Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W hangsugárzók
B&W hangsugárzók
Hali,van egy pár B&W 705-ösöm,játszok a gondolattal,hogy eladom.Első tulajdonosa vagyok mindene megvan teljesen sérülés mentes,regisztrált példány.Nemtudom mennyit érhet?(juhar színben)
B&W hangsugárzók
Nem tudom mekkora összeget szántál rá, de ha belefér a keretbe, akkor én tuti, hogy a most hirdetett 703-asokat venném meg. Az egy kiváló hangfal, biztosan nem csalódnál benne, és nagy előrelépés lenne a 604-es után. CM8-at még nem hallottam, arról nem tudok nyilatkozni.
Igen, nézegettem is a 703-asokat de azt már nem engedhetem meg magamnak. Olyan 300-330 körüli összegben mozoghatok csak sajna.
B&W hangsugárzók
Sziasztok!
Cambridge Audio 851A erősítőm van és jelenleg Bowers DM604 S1-et hajtok vele. Lehet talán jobbat is érdemelhetne és szeretnék esetleg előrébb lépni, és az lenne a kérdésem érdemes lenne egy CM8-ra cserélnem? Mekkora előrelépés lenne? Itt a fórumon láttam egyet.
Vagy milyet ajánlotok? (természetesen B&W-ben gondolkodom)
Köszi!
Nem tudom mekkora összeget szántál rá, de ha belefér a keretbe, akkor én tuti, hogy a most hirdetett 703-asokat venném meg. Az egy kiváló hangfal, biztosan nem csalódnál benne, és nagy előrelépés lenne a 604-es után. CM8-at még nem hallottam, arról nem tudok nyilatkozni.
Zene
Accuphase E210A, Marantz CD6000KI, B&W Nautilus 803, Sennheiser HD600, Project "The Classic"
Mozi
Panasonic TX65-JZ1500
B&W:604S3,LCR600S3,602S3,601S3,ASW650(2db)
Accuphase E210A, Marantz CD6000KI, B&W Nautilus 803, Sennheiser HD600, Project "The Classic"
Mozi
Panasonic TX65-JZ1500
B&W hangsugárzók
Miért váltanál? Nagyobb teljesítmény vagy több szolgáltatás pl beépített DAC számít?
Ezek közül egyik sem lényeg. Csak és kizárólag a jobb hangzás lenne a cél. Most sincs rossz hangja, de van az a pont amikor az ember úgy érzi, hogy fejlődni kell. Ezt az erősítőt még az előző hangfalaimhoz, a 602-esekhez vettem, és úgy gondolom, hogy most már ezt is váltani kellene.
Zene
Mozi
Panasonic TX65-JZ1500
Mozi
Panasonic TX65-JZ1500
B&W hangsugárzók
Sziasztok!
Cambridge Audio 851A erősítőm van és jelenleg Bowers DM604 S1-et hajtok vele. Lehet talán jobbat is érdemelhetne és szeretnék esetleg előrébb lépni, és az lenne a kérdésem érdemes lenne egy CM8-ra cserélnem? Mekkora előrelépés lenne? Itt a fórumon láttam egyet.
Vagy milyet ajánlotok? (természetesen B&W-ben gondolkodom)
Köszi!
- ZZZolika
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 7
B&W hangsugárzók
Sziasztok!
B&W 705-höz milyen erősítőt ajánlanátok? Jelenleg egy Marantz PM 8000-et használok, erről szeretnék feljebb lépni. Néztem már több típust is ami tetszene, (Musical Fidelity A3.2, A3.5, A300, Vincent SV233, SV236, Rotel RA12, RA1520), de tanácstalan vagyok, mert egyiket sem hallottam még. 200ezer körüli összeget szánnék rá. Nem ragaszkodom konkrétan ezekhez a típusokhoz, minden javaslatot meghallgatok.
Miért váltanál? Nagyobb teljesítmény vagy több szolgáltatás pl beépített DAC számít?
<p> Onkyo NS 6170 -> Anthem STR integrated-> Tellurium Q Black II -> Elac FS 267/B&W 603S2
B&W hangsugárzók
Sziasztok!
B&W 705-höz milyen erősítőt ajánlanátok? Jelenleg egy Marantz PM 8000-et használok, erről szeretnék feljebb lépni. Néztem már több típust is ami tetszene, (Musical Fidelity A3.2, A3.5, A300, Vincent SV233, SV236, Rotel RA12, RA1520), de tanácstalan vagyok, mert egyiket sem hallottam még. 200ezer körüli összeget szánnék rá. Nem ragaszkodom konkrétan ezekhez a típusokhoz, minden javaslatot meghallgatok.
Zene
Mozi
Panasonic TX65-JZ1500
Mozi
Panasonic TX65-JZ1500
B&W hangsugárzók
A kappa 9.2höz komoly vas is kell.
Ezt is gondold át.
De a kappa 9.2ből komolyabb hangot lehet kiszedni.
De az Omega sokkal jobb .
Sziasztok,tudnátok segíteni? ki melyik mellett voksolna,és miért? Bowers & Wilkins Mátrix 804 vagy egy Infinity Kappa 9.2?
mindkettő ugyan annyiba lenne,804 messze van,és mire hazahoznánk,ugyan annyiba fájna mint a 9.2
Nekem infinity-m van es nagyon meg vagyok vele elegedve igaz az IRS Sigma de pl itt a forumon talan meg van is egy Omega azt is hallottam es az is rendkivuli volt bar meg kell hallgatni, tudom a tavolsag. Szoval egy pont az Infinity-nek.
- tottyi
- Hazajáró lélek
- Értékelés: 863
B&W hangsugárzók
Sziasztok,tudnátok segíteni? ki melyik mellett voksolna,és miért? Bowers & Wilkins Mátrix 804 vagy egy Infinity Kappa 9.2?
mindkettő ugyan annyiba lenne,804 messze van,és mire hazahoznánk,ugyan annyiba fájna mint a 9.2
Nekem infinity-m van es nagyon meg vagyok vele elegedve igaz az IRS Sigma de pl itt a forumon talan meg van is egy Omega azt is hallottam es az is rendkivuli volt bar meg kell hallgatni, tudom a tavolsag. Szoval egy pont az Infinity-nek.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - Valhalla Draco Reference V3 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R
B&W hangsugárzók
- Denonavr
- Fórumlakó
- Értékelés: 277
B&W hangsugárzók
Ebben is lehet valami, ugyanakkor visszakanyarodva csak egy gondolatig a hegel-re, sok helyen írják róla, hogy barátságos érzelmes hangvétele van amit én is alá tudok támasztani és ez szerintem pont annyira ki is kerekíti klipsch karakterét amennyire kell.
Én jelenleg keresem azt az erősítőt, amivel hasonló hangot ki lehetne hozni belőlük . Bár a Hegel árkategóriájáig nem tudok elmenni. Amikor vettem a Klipschet csak kíváncsiságból rákötöttük egy Musical Fidelity CD+erősítő párosra, na arra azt mondtam, hogy ez már valami, csak hát 950 ezer volt a kettő
Dunaudio Sing4you, TMP Classic, Allo digione signature, Heed Dactilus,
- ZZZolika
- Lefelé a lejtőn
B&W hangsugárzók
" A zeneisége viszont szerintem sajnos kevesebb mint ennek a régebbinek és ezt már máshol is (Alle-Denon) megjegyezték, hogy a régebbi modellek azért jobbak voltak."
Ezzel kapcsolatban elég vegyesek a vélemények. Én ezt egy valamira tudom visszavezetni, ami a spórolás. Netes képekből kiindulva, a régebbi Klipsch-ekben sokkal jobban összerakott hangváltó van, mint az újakban és emiatt simán lehet az, amit írsz.
Ebben is lehet valami, ugyanakkor visszakanyarodva csak egy gondolatig a hegel-re, sok helyen írják róla, hogy barátságos érzelmes hangvétele van amit én is alá tudok támasztani és ez szerintem pont annyira ki is kerekíti klipsch karakterét amennyire kell.
<p> Onkyo NS 6170 -> Anthem STR integrated-> Tellurium Q Black II -> Elac FS 267/B&W 603S2
B&W hangsugárzók
Klikkelj rá a hirdető nevére és küldj neki egy privát üzenetet, próba szerencse!
Köszönöm! Megtettem!
- Denonavr
- Fórumlakó
B&W hangsugárzók
" A zeneisége viszont szerintem sajnos kevesebb mint ennek a régebbinek és ezt már máshol is (Alle-Denon) megjegyezték, hogy a régebbi modellek azért jobbak voltak."
Ezzel kapcsolatban elég vegyesek a vélemények. Én ezt egy valamira tudom visszavezetni, ami a spórolás. Netes képekből kiindulva, a régebbi Klipsch-ekben sokkal jobban összerakott hangváltó van, mint az újakban és emiatt simán lehet az, amit írsz.
- ZZZolika
- Lefelé a lejtőn
B&W hangsugárzók
Konkrétan nem hallottam még ezt a típust, a sajátomból kiindulva van tapasztalatom a "Klipsch" hangról ezekre a zenei stílusokra vonatkozóan. De ez pont azt bizonyítja, hogy megfelelő erősítő választással el lehet azért zenélgetni ezekkel is.
Mondjuk a Hegel-H80 azért nem kispályás darab, biztos többet kihoz a Klipsch-ekből, mint az én Denonom
További sikeres hallgatózást/nézelődést!
Egyik kedves barátom vett rp-150m-ess klipschet a (régi pm-6005-ös) erősítőmhöz és pont hegel h80-al hallgattuk meg a szalonban mert majd mindenhez ezt kötik be demóra. Azt kell mondjam, hogy a kisebb mélyközép ellenére nem szólt rosszul. A zeneisége viszont szerintem sajnos kevesebb mint ennek a régebbinek és ezt már máshol is (Alle-Denon) megjegyezték, hogy a régebbi modellek azért jobbak voltak.
Azért a denon se rossz csak más!
Visszatérve az eredeti témára, engem is meglepett a b&w csak negatívan sokkal többet vártam tőle.
B&W hangsugárzók
Szia! Ha esetleg eladóvá válik a B&W hangfalpár engem érdekelne!
Köszi
Klikkelj rá a hirdető nevére és küldj neki egy privát üzenetet, próba szerencse!
B&W hangsugárzók
Sziasztok legyetek kedvesek segíteni , elméletileg ha eladnám , akkor mennyiért lehetne egy rotel ra06-os erősitőt , illetve egy b&W 602s3 (fekete) eladni .
Nem kotyavetyét akarok , hanem egy korrekt árat .
Elméleti meg azért , mert még rá kell szánom magam ( de nagyon nehéz,mert szeretem őket) .
Köszi
Szia! Ha esetleg eladóvá válik a B&W hangfalpár engem érdekelne!Köszi
- Denonavr
- Fórumlakó
B&W hangsugárzók
Konkrétan nem hallottam még ezt a típust, a sajátomból kiindulva van tapasztalatom a "Klipsch" hangról ezekre a zenei stílusokra vonatkozóan. De ez pont azt bizonyítja, hogy megfelelő erősítő választással el lehet azért zenélgetni ezekkel is.
Mondjuk a Hegel-H80 azért nem kispályás darab, biztos többet kihoz a Klipsch-ekből, mint az én Denonom
További sikeres hallgatózást/nézelődést!
- ZZZolika
- Lefelé a lejtőn
B&W hangsugárzók
Érdekes, pedig a Klipsch "elvileg" nem való ezekre a stílusokra igazán Ki tudnád részletesebben fejteni, hogy miben volt más?
Köszönöm!
Ismered a klipsch rb-25-öt?
Azt tapasztaltam, hogy a mély hangok elég lustán szólaltak meg. Nem volt olyan pontosan kottázható egy nagybőgő vagy basszus gitár mint amit elvártam volna. A közepek nagy teret alkottak de nem alkottak egy kerek egészet a magassal és mélyekkel, nem volt egyensúly sehogy sem. A magasak pedig kifejezetten bántóak voltak Amy Winehouse Back to Black-en, ekkor abba is hagytam a demót. Én napi 6-8 órát hallgatok zenét és bármennyire nem hétköznapi talán az én kicsi rendszerem de élvezet akár háttérben is hallgatni zenét rajta. Közel sem tökéletes ( nagyon messze van tőle), de tudom úgy hallgatni, hogy kívánjam a következő számot, nem fáraszt és nem is bánt, egyszerűen kezesbárány. Talán nem hozza ki a felvételek hibáját, nem épít 3ds teret és nem jön át úgy a mikro-makro dinamikája a zenének, csak zenél érzelmekkel. Azt hiszem inkább a Dali Opticon - Rubicon esetleg pmc twenty5.23, spendor a6r vagy elac felé nézelődök tovább a kicsi hegellel kettesben.
- Denonavr
- Fórumlakó
B&W hangsugárzók
Érdekes, pedig a Klipsch "elvileg" nem való ezekre a stílusokra igazán Ki tudnád részletesebben fejteni, hogy miben volt más?
Köszönöm!
- ZZZolika
- Lefelé a lejtőn
B&W hangsugárzók
Meghallgattam, köszöntem és ott is hagytam. Sajnos ennél többet vártam. Köszöntem urak!
- ZZZolika
- Lefelé a lejtőn
B&W hangsugárzók
Én is Klipsch-ről mentem B&W irányba, én nem bántam meg. Egy nyugodtabb, melegebb, érzelmesebb hang. A 604-es falbontásra is jó!
Akusztikus, jazz zenére viszont én inkább monitorsugárzóban gondolkodnék (602). Szvsz a monitorsugárzók sokkal jobb teret rajzolnak.
Tudom, ez is monitor és 13éve imádom! Jött ez a lehetőség hirtelen ezért szegeztem nektek a kérdést! Falat bontani egyáltalán nem akarok és nem is fogok tudni a kicsi hegellel, de mára már nagyobb állódobozos hangra vágyok!
B&W hangsugárzók
Kedves Urak!
Hirtelen szembe jött velem egy 604 S2-es jó áron, mi a véleményetek róla egy sztereó rendszerben hegel h80-al (75W 8ohm) társítva?
Sok könnyű és akusztikus zene és jazz a teljesség igénye nélkül : Brooklyn dou, 2 chellos, Scott Bradly, Morgan James, J.Fla, Above and Beyond acoustic, Hans Zimmer és a pop pl. Sia menne róla napi szinten és filmek természetesen.
Megérné váltani egy klipsch rb-25-ről?
Köszi a gyors válaszokat!
Én is Klipsch-ről mentem B&W irányba, én nem bántam meg. Egy nyugodtabb, melegebb, érzelmesebb hang. A 604-es falbontásra is jó!
Akusztikus, jazz zenére viszont én inkább monitorsugárzóban gondolkodnék (602). Szvsz a monitorsugárzók sokkal jobb teret rajzolnak.
B&W hangsugárzók
Ez folyamatban is van, csak ki tudja kinek van es vagy volt ilyen hangfala aki saját tapasztalatot tud mondani. Én 602 s3-mat hallgattam még az aranykézben de az is 10 éve volt.
A 604 S2 nagyon jó választás az általad hallgatott zenékre, de a klipsch rb-25-öt nem ismerem.
- ZZZolika
- Lefelé a lejtőn
B&W hangsugárzók
Ezt úgy tudod meg legkönnyebben, ha saját rendszeredben kipróbálod vásárlás előtt, vagy elhozod letétbe.
Ez folyamatban is van, csak ki tudja kinek van es vagy volt ilyen hangfala aki saját tapasztalatot tud mondani. Én 602 s3-mat hallgattam még az aranykézben de az is 10 éve volt.