Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Lemezjátszó

peterson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 783

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: peterson »

Kivéve, aki napi szinten dolgozik ezekkel a készülékekkel (is)
Mert Te vagy a 0,01%! 

Pointe
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 468
Kapcsolat:

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Pointe »

mit jelent az a valóságban, ha nem automata? Az elindítás OK, azzal nincs gond, de ha mondjuk a kölök játszik a nappaliban és elindítom neki, azt' jól ottfelejtem az egészet, mi történik? Gondolom ilyet nem illik csinálni...

A lemezoldal lejátszása után ott köröz a hangszedő a néma kifutó barázdában.

Nem árt sem a lemezjátszónak, sem a hangszedőnek.

huoc
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: huoc »

Köszönöm a válaszokat. Körülnéztem és az AT LP3 szimpi. (a link egy headshell-re mutat )
A többi is szimpi lenne, de: mit jelent az a valóságban, ha nem automata? Az elindítás OK, azzal nincs gond, de ha mondjuk a kölök játszik a nappaliban és elindítom neki, azt' jól ottfelejtem az egészet, mi történik? Gondolom ilyet nem illik csinálni...

Pointe
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Lemezjátszó

egyébként ilyen lemezjátszóban vélhetően a fórum 99,99%-a nem tud okosat mondani

Kivéve, aki napi szinten dolgozik ezekkel a készülékekkel (is)

Pointe
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Lemezjátszó

Mivel úgy látom igen vájt fülűek vannak itt, remélem azt is meg tudjátok mondani, hogy az olcsók közül melyiknek van szebb hangja (tudom, a szebb szubjektív, de azért általában vannak objektív kritikák).-          Denon AVR-X2300W erősítő + Elipson prestige facet 14f hangalak, tehát ennél jobb minőségű nem kell, mert úgysem hallanám
-          Nem tervezek 5-10-15k-ért új lemezeket venni, csak a szüleim lemezeit és a bolhapiacon vásároltakat hallgatni (kb. Halász Judit meg Mozart a fiamnak, csak hogy hallgassa a bakelit hangzást is, de azért én is élvezkednék rajta )
-          Előerősítő legyen benne, ne kelljen pluszban venni
-          Azért nem szeretnék használtat, mert tényleg plug’n’play-re lenne szükségem, nem tudok  vadászni alkatrészekre
-          USB nem fontos, bár úgy látom a budget kategóriában alap
-          Automatát szeretnék, mert otthagynám a gyerek mellett és nem baj, ha le tudja állítani magát a lemez végén
Alapvetően hármat néztem 50k HUF körül:
Audio Technica AT-LP60USB ++ ezt ajánlja minden kritika ebben a kategóriában -- borzasztó ronda szürke műanyagdarab
Teac TN-100 ++ szép, főleg fehérben (fehérek a hangfalak) -- eléggé lehúzzák a kritikák
Sony PS-LX300USB ++ a nagytestvérét (HX500) dicsérik -- ezt nem
Csak akkor lépnék feljebb, ha indokolt a fenti igényeimhez mérten (mert ezek mondjuk tényleg annyira rettenetesek) és tudtok esetleg olyat javasolni ami valamennyivel többért tényleg jobb. Pl. olvastam olyanokat, hogy ezek tönkreteszik a lemezeket, de az én esetemben nem tudom, hogy ez érvényesül-e. Illetve a ti fejetekben biztos van még 1000 szempont, meg ismeritek a hangminőséget.

Én árulok olcsóbb lemezjátszókat is, és ha már árulom őket, meg is szoktam őket hallgatni.

Az Audio-Technica AT-LP60 a saját termékem. Tényleg egyszerű berendezés, na. Bár látszólag nincsen rajta sem ellensúly, sem antiskating, valójában precízen be van állítva rajta gyárilag a tűnyomóerő és az antiskating is mindenféle rugós szerkezetekkel. A hangszedője egy AT-3600, egyfelől iszonyú primitív a maga műanyag tűszárával és kúpos tűgeometriájával, másfelől kifejezetten "jól" szól. Van mélye, van magasa, van valami egyszerű térérzete, és nem torzít. Ezen az árszinten mi kell még? :-)

Én azért az Audio-Technica kínálatából az LP3 lemezjátszót jobban tudom ajánlani. Egyfelől másfélszer annyiba kerül, másfelől az árkülönbség csak 4 új kiadású LP ára. Külsőre szegény ez sincs túlbonyolítva, viszont ezen már rendes hangkar és rendes hangszedő van. Hangban jelentős előrelépés.

http://www.acrylteller.com/epages/es122 ... D=49152209

Tudom még ajánlani az Edwards Audio lemezjátszókat. Tudok adni a legolcsóbb modelljükből (listaár 109.990 ft) fekete és piros színben ex-demo darabokat - ez azt jelenti, hogy ki voltak állítva egy boltban, de nem játszottak lemezt, egészen addig, amíg hozzám nem kerültek, hogy meghallgassam őket. Pár lemezoldalt játszottam le, hogy bejáratódjanak. Az ár is tükrözi, hogy nem újak: 59.990 forintért elvihetők. Ezekben nincs phono fokozat, azt külön kell megvenni - a hozzájuk való Edwards Audio MM phono fokozatot oda tudom adni 29.990-ért (39.990 helyett).

Ezek nem automata lemezjátszók, viszont sokkal dögösebben néznek ki, mint az AT automata szerkezetei. Valódi Rega hangkar van rajtuk, abban AT-hangszedő, a lemeztányér pedig egy precíz akril korong, ami egyrészt hozzájárul a lemezjátszó jó hangjához, másrészt különlegesen néz ki.

https://hifiboltonline.hu/Edwards-Audio ... ce-TT-Lite

Minden nyilvánvaló, khm, egyszerűségük mellett, ezek az EA lemezjátszók bizony meglepően jól szólnak.

Nálunk egyébként meg is lehet hallgatni őket - ebben az árkategóriában, kedvezményes áron is jár a demó lehetősége.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4322
Kapcsolat:

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: revox »

hirtelen elkezdtem rággoglizni a dolgaidra és ezt kidobta az egyik forgalmazó weblapján

http://audiocentrum.hu/spd/unas_144372/ ... emezjatszo

szeritnem nem automata,de talán ez az az alsó szint,amint érdemes lehet elindulni. ennek lemezjátszó kinézete van, phonot meg lehet szerzni olcsón néha.
ha hibrid kell,ennek még egész lemezjátszó kinézete van és van rajta vonalkimenet. szerintem egy mechanikus végkapcsolója lehet. a lemez végén tuti felemeli a kart, de erre rá kell kérdezni
https://www.digitalko.hu/index.php?ak=1 ... ezjatszo_1

egyébként a halász jutkában ezek már nem sok kárt fognak tenni,ha értelmesen be van állítva a tűnyomás,de csodákra nem lesznek képesek. viszont Neked nyitva a vatera ajtaja,csak általában beépített phono nem nagyon volt régebben se a lemezjátszókban, de pl a tehcnics-ek között van rengeteg automata. valamikor, hajdanán volt nekem is. talán még a számok között is tudott léptetni.
egyébként ilyen lemezjátszóban vélhetően a fórum 99,99%-a nem tud okosat mondani. én nem zendítek rá a vegyél regát használtan történetbe,mert célként nem ezt írtad le. az 50ezresek közül majd mindegy,melyiket veszed szerintem,ami tetszik egyébként a halász jutka lemezek megóvásának egyik jó megoldása a valóban új Tű. ilyen árszegmensben használt tűt vélhetően csak ekét találsz,hótferde tűszárral,isten tudja milyen heggyel.

avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

huoc
Értékelés: 0

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: huoc »

Sziasztok.
Remélem tudtok segíteni. Budget kategóriában keresek lemezjátszót. Mivel úgy látom igen vájt fülűek vannak itt, remélem azt is meg tudjátok mondani, hogy az olcsók közül melyiknek van szebb hangja (tudom, a szebb szubjektív, de azért általában vannak objektív kritikák).
-          Denon AVR-X2300W erősítő + Elipson prestige facet 14f hangalak, tehát ennél jobb minőségű nem kell, mert úgysem hallanám
-          Nem tervezek 5-10-15k-ért új lemezeket venni, csak a szüleim lemezeit és a bolhapiacon vásároltakat hallgatni (kb. Halász Judit meg Mozart a fiamnak, csak hogy hallgassa a bakelit hangzást is, de azért én is élvezkednék rajta )
-          Előerősítő legyen benne, ne kelljen pluszban venni
-          Azért nem szeretnék használtat, mert tényleg plug’n’play-re lenne szükségem, nem tudok  vadászni alkatrészekre
-          USB nem fontos, bár úgy látom a budget kategóriában alap
-          Automatát szeretnék, mert otthagynám a gyerek mellett és nem baj, ha le tudja állítani magát a lemez végén
Alapvetően hármat néztem 50k HUF körül:
Audio Technica AT-LP60USB ++ ezt ajánlja minden kritika ebben a kategóriában -- borzasztó ronda szürke műanyagdarab
Teac TN-100 ++ szép, főleg fehérben (fehérek a hangfalak) -- eléggé lehúzzák a kritikák
Sony PS-LX300USB ++ a nagytestvérét (HX500) dicsérik -- ezt nem
Csak akkor lépnék feljebb, ha indokolt a fenti igényeimhez mérten (mert ezek mondjuk tényleg annyira rettenetesek) és tudtok esetleg olyat javasolni ami valamennyivel többért tényleg jobb. Pl. olvastam olyanokat, hogy ezek tönkreteszik a lemezeket, de az én esetemben nem tudom, hogy ez érvényesül-e. Illetve a ti fejetekben biztos van még 1000 szempont, meg ismeritek a hangminőséget.

Látom nem ez a fő fókusz a topikban, inkább a 10-100szorosa annak, amit én szeretnék rákölteni, de hátha hallottatok már ilyeneket is  Elnézést, ha korábban ezek meg lettek beszélve, de bármennyire is izgalmas lenne 800+ oldalt visszaolvasni, közel lehetetlen. Minden tanácsot szívesen veszek.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Lemezjátszó

Tudod, az a baj, hogy sokan abban gondolkodnak, hogy egy új jobb, mint egy régi és semmiképp nem lehet meggyőzni őket ennek az ellenkezőjéről. Értem én, hogy ajándék, meglepetés, stb, de attól, hogy nincs valami dobozban, még lehet nagyon szép állapotban, csak ezt a véleményt nem mindenki osztja.
A történet egyébként közben tudtom nélkül tovább ment, mert közben lett egy kiszemelt versenyző, ami (nyilván) nem fér bele a keretbe, ezért a dolgot elhalasztotta a szülinapig (ami január közepén van, szóval sokat nem kell várni a kedves férjnek).
https://www.emag.hu/sony-pslx300usb-usb ... EQQZTBBBM/
Próbáltam kinyomozni, amit revox mester is javasolt, hogy van-e valamilyen házimozi erősítő vagy hasonló lehetőség. Azt a választ kaptam, hogy csavarhúzó "szerintem van, egy ilyen szürke"...

az a lényeg,akkor majdcsak megoldódik ez is
avantgardeAcoustic, kondo, 47Lab, RS Laboratory, operaConsonanceLP5, twAcustic, vivLab, artemisLabs, zyx, hana, Quad CDP, KSL, TakeT, audioNote, furuyamaAudioLab, vdHul, tiglon, daruma, SaSuPa, onzow, loricraft, townshend, tmpAnt, hitachiSax
halfnote.hu

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3177

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Tudod, az a baj, hogy sokan abban gondolkodnak, hogy egy új jobb, mint egy régi és semmiképp nem lehet meggyőzni őket ennek az ellenkezőjéről. Értem én, hogy ajándék, meglepetés, stb, de attól, hogy nincs valami dobozban, még lehet nagyon szép állapotban, csak ezt a véleményt nem mindenki osztja.
A történet egyébként közben tudtom nélkül tovább ment, mert közben lett egy kiszemelt versenyző, ami (nyilván) nem fér bele a keretbe, ezért a dolgot elhalasztotta a szülinapig (ami január közepén van, szóval sokat nem kell várni a kedves férjnek).
Próbáltam kinyomozni, amit revox mester is javasolt, hogy van-e valamilyen házimozi erősítő vagy hasonló lehetőség. Azt a választ kaptam, hogy csavarhúzó "szerintem van, egy ilyen szürke"...

Jó döntés volt várni, januárban úgyis nagy akciók lesznek, talán sikerül kifogni egy kicsivel jobb gépet.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

dreamcatcher
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: dreamcatcher »

Azzal azért nem árt tisztában lenni, hogy az eféle lemezjátszónak látszó tárgyak arra jók, hogy a gyanútlan felhasználó módszeresen tönkretegye vele a lemezeit. Ezek valóban lemeznyűvő gyaluk.
Kár egy ilyennel tönkretenni a szülőktől, nagyszülőktől örökölt(akár értékes) gyüjteményt.
Ha nekem ilyen keretből kellene megoldanom, és nincs mivel összekötni(erősítő,hangsugárzó), akkor keresnék egy régi egybe készüléket, pl. Tesla NZC 420(erősítős lemezjátszó+két hangsugárzó), bele egy új nagyon olcsó hangszedő(pl.AT95), és pöröghetnek a lemezek. Az említett keretből kb. ki is jönne.
Tudom egy ajándék legyen már új, de sajnos az ilyen készülékek több bosszúságot okoznak, mint örömöt.

zoli73
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3177

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: zoli73 »

Jesszus... Én is néztem ezt, de ezt nem mertem ajánlani. Lehet, azt mondom, ez van ennyiért, de felelősséget nem vállalok és tanúskodni sem szeretnék később a bíróságon.
Köszi, hogy ennyit foglalkoztok ezzel!

Azzal azért nem árt tisztában lenni, hogy az eféle lemezjátszónak látszó tárgyak arra jók, hogy a gyanútlan felhasználó módszeresen tönkretegye vele a lemezeit. Ezek valóban lemeznyűvő gyaluk.
Kár egy ilyennel tönkretenni a szülőktől, nagyszülőktől örökölt(akár értékes) gyüjteményt.
Ha nekem ilyen keretből kellene megoldanom, és nincs mivel összekötni(erősítő,hangsugárzó), akkor keresnék egy régi egybe készüléket, pl. Tesla NZC 420(erősítős lemezjátszó+két hangsugárzó), bele egy új nagyon olcsó hangszedő(pl.AT95), és pöröghetnek a lemezek. Az említett keretből kb. ki is jönne.
Tudom egy ajándék legyen már új, de sajnos az ilyen készülékek több bosszúságot okoznak, mint örömöt.
MoFi MasterTracker - Funk Firm LSD - "Palotás" phono - Audio Research CD-1, LS-15, 100.2 - JBL Ti5000 - LessLoss - WireWorld - ValhallA - Siltech - Entreq - Furutech

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Lemezjátszó

Jesszus... Én is néztem ezt, de ezt nem mertem ajánlani. Lehet, azt mondom, ez van ennyiért, de felelősséget nem vállalok és tanúskodni sem szeretnék később a bíróságon.

azért fuss egy kört,hátha ki tudja deríteni,milyen erősítőjük van. más nem,fotózza le a típusjelzést. azért ha véletlenül lenne phono fokozatuk,csak jobb lehet egy értelmesebb. egy próbát megér,bár lehet lefotózza a csavarhúzót
egyébént meg két xar közül nyerőbb az olcsóbb,főleg ha önmagában szólni is tud persze,csak ha nincs csavarhúzójuk
halfnote.hu

dreamcatcher
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lemezjátszó

nyomozd ki, min akarja hallgatni... ha pc-re köti, USB-s vackok vannak  30-ért. gondolom azért gyártják,mert van rá igény. nem tudni mire kell és micsoda. de van 30-ért phonoval egybeíépített,sőt,talán még aux bemenet is van rajta,szóval az lhet magától szól is
na,itten egy. még marad is pénze fagyira

http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_ro ... 58515.html

viccnek szántam,de esküszuöm egy ilyet vennék. arra elég,hogy megkóstolja,hogy forgatni kell a lemezeket. ettől is behugyozik, a cél  fontos. aztán jön,amienk jönnie kell

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Lemezjátszó

Micsoda kilátások. Szóval akkor a helyes válasz annyi, hogy "már nem lehet kapni lemezjátszókat"

nyomozd ki, min akarja hallgatni... ha pc-re köti, USB-s vackok vannak  30-ért. gondolom azért gyártják,mert van rá igény. nem tudni mire kell és micsoda. de van 30-ért phonoval egybeíépített,sőt,talán még aux bemenet is van rajta,szóval az lhet magától szól is
na,itten egy. még marad is pénze fagyira

http://www.mediamarkt.hu/hu/product/_ro ... 58515.html

viccnek szántam,de esküszuöm egy ilyet vennék. arra elég,hogy megkóstolja,hogy forgatni kell a lemezeket. ettől is behugyozik, a cél  fontos. aztán jön,amienk jönnie kell

halfnote.hu

dreamcatcher
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lemezjátszó

az előbbi kombináltfogós sztori pikantériája, a csaj utána megD...ta magát a szerelővel :D .D halál komoly úgyhogy, vigyázz, légy résen

Micsoda kilátások. Szóval akkor a helyes válasz annyi, hogy "már nem lehet kapni lemezjátszókat"

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Lemezjátszó

Kicsivel több, mint egy éve házasok, úgy emlékszem, szerintem nem biztos, hogy ez a cél. Amúgy a férjet nem ismerem, csak a "de jó lenne egy lemezjátszó" mondatból (na meg abból, hogy "hangfalak már vannak") azt gondolom, hogy ez amolyan teljesen amatőr hobbi (esetleg divat?) lehet a srác részéről. Talán van egy nagy halom bakelit lemez, ami megmaradt régről (esetleg szülőktől) és ezért szeretne. (csak tippelek)
Mindenkinek köszönöm a gyors (és egyértelmű    ) választ!

az előbbi kombináltfogós sztori pikantériája, a csaj utána megD...ta magát a szerelővel :D .D halál komoly úgyhogy, vigyázz, légy résen
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Lemezjátszó

Az eredeti infó az volt, hogy "csak lemezjátszó kell", de gyanús lett a dolog, így rákérdeztem, hogy mihez lenne illesztve az ajándék. Kiderült, hogy "hangfalak már vannak" - szóval nincs.
Nekem is volt egy olyan gyanúm, hogy ez a 30 nem nagyon lesz elég a dologhoz, de mivel nem nagyon nézegetek ilyen dolgokat, gondoltam, hátha van valami titkos defutó, de ezek szerint ins. Szerintem meggyőzőm, hogy ne karácsonyi ajándék legyen a dologból, vagy gyűjtsenek, vagy vonják össze más remek alkalmakkal, mint születésnap, hézassági évforduló , stb.
És igen, ahogy írtad, gondolatébresztő lesz az embernek. (Vagy teljesen elfelejti az egészet és csak porosodni fog a lejátszó.)

hangfalak már vannak :D ez jó.de gondolom,valami házimozijuk,vagy valamilyük csak van,csak ugye egy ilyen válasz után újabb kérdést feltenni utópia lenne
az jut eszembe, réges-rég, egy csaj barátnőjét megkérdezte a vízszserelő,van e otthon kombináltfogó. a csaj rávágta magabiztosan,hogy van, majd előkapart egy csavarhúzót a szekrényből..
halfnote.hu

dreamcatcher
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lemezjátszó

Hát az meglepetés lesz! Mekkora zenerajongó a férj?! Esetleg válni akar-e a hölgy?
Szerintem használtba sem érdemes 100 alatt nézegetni. Nemhogy újat 30- ért.

:D
Kicsivel több, mint egy éve házasok, úgy emlékszem, szerintem nem biztos, hogy ez a cél. Amúgy a férjet nem ismerem, csak a "de jó lenne egy lemezjátszó" mondatból (na meg abból, hogy "hangfalak már vannak") azt gondolom, hogy ez amolyan teljesen amatőr hobbi (esetleg divat?) lehet a srác részéről. Talán van egy nagy halom bakelit lemez, ami megmaradt régről (esetleg szülőktől) és ezért szeretne. (csak tippelek)
Mindenkinek köszönöm a gyors (és egyértelmű    ) választ!

dreamcatcher
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lemezjátszó

az erősítőn van phono fokozat egyébként? nézegetem a média weblapját és mintha lenen olyan lemezjátszó,amiben van beéípített phono fokozat. de ezek tényleg eléggé az alja lejátszók lesznek... vagyis még attól is lentebb van egy marantz,ami szintén nagyon alapgép,de ennek legalább lemezjátszó kinézete van,de ehhez tuti kell phono fokozat. csak az vicces,hogy ettől szerintem jobbat lehet találni vaterán 5 ezerért... nem egyszerű a történet
Az eredeti infó az volt, hogy "csak lemezjátszó kell", de gyanús lett a dolog, így rákérdeztem, hogy mihez lenne illesztve az ajándék. Kiderült, hogy "hangfalak már vannak" - szóval nincs.
Nekem is volt egy olyan gyanúm, hogy ez a 30 nem nagyon lesz elég a dologhoz, de mivel nem nagyon nézegetek ilyen dolgokat, gondoltam, hátha van valami titkos defutó, de ezek szerint ins. Szerintem meggyőzőm, hogy ne karácsonyi ajándék legyen a dologból, vagy gyűjtsenek, vagy vonják össze más remek alkalmakkal, mint születésnap, hézassági évforduló , stb.
És igen, ahogy írtad, gondolatébresztő lesz az embernek. (Vagy teljesen elfelejti az egészet és csak porosodni fog a lejátszó.)

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1191

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Sziasztok,
A témában jártas mestertől kérdezném: munkatársnőm a férjét szeretné meglepni Karácsonya egy lemezjátszóval, hát meg is talált engem a kérdéssel. Amennyit infót ki tudtam szedni belőle, egy olyan valakiről van szó, aki csak úgy felsóhajtott, hogy "dejólenneegylemezjátszó", ráadásul az árkategória is nagyon az alja: 30ezret (max 35-öt) szeretne adni érte. Nekem ez a terület leginkább ismeretlen, szóval ebben az árkategóriában érdemes egyáltalán tanácsot kérnem? Van valamilyen javaslatotok?
Próbáltam erőltetni, hogy ezért talán egy szép használtat lehetne/kellene, de sajnos ragaszkodik az újhoz...

Hát az meglepetés lesz! Mekkora zenerajongó a férj?! Esetleg válni akar-e a hölgy?
Szerintem használtba sem érdemes 100 alatt nézegetni. Nemhogy újat 30- ért.

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Lemezjátszó

Sziasztok,
A témában jártas mestertől kérdezném: munkatársnőm a férjét szeretné meglepni Karácsonya egy lemezjátszóval, hát meg is talált engem a kérdéssel. Amennyit infót ki tudtam szedni belőle, egy olyan valakiről van szó, aki csak úgy felsóhajtott, hogy "dejólenneegylemezjátszó", ráadásul az árkategória is nagyon az alja: 30ezret (max 35-öt) szeretne adni érte. Nekem ez a terület leginkább ismeretlen, szóval ebben az árkategóriában érdemes egyáltalán tanácsot kérnem? Van valamilyen javaslatotok?
Próbáltam erőltetni, hogy ezért talán egy szép használtat lehetne/kellene, de sajnos ragaszkodik az újhoz...

az erősítőn van phono fokozat egyébként? nézegetem a média weblapját és mintha lenen olyan lemezjátszó,amiben van beéípített phono fokozat. de ezek tényleg eléggé az alja lejátszók lesznek... vagyis még attól is lentebb van egy marantz,ami szintén nagyon alapgép,de ennek legalább lemezjátszó kinézete van,de ehhez tuti kell phono fokozat. csak az vicces,hogy ettől szerintem jobbat lehet találni vaterán 5 ezerért... nem egyszerű a történet
halfnote.hu

revox
V.I.P.
V.I.P.
Kapcsolat:

Lemezjátszó

Sziasztok,

álmodj tovább ;-)
de viccet félretéve,nem egyszerű a történet,bár valamikor a média marktban láttam olcsó lemezjátszókat,csak ne az USB-st vegyétek meg. de szerintem ezek  amédiások is 50nél kezdőbtek inkább. csodát ezektől nem lehet várni,de meg fog szólalni. azt én teljesen megértem,hogy használtat nem akar. meglepetés-ajándék... ennyi pénzért gondolatébresztő lesz a faszinak,aztán ha akar,majd kerít amgának jobbat. a gesztus szép,nagy értéket nem kaptok ennyi pénzért. de hátha valak itud valami titkos helyet,ahol még olcsóbban lehet lecsapni az első lemezjátszóra.
halfnote.hu

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Indy »

Sziasztok,

Ne ragaszkodjon. Ennyi pénzért szemetet lehet csak venni újban. Szó szerint. 
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

dreamcatcher
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lemezjátszó

Sziasztok,

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2104

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Van egy Pioneer Pl-400 lemezjátszóm...

Általában problémás (kiszáradt) elektrolit kondenzátorok okoznak ilyesmit. Ritkább esetben a táp fárad el, hiszen nem fiatal a cucc.
„A világban a csodák a legapróbb rezdülésekben rejtik maguk táncát.”

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”