Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tunerek
Tunerek
Onkyo T-4711 komoly erdeklödes miatt jegelve
Tunerek
up
Creek T40 - kitünö esztetikai es müszaki allapot, szerintem kivalo hang, nem annyira jo veteli kepesseg 23000 Ft
Onkyo T-4711 - 35.000 Ft
Revox A76 Mk-ll - kitünö esztetikai es müszaki allapot, szerintem jo hang, kitünö veteli kepesseg, 40000 Ft
Sony ST-J60 - kitünö esztetikai es müszaki allapot, szerintem jo hang, jo veteli kepesseg, tovabbi meltatasat lasd fmtunerinfo.com-on, 7000 Ft
Tunerek
up
Tunerek
up
Tunerek
up
Tunerek
up
Tunerek
up
Tunerek
Creek T40 - kitünö esztetikai es müszaki allapot, szerintem kivalo hang, nem annyira jo veteli kepesseg 23000 Ft
Onkyo T-4711 - 35.000 Ft
Revox A76 Mk-ll - kitünö esztetikai es müszaki allapot, szerintem jo hang, kitünö veteli kepesseg, 40000 Ft
Sony ST-J60 - kitünö esztetikai es müszaki allapot, szerintem jo hang, jo veteli kepesseg, tovabbi meltatasat lasd fmtunerinfo.com-on, 7000 Ft
korabban irtam a Revox kapcsan, az termeszetesen csak arra vonatkozott, hogy nem postazom (az nagy, nehez, regi, a többiek kisebbek, ujabbak, modernebbek, szerintem jobban birnak a postat, igy azoknal lehet posta)
elsösorban a Creek-et es a Sony-t adnám el.
Tunerek
up
Tunerek
up, elsösorban a Sonyt es/vagy a Creek-et adnám el.
up
Tunerek
up
Tunerek
most olvastam fmtuners yahoo csoport-ban olyan ottani forumtarstol, akinek több mint 100 tunerje volt mar (kiemeles tölem, a CAS3140= creek audio system, es a 3140 az az altalam is hirdetett T40 elödje, manualjuk ugyanaz: http://hnny.nl/archief_creek/manual/cas-t40.pdf http://www.fmtunerinfo.com/Creek3140.pdf)
a Creek-et ugyanannyira tartotta mar korabbi beirasban is, mint egy Sansui TU-517/717-et:
Sat Mar 18, 2017 8:51 pm (PDT) . Posted by: ...
..if you want to get a mac tuna, i would recommend a tubed unit...
...other tuners that you can find for $200 or less that will sound better than the s/s macs include the sansui tu517/717/719, creek cas3140, meridian 204, denon tu850 & tu900, marantz st17, hitachi ft-8000, jvc fx1100bk, harman kardon citation 14, 15, 18, 23 (sometimes the hk 18 may be a little more than $200; my modded/refurb'd iteration is also about as good as it gets, regardless of price), nikko gamma 1, rotel rt-2100 & rt-990bx, aiwa at-9700, yamaha t2, yamaha tx-1000, nakamichi 430; pioneer f-91, sony st-s730es, technics st-9030.
i have owned all these, w/exception of the nak 430, but those whose ears i trust tell me it's a winner. oh, i also have not owned the rotel rt-990, but it's almost the same as the rht10, which i own; and refurb'd/modified, it will be hard for any tuna to beat it, both sonically and reception wise. there are others; i am certain i have missed a few... and some of these, besides the hk 18, may also occasionally garner more than $200, but they're worth it, and patience will find a decent sample at a good price.
szoval hajra, elado a Creek tunerem (is)
Tunerek
up
Tunerek
up
Tunerek
Tunerek
up
Onkyo T-4711 - 35.000 Ft
korabban irtam a Revox kapcsan, az termeszetesen csak arra vonatkozott, hogy nem postazom (az nagy, nehez, regi, a többiek kisebbek, ujabbak, modernebbek, szerintem jobban birnak a postat, igy azoknal lehet posta)
Tunerek
...
- az elölapon a rövid vekony feherek nem szöszmöszök, hanem valos, könnyen el nem tavolithato fehersegek, talan festekhibak.
- csomagban küldes szerintem erösen rizikos, nem ajanlanám csak a vevö felelössegere
..
Mint korabban irtam: leginkabb a Creek-et es a Sony-t adnam el.
...
uj helyen is csinaltam nehany kepet illetve a minimalis feher hibak az elejen talan az elözö hozzaszolasban nagyon latszottak, ujabb fotokon alig:
..tovabbra is igaz: Creek-et es Sony-t adnam el elsösorban, azokat csomagban is küldöm
Tunerek
A ReVox leírása miért is került 2x bele ?
hibából.
Tunerek
Creek T40 - 23000 Ft
Onkyo T-4711 - 35.000 Ft
Sony ST-J60 - tökeletes esztetikai es müszaki allapot, szerintem jo hang, jo veteli kepesseg, tovabbi meltatasat lasd fmtunerinfo.com-on, 7000 Ft
Tunerek
Revox kapcsan erdeklödönek irtam, ide is jön a pontositas, reszletezes:
- nincs gyari tapkabel, en a megfelelö erintkezökre "sajat sarus" rögzitesü, barkacs (aki kivanja ganyoltnak is hivhatja :-) halozati kabelt hasznalok. nem hagy nyomot az erintkezökön - es nyilvan nem is 100%-osan "profi vudu tapkabel" megoldas es nem is 100%-osan erintesbiztos, mint a gyari lenne
- korabban is irtam: "a sztereo zöld lampaja nem mindig vilagit, mikor sztereo a hangzas, akkor sem" azaz neha vilagit, neha nem, de nyilvan a sztereo hangzas hallhato, es akkor is az, ha a lampa nem vilagit, ott valami erintkezesi gondra tippelek. Termeszetesen egyertelmü szamomra is, hogy nem mndegy, hogy "sztereo visszajelző izzó nem jó vagy a készülék nem szólal meg sztereoban" Maga a visszejelzö is jo, hisz neha vilagit, inkabb valami kontakt, erintkezes gondra tippelnék.
- az elölapon a rövid vekony feherek nem szöszmöszök, hanem valos, könnyen el nem tavolithato fehersegek, talan festekhibak.
- csomagban küldes szerintem erösen rizikos, nem ajanlanám csak a vevö felelössegere
Mint korabban irtam: leginkabb a Creek-et es a Sony-t adnam el. - nincs gyari tapkabel, en a megfelelö erintkezökre "sajat sarus" rögzitesü, barkacs (aki kivanja ganyoltnak is hivhatja :-) halozati kabelt hasznalok. nem hagy nyomot az erintkezökön - es nyilvan nem is 100%-osan "profi vudu tapkabel" megoldas es nem is 100%-osan erintesbiztos, mint a gyari lenne - igy irtam, es ez a pontos megfogalmazas, igy is van: "a sztereo zöld lampaja nem mindig vilagit, mikor sztereo a hangzas, akkor sem" azaz neha vilagit, neha nem, de nyilvan a sztereo hangzas hallhato, es akkor is az, ha a lampa nem vilagit, ott valami erintkezesi gondra tippelek. tehat a fotok az eladni meghirdetett keszülekröl keszültek. Termeszetesen egyertelmü szamomra is, hogy nem mndegy, hogy "sztereo visszajelző izzó nem jó vagy a készülék nem szólal meg sztereoban" Maga a visszejelzö is jo, hisz neha vilagit, inkabb valami kontakt, erintkezes gondra tippelnék. - az elölapon a rövid vekony feherek nem szöszmöszök, hanem valos, könnyen el nem tavlithato fehersegek, talan festekhibak. - csomagban küldes szerintem erösen rizikos - nem szoktak csomagokkal finoman banni. Hova kellene küldeni (hatha jarok arra, pl. Csorna-Györ fele neha megyek) ?
Tunerek
Creek T40 - 25000 Ft
Onkyo T-4711 - 35.000 Ft
Revox A76 Mk-ll - tökeletes esztetikai es müszaki allapot, szerintem jo hang, kitünö veteli kepesseg, 40000 Ft
Sony ST-J60 - tökeletes esztetikai es müszaki allapot, szerintem jo hang, jo veteli kepesseg, tovabbi meltatasat lasd fmtunerinfo.com-on, 8000 Ft
up
Tunerek
kicsit atrendeztem a szobak között a tunereket, ezen alkalombol csinaltam nehany kepet is:
Revox A76:
Creek T-40:
Tunerek
Creek T40 - 25000 Ft
Onkyo T-4711 - 35.000 Ft
Revox A76 Mk-ll - tökeletes esztetikai es müszaki allapot, szerintem jo hang, kitünö veteli kepesseg, 40000 Ft
Sony ST-J60 - tökeletes esztetikai es müszaki allapot, szerintem jo hang, jo veteli kepesseg, tovabbi meltatasat lasd fmtunerinfo.com-on, 8000 Ft
Tunerek
Creek T40 - tökeletes esztetikai es müszaki allapot, szerintem igen jo hang, kevesbe jo - marmint az erre kihegyezettebb gepekhez kepest - veteli kepesseg 30000 Ft
Onkyo T-4711 - fekete, tavos, fmtunerinfo.com-rol: "T-4711 to be more sensitive and selective than five excellent Yamaha tuners: In order of FM selectivity, I rate the Onkyo the best, then the T-85 (then the TX-1000, TX-950, T-7, and T-1)" es hangilag is ott van, igy "the winner thus far is the T-4711" 40.000 Ft
Sony ST-J60 - tökeletes esztetikai es müszaki allapot, szerintem jo hang, jo veteli kepesseg, tovabbi meltatasat lasd fmtunerinfo.com-on, 10000 Ft