Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Sztereó erősítők
Sztereó erősitők
Sziasztok. Érdeklődnék hogy b&w 685s2 elé melyik dac os integrált erősítőt érdemes kötni? 200ezer a plafon. Köszönettel.
Sztereó erősitők
Jól érzem én azt, hogy ez egy ilyen mini-hifitorony jellegű dolog?
igen az volt
Sztereó erősitők
Ezzel volt hajtva:
MHC-RX900
Jól érzem én azt, hogy ez egy ilyen mini-hifitorony jellegű dolog?
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni! Használt erősítőt szeretnék venni a régi Sony hangfalaimhoz.(20-25 ezerért)
Mit ajánlanátok?
Hangfalak:
- Speaker system: 3-way, 5-unit, bass-reflex type
- Woofer: 15 cm, cone type x2
- Center Tweeter: 5 cm, cone type
- Side Tweeter: 5 cm, cone type x2
- Nominal impedance: 8 ohms
Ezzel volt hajtva:
MHC-RX900
- DIN power output (rated) 125 + 125 watts (8 ohms at 1 kHz, DIN)
- Continuous RMS power output (reference) 170 + 170 watts(8 ohms at 1 kHz,10% THD)
- Music power output (reference) 275 + 275 watts(8 ohms at 1 kHz,10% THD)
- impedance of 8 to 16 ohms
Köszi!
- tonee73
- Kiemelt Moderátor
- Értékelés: 6178
Sztereó erősitők
Sziasztok,
Mindig is izgatta a fantáziámat, hogy kipróbáljak egy komolyabb Sony erősítőt. Össze tudná foglalni nekem valaki, hogy mit is takar pontosan az Esprit kifejezés? Minden erősítő "Esprit" aminek a típusszámában ES van? Illetve mit érdemes megpróbálni? Ha egyáltalán érdemes
Az Esprit és az ES két külön dolog.
Némi támpont:
http://www.thevintageknob.org/sony-ES.html
http://www.thevintageknob.org/sony-ESPRIT.html
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.
Sztereó erősitők
Még rövidebben:érdemes
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
Technics SP10mk2+Glanz10Bt,Hana Umami Red pu Soulnote E1 phono ,WW Platinum8 XLR hegyek,Valhalla Draco Ref aes/ebu, Hydrasound usb, Vertere LAN, WW Platinum tápok
- fülelek
- V.I.P.
- Értékelés: 5106
Sztereó erősitők
Sziasztok,
Mindig is izgatta a fantáziámat, hogy kipróbáljak egy komolyabb Sony erősítőt. Össze tudná foglalni nekem valaki, hogy mit is takar pontosan az Esprit kifejezés? Minden erősítő "Esprit" aminek a típusszámában ES van? Illetve mit érdemes megpróbálni? Ha egyáltalán érdemes
röviden: nem érdemes
- Az-X
- Fórumlakó
- Értékelés: 57
Sztereó erősitők
Sziasztok,
Sziasztok!
Hifi erősítőt keresek.Kezdőként tanácsot kérnék.
20-30000 értékig,max.
Denon pma sorozatból esetleg valamelyik?
Válaszokat előre is köszönöm!
ui:Pioneer cs7030 hangfal van
Jól illene hozzá a Pioneer legkisebb erősítője az A-10. Szerény képességek, viszonylag szerény áron, de így is 59.900 Ft. Esetleg használtban megkapod féláron.
Sztereó erősitők
Sziasztok!
20-30000 értékig,max.
Jól illene hozzá a Pioneer legkisebb erősítője az A-10. Szerény képességek, viszonylag szerény áron, de így is 59.900 Ft. Esetleg használtban megkapod féláron.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Sztereó erősitők
Sziasztok!
20-30000 értékig,max.
Eddig mivel jasználtad?Elvárások?
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
Sziasztok!
20-30000 értékig,max.
Sztereó erősitők
A NAD C370-est nem ismerem, de volt NAD C352 erősítőm és csak ajánlani tudom.
Köszi! Igen tudom hogy jók álltalában a NAD-ok. Konkrétan a 317 esen agyalok. Olvasgattam hogy volt valami konstrukciós hiba ezzel a tipussal. Betegágyat meg nem szívesen vennék, hogy aztán a szervizet járjam vele.
Bár a puding próbája az evés....
Sztereó erősitők
Tisztelettel!
Segítgséget kérnék. Szeretnék előrébb lépni erősítő ügyben, és a mostani felújított NAD 3155-öt lecserélni. A NAD vonalon maradva ami árban és tudásban is jónak tűnik az a 317.
Mi a véleményetek a hangjáról, megbízható konstrukció?
C370-et nézegettem még de árban nyilván magasabb, és teljesítnényben is felesleges lenne. Egyébként róla mi a véleményetek?
Köszönöm!
Szép napot!
A NAD C370-est nem ismerem, de volt NAD C352 erősítőm és csak ajánlani tudom.
Sztereó erősitők
Tisztelettel!
Segítgséget kérnék. Szeretnék előrébb lépni erősítő ügyben, és a mostani felújított NAD 3155-öt lecserélni. A NAD vonalon maradva ami árban és tudásban is jónak tűnik az a 317.
Mi a véleményetek a hangjáról, megbízható konstrukció?
C370-et nézegettem még de árban nyilván magasabb, és teljesítnényben is felesleges lenne. Egyébként róla mi a véleményetek?
Köszönöm!
Szép napot!
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Marantz 2216 receivert. Nagyon szépen muzsikál, viszont érdekes patika szaga van. Nem szúrós de olyan mint amikor valamilyen vegyszer kifolyik. Megnéztem a kondik alatt nincs megfolyás, pukkadt kondit sem láttam. Mitől lehet és honnan áradhat a szag?
Meg még egy dolog. A PC ami ugyanabban a szobában van zavarja a receivert. A hangszórókon sustorgás hallatszik. Kiküszöbölhető-e ez?
Sztereó erősitők
Sziasztok!
Nem rég vettem egy Marantz 2216 receivert. Nagyon szépen muzsikál, viszont érdekes patika szaga van. Nem szúrós de olyan mint amikor valamilyen vegyszer kifolyik. Megnéztem a kondik alatt nincs megfolyás, pukkadt kondit sem láttam. Mitől lehet és honnan áradhat a szag?
Sztereó erősitők
Sziasztok! Bocs az offolásért, új vagyok itt.
Egy kínzó kérdésre keresem a választ: milyen használt erősítőt vegyek a 70e forintomból?
Főleg bakelitet hallgatnék, úgy szeretném hallani, ahogy fel van véve.
Eddig Orion se260-at használtam, annál jobb kéne. A szoba kicsi. Hangfal még nincs, lemezjátszó meg pro-ject essential van.
Eddig ezek vannak versenyben:
NAD 3020i
NAD 302
NAD 3120
Cambridge Audio 340 + Rega Fono Mini
Rotel 850
YAMAHA A-S500
Onkyo a 9010 (ez új)
Ti melyiket mondanátok?
Köszi
SziaRotelből inkább 900-as sorozat
960BX
AudioPc+SotM lan usb cclk switch,Bricasti M1 dac,Core Audio Karuna Ref, Soulnote A3 erősítő, Odeon Helix hangfal
Sztereó erősitők
Köszi a válaszokat!
Ha jól értem, akkor ezek valószínűleg jobbak, mint amiket kinéztem.
Az A1 phono erősítőjéről nem olvastam jókat, viszont a denonok szimpik.
Egy kicsit olcsóbbak is mint azt gondolnám (denon 320 60eur körül már van ebayen). Valami komolyabbra van ötletetek?
Audiolab 8000A-t nézegetem pl...
Tőlem az MF A1 kap egy voksot.
- bitrograde
- Beköltözött
- Értékelés: 1817
Sztereó erősitők
Egy kínzó kérdésre keresem a választ: milyen használt erősítőt vegyek a 70e forintomból?
Eddig Orion se260-at használtam, annál jobb kéne. A szoba kicsi. Hangfal még nincs, lemezjátszó meg pro-ject essential van.
NAD 3020i
NAD 302
NAD 3120
Rotel 850
YAMAHA A-S500
Onkyo a 9010 (ez új)
Ti melyiket mondanátok?
Köszi
Tőlem az MF A1 kap egy voksot.
Audio-PC (zozoweb & mzperx) / Rotel RCD-865 (by süteményx) - RME ADI-2 FS (zozoweb PSU) - Bryston 4B - Vandersteen 2CE Signature |
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
OTL by zozoweb (Siemens&Mullard) - Sennheiser HD540 Reference Gold | Wyre4Sound, freeba, SAEC, Kondo KSL-SPC & Mogami
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 667
Sztereó erősitők
Üdv az AVX-en!
Lp-ben nem vagyok otthon így csak általánosságban.
Én a Nad-okat ill a Rotel-eket, Denon 250, 260, 320-asokat figyelném.
Régebbi MF A1, B1 os jó lehet, de nagyon sok van, valszeg a legtöbb jobb az Orion-nál.
Az említett Onkyo-ban nem gondolkoznék, akkor inkább valami korosabb "nagytesóban".
én denonra adnék voksot, 320 vagy 360
Rega Io / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1028
Sztereó erősitők
NAD 3020i
NAD 302
NAD 3120
Rotel 850
YAMAHA A-S500
Onkyo a 9010 (ez új)
Ti melyiket mondanátok?
Köszi
Üdv az AVX-en!
Lp-ben nem vagyok otthon így csak általánosságban.
Én a Nad-okat ill a Rotel-eket, Denon 250, 260, 320-asokat figyelném.
Régebbi MF A1, B1 os jó lehet, de nagyon sok van, valszeg a legtöbb jobb az Orion-nál.
Az említett Onkyo-ban nem gondolkoznék, akkor inkább valami korosabb "nagytesóban".
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Sztereó erősitők
NAD 3020i
NAD 302
NAD 3120
Rotel 850
YAMAHA A-S500
Onkyo a 9010 (ez új)
Ti melyiket mondanátok?
Köszi
Sztereó erősitők
Üdv mindenkinek, mivel úgy döntöttem, hogy megmarad a jamo oriel, és inkább elé építkezem szeretnék segítséget kérni önöktől , tőletek, hogy milyen erősítőkkel lenne érdemes a jövőben próbálkoznom???
Előre is köszönöm........
Sztereó erősitők
Nah, adhatom el az Accut... :-D
Háááát, eladhatnám, de nem fogom, mert ez az erősítő - ha van köze hozzá a Sonynak, ha nincs - nagyon jó. Legalábbis szerintem és nekem.
- Vinkler
- Adminisztrátor
- Értékelés: 8893
Sztereó erősitők
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_a ... orporation
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Sony_trademarks
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos