Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Clearaudio Champion
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 24
Clearaudio Champion
koszonom a jo szavakat es a lehetoseget. A "bajnok" vegul uj gazdahoz kerult, sok oromet a hallgatasahoz
- hocus-pocus
- Kezdő Fórumlakó
- Értékelés: 272
Clearaudio Champion
Elnézést az offért!
Egyszerűen nem értem, hogyan lehet ezt a két márkát egy lapon említeni. A Clearaudio nem is készít belépő szintű lemezjátszót, illetve,ami náluk az alap az mondjuk a Pro-Jectnél már a sokadik szint. Hiába gyárt a PJ drágát is, a legtöbb készüléke egy darab deszkára aggatott vacak. És mielőtt....volt Pro-Ject pörgetőm, nem sok örömöt okozott. Illetve,amikor sikerült eladnom, komoly bukóval, na az nagy öröm volt.
Ennél a készüléknél viszont nem kell ettől aggódni. Ezt nagy örömmel fogja a leendő tulaj használni.
Ez most egy lehetőség, aprópénzért belépni a nagyok közé.
Az biztos, hogy ez a készülék nagyszerű és alkalmi vétel. Lehetőség nyílik megfizethető áron a német precizítást megismerni. Ettől függetlenül ha eddig ez füllel nem sikerült Beni12 olvass utána a komolyabb Pro-Ject gyaluknak, vagy nézzél be az Audiocentrum bemutató termébe és ott meg is hallgathatod mit is tud ez a gyártó, utána tudsz nézni annak is, hogy a karokat milyen készülékekhez is gyártották még a sajáton kívül. Egy készüléket mindig csak az adott kategóriában lehet és szabad összehasonlítani. A Clearaudio minőségi termékeket gyárt, de az ára is ehhez igazodik. Na most itt egy kivétel nem az új tulaj, hanem a korábbi fizette meg a készülék minőségi felárát. Ráadásul ez a készülék nemcsak hibátlan, hanem még gyönyörű is.
"Holdra bámulj, vakablak."
Clearaudio Champion
A Pro-Ject (lánykori nevén TESLA) 10 ezer EUR összegig gyárt és forgalmaz különböző lemezjátszó futóműveket. Beszállítója számos nagynevű cégnek, így a minőségére utaló megjegyzések csak olyanoktól származnak akik nem ismerik a márkát és a termékeit. A Clearaudio a magasszintű német precizitás egyik magas minőségű hifi gyártója. Sokan úgy gondolják, hogy a németek nem tudnak hifit készíteni. Ez megint tévedés. Aki ilyet állít lebecsüli a német zeneszerzést, a német technikát egyaránt. Valamint a német embereket is akik közül Beethoventől Bach-ig igencsak sok csoda született.
Elnézést az offért!
Egyszerűen nem értem, hogyan lehet ezt a két márkát egy lapon említeni. A Clearaudio nem is készít belépő szintű lemezjátszót, illetve,ami náluk az alap az mondjuk a Pro-Jectnél már a sokadik szint. Hiába gyárt a PJ drágát is, a legtöbb készüléke egy darab deszkára aggatott vacak. És mielőtt....volt Pro-Ject pörgetőm, nem sok örömöt okozott. Illetve,amikor sikerült eladnom, komoly bukóval, na az nagy öröm volt.
Ennél a készüléknél viszont nem kell ettől aggódni. Ezt nagy örömmel fogja a leendő tulaj használni.
Ez most egy lehetőség, aprópénzért belépni a nagyok közé.
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó
Clearaudio Champion
Batran keressetek privatban, minden kerdesre szivesen valaszolok
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó
Clearaudio Champion
koszonom a jo szavakat. Igen szerintem is kiveteles darab mind kulalakra mind hangra.
- hocus-pocus
- Kezdő Fórumlakó
Clearaudio Champion
Ez a kívánatos, gyönyörű termék Bunuel filmcímét felhasználva, a vágy titokzatos tárgya jelenleg a világon most itt a legolcsóbb. Persze nemcsak az ár számít. A Clearaudio szinte összes terméke még az Európán kívüli tesztekben is mindig tesztgyőztes, nagyon ajánlott, nem véletlenül. A német precizitást igazolja a teljesen zajtalan, elkülönítetten működő motor. Az RB 250-es kart rengeteg remek futóműben használták, használják. Sokan tuningolják pl. az Origin Live. Ezt pedig magaa Clearaudio modifikálta és optimalizálta a Champion futóműhöz.
Clearaudio Champion
Ennyiért igen baráti !
Csodálkozom ,hogy még itt van .
Szerethető hangú masina !( és nagyon szép ! )
Vigye már el valaki ! :)
Süteménység kalácsság,
Sörivás és barátság.
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó
Clearaudio Champion
nos, szereztem egy uj szijjat hozza, szoval mar ezzel se kell foglalkozni az uj tulajnak.
Ara igy is marad a mar csokkentett 240 ezer Ft. Hajra
- Voyager
- V.I.P.
- Értékelés: 2112
Clearaudio Champion
Ez megint tévedés. Aki ilyet állít lebecsüli a német zeneszerzést, a német technikát egyaránt. Valamint a német embereket is akik közül Beethoventől Bach-ig igencsak sok csoda született.
Nem is tudtam, hogy Ők is hifi-t gyártottak.
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó
Clearaudio Champion
es par kedv csinalo kep:
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó
Clearaudio Champion
baratom felhivott, hogy ne arulgassuk tovabb a championt, hanem adjuk inkabb el
Szoval az ar matol 240e Ft.
Nem reg beuzemeltem ujra meghallgatni, valami egeszen fenomenalis hangja van, feszes pontos, dogos. Magas MC-vel hallgattam (denon dl110), de a rega RB250 eleg tolerans, szerintem sok mindenhez nagyon is passzol.
Annyit a teljeseg kedveert megjegyeznek, hogy szerintem hamarosan erik egy szij csere (ami hasznalattol fuggoen lehet akar hosszabb ido is), de mivel ez kopo alkatresz, elobb utobb igy is-ugyis meg kell csinalni. Az internet koraban ez egy par ezres tetel, raadasul kulso szijas vagyis egy kabel adugasnal is egyszerubb a csere
Akit erdekel csapjon le ra, mert ennyiert szerintem kivalo vetel.
- hocus-pocus
- Kezdő Fórumlakó
Clearaudio Champion
Érdekes, nekem pro-ject lemezjátszom van de nem igyeg- fityeg
A Pro-Ject (lánykori nevén TESLA) 10 ezer EUR összegig gyárt és forgalmaz különböző lemezjátszó futóműveket. Beszállítója számos nagynevű cégnek, így a minőségére utaló megjegyzések csak olyanoktól származnak akik nem ismerik a márkát és a termékeit. A Clearaudio a magasszintű német precizitás egyik magas minőségű hifi gyártója. Sokan úgy gondolják, hogy a németek nem tudnak hifit készíteni. Ez megint tévedés. Aki ilyet állít lebecsüli a német zeneszerzést, a német technikát egyaránt. Valamint a német embereket is akik közül Beethoventől Bach-ig igencsak sok csoda született.
Clearaudio Champion
Rossz helyen fitymallod a projecteket Érdekes, nekem pro-ject lemezjátszom van de nem igyeg- fityeg
Clearaudio Champion
Hali, acryltányér külön?baratod szerint Projectbe(xperience2) van jó hangszedőd is..204131918 András
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó
Clearaudio Champion
lehet ajanlattal keresni privatban
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó
Clearaudio Champion
Iranyar: 265e Ft
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó
Clearaudio Champion
na progessuk fel a temat. Egy jo kis alku valaki?
Clearaudio Champion
Rossz helyen fitymallod a projecteket
Ennyi penzert egy nagyon korrekt lemezjatszo,Nemet preciz osszeszerelessel.
Ez nem lityeg fityeg mint a projectek.
Clearaudio Champion
Ennyi penzert egy nagyon korrekt lemezjatszo,Nemet preciz osszeszerelessel.
Ez nem lityeg fityeg mint a projectek.
Project Xtension 12-evo ca premium tonearm-EMT HSD006 pick up-Audio Research ph9-Melco N1Z-H60ex mkII-Ayon stratos dac-Ayon auris2 signature pre.-Canary CA-100 tube amp--Spendor C100 speakers-Shunyata-Cammino cables-Solidsteel-Pillartech racks,AM-SR fuse
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó
Clearaudio Champion
Par friss kep
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó
Clearaudio Champion
Sziasztok,
temat ujra nyitom, ugyanis ez a remek lejatszo megint elado. A keszulek mar nem az enyem, de a baratom aki annak idejen beszamolta mas hifi kutyube, felszamolja az analog vonalat es megkert ertekesitsem, mivel eleg jol ismerem.
A kondiciok nem valtoztak mind allapot, mind ar szempontbol. Szep karcmentes darab, nagyon jo hanggal. Ara 270 ezer Ft, amibe egy kis alku beleferhet.
A "Bajnok" nalam van, meghallgathato a 11. keruletben.
Siessetek, mert a vegen vissza vasarlom sajat magamnak ) (amit tuti meg is tennek, ha jelenleg nem lenne 3 masik lemezjatszom..)
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó
Clearaudio Champion
Az utodba beszamitasra kerul vegul , de ha esetleg valakit erdekel ez a nem mindennapi porgeto, meg par napig elerheto
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó
Clearaudio Champion
kozben megtalaltam az utodjat, szoval surgos lenne. Ez azt jelenti, hogy szivesen meghallgatok ajanlatokat is. Nyugodtan keressetek, nem vagyok sertodos fajta
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó
- Burgerrecords
- Kezdő Fórumlakó