Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
ART DVD Magazin
ART DVD Magazin
Már kapható az új szám. AH: Fiatal és ártatlan c. filmmel. Sok mindenről volt ma itt szó, csak pont erről nem.
Elkúrtuk
ART DVD Magazin
Kedves Cinetel!
Lenne pár kérdésem!
1. A következő szám melléklete mi lesz végül is? (a honlap szerint a O. W. film, és a mostani számnál is az elöszoban ezt a filmet jelöltétek meg, viszont a következő oldalon (következő szám melléklete) a Vince és Teo film van megjelölve. Mi az igazság most?
2. Hitch filmjeinek nagyon örültem és láttam, a mostani DVD borítóján, hogy kapható mostmár az 5 film díszdoboz formájában is! Kérdésem: aki megvette az 5 magazinhoz mellékelt A. H. filmet, annak nem lehetne úgy barátilag kipostázni egy dobozt? (szerintem ez így lenne fair, mivel a Herzog dobinál is így volt, meg aztán én és szerintem mások is szeretnénk megkapni a dobozt. Megveni ugyanis gyszerűen nem fogom tudni és nem is szeretném, miútán az összes film megvan a dobozból)
A doboz ötletet mellszélességgel támogatom!
Valszeg a Vincent és Theo már csak figyelmetlenségből maradt ott, szerintem az ugyanúgy augusztus 31-én fog megjelenni, mint ahogy az korábban hirdetve lett. Az óra körbejár tűnik a június végii mellékletnek.
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút
- Értékelés: -44
ART DVD Magazin
Hitch "North by Northwest" című filmje "Észak, Észak-Kelet" címen szerepel a feliratban.
Szép kritika volt Field! Megint kedvet kaptam az újsághoz, csak várom, hogy a kiadó reagáljon végre a kérdésemre, lesz e ebből is díszdoboz.
Van egy Hitch filmcímek magyarul listám, szívesen elpostázom a kiadónak, hogy odaadja a fordítóknak. Persze, ha igénylik.
A filmekhez díszdoboz nem készül.
A filmlistát megköszönöm email cím: cinetel@freemail.hu
Üdvözlettel:
Pörös Oszkár
Cinetel kft.
Húha. Oszkár annak idején nem ezt ígérte, én meg felszippantottam a filmeket egyesével. Mostan tényleg adhatnának grátisz egy dobozt hozzá.
ART DVD Magazin
Kedves Cinetel!
Lenne pár kérdésem!
1. A következő szám melléklete mi lesz végül is? (a honlap szerint a O. W. film, és a mostani számnál is az elöszoban ezt a filmet jelöltétek meg, viszont a következő oldalon (következő szám melléklete) a Vince és Teo film van megjelölve. Mi az igazság most?
2. Hitch filmjeinek nagyon örültem és láttam, a mostani DVD borítóján, hogy kapható mostmár az 5 film díszdoboz formájában is! Kérdésem: aki megvette az 5 magazinhoz mellékelt A. H. filmet, annak nem lehetne úgy barátilag kipostázni egy dobozt? (szerintem ez így lenne fair, mivel a Herzog dobinál is így volt, meg aztán én és szerintem mások is szeretnénk megkapni a dobozt. Megveni ugyanis gyszerűen nem fogom tudni és nem is szeretném, miútán az összes film megvan a dobozból)
ART DVD Magazin
huh, ilyen nincs és mégis van!
Következő DVD Art 2005.06.30.-án jelenik meg és a melléklet:
Az óra körbejár!!!!!!!!!!!!!!!!
Huh, bocsi mindenkitől de most nagyon happy vagyok, ugyanis egyik kedvenc filmemről van szó!
WOW! Erről nem is volt szó korábban! Juppié!
"When I was doing The Bridges of Madison County, I said to myself, this romantic stuff is really tough. I can't wait to get back to shooting and killing."
- el mariachi
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
ART DVD Magazin
Huh, bocsi mindenkitől de most nagyon happy vagyok, ugyanis egyik kedvenc filmemről van szó!
Én is éppen most nézem a honlapon
ART DVD Magazin
ART DVD Magazin
2005/10-es számtól írták a mellékleteket, a mostani még csak a 2005/5-ös szám, tehát még akár lehet is (momentán a következő meléklet is Hitch lesz)
A félreértések elkerülése végett: az ART DVD Magazin esetében a számozás csupán a hónapot jelöli, nem a lap sorszámát az adott évben.
A május végén megjelenő számot követően csak augusztus 31-én (a 2005/9-es) jelenik meg magazin, a Robert Altman-féle Vincent és Theóval.
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút
ART DVD Magazin
Nincs Hitchcock? Az év csalódása.
A 2005-ös vagy a 2006-os évé?
Idén már semmiképpen nem fogok mosolyogni. 2006-ban még szépíthet az ART.
2005/10-es számtól írták a mellékleteket, a mostani még csak a 2005/5-ös szám, tehát még akár lehet is (momentán a következő meléklet is Hitch lesz)
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút
ART DVD Magazin
Idén már semmiképpen nem fogok mosolyogni. 2006-ban még szépíthet az ART.
ART DVD Magazin
- rosszkutyusz
- Nincs visszaút
ART DVD Magazin
ART DVD Magazin
Tökre szimpi, hogy a leendő előfizetők kedvéért, leírták az év második felében megjelenő mellékleteket!
Akit érdekelne!
Afrikai királynője 2005/10-es szám
Ördögi kör 2005/11
Ginger és Fred 2005/12
Megszállottság 2006/1
Wow! Ez nagyon jó hír! Kösz, Ivan/!
ART DVD Magazin
Tökre szimpi, hogy a leendő előfizetők kedvéért, leírták az év második felében megjelenő mellékleteket!
Akit érdekelne!
Afrikai királynője 2005/10-es szám
Ördögi kör 2005/11
Ginger és Fred 2005/12
Megszállottság 2006/1
ART DVD Magazin
Megjelent az új szám a standokon.
Az ember aki túl sokat tudott filmmel.
Meg van egy extrakiadás vmelyik régi melléklettel 990 Ft-ért.
Tök jó, a napokban megveszem.
ART DVD Magazin
Megjelent az új szám a standokon.
Az ember aki túl sokat tudott filmmel.
Meg van egy extrakiadás vmelyik régi melléklettel 990 Ft-ért.
Elkúrtuk
ART DVD Magazin
Tegnap megérkezett postán a friss szám, ahogy sejthető volt, a portréfilm ugyanaz, ami a 39 lépcsőfok mellett szerepelt, de hát a Herzog korongokon is többször kiadták ugyanazt az extrát.
Igen, ezen én is csodálkoztam, de ettől függetlenül egy korrekt kiállítású korong.
- sztrovacsek
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: -6
ART DVD Magazin
Tegnap megérkezett postán a friss szám, ahogy sejthető volt, a portréfilm ugyanaz, ami a 39 lépcsőfok mellett szerepelt, de hát a Herzog korongokon is többször kiadták ugyanazt az extrát.
ART DVD Magazin
Üdv,
Ma a Cinetel-nél átvettem az új számot a Titkosügynök melléklettel,állítólag holnap az újságárusoknál is meglesz.
Maga a film picit csalódás volt, véleményem szerint csak "bronzérmes" a Londoni randevú és a 39 Lépcsőfok mögött,de így is szép darabja lehet bármely gyűjteménynek.
Mindenestre jó dolog,hogy az ilyen, egyébként megjelenésre nagy kiadók által esélytelen filmekhez is hozzájuthat az ember.
ART DVD Magazin
Kicsit vicces, hogy a honlapon március 28-a a megjelenés dátuma, s mindez jövő időben, de korántsem meglepő, hiszen a februári szám is átcsúszott márciusra.
Telefonban egy hete március 31-et mondtak, gyakorlatilag ma már utcán kellene lennie az újságnak.
Tetnap kérdeztem egy Immedióban, és még mindig az Antonioni-film volt.
- el mariachi
- Újonc fórumos
- Értékelés: 0
ART DVD Magazin
Kicsit vicces, hogy a honlapon március 28-a a megjelenés dátuma, s mindez jövő időben, de korántsem meglepő, hiszen a februári szám is átcsúszott márciusra.
Telefonban egy hete március 31-et mondtak, gyakorlatilag ma már utcán kellene lennie az újságnak.
ART DVD Magazin
Azért mostmár megjelenhetne. Kell már az a film nekem:)
Amugy nem tudja valaki, nem tervezi-e a kiadó, hogy egy jó kis diszdobozt összehoz majd ha vége a Hitch sorozatnak. (pl. úgy lebonyolitva mit a W. H. gyűjtemény I.-nél. Szerintem tök jó volna.)
- sztrovacsek
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: -6
ART DVD Magazin