Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Magyar hifi termékekről készült képek
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
- Értékelés: 1029
Magyar HIFI termékekről készült képek
Valami készülődik Baján... és nem a "Halfőzőre" gondolok!
Remélem nemsokára ismét vigyorgunk...
Az illetékes majd megosztja velünk a dolgot ha szusszanni tud...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
A MF Tri-Vista 300 mellett még milyen vasakkal dominóztatok?
HK AVR 435, AB osztályú végerősítő UHER LA1200s, D osztályú Brit Studio erölködő Chameleon 1400s ezek nem magyarok de volt egy teszt Heed Obelisk I. de őt a kisebb modellhez próbáltuk.
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Most a hangsúly a Domino, Tri-Vista páros partnerségéről szólt.
A vendéglátónk (Magyar Magneto) pontosan leìrja majd a típusokat (ha erre jár) de egy régebbi középkategóriás H/K (3xx) hajtotta a magas-közép szekciót, egy korosabb Uher (ha jól emlékszem) végfok pedig a mélyeket, valamint egy szintén nem mai integrált és egy "D" osztályos stúdió végfok volt.
A forrás cd és flac anyag volt (Foobar) és Spoty...
Dune HD Smart H1.,Yamaha WXAD-10., NAD C 326BEE., Evidence Audio Siren II., ZsoltAudio StandART Two Pro., Asus K50IJ. (WD 1.5 TB, WD Pasport 250 GB)., Zimonyi Attila Forte IC., Profigold., Gotham., Lapp., Viablue X60 táp, CA. és Profigold HDMI... Samsung UE46EH6030., HiVox Alces.
Lehet, rosszul olvasok, de a MF már Magyar HIFI termék ?
>>Egy nemzetnél sem vagyunk alábbvalók<
- svan
- Fórumlakó

- Értékelés: 186
Ma Teszteltünk néhány vasat Doky és Zoliabeka társaságában, mind közül magasan a Musical Fidelity Tri-Vista 300 vitte a pálmát, a maga sajátos testes hangjával.
https://www.youtube.com/watch?v=Deg7hap ... e=youtu.be
Sztereó: TMP Ant LE Dac | Jadis DA 60 | JMlab Utopia Mini
Sztereó 2: TMP Quantic F50 | Dynaudio Confidence C1
Sztereó 2: TMP Quantic F50 | Dynaudio Confidence C1
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Ma Teszteltünk néhány vasat Doky és Zoliabeka társaságában, mind közül magasan a Musical Fidelity Tri-Vista 300 vitte a pálmát, a maga sajátos testes hangjával.Köszönöm!Egy élmény volt!
A többiek "untatása" közepette megetettem a láncot pár nem "teszt" anyaggal (Prodigy, Blue Man Group, ...) és a magasak, közepek mellett a mély hangok is besz@rás volt!
A Tri-Vista - Domino páros nagyon jól egymásra találtak!
Miután bemelegedett (fizikálisan is) ontotta a muzsikát!
Rohant az idő és én már nem is figyeltem a részletekre csak mosolyogva csak hallgattam a zenét!
KÖSZÖNÖM!!!
- zoliabeka
- Nincs visszaút

- Értékelés: 12
Ma Teszteltünk néhány vasat Doky és Zoliabeka társaságában, mind közül magasan a Musical Fidelity Tri-Vista 300 vitte a pálmát, a maga sajátos testes hangjával.
Most másodszor hallottam ilyen felépítésű hangfalat (az első is a Te munkád volt) de felülmúlta a várakozásomat!
Valóban fertőző a magnetosztatik!!
Ugyan nincs túl sok megtapasztalásom hangfalak terén de mondhatjuk, hogy műfajfüggetlen! És egyes felvételeken brutál jó mélyekkel!
Köszi mégegyszer! Aki teheti halgassa meg, nem fog csalódni!!
https://www.youtube.com/watch?v=Deg7hap ... e=youtu.be
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Nálam valamiért a video nem érhető el, de el tudom képzelni a hangját. A vicc az hogy írtam pont emiatt a magyar magnetonak, hogy ez a kis modell érdekelne pc mellé, közeltérre. A magnepan 2.1 horror áron van, viszont azt mondják róla hogy egy kis 3.7
Doky nálad mennyi mély van így a heedel? Élvezhető vagy kb. 80Hz alatt nincs hang?
Esetleg mellé egy kis REL?
Énekhang stb. gondolom bokalef@sós?! :-))
Mobil készüléken nálam megnyitja, de bizonyos részletek némák lehetnek (jogdíj korlát), asztali gépen mennie kell!
Ez a kis modell (Pinto) is azért rendes közepes/nagy monitor sugi méret.
De simán jó lehet pc mellé közeltérre!
Mivel nálunk az akusztika nem a legjobb (agyonzsúfolt szoba, vastag szőnyeg) így alapesetben is kicsit kevesebb a mély (szerencse hogy nem vagyok oda érte), tehát a Pinto a zene alsó szegmensét nem tudja megjeleníteni.
Én olyan 100Hz környékére mondanám az alját (még érzékelhető, tehát nem mondható hogy nincs), persze ez hangolható a "gyártás" során (bizonyos mértékben).
Jelen sugi elég érzéketlen (szerintem kb. 84dB) így az Obelisket is feljebb kellett tekerni (kb 1/2-ed hangerő)
A videón nincs sub, de mikor Magneto eljött érte akkor hozott egy kis szub-ot és azzal megtámogatva már sokkal jobb volt az alsó szegmens!
Szóval egy jó kis sub-al társítva egy kicsit erősebb vassal színte kompromisszummentes választás lehet!
Az ének hangok, hangszer hangok kb tényleg besz@rás hogy szólnak!
Valóban élethűek!
De hozzá teszem hogy ez nem kész termék, ez egy "garázsmodell".
Keresd meg ez ügyben is a Magyarmagnetot és mindenről felvilágosít!
Ja, annyit még hozzá tennék a "Domino" sztorihoz hogy nem értek pár embert aki 500-700e ft-os sugiban gondolkozik akkor miért sajnálja rászánni az időt/pénzt egy 100-300km-es útra hogy meghallgassa!?
Nálam valamiért a video nem érhető el, de el tudom képzelni a hangját. A vicc az hogy írtam pont emiatt a magyar magnetonak, hogy ez a kis modell érdekelne pc mellé, közeltérre. A magnepan 2.1 horror áron van, viszont azt mondják róla hogy egy kis 3.7
Doky nálad mennyi mély van így a heedel? Élvezhető vagy kb. 80Hz alatt nincs hang?
Esetleg mellé egy kis REL?
Énekhang stb. gondolom bokalef@sós?! :-))
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
a zokni az kell
hiába a telefon, hallani hogy jól szól.
Még áprilisi felvétel, és Naim képek után szabadon...
Valóban dinamikus hangsugitól (hallottam párat már) nem hallottam még ilyen közép és magas hangot!
Nem a mennyiség, milyenség a lényeg hanem a gyorsaság, természetesség!
Szkeptikus voltam, már nem vagyok az!
De mint minden sztatikus esetében itt is sok a kompromisszum.
Mindenesetre itt is köszönöm a lehetőséget az alkotónak!
Köszi kaelwow
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 744
Ne tessék nevetni!
Pinto!
Magnetosztatikus kis monitor panel (garázs verzió) a láncomban.
Vigyázat, fertőz!!!
A videón nem volt sub párosítva hozzá (igényli) és a felvétel is NAGYON amatőr (samsung galaxy ace4), de remélem hallatszik néha néha valami!
Mobil eszközön bizonyos zenék korlátozottak (jogdíjak miatt)!
https://youtu.be/HZ6xx4967j4
a zokni az kell
hiába a telefon, hallani hogy jól szól.
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Ne tessék nevetni!
Pinto!
Magnetosztatikus kis monitor panel (garázs verzió) a láncomban.
Vigyázat, fertőz!!!
A videón nem volt sub párosítva hozzá (igényli) és a felvétel is NAGYON amatőr (samsung galaxy ace4), de remélem hallatszik néha néha valami!
Mobil eszközön bizonyos zenék korlátozottak (jogdíjak miatt)!
https://youtu.be/HZ6xx4967j4
Szépek, gratulálok!
Érdekes a vastag aluszalag, a magasakat hogy oldottad meg?
MG12-t hallgatok, így minden info jöhet a FAL-ról :-)
Szia, köszi a vastag alu szalag a felső mély és közép tartományra van nagy hatással ezáltal élethűbbek a női/férfi vokálok és a hangszerekre is nagy hatással van, ez mind az anyag súlyától/szélességétől függ valamint a fólia vastagsága illetőlegesen a feszítés mértékétől, de itt nagy szerepet tölt be a perforált lemez mellőzése is ugyanis az is nagyban befolyásolja a "kifolyó hang áramlását" magnepán és más panel gyártók is előszeretettel használják a perforált vaslemezt, nincs ezzel baj DE beleszól a hangzásba és ezáltal hogy én vasrúdra helyezem a mágeneseket "szellősebb" a hangzás ezt főként az ének hangoknál lehet észrevenni igy "természetesebbé" vállnak a vokálok. A magasat csakis külön oldom meg (videón láthatod) ugyanis ha egy membránon szólal meg a magas hang nem lesz megfelelően "tiszta" kiegyensúlyozott, mert kioltja/beleszól a közép mély tartományban keletkező rezonancia...
https://youtu.be/9DG1siT6G-A
Magnetosztatikus hangsugárzó ( Made in Hungary )
https://youtu.be/3meS0JIS--M
Szépek, gratulálok!
Érdekes a vastag aluszalag, a magasakat hogy oldottad meg?
MG12-t hallgatok, így minden info jöhet a FAL-ról :-)
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
- zoliabeka
- Nincs visszaút

- Értékelés: 12
Hát, ma mosolyogtam!
A mai napomat bearanyozta az a pár óra!
Mivel nincs tapasztalatom sztatikus hangsugárzókkal igy nincs összehasonlításom sem, ellenben hallottam pár készüléket, rendszert.
Nagyon tetszett ahogyan tolmácsolta a zenét!
Ellenben lehet hiba volt elmennem, azt hiszem kicsit beleszerettem a hallott hangba!
Aki teheti és fogadja a szaki az hallgassa meg (akár vételi szándékkal is)!
KÖSZÖNÖM!
Csatlakozom az előttem szólóhoz! Köszönöm én is a lehetőséget!!
- Doky
- ♥︎ R.I.P. ♥︎
Magnetosztatikus hangsugárzó ( Made in Hungary )
https://youtu.be/3meS0JIS--M
Hát, ma mosolyogtam!
A mai napomat bearanyozta az a pár óra!
Mivel nincs tapasztalatom sztatikus hangsugárzókkal igy nincs összehasonlításom sem, ellenben hallottam pár készüléket, rendszert.
Nagyon tetszett ahogyan tolmácsolta a zenét!
Ellenben lehet hiba volt elmennem, azt hiszem kicsit beleszerettem a hallott hangba!
Aki teheti és fogadja a szaki az hallgassa meg (akár vételi szándékkal is)!
KÖSZÖNÖM!
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2169
Szerintem pont ezt akarná megvenni... csak nem hallotta.
Akkor el kell menni meghallgatni.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
- peterson
- V.I.P.

- Értékelés: 844
Talán kérdezz itt:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... -delarton/
Szerintem pont ezt akarná megvenni... csak nem hallotta.
- Voyager
- V.I.P.

- Értékelés: 2169
Tudom, hogy ez egy nagyon régi post, de erről az erősítőről kérhetnék némi információt? Köszönöm!
Talán kérdezz itt:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... -delarton/
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Delarton DEA 50S
Tudom, hogy ez egy nagyon régi post, de erről az erősítőről kérhetnék némi információt? Köszönöm!
Miből van a membrán, és hogyan rögzítetted a vezető fóliát vagy drótot rá? A magas látom külön van, van róla valami mérésed, átvitel, torzítás stb
Mylar 'C' 12µm fólia, 7mm-es aluminium szalag ami 3M ragasztóbevonattal van ellátva, átvitele 50hz-22khz
Miből van a membrán, és hogyan rögzítetted a vezető fóliát vagy drótot rá? A magas látom külön van, van róla valami mérésed, átvitel, torzítás stb. ?
Ezt Te építetted ? Nagyon szép munka !
Igen, köszönöm
Ezt Te építetted ? Nagyon szép munka !