Most néztük meg a Stranger Things két évadát
Az első évad szimplán csak jó volt. A másodikat most kezdtük el nézni, én néha félek, brutál.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda
-
Csutka
Tényleg nagyon ott van ez a sorozat! A történet mellett a hangulatát nagyon-nagyon eltalálták és épp én is az E.T hatást véltem felfedezni benne.
Ha valaki nem látta még kötelező és megjegyzem a DTS-HD master hang igen korrekt!
Egyébként tesóm nagy fan, a sorozatból "tizi" -vel tart kapcsolatot a fészbúkon.
Winona Ryder-t nagyon kedvelem, itt érdekesen hozza az anya karaktert. + nagy jövőt jósolok a főszereplő kislánynak. Ha nem ég ki, akkor nagy színésznő válik belőle.
Ha jól olvastam az új 2019-es Godzilla filmben is kap szerepet.
Szurkolok neki!
- fodesz
- V.I.P.

Most néztük meg a Stranger Things két évadát, gyakorlatilag négy nap alatt, esténként. Mintha az Itet, az E.T.-t, a The Thinget keresztezték volna a D&D-zel. Ráadásul az egész mintha nem csak történeti, de zenei és filmes utazás is lenne, a nagyon is tudatosan megválasztott számokkal (szemben a netes értékelésekkel, nekem külön tetszett a kakukktojás S02E07, ami mintha a popzene-történeti oldalágat, a punkot követné), jelmezekkel és történetbeli utalásokkal. Egyszóval: kultszagú.
Az új évet meg ezért várjuk.
Tényleg nagyon ott van ez a sorozat! A történet mellett a hangulatát nagyon-nagyon eltalálták és épp én is az E.T hatást véltem felfedezni benne.
Ha valaki nem látta még kötelező és megjegyzem a DTS-HD master hang igen korrekt!
Egyébként tesóm nagy fan, a sorozatból "tizi" -vel tart kapcsolatot a fészbúkon.
- bitrograde
- Beköltözött

- Értékelés: 1817
Most néztük meg a Stranger Things két évadát, gyakorlatilag négy nap alatt, esténként. Mintha az Itet, az E.T.-t, a The Thinget keresztezték volna a D&D-zel. Ráadásul az egész mintha nem csak történeti, de zenei és filmes utazás is lenne, a nagyon is tudatosan megválasztott számokkal (szemben a netes értékelésekkel, nekem külön tetszett a kakukktojás S02E07, ami mintha a popzene-történeti oldalágat, a punkot követné), jelmezekkel és történetbeli utalásokkal. Egyszóval: kultszagú.
Az új évet meg ezért várjuk.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
- fodesz
- V.I.P.

Semmiképp!Pont most fejezték be a gyerekek
Mi most nézzük meg elsőként a moziban. Lerágott csont de van egy hangulata
Eddig TV-ben láttuk amikor nyomatták (ugye minden évben) , csak a retek reklámok miatt nem nézek már TV-ben filmet évek óta.
Még hármat kell aludni és itt a karácsony!
Remélem senki nem fog megfeledkezni róluk....
Semmiképp!Pont most fejezték be a gyerekek
- fodesz
- V.I.P.

Még hármat kell aludni és itt a karácsony!
Remélem senki nem fog megfeledkezni róluk....
- fodesz
- V.I.P.

Igaz csak tv-n (1 méterről), fejhallgatón néztem....
Lacikám teljesen megértelek, kárócsony előtt spórelnyi kő, mer' égnek ám az idzzók is, osz' nehogy má' fogyasszék a villányos vetíjtő is!
Miért?
Sokszor, tudtommal, az eredeti hangsáv is szinkron, mert nem egyszerre veszik fel a képet és a hangot.
Egy idevágó mellékzönge:
https://velvet.hu/blogok/muffin/2011/03 ... zinkronja/
Amiről te beszélsz, azt hang utómunkának hívják.
Ez olyan, mint kutyában a fajtiszta korcs.
Miért?
Sokszor, tudtommal, az eredeti hangsáv is szinkron, mert nem egyszerre veszik fel a képet és a hangot.
Egy idevágó mellékzönge:
https://velvet.hu/blogok/muffin/2011/03 ... zinkronja/
Talán belépőszintűnek mondható rendszerem: Sony BDP-S7200, Pioneer VSX329, Jamo S626, Jamo J112 sub, Audioquest Pearl és KáCsa kábelek
Érző szív lapul a nem éppen kerti slag felkarok között.
Jóvanna ... Hatása alatt voltam a filmnek! Egyébként tényleg jó, érdemes megnézni.
Én nem mertem meghúzni az oroszlán bajszát.
Érző szív lapul a nem éppen kerti slag felkarok között.
Eredeti szinkronnal menjen!
Ez olyan, mint kutyában a fajtiszta korcs.
Gernika - méltatlanul alulpontozott, igényesen kivitelezett, kosztümös film. Odatették magukat az alkotók, szereplők, méltó emléket állítottak az eseményeknek, ahogy azt kell. Ajánlom.
Ezt a filmet nagyon ajánlom:
Nem limonádé termék, hanem a szó legjobb értelmében FILM! Doki imádja a közeli képeket. Hát ebben a filmben bőven van, méghozzá a legjobbakból! Eredeti szinkronnal menjen! Igaz csak tv-n (1 méterről), fejhallgatón néztem, de ami jó ... , az így is JÓ. Átjött, aminek át kellett jönnie.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1723
Légyszi ne spoilerezzünk már, legalább addig, amíg a BD Rip ki nem jött.
- -KP-
- V.I.P.

Aki nem igazi rajongó azt jobban érdeklik a csaták, kard párbajok stb.
Remélem ezt nem gondolod komolyan...
- TPG
- Nincs visszaút

- Értékelés: 1
Utolsó jedik:
Már értem miért osztotta meg a nézőket ez a rész. Szerintem azok fogják jobban értékelni, akik Star Wars rajongók.
Nekünk nagyon tetszett, végre nem csak a csatákról szolt és a látványról, hanem a sztoriról és a szereplőkről.
Szerintem pont ezért nem tetszik mindenkinek. Aki nem igazi rajongó azt jobban érdeklik a csaták, kard párbajok stb.
10/9
Akár jó évünk is lehet film szempontjából.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Imádom az öreg szakállas mestert. Kissé megalomán:
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
- -KP-
- V.I.P.

Utolsó jedik spoilerek nélkül:
Nem vagyok sem SW Fan, sem SW hater. Az eredeti trilógiát szerettem, az újat már nem annyira (az EP I még mindig a leggyengébb SW epizód, viszont a II-III tetszett). Sok helyről hallottam, hogy nem jó, úgyhogy úgy ültem be, hogy nem jó. A film egy darabig egész korrekt. Szinte becsapós. Mígnem tényleg elérünk olyan részekhez, ahol az ember legszívesebben a fejét verné a falba, hogy ez mi??? Kb. egymás követik egész korrekt jelenetek,amik akár még jók is lehetnének, aztán valahogy mégis sikerül elcseszni a végeredményt.
Persze vannak jó és élvezhető részei is a filmnek azt elismerem. De sajna sok kritikus hiba is van, egyes részeknél pedig kb. a frenchise meggyalázása történik.
Finn, Poe, Rey, Ren abszolút gyenge karakterek, akár az előzmény trilógia, akár a trilógia szereplőihez képest. Luke viselkedése és tettei pedig teljesen karakter idegen.
Végső verdikt olyan 10/6 jóindulattal, ahol a látvány,a hang, egyszóval a mozi élvény ami rádob a végső pontszámra...
Sajnos úgy gondolom G. Lucas sokkal jobb filmet tudott volna csinálni, pedig neki is voltak bőven hibái.