Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Médialejátszók
Médialejátszók
Na ez igen
Rogton kerdes: androidos lejatszoval Kodit hasznal valaki?
A problemam az, hogy BR ISO-kat kihagyja a Filmek rendszerezesebol, es kihagyja a sorozatokat is (tehat nincs benne a boritos nezetben). Hol allitottam el? Regebben ezzel nem volt gond... 17.6 Krypton van fent.
Koszi elore is!
Nekem a 17.3 van fent, de ugyanez a probléma. Amikor feltettem, a 16-os Kodihoz képest kicsit szellősebb lett a menürendszer, néhány opció mintha eltűnt volna.De nagyon gondolkozom, hogy Android helyett kap egy Libreelec OS-t.
Az Nvidia Shield ki tudja küldeni az Atmos ill. TrueHD 7.1 anyagokat bitsreamben?
Nekem csak az 5.1 megy ki, a többi eltűnik. Gondolom az Amlogic S905 SoC miatt (egyébként egy noname X96 lejátszó)
Médialejátszók
De valami működőt, amitől lemegy vagy 20 év. De ne, h kicsessz velem azt bug-os legyen. Nem kell aggódni,lesz rá 500 frissítés.
Médialejátszók
Írhatok neked szülinapodra párat!
De valami működőt, amitől lemegy vagy 20 év. De ne, h kicsessz velem azt bug-os legyen.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Médialejátszók
Nagyon helyes, ha a HTPC-nek van Igaz itt nem lesznek végeláthatatlan kódhalmazok.Írhatok neked szülinapodra párat!
Médialejátszók
Nagyon helyes, ha a HTPC-nek van Igaz itt nem lesznek végeláthatatlan kódhalmazok.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Médialejátszók
Köszönöm!
Igény merült fel egy medialejátszós topicra is.
Tessék!
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10133
Médialejátszók
Igény merült fel egy medialejátszós topicra is.
Tessék!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos