Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11316
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Dehogy fikazom azokat akiknek tetszik. Valaszokat keresek, h miert tetszik annak akinek tetszik. Illetve probalnam mas retinajan keresztul latni amit en esetleg nem latok vagy nem ertek. Csak itt hibadzik mert sosem kapok tuti valaszokat, a csak merten kivul. Meg a te buta vagy hozzadon kivul. Amit el is fogadok ha bebizonyitjak, h valoban. Csak az a fura, h bizonyitas helyett sokszor az derul ki, h a masik sem ertette tulajdonkeppen. Csak kiragadnak egy ket dolgot, ami azert nem is akkora pukk, mint aminek be van alitva.
Pedig fikázod, amikor hazugnak gondolod őket, hiszen szerinted csak megjátsszák hátra szegett fejjel az értelmet. Mi van akkor, ha az illetőt megtalálják azok a kérdések, amiket a film feszeget és amik Téged hidegen hagynak? Ez számodra kevés magyarázatként? Meg tudod magyarázni, miért az a kedvenc kajád, ami? Ha nem megy, akkor Te is csak megjátszod?

A másik lebutázása (és ködösítéssel vádolása ) általában akkor következik, ha a tudatlanság türelmetlenséggel és agresszivitással találkozik. Pedig a tudatlanság nem bűncselekmény, maximum kellemetlenség, tehát nem kellene szégyellni, de ez már egy másik topik témája...

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

A nagy háború megérkezett!
A Trónok harca 7. évada július 17-től 

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Dehogy fikazom azokat akiknek tetszik. Valaszokat keresek, h miert tetszik annak akinek tetszik. Illetve probalnam mas retinajan keresztul latni amit en esetleg nem latok vagy nem ertek. Csak itt hibadzik mert sosem kapok tuti valaszokat, a csak merten kivul. Meg a te buta vagy hozzadon kivul. Amit el is fogadok ha bebizonyitjak, h valoban. Csak az a fura, h bizonyitas helyett sokszor az derul ki, h a masik sem ertette tulajdonkeppen. Csak kiragadnak egy ket dolgot, ami azert nem is akkora pukk, mint aminek be van alitva.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

Azért én ezt nem keverném ide, Optimus, és a hasonló filmeket, nem tetszelegnek azzal, h gondolkodni kéne rajta. Ezeknek az alkotásoknak viszont a rajongók szerint pont ez a fő fegyvere, h gondolkodni kell rajta. Ami ok, de ha gondolkodom, akkor értelmes válaszokat is szeretnék, na az ebben az esetben, és sok hasonló esetben nincs. Így értelmét veszíti, az aminek óriási értelmet tulajdonítanak a fanok, amit sokszor maguk sem tudnak megmagyarázni, csak elbújnak a felhők közé, mert fent mégis csak jobb, mint lejjebb. Én inkább arra gondolok, h a tucat filmek közül kilógnak, aki meg már megcsömörlött ettől, kapaszkodik a nem tucat filmekbe. Ezzel sincs gond, ha valóban van mögötte. Estünkbe egyébként semmivel nem különb magyarázatilag az Alien vér, mint az Érkezés magyarázata. Tulajdonképpen még sincs akkora különbség köztük. Lehet rajta elmélkedni, meg beszélgetni az asszonnyal.
Egyetértek! Páran nagy gondolkodókként tetszelegnek, de az nem csípi a szemüket, hogy az egyszercsak, az űrből jövő oktatók, miért nem látták előre, hogy    mi fog történni? Vagy, ha tudták miért vállalták be? A szaros emberiség, miért volt nekik annyira fontos, hogy a nagy semmiből késztetést érezzenek arra, hogy ide jöjjönek és be vállalják azt ami az egyikükkel megtörtént.  A csaj, ha tudta mi lesz a jövőben miért vállalta be, főleg ha azt is tudta, hogy egyedül fog maradni.
Szóval faxság az egész film, nincs min gondolkodni, mint ahogyan a húsvéti, csokitojást (amit színes alufóliába csomagolnak) tojó nyuszin sem ...  
A Transformers az Alien nem akar másnak vagy többnek tűnni, ezért nem is érdemes rajtuk rugózni.

Fapaci pedig megint hozza a ködösítős formáját.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Azért én ezt nem keverném ide, Optimus, és a hasonló filmeket, nem tetszelegnek azzal, h gondolkodni kéne rajta. Ezeknek az alkotásoknak viszont a rajongók szerint pont ez a fő fegyvere, h gondolkodni kell rajta. Ami ok, de ha gondolkodom, akkor értelmes válaszokat is szeretnék, na az ebben az esetben, és sok hasonló esetben nincs. Így értelmét veszíti, az aminek óriási értelmet tulajdonítanak a fanok, amit sokszor maguk sem tudnak megmagyarázni, csak elbújnak a felhők közé, mert fent mégis csak jobb, mint lejjebb. Én inkább arra gondolok, h a tucat filmek közül kilógnak, aki meg már megcsömörlött ettől, kapaszkodik a nem tucat filmekbe. Ezzel sincs gond, ha valóban van mögötte. Estünkbe egyébként semmivel nem különb magyarázatilag az Alien vér, mint az Érkezés magyarázata. Tulajdonképpen még sincs akkora különbség köztük. Lehet rajta elmélkedni, meg beszélgetni az asszonnyal.
Miért, mi az Érkezés magyarázata? Ezt megkérdezted valakitől, ő megmondta (szerinte) a tutit, ami számodra érthetetlen volt és most ezért vagy elégedetlen? Ennyi lenne a történet? Verset elemeztél már? Ott is csak egy megoldás fogadható el? Ugye, nem?

Én azt gondolom, a jó film, muzsika, könyv, festmény, fotó és a jó tanár nem válaszokat, hanem kérdéseket ad. Azon felesleges rugózni, ki mivel tölti azt a 2 óra szabadidejét, de az sincs túl rendben, hogy a különbözőségek miatt fikázzák és tartják hazugnak egymást az emberek, pedig semmilyen etalon nincs a birtokukban. Mi számít tucatfilmnek? "Művészfilmből" (ritka hülye elnevezés) sokkal több készül, mint látványos akciófilmből, vagy sci-fi-ből.

Gbardo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: Gbardo »

Dupla presszó rendel, várom a további kommenteket. A realitás bajnokai vs többiek. Ezt a vitát zenében úgy tudnám elképzelni, hogy a mainstream zenék rajongói kiakadnak mondjuk egy Mars Voltától, hogy ez egy értelmetlen hülyeség . Legyetek befogadóbbak, nyitottabbak, ne habzó szájjal rontsatok rá, mert semmi értelme, és a végén magyarázkodhattok az Alien keringési rendszerével kapcsolatban Nem vagyunk egyformák, és ahogy nézem, ezért én igen szerencsésnek mondhatom magam.
Szuperhősök, mesehősök, kamionrobotok, űrcsaták, lézerkard/fénypallos, Godzilla, Kink Kong, meg a Deadpool műelemzése, ezek rendben vannak, a Csillagok között meg ugye logikai buktatók halmaza és amúgy is egy zagyvaság. 
Meg is jött a kávé
Sony AG9 65"/Sony VPL-HW55ES/Screenline WavePlus Tensione 96"/Arcam AVR5/Oppo103D/CA CXN V2/B&W CM6 S2/B&W CMC S2/B&W M1/B&W PV1D/Audioquest Rocket 44/Audioquest X2/Audioquest Boxer/Audioquest Sydney/vmi Hama hdmi

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Nem értem ,hogy miért kell ezen rugózni.Van akinek tetszik és van akinek nem.Nem vagyunk egyformák!

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Most arra vagy kíváncsi, hogy egyesek miért technot üvöltetnek vasárnap délután, mások meg miért Mozartot hallgatnak? Ez nem lesz egy rövid téma és sok sértődés fog kisülni belőle.

A kérdéseidet talán nem a rajongóknak, hanem a filmek alkotóinak, íróinak kellene feltenned, vagy csak simán utánaolvasni a témának. Viszonylag sok természetfilmet nézek mostanában nagy élvezettel (igen, hátracsapott fejjel, nagy áhítattal), de tőlem hiába kérdeznéd, mi a komodói varánusz szaporodásának specialitása, mert nem értek hozzá. Szerintem Te sem tudnád megmondani, Optimus fővezér milyen mechanikai erőátviteli megoldások segítségével alakul át csillogó kamionná 6 másodperc alatt, vagy az emberi testből kifejlődő Alien ereiben miért csordogál tömény sav, csak nézed, mint az  oviban  moziban. Ilyen a szórakoztató ipar.

Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Ok h beszelgettek rola, na de mirol? Igaz elgindolkoztam en is a filmen, le is irtam mire gondoltam. Az az erdekes szamomra, h megy a nagy hozsonazas, h igy meg ugy. Mintha tok ovis lenne a masik, mert nem erti. Ez lehet igy is van, de akkor az ovisoknak meg kene magyarazni a felsobb retegeknek, h miben is hibadzik a gondolat menetuk. Mikozben felteszem barmelyik fannak a kerdeseket soha nem sikerult me ertelmes valaszokat kicsikarnom senkibol.
Most arra vagy kíváncsi, hogy egyesek miért technot üvöltetnek vasárnap délután, mások meg miért Mozartot hallgatnak? Ez nem lesz egy rövid téma és sok sértődés fog kisülni belőle.

A kérdéseidet talán nem a rajongóknak, hanem a filmek alkotóinak, íróinak kellene feltenned, vagy csak simán utánaolvasni a témának. Viszonylag sok természetfilmet nézek mostanában nagy élvezettel (igen, hátracsapott fejjel, nagy áhítattal), de tőlem hiába kérdeznéd, mi a komodói varánusz szaporodásának specialitása, mert nem értek hozzá. Szerintem Te sem tudnád megmondani, Optimus fővezér milyen mechanikai erőátviteli megoldások segítségével alakul át csillogó kamionná 6 másodperc alatt, vagy az emberi testből kifejlődő Alien ereiben miért csordogál tömény sav, csak nézed, mint az  oviban  moziban. Ilyen a szórakoztató ipar.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Ezentul haljak meg kinezem a vilag legnagyobb zoldsegeit. Hatra szegem a fejem, azt csucs zseni leszek. Ha meg bele kerdeznek, majd csusztatok. Utalva a szereny agyi kepessegre, h nem tudja az ertelmet. Kozbe elegedetten vigyorgok, h mekkor suta. Ez megy nekem is, nem kell hozza nagy tudomany, beolvadok az okosok koze.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1719

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Most lett vége.
Egyetértek fodesszel, hogy van a filmnek hangulata, de veled is. Borzalmasnak nem nevezném. Ennél borzalmasabb filmekre szoktál jó pontokat adni.
A lényeg, hogy már megint az emberek győztek(diccsazazisten aki bennünket legyőzhetne ...)! 

Fodesz! 
Mond meg nekem:
Kik ők, honnan jöttek, honnan tudták, hogy jönniük kell, melyik kezükkel építették meg az űrhajókat, mi vezérelte őket és még sorolhatnám ...

Nem lehetne a spoilereket nélkülözni??????????? 

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Ok h beszelgettek rola, na de mirol? Igaz elgindolkoztam en is a filmen, le is irtam mire gondoltam. Az az erdekes szamomra, h megy a nagy hozsonazas, h igy meg ugy. Mintha tok ovis lenne a masik, mert nem erti. Ez lehet igy is van, de akkor az ovisoknak meg kene magyarazni a felsobb retegeknek, h miben is hibadzik a gondolat menetuk. Mikozben felteszem barmelyik fannak a kerdeseket soha nem sikerult me ertelmes valaszokat kicsikarnom senkibol.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Bizonyos filmek megértéséhez magasabb IQ-ra, vagy az adott témában jártasabbnak kell lennie az embernek hogy megérthesse.
Talán nagyon magas IQ nem, de mindenképpen kell ezekhez a filmekhez egy nyitottság és képesség arra, hogy az ember ki tudjon szakadni a hétköznapi realitásokból és elgondolkozzon azon, talán a világ mégsem pont úgy működik, ahogy mi képzeljük. A mi realitásunk vélhetően csak egy illúzió. A Csillagok között és az Érkezés engem totálisan beleszögezett a fotelbe, többször is megnéztem őket, de még mindig borzolja az agytekervényeimet mindkettő. És ha egy film ezt el tudja érni, akkor sikeres alkotás. A többség itt megszokta, hogy a filmélmény 2 órán át tart, élvezkedünk a penge képminőségben és az odavágós hanghullámokban, aztán felállunk, mintha mi sem történt volna. No én meg az ilyen mozira sajnálom az időt. Könyvet sem azért olvasok, hogy gyönyörködjek a betűkben, hanem hogy elgondolkoztasson.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Érdekesség volt a filmben, hogy természetesen az emberiség fejtette meg az idegenek gondolkodásmódját. Igaz, ők elértek egy olyan technológiai szintet, hogy röhögve elhagyták a saját naprendszerüket, de már nekik is megfeküdte a gyomrukat az angol.
Tedd, hozzá azt is, hogy ismét egy AMERIKAI volt aki megmentette a helyzetet! A hülye kínai ( politikai vonal ) pedig képes lett volna megtámadni, de-de-de-deeeeeee aztán mégsem ...
 Egyébként kezd már elegem lenni abból, hogy csak úgy jönnek, mennek a KÜLFÖLDIEK itt a földön. Egy Magyar csillagász a Spektrumon lejellemezte, hogy miért nem lehet kapcsolat a földi élet és egy másik létforma között. Fenyőfára tett karácsonyfa izzókat, amiket egymás után kapcsolgatott fel-le másodpercenként. A felvillanás jelképezte egy értelmes, kommunikációra képes civilizáció megjelenését/eltűnését. Mivel egymás után villantak fel a fények kizárt, hogy bármelyik civilizáció találkozhatna egymással. A csillagász ezután párhuzamban több izzót is felvillantott. A civilizációk ekkor időben párhuzamosan fejlődnek, sajnos mégsem tudnak egymással találkozni az irdatlan távolságok miatt. Az ember elméje nyitottan szárnyal, amikor elhiteti önmagával, hogy elméletben meg tudnák hajlítani a teret, amivel tér ugrást tudnának eszközölni. Ha ember és föld központúan gondolkodunk, akkor talán érthető ez a gondolkodás mód, ha az univerzum méret világából nézünk vissza a naprendszerre, a Földre, ránk, akkor már egyértelműen kizárható a tér ugrás, idő utazás.
Az emberiség sosem fog tudni kommunikálni másik bolygóval. A rádió jel gömb formában terjed. Gondoljunk bele, hányszor szakadhat meg a jel folytonossága, mire a külső naprendszerből kilép. Az Oort felhő is tele van olyan objektumokkal, amik tönkre teszik a folytonos rádió jelet, ami tágulva ("hígulva") terebélyesedik. Csillagközi távolságok esetén rengeteg objektum(bolygó, csillag, galaxis) lesz a jel útjában. Az idő és távolság miatt amúgy is totál szétesik a jel. Lézerrel ( Csatahajó ) megint csak felesleges küldözgetni az információt, mert annak tartalma is sérül a köztes objektumok miatt és persze a másik oldalon dekódolásra, értelmezésre képes fogadó félnek is lennie kellene, aki éppen a lézer fény útjába tartja a vevőkészüléket ...

Az Interstellar  kommentek közül idézek: "Nyitott elmével, befogadóan kell hozzáállni"  Nem tudok. Talán ezért nem vagyok vallásos sem. A racionális gondolkodás kizárttá teszi. 

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

Engem zsibbasztott a film,es kicsit letargikusnak.nyomasztonak is mondanam. Semmikeppen sem tudnam 10p ertekelni!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 610

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

Érdekesség volt a filmben, hogy természetesen az emberiség fejtette meg az idegenek gondolkodásmódját.
Mert ez volt a lényeg...
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

xwxw4
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 4

Hozzászólás Szerző: xwxw4 »

Érdekesség volt a filmben, hogy természetesen az emberiség fejtette meg az idegenek gondolkodásmódját. Igaz, ők elértek egy olyan technológiai szintet, hogy röhögve elhagyták a saját naprendszerüket, de már nekik is megfeküdte a gyomrukat az angol.

paler
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 416

Hozzászólás Szerző: paler »

A lényekre visszatérve, ha mindent láttak előre, akkor mi a picsnek maszatoltak ott napokig barlang rajzolgatva óvodás mód. Nekem ez zagyvalék, mert nem jutok értelmes magyarázatra, ez kb, ua mint a csilllagos film. Értelmes magyarázat semmire sincs. Csak egy kupac rendezetlen összevisszaság. 
A csillagok között tényleg kicsit „túl tudományosra” sikeredet az átlagos nézőnek. De attól hogy sokan nem értik (köztük pl. te is), még nem biztos, hogy ahogy te fogalmaztad „zagyvalék”. Tény hogy próbáltak egy szokványos és misztikus sci-fi helyett valós tudományos tényekre építeni egy filmet, ami lássuk be a halandó nézők többségének kissé magas-szintűre sikeredet.  De ha tényleg szeretnéd megérteni a filmbe történt dolgokat, akkor javaslom neked ennek a könyvnek a beszerzését (kölcsönözhető  ) és elolvasását. Hátha megkapod tőle azokra a kérdéseidre a választ, amelyeket számodra a film nem adott meg. 

Nem lehet rossz mivel 95%-ra van értékelve az olvasók által. 
Az egyik hozzászóló írásából idéznék:
A könyv elválaszthatatlan a filmtől, pedig én bármikor vevő lennék hasonló könyvekre anélkül is, hogy egy filmet kellene magyaráznia. Mindig is szerettem a kozmológiát, a kvantumfizikát. Ezeken a területeken derül ki, hogy az univerzum a legnagyobb tudományos-fantasztikum író.

Egyébként vannak olyanok is aki egy egyszerűbb filmben sem értik meg az összefüggést, miközben pl. te megérted a film mondanivalóját. Bizonyos filmek megértéséhez magasabb IQ-ra, vagy az adott témában jártasabbnak kell lennie az embernek hogy megérthesse. Csillagok között egy ilyen alkotás lett. 

JBL Synthesis -> Egy hangrendszer mind fölött, egy hang kegyetlen, egy a nyomorba dönt ( árával biztos), bilincs az Egyetlen  /emoticons/default_36_3_1.gif" alt="36_3_1.gif" data-emoticon="" />  

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

No akkor. Az egyik ami felbőszít, h ennek a filmnek a kapcsán állandóan azt húzgálják elő, h ez nem attack film, azért nem jött be. Biztosíthatók róla mindenkit, h ez közel sincs így. Kedvelem az elgondolkodtató filmeket, Laci szavaival élve, viszont nem árt ha van racionális magyarázat. Ez a történet egy zagyvalék, hiányzik belőle mindenféle logikus magyarázat. Nem tudok egy filmet zseniálisnak kikiáltani, ha az univerzumban utazgató idegenekkel óvódás szinten kell napokon keresztül kommunikálni. Az. h honnan, miért érkeztek, miért pont oda ahová stb. arra csak ködös gondolatok vannak. Oké magyarázzuk meg, vagy képesek voltak átjárni a dimenziók közt, vagy csak tényleg jövőbe láttak. Ez magyarázatot adhat, h tudták előre, h a csajnál fognak kikötni, a jövendőbeli apát meg összehozzák a párzásra. Így megszületik (elnézést) az akinek semmi haszna a történetben, csak drámai eszköz. Jah de hoppá, hisz ez a múlt, mert mikor ezek megékeznek addigra ez az egész múltként szerepel a hölgynél. De mit sem tud erről az egészről, kell neki az ébresztős találkozás, ami után újra indul az egész történet. Mi van???? A lányáról nem beszélve, ő is azt erősíti, h ők a múlt, hisz lerajzolja a jövőbeli találkozást, ami aztán az ő születéséhez fog vezetni. Ez megint kérdéseket vet fel, ő is a jövőbe, esetleg átlátott a dimenziókon amik egymásba értek? Ha igen, akkor látnia kellett az apukáját, és h mi fog vele történni. A lényekre visszatérve, ha mindent láttak előre, akkor mi a picsnek maszatoltak ott napokig barlang rajzolgatva óvodás mód. Nekem ez zagyvalék, mert nem jutok értelmes magyarázatra, ez kb, ua mint a csilllagos film. Értelmes magyarázat semmire sincs. Csak egy kupac rendezetlen összevisszaság. Attól mert fogalmazzunk úgy újszerű egy találkozás, az nem visz el nekem egy egész filmet. Ettől még nem lesz vagy két óra zseniális. Pláne ebben a köntösben, amikor az egész film mozgató rúgója egy ködös zagyvaság. Fókuszálhatok az anyára, és a lányára, akkor sem jutok közelebb, ők is csak megválaszolatlan kérdésekre adnak okot. Ennek semmi köze ahhoz, h lőnek-e vagy sem. Az utazókban sem lőnek, még is nagy kedvencem a film. Bár legalább az utóbbi magán viseli a Sci-fi elemeket valóban. Ahhoz meg nem kell ilyen zagyvalék film, h megmutassuk milyen nehéz egy olyan döntést meghozni amiben vállalsz egy súlyos beteg gyermeket. Legalább is én nem polipos nyelvoktatásos dimenziós időhurkos köntösbe öltöztetném.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Na látod Laci,ezért vagyunk primitív gondolkodásúak,mert még csak itt tartunk

Nem tehetek róla, ha racionális kérdések merülnek fel bennem.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Kik ők, honnan jöttek, honnan tudták, hogy jönniük kell, melyik kezükkel építették meg az űrhajókat, mi vezérelte őket és még sorolhatnám ...

Na látod Laci,ezért vagyunk primitív gondolkodásúak,mert még csak itt tartunk

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Ha ez jött le belőle, akkor nem csoda hogy nem tetszett. A scifi szinte csak egy eszköz volt a szörnyű döntés története köré. Spoiler lenne, de kíváncsi lennék ki hogyan döntene ilyen helyzetben.
Egy szóval nem mondtam, hogy nem tetszett! Tetszett, elszórakoztatott, lekötött minket, de űrt hagyott bennem. 

Ez is olyan film volt mint a Mindenki. Mindenki azt lát bele és úgy ahogy akarja! 
Az USA mindenek felett, hiszen tőlük származott a probléma megoldás ...

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

A lényeg, hogy már megint az emberek győztek(diccsazazisten aki bennünket legyőzhetne ...)! 

A film mondanivalója mesze sem ez volt,de mindegy...
Az persze ,hogy ma már mindenhol ott van Kína meg sem lepődöm, persze szigorúan csak az USA után

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Mi nem volt érthető? A scifi elemek, vagy a morális kérdések? Lenyűgöző film, számomra mindkettő. Gondolkodtatós, és az lehet kemény dió sokaknak.

Előfordulhat,hogy egyszerűen kifog az emberen egy történet és nem érti meg. Az érkezés tényleg kemény dió ilyen téren.Ha elveszted a szálakat ,már nem fog tetszeni.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”