Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Teac / Esoteric P30 referencia cd-futómű
helló!
ha meg van még,meghallgatnám,ill.szsz.meg is venném...
A jövő kedd du.megfelelő lenne?
Üdv!
200e!-ért vihető!
Köszönöm!
mielőtt kioffolnak a Moderátorok,ebbe a készülékbe aes-ebu dugós kábel csatlakoztatható-e?
A kérdés azért kardinalis,mert a dac-omon jelenleg csak az aes-ebu bemenet él...
Igen, az XLR 110-Ohm-os csati, a coax az 75Ohm-os
http://www.hifido.co...669/66995/g.jpg
mielőtt kioffolnak a Moderátorok,ebbe a készülékbe aes-ebu dugós kábel csatlakoztatható-e?
A kérdés azért kardinalis,mert a dac-omon jelenleg csak az aes-ebu bemenet él...
Igen, az XLR 110-Ohm-os csati, a coax az 75Ohm-os
http://www.hifido.co...669/66995/g.jpg
Tóth Gábor DAC + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz
"Csak a hülyék tudnak mindent, a többiek életük végéig tanulnak".
Köszönöm,de hogy értsem is,akkor ez nem egy aes-ebu csatlakozás?
http://www.raleighaudio.com/Mark%20III%20input.jpg
http://www.raleighaudio.com/Mark%20III%20input.jpg
Tóth Gábor DAC + TPA3255 szimmetrikus hidalt üzemmódban + Focal Onyx hangdoboz
- eric.cartman
- Beköltözött

- Értékelés: 276
- Kapcsolat:
Bocsánat, belepofázok, de a véleményem a következő :
Az XLR Aes-Ebu 110ohm-os csatlakozás sokkal komolyabb átvitel mint a sima RCA- S/PDIF.
Nem aggódnék a kábel zaja miatt, hiszen ha normálisan van bekötve mindkét oldalon, akkor itt ez nem játszik, hiszen ez egy föld-független szimmetrikus átvitel.
NuPrime hivatalos európai szerviz - Garanciális és garanciaidőn túli szoláltatások, terméktámogatás. https://nuprimeaudio.com/support/
Szeretném megkérdezni, nem világos számomra a kóvetkező-a digit kimenetek között szerepel a balanced XLR.Igen ám,de én úgy emlkékszem,hogy az XLR az analóg és nem digit output,bár használható digit jel átvitelre is,de más az ohm-ja,ill.lényegesen zajosabb lehet/mármint ha xlr kábelt használunk aes-ebu kimenetben/ Kicsit bonyolultan irtam,bocs,a kérdés lényege az,hogy aes-ebu kábellel a kimenet használható-e?Egyébként a transport műszakilag milyen?
Köszönöm!
Tudtommal az XLR egy 3 +1 pólusú csatlakozó. AES3 digit szabvány szerint megy, ha a dac tudja ez a legjobb szvsz. Az ohmikus eltérés a kábelen zajosabb lehet valóban. A transport hibátlan, én első tulajtól vettem, több rendszere volt niem ment túl sokat én meg nem használtam, csak tervezgettem, de most egy régi Accuphase komplett kombó marad.
Szeretném megkérdezni, nem világos számomra a kóvetkező-a digit kimenetek között szerepel a balanced XLR.Igen ám,de én úgy emlkékszem,hogy az XLR az analóg és nem digit output,bár használható digit jel átvitelre is,de más az ohm-ja,ill.lényegesen zajosabb lehet/mármint ha xlr kábelt használunk aes-ebu kimenetben/ Kicsit bonyolultan irtam,bocs,a kérdés lényege az,hogy aes-ebu kábellel a kimenet használható-e?Egyébként a transport műszakilag milyen?
Köszönöm!
A VRDS10-nek ugyanaz a CMK 3.2 a futóműve és KSS-151A az olvasófeje, mint a P30-nak. Ami már lényeges különbség, az a lánc többi eleme...nem egy liga a VRDS 10-zel .
A VRDS10SE-nek már lehet, hogy ugyanolyan a futóműve, de az én tizesemnek a motorja más. Nem egy liga az tény.
- t-z-
- Újonc fórumos

- Értékelés: 15
A neten látni 200-400Euroig, de van a polcon egy fogasekerék hibás 10-esem is.
Én éles rendszeren valóban jobb "tuningot" még nem hallottam. Másfelől alapból jobb a futóműve a P30-nak (meg nézz bele a neten) , az esotericet meg tekinthetjük a gyári tuningnak. (bár europában teac néven fut), A vrds 10 zseniális a maga nemében.
A VRDS10-nek ugyanaz a CMK 3.2 a futóműve és KSS-151A az olvasófeje, mint a P30-nak. Ami már lényeges különbség, az a lánc többi eleme...nem egy liga a VRDS 10-zel .
Elpusztíthatlan megjelenés!
SYNOLOGY|ZIDOO Z30PRO|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO|CHORD MOJO|DAN CLARK NOIRE X
És milyen forrásból? KSS-151A kell a VRDS-10-be is...
A gyárinál lehet hogy jobb, de egy jó clock-al rendelkező, digitális kimenet tuningon átesett VRDS-10-nél már elvileg kétségesebb kellene lennie hogy jobb -e...
A neten látni 200-400Euroig, de van a polcon egy fogasekerék hibás 10-esem is.
Én éles rendszeren valóban jobb "tuningot" még nem hallottam. Másfelől alapból jobb a futóműve a P30-nak (meg nézz bele a neten) , az esotericet meg tekinthetjük a gyári tuningnak. (bár europában teac néven fut), A vrds 10 zseniális a maga nemében.
És milyen forrásból? KSS-151A kell a VRDS-10-be is...
A gyárinál lehet hogy jobb, de egy jó clock-al rendelkező, digitális kimenet tuningon átesett VRDS-10-nél már elvileg kétségesebb kellene lennie hogy jobb -e...
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712
Nehezen, de beszerezhető:
ESOTERIC P-30 (TEAC) It's a Transport – CXD2500AQ VRDS CMK-3.2 – KSS-151A
Tudomásom szerint van hozzá optika a neten is.
Teljesen felesleges összevetni ezt egy VRDS10-essel, annál dimenziókkal jobb a VRDS T1 és újabb térugrás ez a darab.
Gyönyörű darab. Ez mikori gyártmány? Eredeti lézer van még benne? Ehhez lehet még lézert kapni amúgy (az én VRDS 10-esemhez sajnos már nem...)
Kíváncsi vagyok hogy ennek is hasonlóan steril és kissé visszafogott -e a hangja mint a VRDS 10-esnek.
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712
TEAC / Esoteric P30 referencia cd-futómű jó állapotban, távjával. 260.000Ft