Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Harmonic Technology Magic Tweeter - 3m
Elkelt. Köszönöm a lehetőséget.
Ez valóban referencia hang!
"A zene az életnek olyan szükséglete, mint a levegő. Sokan csak akkor veszik észre, ha már nagyon hiányzik."
Csak javasolni tudom én is ezt a kábelt!
Valami hihetetlen tisztaságot, levegősséget és részlet-gazdagságot hoz a rendszerbe. Aki nem ismeri még...de megengedhet magának egy ilyen árú hsz. kábelt feltétlenül próbálja ki!!
Jó kis kábel, széles frekvenciasáv, transzparencia, aki teheti ne hagyja ki.... Nem a levegőbe beszélek! Sikeres eladást! SFI
Michell Engineering, Analog Art, Benz Micro, ARC, Music Reference, Marantz, Conrad Johnson, Harmonic Technology, Transparent, B&W, Ponder Over
Az Alac előtt én is ilyet használtam évekig. Akkoriban nem sok jobb kábel volt ennél.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Budapesten található.
Néhány jobb minőségű kép (ami a hangján nem változtat ).
- zotyazotya
- Nincs visszaút

- Értékelés: 8
Elképesztően jó kábel! Hosszas keresgéléstől kíméli meg magát, aki Harmonic Technology-ban gondolkozik.
Rugalmas eladó, korrekt ár!
Néhány gyengébb minőségű kép.
Szervusztok!
HT Magic Tweeter 3 méteres hangfalkábel eladó. Gyári szerelt az erősítő oldalon,a másik vége Furutech banándugóval szerelve (ezüst,csavaros). Adom még hozzá a gyári táskáját (én evvel kaptam,mutatós,szép darab).
A képekkel adós vagyok.
Ár: 249.000Ft
Tel.: 06-30-255-1912
Ilyen ajánlat se sok van itt...Remek kábel.
Michell Engineering, Devialet Expert 220 Pro és MartinLogan CLS+ 2db Rytmik Audio, canare cable
Jó kis kábel, korrekt eladótól!
Érdemes kipróbálni! :-)
Szervusztok!
HT Magic Tweeter 3 méteres hangfalkábel eladó. Gyári szerelt az erősítő oldalon,a másik vége Furutech banándugóval szerelve (ezüst,csavaros). Adom még hozzá a gyári táskáját (én evvel kaptam,mutatós,szép darab).
A képekkel adós vagyok.
Ár: 249.000Ft
Tel.: 06-30-255-1912