Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sony Pascal SA-VE835ED eladó
Ismét jégen!
A határidő lejárt....a jég felolvadt.
Jégen!
50eFt
Egyelőre nem megyek semerre , így érte kell jönni...... ha változik, írok.
Következő héten szombaton Békéscsaba-Debrecen-Hajdúnánás útvonalon el tudom vinni.
Új ár: 55eft
Megjöttek a képek!
Nem tudom, nem lehet ezeket a "karcokat" (amik igazából csak az extra érzékeny alumínium elszineződései) kipolírozni?
Az ár lemaradt:60000
Eladó a címben is szereplő, tökéletesen működő Pascal nagyszett.
Az összes gyári kis talp megvan plusz 2 db álló állvány( igaz az a 700 as széria è,de használható)!
Mivel alumínium ötvözet a satelitek teste, ezért könnyen "karcolódik" ,de ezek nem igazi mély karcok csak felületi alu elszineződés. Cserébe méretükhöz képest nehezek, masszívak.
Sajnos a fiam a center egyik porvédőjét kicsit megnyomta, de nem vészes. Talpakat beszorítottam a szekrény alá,hogy ne tudja felborítani....ez látszik is a talpon. Megpróbáltam a hibákat fotózni is ,de ezek a hangzást nem befolyásolják.
Specifications:
Front/Center/Rear speakers (SS-MS835)
• Speaker System: 2-Way, bass reflex, magnetically shielded type
• Speaker unit: 21/4"x 2, woofer Unit/ 3/4" extended definition tweeter
• Sensitivity: 87dB (1W/1M)
• Frequency range: 120Hz - 70,000Hz
• Power handling: 140 Watts maximum
• Nominal impedance: 8 ohms
Subwoofer Speaker (SA-WMS835)
• Speaker: Active subwoofer, magnetically shielded, acoustically loaded bass reflex
• Speaker unit: 8" woofer
• Frequency range: 24-200Hz
• Digital Amplifier Section: 200W x 1 (3.75 ohm, 20-200Hz, 0.8% THD)
Postázni nem szeretném....Békéscsaba- Budapest-Siófok vonalon a jövőhéten el tudom vinni.