Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Sztereó erősitők
Belül meg kell keresned a Phono áramkört a bemenetek közelében és ott találsz 2x2 egyértelműen jelölt jumpert, hosszúkás műanyag pöcköt, azokat kell átdugnod. Fotót sajnos nem találok róla. Előtte áramtalanítsd a készüléket és várj 1-2 percet a beavatkozás előtt!Valami ilyesmit!?
https://www.google.hu/search?q=heed+jum ... RPl-CYh4eM:
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
- Vinkler
- Adminisztrátor

- Értékelés: 10189
Sztereó erősitők
Ki probalnam szivesen de sajnos nem all rendelkezesemre c2. De ha erdekel az Usherrel valo meghallgatasrol beszamolhatok Persze csak ha erdekel. Jelenldg egy McIntosh proci, Halcro vegfokot kellene ledongolnie a Bladeliusnak
Udv.
Úgy értettem a kipróbálást. Arról számolj be.
Kipróbálást követően kiderül, hogy sikerül-e?!
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Sztereó erősitők
Nincs mit. És tenyleg próbáld ki! Aztán szamolj be kerlek!
Egyébként a Bladi olyan szinten tudja gatyába rázni a Dynot, hogy ott minden a helyére kerül. Hiba nincsen.
Ki probalnam szivesen de sajnos nem all rendelkezesemre c2. De ha erdekel az Usherrel valo meghallgatasrol beszamolhatok Persze csak ha erdekel. Jelenldg egy McIntosh proci, Halcro vegfokot kellene ledongolnie a BladeliusnakUdv.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Sztereó erősitők
Ertem. Koszonom a segitseged
Nincs mit. És tenyleg próbáld ki! Aztán szamolj be kerlek!
Egyébként a Bladi olyan szinten tudja gatyába rázni a Dynot, hogy ott minden a helyére kerül. Hiba nincsen.
Sztereó erősitők
Nézd, én csak a saját ízlésemről tudok beszámolni. Usher vs Dyno vitában nalam egyertelműen a 2. a nyerő. Nálam!
Ertem. Koszonom a segitseged
- Vinkler
- Adminisztrátor

Sztereó erősitők
Hu az nem lesz tul sok a precizitasbol? Nem jobb hozza a Usher melegebb zenei hangzasa? Velemenyed szerint?
Nézd, én csak a saját ízlésemről tudok beszámolni. Usher vs Dyno vitában nalam egyertelműen a 2. a nyerő. Nálam!
Sztereó erősitők
Precíz, testes, csendes, komoly dinamika, finom lecsengés, hihetetlen kontrolláltság, megfeleő térabrázolás, hihetetnem muzikalitás és ami a legontosabb, hogy tonálisan nagyon rendben van. Kb ezek jutnak eszembe.
Ja! Próbalj ki hozzá egy Dynaudio C2-t.
Hu az nem lesz tul sok a precizitasbol? Nem jobb hozza a Usher melegebb zenei hangzasa? Velemenyed szerint?
Sztereó erősitők
Belül meg kell keresned a Phono áramkört a bemenetek közelében és ott találsz 2x2 egyértelműen jelölt jumpert, hosszúkás műanyag pöcköt, azokat kell átdugnod. Fotót sajnos nem találok róla. Előtte áramtalanítsd a készüléket és várj 1-2 percet a beavatkozás előtt!
Köszönöm, keresem.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Sztereó erősitők
Ok. Na de akkor milyen is a Te hangod? Usher nelkul?
Precíz, testes, csendes, komoly dinamika, finom lecsengés, hihetetlen kontrolláltság, megfeleő térabrázolás, hihetetnem muzikalitás és ami a legontosabb, hogy tonálisan nagyon rendben van. Kb ezek jutnak eszembe.
Ja! Próbalj ki hozzá egy Dynaudio C2-t.
Sztereó erősitők
Azokat én is meghallgatnám egyszer....
Győri vagyok. Nalam meghallgathatod
Sztereó erősitők
Ok. Na de akkor milyen is a Te hangod? Usher nelkul?
- Vinkler
- Adminisztrátor

Sztereó erősitők
Szerintem hetfon sikerul meghallgatnom. Addig is esetleg letudod irni a hangjat? Igazolja a borsos arat?
Tőlem várod a választ? Nemá...
Megéri a hangját? Most erre mit mondjak?! Az ÉN hangom, mondjuk nem Usherrel, de ez mindegy is.
Azt tanácsolom, hallgasd meg saját rendszerben, kérj mondjuk 5 nap meghallgatást, az alatt biztos el tudod dönteni.
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11503
- Kapcsolat:
Sztereó erősitők
Ide is beírom, hátha tud valaki segíteni. Unico erősítő (1.széria) phonóját szeretném beállítani MC hangszedőre. Manual szerint ezt jumperrel lehet állítani, én viszont nem igen találom. Tudja valaki hol keressem és mit, hogyan? Valami kép is nagy segítség lenne. Előre is köszönöm.
Belül meg kell keresned a Phono áramkört a bemenetek közelében és ott találsz 2x2 egyértelműen jelölt jumpert, hosszúkás műanyag pöcköt, azokat kell átdugnod. Fotót sajnos nem találok róla. Előtte áramtalanítsd a készüléket és várj 1-2 percet a beavatkozás előtt!
Sztereó erősitők
Ide is beírom, hátha tud valaki segíteni. Unico erősítő (1.széria) phonóját szeretném beállítani MC hangszedőre. Manual szerint ezt jumperrel lehet állítani, én viszont nem igen találom. Tudja valaki hol keressem és mit, hogyan? Valami kép is nagy segítség lenne. Előre is köszönöm.
Sztereó erősitők
Nagy Usher Dancer hangfalakat hajtana meg.
Azokat én is meghallgatnám egyszer....
Ne keverjük!
A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.
Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.
Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.
Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?
Sztereó erősitők
Szerintem hetfon sikerul meghallgatnom. Addig is esetleg letudod irni a hangjat? Igazolja a borsos arat?
- Vinkler
- Adminisztrátor

Sztereó erősitők
Nagy Usher Dancer hangfalakat hajtana meg. Hallottad mar a Bladeliust?
Hallottam, igen. Számomra nem kérdés, de én imádom a hangját. Hallgasd meg te is, saját rendszerben.
Sztereó erősitők
Nagy Usher Dancer hangfalakat hajtana meg. Hallottad mar a Bladeliust?
Sztereó erősitők
Nem teljesen, maganszemelytol.
- Vinkler
- Adminisztrátor

Sztereó erősitők
Hello!
Érdeklődnék hogy szerintetek egy Bladelius Saga előfok, egy Ymer végfokkal ma mennyit érhet használtan?? Kifogástalan állapotban van.
Előre is köszönöm ha segít valaki.
Üdv: Pioneer
Az Audiophile Szalonból?
A végfok 5-6000 EUR
Az előfok is kb. ennyi.
Szóval összesen kb. 10-12 000 EUR
Nagyon ritkán van eladó, szerintem nagyon ajánlott vétel!
Mihez vennéd, ha megkérdezhetem?
Sztereó erősitők
Hello!
Érdeklődnék hogy szerintetek egy Bladelius Saga előfok, egy Ymer végfokkal ma mennyit érhet használtan?? Kifogástalan állapotban van.
Piros passz...
Sztereó erősitők
XD
Egyelőre nem nyúlnék hozzá. Szeretem a retro audiot a maga originál állapotában. Meg aztán esetleges eladáskor negátívum lehetne.
Van amúgy benne anyag és fantázia is. Hiába ilyen lapos,elég tisztességes trafó van benne... Egyelőre nem hajtottam rendesen meg. B&W 603-mal ez az erősítő...a szomszéd kifogásolni fogja!
A 603 S3-assal, Antonio?
Nekem volt olyan, bazi jó, csak a magasa nem tetszett, eldobtam egy 7 literes Dánaudio Audience 40esért.
Jó zenét, lassan mennem kell siklóernyőzni:
Bastiano
(XXXXXXXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDDDDDD)
- charlie-obrian
- V.I.P.

- Értékelés: 366
Sztereó erősitők
Kedves Antonio!
Ha már korábban kikötöd a hangszínt, akkor el se romolhat, és sztem jobb lesz a hangja. Most csekkoltam a képeit, télleg jól tele van SMD-vel, biztos, h nem leányálom szerelni, de legalább jól merevített a ház, ha már leányálomnál tartunk. 4 Ohmra lead 50W-ot, totál jó kis vas lehet. Beleupgradelsz DIY-ben?
http://www.hifimuseum.de/grundig-sv2000.html
Szép napot!
Bastiano
XD
Egyelőre nem nyúlnék hozzá. Szeretem a retro audiot a maga originál állapotában. Meg aztán esetleges eladáskor negátívum lehetne.
Van amúgy benne anyag és fantázia is. Hiába ilyen lapos,elég tisztességes trafó van benne... Egyelőre nem hajtottam rendesen meg. B&W 603-mal ez az erősítő...a szomszéd kifogásolni fogja!
"Igazán jót sajnos még nem hallottam. A mi hangszóróinknak (a Rádióban is) érdes, kemény hangjuk van. Nem adják vissza a Hi-Fi lényegét." (Varga Ferenc)
"...Hiszen ha a hangot természetes hűségében akarjuk továbbítani, akkor nem csak az alaprezgést kell továbbjuttatni, hanem az összes felhangokat is, mégpedig azzal a viszonylagos erősséggel, amivel az eredeti hangban előfordulnak. Ez roppant nehéz feladat." (Öveges József: Érdekes fizika)
Sztereó erősitők
Hello!
Sztereó erősitők
Kösz az infót, de már késő. Vettem egy Grundig sv2000-et. Az elsődleges tapasztalataim jók. Némi tisztítás után szépen működik és azt mondanám, hogy eléggé semleges és hosszan hallgatható gép a kategóriájában, ami végül is nagy dicséret, hiszen hi-fi-ről van szó. Csak el ne romoljon, mert a szerelése nem biztos, hogy egy álom (akkor esetleg kikötném/kiköttetném a hagszínt és ha kell, a bemenetválasztót és lehetne egy sallangmentes végerősítő...).
Tetszik az uher is, eléggé jó fölépítésű, kimondottan tetszik, nagy tápegység, szellős elrendezés, nagy borda, Uher Werke München <3 csupa német felirat ...de már késő!
Kedves Antonio!
Ha már korábban kikötöd a hangszínt, akkor el se romolhat, és sztem jobb lesz a hangja. Most csekkoltam a képeit, télleg jól tele van SMD-vel, biztos, h nem leányálom szerelni, de legalább jól merevített a ház, ha már leányálomnál tartunk. 4 Ohmra lead 50W-ot, totál jó kis vas lehet. Beleupgradelsz DIY-ben?
http://www.hifimuseum.de/grundig-sv2000.html
Szép napot!
Bastiano