Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

miniDV -> DVD másolás?

Vendég

miniDV -> DVD másolás?

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Amúgy van azért ilyen hirdetve is, pl. LP digizés, meg VHS kazetta DVD-re archiválás cimszó alatt.
hol van ez? itt a site-on?

Nem, nem.. úgy általában, én pl. valami ujságokban is szoktam látni. De fordult már elő neten is, meg szórólapokon...
csak 1 se jut eszembe, hogy hol. De apróhirdetésben is láttam már.

spinkid
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

miniDV -> DVD másolás?

Hozzászólás Szerző: spinkid »

Amúgy van azért ilyen hirdetve is, pl. LP digizés, meg VHS kazetta DVD-re archiválás cimszó alatt.
hol van ez? itt a site-on?

Vendég

miniDV -> DVD másolás?

a saját videoimat én sem adnám oda senkinek, ebben egyetértünk. de itt nem home videoról van szó, hanem vállalati partikról, kirándulásokról, beszédekről és egyéb szarról, amit egyszerűen csak archíválni kellene. gondolom ilyesmit te sem osztanál be 1 évre  
egyébként azóta megtaláltam a Photohallt, ahol a nagy árlista mélyéről előkotortak egy 4990 Ft/DVD-s ajánlatot. ez azért egy kicsit csípősnek tűnik. furcsa, hogy nem csapott le senki még erre a piacra. vagy ennyire nem lenne pénz ebben? ..

Sok munka, relatív kis haszon... ezért sem nagyon áll neki denki.
Gondolj bele: bevinni a felvételt 1 kazi= 1óra. Addig nagyon semmit sem lehet a géppel művelni, mégha egy erőmű is, mert nehogy valamiért megakadjon, oszt lehet előlről kezdeni
Ha bent van a vinyón, akkor valamelyest meg kell szerkeszteni, menü, menüképek, stb. azzal is el lehet rendesen az időt tölteni. És ha minden összeállt, akkor a progo elkezdi renderelni az anyagot, az én 2500+ om olyan 2 órát is elvan egy egy órás DVD anyaggal, ha mozgóképes a menü, akkor mégtöbbet... (jó tudom, az AMD nem annyira gyors ebben, mint a P4)
Amúgy van azért ilyen hirdetve is, pl. LP digizés, meg VHS kazetta DVD-re archiválás cimszó alatt. A DV-vel annyira nem foglalkozik üzletszerűen senki, mert gondolom, azt a legkönnyebb, és eszközben is a legolcsóbb kivitelezni privátba.
Ha meg a felhasználó nem akar effektezni, meg feliratozni, akkor még egyszerűbb a dolga.

spinkid

miniDV -> DVD másolás?

a saját videoimat én sem adnám oda senkinek, ebben egyetértünk. de itt nem home videoról van szó, hanem vállalati partikról, kirándulásokról, beszédekről és egyéb szarról, amit egyszerűen csak archíválni kellene. gondolom ilyesmit te sem osztanál be 1 évre

egyébként azóta megtaláltam a Photohallt, ahol a nagy árlista mélyéről előkotortak egy 4990 Ft/DVD-s ajánlatot. ez azért egy kicsit csípősnek tűnik. furcsa, hogy nem csapott le senki még erre a piacra. vagy ennyire nem lenne pénz ebben? ..

Enrico Benetti
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: -1

miniDV -> DVD másolás?

Hozzászólás Szerző: Enrico Benetti »

hájólvan, megcsinálni elvileg én is megtudnám, ha időmilliomos lennék. capture, kódolás, authoring, DVD írás + a rutin hiánya: nekem még egy hétig is eltartana, még a 10 kazetta is. szóval ha tudtok valakit, jöhetne. legalább 50 órányi anyagról van szó..
Nem szívesen szólok bele, mert embere válogatja, ki mit szeret.
Én is hasonló cipőben járok, nekem is több mint 50 VHS-C kazettám van amit át kellene vennem, plusz még legalább 20 miniDV-m is. Én csak 2 hetente tudok egy-egy kazettát tökéletesen feldolgozni feldolgozni, de mégis inkább ezt választom, mert akkor igazán csak az kerül a lemezre, amit én akarok, a fejezet és az effektek is pont ott lesznek ahol szükség van rájuk, nem pedig robot módjára összehányt eredményt kapok.

Lehet, hogy ez neked nem érdekes, de akkor csak azon goldokozz el, hogy megéri-e mindent ész nélül átvenni/átvetetni, mert abban az ötven kazettányi anyagban tutira legalább 20-30 %-nyi felesleges. Ezt ki tudod szűrni saját magad és fizetni sem kell érte.

Szerintem megéri rászánni az időt az ilyen dolgokra és nem szabad másokra bízni, legyenek azok akármilyen profik is.

spinkid

miniDV -> DVD másolás?

hájólvan, megcsinálni elvileg én is megtudnám, ha időmilliomos lennék. capture, kódolás, authoring, DVD írás + a rutin hiánya: nekem még egy hétig is eltartana, még a 10 kazetta is. szóval ha tudtok valakit, jöhetne. legalább 50 órányi anyagról van szó..

Vendég

miniDV -> DVD másolás?

Én meg nem érek rá ilyenekkel foglalkozni ezért vettem DVD kamerát. 
De a 8 cm-es lemezekről szintén össze kell szerkeszteni az anyagot egy normál lemezre nem?

Persze, nem nagy ügy. Felmásolod a gépre aztán összrakod. Nincs kódolás, csak menü plusz apróságok. De van, hogy szimpla DVD-R-re veszek valamit aztán lezárom és kész.

Ratman
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 1

miniDV -> DVD másolás?

Hozzászólás Szerző: Ratman »

De a 8 cm-es lemezekről szintén össze kell szerkeszteni az anyagot egy normál lemezre nem?

Vendég

miniDV -> DVD másolás?

Mecsinálom én Neked, ha kell ócsón...  de nekem csak  "házi" eszközeim és progiaim vannak, de a sajátjaimat is meg tudtam csinálni velük. 

Persze az ideírogatók közül 10-ből 7 meg tudja csinálni, nem nagy ügy. Pont azért javasoltam, hogy inkább vegyen egy írót, mert jobban jár.

(Én számlát is tudok róla adni egyébként :smile19: )

Tied a bolt, én sem érek rá annyira... bár számlát én is tudok adni, bár nem ez a fő profil...

Vendég

miniDV -> DVD másolás?

Vaker
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

miniDV -> DVD másolás?

Hozzászólás Szerző: Vaker »

Mecsinálom én Neked, ha kell ócsón... de nekem csak "házi" eszközeim és progiaim vannak, de a sajátjaimat is meg tudtam csinálni velük.

Persze az ideírogatók közül 10-ből 7 meg tudja csinálni, nem nagy ügy. Pont azért javasoltam, hogy inkább vegyen egy írót, mert jobban jár.

(Én számlát is tudok róla adni egyébként :smile19: )
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10

Vendég

miniDV -> DVD másolás?

Mecsinálom én Neked, ha kell ócsón...
de nekem csak "házi" eszközeim és progiaim vannak, de a sajátjaimat is meg tudtam csinálni velük.

Vaker
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

miniDV -> DVD másolás?

Hozzászólás Szerző: Vaker »

hello,tudtok Budapesten olyan szolgáltatót, aki tud miniDV kazettákról DVD-re archiválni viszonylag nagy mennyiségben? (vagyis sok kazetta van, amiről egy-egy DVD másolat kellene)
ár vagy website cím is jó lenne, ha van.
köszi, spinkid

szerintem jobban jársz, ha veszel a PC-be egy DVD-írót, kb 10 kazettányi anyag megírása behozza az árát...
Mozi: Projektor: Sony VPL-HW65ES, Vászon: Moovia Moto Design 244 x 190 cm motoros TV: Philips 65OLED754/12, Source: Dune Base, Sony BDP-S790, Amp: Onkyo TX-NR656, Speakers: JAMO D500 5.0, Sub: Velodyne Impact-10

spinkid

miniDV -> DVD másolás?

hello,
tudtok Budapesten olyan szolgáltatót, aki tud miniDV kazettákról DVD-re archiválni viszonylag nagy mennyiségben? (vagyis sok kazetta van, amiről egy-egy DVD másolat kellene)
ár vagy website cím is jó lenne, ha van.
köszi, spinkid

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”