Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Ilyet veszek...szerintetek O.K.?
A H/k-t nem hallottam még. A Denonból ezzel egy kategóriában inkább a 2805 van. A 3805 special 80 rugóval többe fáj. A NAD-ok hangja nekem nem jön be. Ettől persze még elimerem, hogy jó, De ízlésről nem lehet vitatkozni Lehet, hogy Marantzok tényleg túl vannak árazva. Bár ha körülnézel, ezen az áran kb. ilyen képességű cuccokat kapsz meg. (Gondolok itt pl. a Marantz 600W-os tápegységére)
sajti
Na a denon 3805 a legtöbb helyen 240-260 között van... pl itt és itt
és a hificityn is hírdet egy muksó:
2005-05-23 02:03:02 | zsolt | 30-289-4399 |
DENON AVR-3805 (7.1 csatornás rádiós házimozi erősítő, 7x160W (6 Ohm)Dolby Digital , Dolby Digital EX , Dolby ProLogic II , Dolby ProLogic IIx , DTS , DTS-ES Discrete/Matrix 6.1 , DTS Neo:6 (Cinema / Music), DTS 96/24 ,HDCD dekóderrel, EISA díjas)Új, Gyári csomagolásban ,garanciával,ár:250000Ft
Szóval akkor már inkább ezt mint a marantz-ot....
Amúgy a HK 430 nagyon jó kis gép.. nekem most épp ilyen van és csak ajánlani tudom..
A400, Dactilus, 575A, M12.2
A Denonból ezzel egy kategóriában inkább a 2805 van. A 3805 special 80 rugóval többe fáj.
A Denon 3805 most 259.990,- HUF a Laser-ben. Ez azért nem 80 rugó!
Akkor elézést. Én máshol néztem az árát
sajti
A Denonból ezzel egy kategóriában inkább a 2805 van. A 3805 special 80 rugóval többe fáj.
A Denon 3805 most 259.990,- HUF a Laser-ben. Ez azért nem 80 rugó!
A h/k 630 ugyanott 257.990,- HUF!
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.
A h/k AVR-430, a Denon AVR-3805 vagy a NAD T-752 szerintem ebben az árkategóriában sokkal jobb.
A H/k-t nem hallottam még. A Denonból ezzel egy kategóriában inkább a 2805 van. A 3805 special 80 rugóval többe fáj. A NAD-ok hangja nekem nem jön be. Ettől persze még elimerem, hogy jó, De ízlésről nem lehet vitatkozni
Lehet, hogy Marantzok tényleg túl vannak árazva. Bár ha körülnézel, ezen az áran kb. ilyen képességű cuccokat kapsz meg. (Gondolok itt pl. a Marantz 600W-os tápegységére)
sajti
A h/k AVR-430, a Denon AVR-3805 vagy a NAD T-752 szerintem ebben az árkategóriában sokkal jobb.
Akkor nem is a Malac SACD-hez akarod az új erőlködőt, hanem a kis Pio DVD-játékos mellé?
Egyelőre az SACD-hez is az lesz, meg mindkét Pio-hoz is. A csövest most szétborítottam feljavítás céljából, és beletellik még némi időbe, mire újra egészben lesz. A dobozon kívül nemigen marad meg semmi benne a régiből
sajti
Akkor nem is a Malac SACD-hez akarod az új erőlködőt, hanem a Pio DVD-játékos mellé?
Szerintem a Malacok túl vannak árazva. Ennyi pénzért sok jobb erősítő is van, halgass meg 1-2 Denont, h/k-t, Nad-ot, Onkyo-t is.
Ezt a Marantzot meg hallottam már szólni, és megtetszett, nem is kicsit.
ha jól szól így egybe, akkor jónak kell lennie benne az előfoknak is, hiszen ugye ez dolgotik benne mindig
Biztos vagy benne, hogy az olcsóbbakba is ugyanazt az előfokot építik be? Vagy valami hasonlót, csak olcsóbb alkatrészekből, esetleg egy-két dolgot kihagyva stb.
sajti
ha jól szól így egybe, akkor jónak kell lennie benne az előfoknak is, hiszen ugye ez dolgotik benne mindig
100 körül tudsz venni egy jó preout-os AVreceivert (h/k 230, Yamaha 650....) és marad 150 eFt-od végfokokra. Abból pedig kijön 3 db sztereo végfok használtan. Vagy 1 db 5 csatornás végfok.Az eredmény szerintem pedig veri a 250 eFt-ért kapható AVreceiverek színvonalát. Ráadásul, ha kijön valami új csoda dsp, amire szükséged van, akkor elég a processzorként üzemelő AVreceivert lecserélni.
Ebbe azért nem igazán értünk egyet. Nekem nagyon rossz tapasztalataim vannak az olcsóbb házimozi erősítők pre out-jának hangminőségével.
Zenehallgatásra egyébként is ott van a saját építésű csöves cucc. Más kérdés, hogy az "csak" sztereó...
sajti
100 körül tudsz venni egy jó preout-os AVreceivert (h/k 230, Yamaha 650....) és marad 150 eFt-od végfokokra. Abból pedig kijön 3 db sztereo végfok használtan. Vagy 1 db 5 csatornás végfok.Az eredmény szerintem pedig veri a 250 eFt-ért kapható AVreceiverek színvonalát. Ráadásul, ha kijön valami új csoda dsp, amire szükséged van, akkor elég a processzorként üzemelő AVreceivert lecserélni.
Én sem vennék ennyiért már integrált mozi erölködőt.
Simpatikusabb (egyszerűbben bővithető, és fejleszthető) a Gordon által irt megoldás, dehát kinek a pap, kinek a papné...
Van valakinek tapasztalata a Marantz SR-7500-as erősítővel? Egy ilyenre szeretném lecserélni a Yamahát...
sajti
Mennyiért jutnál hozzá?
Újonnan lenne. 250körül.
sajti
100 körül tudsz venni egy jó preout-os AVreceivert (h/k 230, Yamaha 650....) és marad 150 eFt-od végfokokra. Abból pedig kijön 3 db sztereo végfok használtan. Vagy 1 db 5 csatornás végfok.
Az eredmény szerintem pedig veri a 250 eFt-ért kapható AVreceiverek színvonalát. Ráadásul, ha kijön valami új csoda dsp, amire szükséged van, akkor elég a processzorként üzemelő AVreceivert lecserélni.
gordon314.fw.hu
Ennyiért már dúskálni lehet a nagyvasak között, főleg használtan...
Konkrétan ezt a Marantzot nem ismerem, de ennyiért azért elég sok alternatíva szóba jöhet.
Ennyiért már inkább egy denon 3805 vagy használtan vannak sokkal sokkal jobbak...
A400, Dactilus, 575A, M12.2
Újonnan lenne. 250körül.
sajti
Hűha, biztos, hogy ennyiért ez a Malac a legjobb vétel?
Szerintem ne ragaszkodj a játékosod márkájához.
Van valakinek tapasztalata a Marantz SR-7500-as erősítővel? Egy ilyenre szeretném lecserélni a Yamahát...
sajti
Mennyiért jutnál hozzá?
Újonnan lenne. 250körül.
sajti
sajti
Mennyiért jutnál hozzá?
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 672
Próbáltam infót összeszedni a philips dvp 720ról, de szinte sehol nem találtam róla.
tudásáról, hang, kép stb.még a google sem halmozott el vele, persze magyar nyelven
( nem a müszaki paramétereire gondoltam. )
van "tapasztalatotok" hozzá?
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
sajti
- arsenlupin
- Fórumlakó
- Értékelés: 87
Egyenlőre maradnék a Denonnál......
Oké, akkor meg tudnád hallgatni a nagyobbat?
Hallgatni hallgattam már, tetszett is, de szeretném még az otthoni körülmények között is hallani és az lesz a döntő! Ha eljutunk(és remélem mi hamarabb) odáig majd referálok
Üdv,
arsenlupin
Oké, akkor meg tudnád hallgatni a nagyobbat?
- arsenlupin
- Fórumlakó
Mindenképpen jobb a nagyobb Denon, de itt több kérdés is felmerül:
Megéri-e a csere? Ennyiből nem lenne-e jobb vétel egy más márkájú erősítő?
A csordaszellem nem mindenkinél igaz, én még a fórum meg a hasonló emberkék ismeretsége nélkül is mindig fejlesztésen törtem a fejem.
Üdv,
arsenlupin
Ez is egy szempont, nem kevés igazsággal ! Persze ha valaki érdemben is hozzá tud szólni a feltett kérdéshez azt szívesen veszem
Mindenképpen jobb a nagyobb Denon, de itt több kérdés is felmerül:
Megéri-e a csere? Ennyiből nem lenne-e jobb vétel egy más márkájú erősítő?
A csordaszellem nem mindenkinél igaz, én még a fórum meg a hasonló emberkék ismeretsége nélkül is mindig fejlesztésen törtem a fejem.
- arsenlupin
- Fórumlakó
- ha a mostani W erteke is megfelel akkor minek cserelnel? Hm.... ez egy jó kérdés, de miért cseréli le annyi ismerős, fórumtárs a meglévő zenei rendszer tagjait? A válasz kézenfekvő, egyre jobbat szeretnének! Valahol én is erre gondoltam a kérdés feltevésekor.
- a valasz meg1xubb:
Csordaszellem
Ez is egy szempont, nem kevés igazsággal ! Persze ha valaki érdemben is hozzá tud szólni a feltett kérdéshez azt szívesen veszem
Üdv,
arsenlupin
- ha a mostani W erteke is megfelel akkor minek cserelnel? Hm.... ez egy jó kérdés, de miért cseréli le annyi ismerős, fórumtárs a meglévő zenei rendszer tagjait? A válasz kézenfekvő, egyre jobbat szeretnének! Valahol én is erre gondoltam a kérdés feltevésekor.
- a valasz meg1xubb:
Csordaszellem
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "