Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Hálózati audio lejátszók

LIMAR
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 3333
Kapcsolat:

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: LIMAR »

Egy kis segítséget kérnék Musiccast probléma kapcsán:

Ma reggel óta mind az Androidos, mind az IOS applikációban amikor rábökök a TIDAL ikonra a következő hibaüzenet jön fel és nem tudom elérni a TIDAL-t:
"Now login processing, Not yet available."
Értem, hogy ez mit jelent, csak nem értem hol a gond.
Van működő TIDAL előfizetésem, minden más készülékemen (mobil, tablet, Windows PC, Bluesound Node 2) kifogástalanul működik a TIDAL.
Egy időben nem is használom több készüléken csak a Yamaha WXAD-10-en próbálkoztam, ezért jogosultsági gond aligha lehet.

Előre is köszönöm a segítséget.

Elvileg a Tidal csak egy készüléken menne. Lehet, hogy besokalltak egy kicsit a sok készüléktől, amin egy előfizetést futtatsz. Erre van családi előfizetésük, ami 5 készülékig legális.

https://support.tidal.com/hc/en-us/arti ... tion-types

R_Andras
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 56

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: R_Andras »

Egy kis segítséget kérnék Musiccast probléma kapcsán:

Ma reggel óta mind az Androidos, mind az IOS applikációban amikor rábökök a TIDAL ikonra a következő hibaüzenet jön fel és nem tudom elérni a TIDAL-t:
"Now login processing, Not yet available."
Értem, hogy ez mit jelent, csak nem értem hol a gond.
Van működő TIDAL előfizetésem, minden más készülékemen (mobil, tablet, Windows PC, Bluesound Node 2) kifogástalanul működik a TIDAL.
Egy időben nem is használom több készüléken csak a Yamaha WXAD-10-en próbálkoztam, ezért jogosultsági gond aligha lehet.

Előre is köszönöm a segítséget.
Blogom

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1715

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Az ő szemszögükből nézve van benne némi ráció. Egy Basys méretű nagykereskedőnél a fordítási költségek 10 milliós nagyságrendre rúgnak éves szinten. Ugyanakkor pl. a Pioneer márka esetén még mindig jelentős az un. szürke import. Tenni ellene nem sok mindent tudnak, de miért is támogatnák ezt a fordítások közkincsé tételével?

Mindjárt elmorzsolok pár könnycseppet.

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 385

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: hukkle »

Hát igen. A Pioneer egyik szériába Spotify-t rakja be, majd a következőbe  a Tidal-t... Ez így profitábilis .(rövid távon) .. csak a készülékek és márka híre kapcsán nekem nem az állandó fejlődés jut erről eszembe, hanem a kispórolás

HaTi
Isten Hozott! :)
Értékelés: 4

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: HaTi »

Én azért is ekézném őket, hogy az N50A-ba nem tették még bele a Tidalt. Tudom, nem is fogják...
Sajnos az N-70A-ba sem

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: Indy »

A 10 millió soknak tűnik, de ha belegondolsz abba, hogy pl. Németország kb. ötvenszer-hatvanszor akkora forgalmat produkál a Pioneernak (ugyanis nemcsak a lakosság száma érdekes - abban csak nyolcszoros a különbség - hanem a vásárlóerő is), akkor azért látható hogy a magyar piac kerekítési hiba nagyságrendben mozog a Pioneernál. Szomorú, de ez van.
Én azért is ekézném őket, hogy az N50A-ba nem tették még bele a Tidalt. Tudom, nem is fogják...
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3325
Kapcsolat:

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: alto »

Mondjuk jobban belegondolva a Pioneer (is) rohadjon meg, hogy még csak vagy húsz éve van jelen a magyar piacon, de tízmillió potenciális vevő nem elég arra, hogy a hivatalos manualban szerepeltesse a magyart...

A 10 millió soknak tűnik, de ha belegondolsz abba, hogy pl. Németország kb. ötvenszer-hatvanszor akkora forgalmat produkál a Pioneernak (ugyanis nemcsak a lakosság száma érdekes - abban csak nyolcszoros a különbség - hanem a vásárlóerő is), akkor azért látható hogy a magyar piac kerekítési hiba nagyságrendben mozog a Pioneernál. Szomorú, de ez van.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

HaTi

Hálózati audio lejátszók

Ha valami kérdés van akkor szerintem itt tudnak neked segíteni, de ha nem értesz valami angol leírást, akkor dobt fel ide és lesz aki tud segíteni a fordításban.
Köszi, ha valami nem lesz világos természetesen kérdezek( de így lenne kerek a történet)

nadtom
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 402

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: nadtom »

Köszönöm az infót.
Ha valami kérdés van akkor szerintem itt tudnak neked segíteni, de ha nem értesz valami angol leírást, akkor dobt fel ide és lesz aki tud segíteni a fordításban.
Sztereo: Bodor Audio PC - Asus Xonar STX II - AQ Wel IC - NAD M25 végfok - AQ Wel hsz kábel - Elac 249.3 front
Mozi: Anthem AVM60, Elac 241.3, 4 x 243.3, 2 x 2070
Füles: Acoustic Research AR-H1

HaTi

Hálózati audio lejátszók

Az ő szemszögükből nézve van benne némi ráció. Egy Basys méretű nagykereskedőnél a fordítási költségek 10 milliós nagyságrendre rúgnak éves szinten. Ugyanakkor pl. a Pioneer márka esetén még mindig jelentős az un. szürke import. Tenni ellene nem sok mindent tudnak, de miért is támogatnák ezt a fordítások közkincsé tételével?
Természetesen érthető, nem is várhatjuk el tőlük (itt csak a használt piacon lévő, kintről behozott készülékek magyarosítása a cél)

wwwolfman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 83

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: wwwolfman »

Mondjuk jobban belegondolva a Pioneer (is) rohadjon meg, hogy még csak vagy húsz éve van jelen a magyar piacon, de tízmillió potenciális vevő nem elég arra, hogy a hivatalos manualban szerepeltesse a magyart...

HaTi

Hálózati audio lejátszók

....ezek MÉG MINDIG itt tartanak...? Istenem... Óvoda b+... Komolyan mondom, megérné lefordítani és közzétenni.
Nem kell lefordítani, csak beszkennelni  

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Hálózati audio lejátszók

....ezek MÉG MINDIG itt tartanak...? Istenem... Óvoda b+... Komolyan mondom, megérné lefordítani és közzétenni.

BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

HaTi

Hálózati audio lejátszók

Basysnél tennék egy próbát... Ők a hivatalos magyar forgalmazó.
www.basys.hu

Nem adnak. Szigorúan csak a tőlük származó készülékhez adnak egy darab nyomtatott használatit. Elektronikus formában nem elérhető.

Köszönöm az infót.

wwwolfman
Fórumlakó
Fórumlakó

Hálózati audio lejátszók

Nem adnak. Szigorúan csak a tőlük származó készülékhez adnak egy darab nyomtatott használatit. Elektronikus formában nem elérhető.

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Hálózati audio lejátszók

www.basys.hu

BARTIMEX AUDIO Honlap

wwwolfman
Fórumlakó
Fórumlakó

Hálózati audio lejátszók

Keresek PIONEER N-70A használati utasítást, bármilyen formátumba magyar nyelven.

Lehet hogy itt OFF, akkor bocs.

www.basys.hu

HaTi

Hálózati audio lejátszók

Keresek PIONEER N-70A használati utasítást, bármilyen formátumba magyar nyelven.

Lehet hogy itt OFF, akkor bocs.

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 385

Hálózati audio lejátszók

Hozzászólás Szerző: hukkle »

Nagyon elvi kérdés:

Esetleg van valakinek tapasztalat az OPPO UDP-203 chormecast-tal való felokosításáról? Ugye annak van egy HDMI inputja, ahová egy chromecast épp ideálisan illeszthető - elvileg. Így az Oppo tudna spotify-t, tidal-t, és egy zsák szolgáltatást, amit a DAC-ra tovább tud küldeni.

Ez elvben tehát jól hangzik, de mit mutat a gyakorlati tapsztalat?

LIMAR
Törzsvendég
Törzsvendég
Kapcsolat:

Hálózati audio lejátszók

Eccer meglesz...
Úgy legyen!

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Hálózati audio lejátszók

Akkor a második 30-at elektronikára, a harmadik 30-at kábelekre kellene költened.
Csak hogy a tárgynál maradjunk, a forrás Lumin S1.
Elektronika Soulution 725 és 711.
Kábelezés: Nordost Odin 2.
Hangfal: Martin Logan Neolith.
Ez az első Neolith volt Európában itt Magyarországon!

Eccer meglesz...
BARTIMEX AUDIO Honlap

LIMAR
Törzsvendég
Törzsvendég
Kapcsolat:

Hálózati audio lejátszók

Ha lenne szabadon elkölthető 30 millióm, valószínűleg egy Martin Logan Neolith-el jönnék haza, és eszembe sem jutna Mercedes vagy BMW szalonban nézelődni, nekem a Vitarám mindent tud, amire szükségem van autó ügyben, kivéve, hogy nem tudom vele hazahozni a Neolith-et.
Akkor a második 30-at elektronikára, a harmadik 30-at kábelekre kellene költened.
Csak hogy a tárgynál maradjunk, a forrás Lumin S1.
Elektronika Soulution 725 és 711.
Kábelezés: Nordost Odin 2.
Hangfal: Martin Logan Neolith.
Ez az első Neolith volt Európában itt Magyarországon!

wwwolfman
Fórumlakó
Fórumlakó

Hálózati audio lejátszók

Ez azért nézőpont kérdése is. Ha lenne szabadon elkölthető 30 millióm, valószínűleg egy Martin Logan Neolith-el jönnék haza, és eszembe sem jutna Mercedes vagy BMW szalonban nézelődni, nekem a Vitarám mindent tud, amire szükségem van autó ügyben, kivéve, hogy nem tudom vele hazahozni a Neolith-et.
...pedig hány meg hány tehenet leöltek, csak azért, hogy masszírozós-hűtött-fűtött ülésben terpeszkedhess masszírozás közben, mialatt a fedélzeti navigáció a HUD-on keresztül tájékoztat, mennyi az út hazáig, és amíg a tekinteted elkalandozik, a rendszer tartja a sebességet, sávot, távolságot - akár automata fékezés árán is....

...de persze a Neolith abba se fér be...

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Hálózati audio lejátszók

No igen... csak hát már egy középkategóriás autó áránál is valahogy jobban látod a fejlesztésbe beletolt euro milliárdokat, így aztán valahogy jobban el tudod fogadni az árcímkét is. Tovább nincs értelme menni a párhuzam-állítással, hiszen valahol almát hasonlítunk körtéhez.
 Ez azért nézőpont kérdése is. Ha lenne szabadon elkölthető 30 millióm, valószínűleg egy Martin Logan Neolith-el jönnék haza, és eszembe sem jutna Mercedes vagy BMW szalonban nézelődni, nekem a Vitarám mindent tud, amire szükségem van autó ügyben, kivéve, hogy nem tudom vele hazahozni a Neolith-et.
BARTIMEX AUDIO Honlap

alto
Őslakos
Őslakos
Kapcsolat:

Hálózati audio lejátszók

Ó ebben ne légy biztos. Elég sok hifista csodabogárral lehet találkozni, akik vonattal járnak, de hitelt vesznek fel egy hangsugárzóra...

Létezik a másik véglet is, aki 40-50 milliós luxusverdával érkezik, rácsodálkozik a 3 milliós hangfalra, és nem érti, hogy ki a fene vásárol ilyen drágán egy hangfalat, ennyiből már egy fasza könnyűfém felni szett is kijönne...
BARTIMEX AUDIO Honlap

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”