Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1437

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Nemrég néztem meg, nekem nagyon tetszett. 

Este meg is nézem. 

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1534

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Nemrég néztem meg, nekem nagyon tetszett. 

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

... mondjuk te Hiccusz, mint világ látott ember. De tényleg a kérdésre, semmi félre magyarázás. Miért csonkolják negatív irányba a hazai kiadványokat, mind hang ügyileg, illetve, h meg sem jelenek nálunk? Vs a nagyobb országokban miért nincsenek ilyen szankciók? A nagy online szolgáltatoknál miért nincs magyar vonatkozás, a minőségre már rá sem kérdek. Ígérem csak elolvasom a választ. 
Az "agymenésedben" találod, hogy itt ne offoljuk szét a topikot, ok?

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Tony megint eléggé beszűkült látásköruen gondolkozol...
A mai tizenévesek tehát a közeljövő nemzedéke (sőt mar az enyém is) majdnem hogy alap hogy legalább 1+ nyelvet megért es beszél ami ráadásul 90%-ban az angol... rohadtul nem is lesz igény a magyar szinkron vagy felirat!
Mar pl mi se nézünk itthon 99% csak eredeti nyelven legtöbbször felirat nelkul. En pl lehet ki fogsz nevetni de kiskoromban nemet nyelvű adókat néztem (mese is) es baromi sok "ragadt" rám. Az a faj a saját "generációdban" gondolkozol ami valljuk be sajnos mar inkább a múlt nem pedig a jövő...

Ezt azért nem kérheted az ország 10 millás lakosságától,. h mindenki tudjon legalább középszinten angolul. És akkor hol vannak az idegen nyelvű filmek. Az a baj elviszitek a dolgot online nem online kérdéskörbe. A fától nem látjátok vagy nem akarjátok látni az erdőt. Valóban Cecil-nek igaza van, középfokon tudni kell majd angolul, h a filmek nagy részét élvezhesd a jövő online világában. Hiccusz agymenésnek nevezi, mégsem tudná megmondani miért nincs felirat ma a nagy online szolgáltatóknál. Agymenés, de még sincs rá jobb magyarázat, mint, h le sem sz...ják a magyar piacot. Doki ma sem lenne művészet az amúgy már létező feliratokat odarakni a szolgáltatóknak nyitni a magyar piac felé. Vajon miért nem vagyunk erre érdemesek? És akkor még mindig csak max 5.1-es kockásra tömörített filmekről beszélünk. Komolyan tényleg azt mondják felnőtt emberek, akik elsősorban minőségre vágynak itt, h ezt valaki összerakja majd az országnak puszira, úgy, h senki nem hajlandó fizetni ezért a jelenben semmit. De oké legyen agymenés, akkor adjatok választ ti, mondjuk te Hiccusz, mint világ látott ember. De tényleg a kérdésre, semmi félre magyarázás. Miért csonkolják negatív irányba a hazai kiadványokat, mind hang ügyileg, illetve, h meg sem jelenek nálunk? Vs a nagyobb országokban miért nincsenek ilyen szankciók? A nagy online szolgáltatoknál miért nincs magyar vonatkozás, a minőségre már rá sem kérdek. Ígérem csak elolvasom a választ. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

cecil
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 122

Hozzászólás Szerző: cecil »

Tony megint eléggé beszűkült látásköruen gondolkozol...
A mai tizenévesek tehát a közeljövő nemzedéke (sőt mar az enyém is) majdnem hogy alap hogy legalább 1+ nyelvet megért es beszél ami ráadásul 90%-ban az angol... rohadtul nem is lesz igény a magyar szinkron vagy felirat!
Mar pl mi se nézünk itthon 99% csak eredeti nyelven legtöbbször felirat nelkul. En pl lehet ki fogsz nevetni de kiskoromban nemet nyelvű adókat néztem (mese is) es baromi sok "ragadt" rám. Az a faj a saját "generációdban" gondolkozol ami valljuk be sajnos mar inkább a múlt nem pedig a jövő...

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

De abba ne legyel biztos, h addigra nem zsugorodik ugy ossze a legalis piac, h kakiljanak magyar orszagra a szolgaltatok, meg felirat formajaban is. 

A feliratok ma hogy és mekkora összegért születnek egy film alá??  

De igaza van Hiccusznak, menjünk szobára. Mármint mindenki a sajátjába, lefeküdni az asszony mellé.  
OFF

Hiccusz! Suburra-t kellett volna. 10/7 (igaz, 18+)

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Sztem a zenei piac igenis útmutató a filmgyártásnak. ...
Pont Toncsi ezen agymenését nem az agymenése totyikban tárgyaljátok ki, hanem itt, ahol ez off? 

Mechanic - Resurrection - A mestergyilkos - Feltámadás

Ákcijót kértek ma este a lányok, s bár volt "némi" averzióm, kikölcsönöztük, mondván, ha az atmos demón is ebből vágtak ki jelenetet, no meg hát szinkron is van rajta, miért ne ugorhatna, nem? S hogy milyen? Nos, hát különbet sz...ok.

1/10 de csak Thaiföld fehér homokos partja miatt.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Nincs gond a HTPC-vel, jelen helyzetben kielheted a halozati lejatszas lehetoseget ugy is, h veszel egy PC-s BD olvasot, majd szepen berippeled a vinyodra es ugy sztrimeled ahogy akarod. Sajnos tovabbra sem vagod mirol beszelek, nem kerdes h nagy jovo elott all az online szolgaltatas. De abba ne legyel biztos, h addigra nem zsugorodik ugy ossze a legalis piac, h kakiljanak magyar orszagra a szolgaltatok, meg felirat formajaban is. Sajnalom, nem erted, es nem lattod a teljes passzivitas hatulutojet akar a jovore nezve. Ha ma vegigjarnad a studiokat egy mikrofonnal, es megkeddezned, h milyennek tartjak a magyar piacot. Szted mit valaszolnanak az eladasok szamadatai szerint. Kb. azt, vergyenge, tolvaj banda. Az a pici ami van az evrol evre csokken. 5-6 ev mulva csak mozi szinjen fogunk szamitani a piaci tabelan. Nincs kereslet, nincs kinalat ilyen egyszeru ez. Ezert nincs Disney BD, ezert csonkoljak le a meg megjeleno kiadvanyokat. Ennek semmi koze az onlinehoz. Egyszeruen azt latjak ninxs fizetokepes igeny semmilyen formaban.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.

Meg nem csordogal, de erjek csak haza a magas lovon ules azt jelenti, h sz....tok bele h all a magyar piac. Sot egyenesen tagadjatok h a torrent verne be az utolso szeget a piacba. Mindenfele technikai kenyelem moge bujtok. Olyasmire hivatkozva ami evek mulva sem lesz mukodokepes, plane nem sz..re h...gye. Kozeben elfelejtitek koztuk te is h amcsiba megvette valaki azt a piszkos elavult rozsdas lemezt amit mi remuxban leszedunk. Mert a lemezen van meg mindig a minoseg amivel te etetted a rendszered. Gyakorlatilag mikor azon nevetek h lemez haha, akkor azt rohogitek aki odakint berippelte es felrakta a peldanyat. Hat nem erdekes? Persze nem minden neked van cimezve, ne vedd magadra, mert legalabb neha moziba jarsz.

Sztem a zenei piac igenis útmutató a filmgyártásnak. Az mp3 már a múlté. Minőséget kapunk, ízléses, átgondolt felületen. Látni kell, hogy ebbe az irányba haladunk.
Konkrét példa. Ha az általad javasolt fizikai adathordozós rendszerben elégíteném ki a mozi iránti szenvedélyem, akkor pontosan 35km-t kellene utaznom minden egyes filmért. Vagy minimum 2 napot kellene várnom, hogy a futárszolgálat kézbesítse a lemezt. Tudom, hogy most ez hirtelen blőd problémának tűnhet, és talán fel is horkansz. De ha belegondolsz, nagyon is problemisztikus, kényelmetlen és körülményes. Csakúgy, mint ahogy elvárjuk azt is, hogy a kedvenc műszaki eszközünk távirányítóval rendelkezzen. Ha filmet szeretnék nézni, akkor az legyen könnyen elérhető, nagy választékú. A világ a kényelem felé megy. Mindent egy gombnyomásra szeretnénk. Azért a városi kölcsönzőt a mai napig visszasírom. Ráadásul most 800 méterre laknék tőle.  

Tévedsz, ha azt gondolod, hogy messziről kiröhöglek. Ha visszaolvasod a topikom, kb. 2014 vége környékén építettem az első HTPC-m. A huszonezer forintos Pio blu-ray lejátszó épp úgy részese volt a rendszernek, mint a nagy kapacitású HDD. Azonban pár fim megvásárlása után, bukott a tervem. Nem tudom neked most megkeresni, de valahol ezen fórumon feltettem egy kérdést, (ha jól emlékszem Fapaci válaszolta meg), miszerint azután érdeklődtem, hogy létezik-e megoldás, akár fizetős is arra, hogy a Kodi-n blu ray lemezt tudjak olvasni. Mert én naiv, rendszer építéskor abban voltam, hogy tudja kezelni a lemezeket. S látod, itt van a legnagyobb probléma. Konkrétan engem azért IS vesztett el a lemez piac, mert túlmisztifikálta a védelmi miazmást. Hogy ilyen szép magyar szavakkal éljek. Mert mi az hogy, egy média lejátszó szoftver alapból nem tudja lejátszani a lemezeket. Persze most megtámadhatod a HTPC-t, mint forrást, de felesleges, mert el kell fogadd, hogy nekem egy asztali médialejátszó nem hozza a kellő rugalmasságot. S továbbra is támadható maradtam, mondván miért nem vásárlok a HTPC mellé egy asztalit. De próbáld meg elfogadni az érvelésem a letisztult, kényelmes, egyszerű rendszer mellett, minthogy én is elfogadom, hogy erősíted a fizikai adathordozók táborát. Amit, ha... most durva kijelentés jön ... úgy is vehetünk, hogy lassítja a "stream rendszer" fejlődését. Mert tudjuk, hogy fizikailag készek vagyunk rá, de mégis lassan épül fel az egész. Nincs komoly konkurencia, nincs piaci versengés. Kicsit a múltban és a jövő küszöbén élünk. Jól jönne egy kis löket. Ezt gondoljuk jobban át. Nem így van??? Szted a fizikai adathordozóé a jövő? Jól tudod, hogy nem. Akkor miért nem engedjük el?? Miért nem adunk teret a stream hódításnak?? Én 10-15 évre saccolom, hogy a mozifanok át tudnak állni Mo-on is erre a rendszerre.

A stream-eléses (de szép magyar szó) rendszert nem fillérekért képzeltem el. Csakúgy, mint az internet és TV szolgáltatás, több árszegmensben. Ma 10-15 ezret is fizethetünk egy TV + net szolgáltatásért. Valaki 10 ezret fizet, hogy korlátlan telefonálhasson. Ingyenes felhőket használunk. Nem fizetünk azért, hogy pl. a kedvenc fotóinkat tároljuk. Mi is volt 15-20 évvel ezelőtt?? Én határozottan vélem, hogy a streamelés élni fog, több minőségi szinten is. Legalábbis bízom benne. 

A Sony 3-4 éve bejelentette, hogy a konzolok végleges elhagyásában látja a jövőt. Mindent hálózaton kapna az előfizető. Nincs adathordozó, nincs hardver, csupán egy irányító. Az ehhez szükséges első lépéseket már meg is tette. Online vásárolhatjuk a programokat. 

A forma1-et élőben 1080p-ben lehet nézni az általad kiválasztott kameraállásból, akármelyik versenyző fülke kamerájáról, akkor miről beszélünk itt fizikai hordozókról??

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Fater, látom nem bírod elengedni ezt a témát
Megértem az álláspontodat, bár azt nem tudom, hogy miből veszed, hogy a torrentet használók magas lovon ülnének. Szerintem csak simán használják, veled együtt.
Mert bár a tévedés jogát fentartom, de úgy hiszem, hogy miközben itt siránkozol a fórumon, addig a háttérben már dolgozik a vinyó, amin éppen csordogál a Hacksaw Ridge Atmos-os remux, a magról.

Meg nem csordogal, de erjek csak haza a magas lovon ules azt jelenti, h sz....tok bele h all a magyar piac. Sot egyenesen tagadjatok h a torrent verne be az utolso szeget a piacba. Mindenfele technikai kenyelem moge bujtok. Olyasmire hivatkozva ami evek mulva sem lesz mukodokepes, plane nem sz..re h...gye. Kozeben elfelejtitek koztuk te is h amcsiba megvette valaki azt a piszkos elavult rozsdas lemezt amit mi remuxban leszedunk. Mert a lemezen van meg mindig a minoseg amivel te etetted a rendszered. Gyakorlatilag mikor azon nevetek h lemez haha, akkor azt rohogitek aki odakint berippelte es felrakta a peldanyat. Hat nem erdekes? Persze nem minden neked van cimezve, ne vedd magadra, mert legalabb neha moziba jarsz.

csacsumicsa
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: csacsumicsa »

8-12MB/sec-os adatátviteli sebesség ezt eredményezi. A felbontás ugyan megvan, de tömörített, mint az állat.
Így van köszönöm a kiegészítést. Igazodtak a Magyarországon elérhető átlag internet sávszélesség eléréshez ami azt eredményezi,hogy agyon van tömörítve.

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Egy nagy kalap szar az egész olyan kockás a kép hogy a Minecraft játék UHD felbontásúnak tűnik a filmek mellett.
8-12MB/sec-os adatátviteli sebesség ezt eredményezi. A felbontás ugyan megvan, de tömörített, mint az állat.

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1493

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Koszontem 1 pont oda. Ezt az onlineosdit takaronak szoktak hasznalni, igy a jovo, ugy a jovo. Csak eppen az nem tunik fel senkinek itt, h nem azt a minoseget fogjat adni amit itt a nagyerdemu elvarna. Kb. ugy nezne ki ez a gyakorlatban ahogy a hozzaallast elnezem. Figyu majd fizetek havi talan 5e. mondom talan, ozt legyen nekem minden csucs minosegben, mert ha nem akkor letoltom am de jo gyorsan. Ui: nem sertodom meg ha 5e.-ert mar a mozik elott megkapom filmet. Ez meg csak nem is tulzas, a torrent sokakat elegge magas lora rakott ezzel kapcsolarban.Fater, látom nem bírod elengedni ezt a témát Megértem az álláspontodat, bár azt nem tudom, hogy miből veszed, hogy a torrentet használók magas lovon ülnének. Szerintem csak simán használják, veled együtt.
Mert bár a tévedés jogát fentartom, de úgy hiszem, hogy miközben itt siránkozol a fórumon, addig a háttérben már dolgozik a vinyó, amin éppen csordogál a Hacksaw Ridge Atmos-os remux, a magról.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Nekem van előfizetésem ráadásul az UHD prémium. Magyar vonatkozású film még nincs és szerintem 5 évig biztos nem is lesz mert nem éri meg nekik ilyen kevés előfizető szám miatt. A minőséget illetően ahogy téged ismerlek és itt a topikon sokan vannak még így hát hogy is mondjam felejtős a hang max DD 5.1. Egy nagy kalap szar az egész olyan kockás a kép hogy a Minecraft játék UHD felbontásúnak tűnik a filmek mellett. Marad a jó kis fényes korong amit birtokolhatsz
Koszontem 1 pont oda. Ezt az onlineosdit takaronak szoktak hasznalni, igy a jovo, ugy a jovo. Csak eppen az nem tunik fel senkinek itt, h nem azt a minoseget fogjat adni amit itt a nagyerdemu elvarna. Kb. ugy nezne ki ez a gyakorlatban ahogy a hozzaallast elnezem. Figyu majd fizetek havi talan 5e. mondom talan, ozt legyen nekem minden csucs minosegben, mert ha nem akkor letoltom am de jo gyorsan. Ui: nem sertodom meg ha 5e.-ert mar a mozik elott megkapom filmet. Ez meg csak nem is tulzas, a torrent sokakat elegge magas lora rakott ezzel kapcsolarban.

csacsumicsa
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: csacsumicsa »

Ez így van. Értem én a dolgok mechanizmusát, de ezt a békát le kell nyelnünk. Te is jól tudod.  Alacsony bérezésű, fejlődő ország vagyunk. Ez egyenes út a kalózkodáshoz. 
Számomra a magyar vonatkozású minőségi stream-elés lenne a megoldás.  Én úgy gondolom ez a következő 10-15 évben megvalósulhat egy bizonyos szinten. A gigás hálózat és HEVC megérkezett. Már "csak" ki kell építeni egy jól működő rendszert. Persze ott van a netflix és társai, de amíg nincs legalább feliratozás, addig mit akarnak az egy nyelvűek hazájában?!  

A Netflix jelenleg milyen minőségben szolgáltat? Gondolom a HD képtartalom már alap, de mi újság a hanganyaggal?      

Nekem van előfizetésem ráadásul az UHD prémium. Magyar vonatkozású film még nincs és szerintem 5 évig biztos nem is lesz mert nem éri meg nekik ilyen kevés előfizető szám miatt. A minőséget illetően ahogy téged ismerlek és itt a topikon sokan vannak még így hát hogy is mondjam felejtős a hang max DD 5.1. Egy nagy kalap szar az egész olyan kockás a kép hogy a Minecraft játék UHD felbontásúnak tűnik a filmek mellett. Marad a jó kis fényes korong amit birtokolhatsz

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 715

Hozzászólás Szerző: GTomi »

spoiler következik a filmmel kapcsolatban,aki nem látta kérem ne is olvassa : Nem egészen egy kislányról van szó, de hát egy trailer nem elég arra,hogy abszolút megtudjuk miről szól egy film.A műfajban nekem 10/9 igen. És tényleg szeretem a Thrillereket!

pontosan, ebből se fogja megtudni pontosan senki, aki csak ezt olvass el...
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 715

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Írj le mondjuk 10 filmcímet ami szerinted jó!

segítek

rendőr akadémia 1,2,3,4,5,6,7

csupasz pisztoly 1,2,3,
Rega Brio, CA DacMagic 200M + TMP táp, PC/PP V2/Audirvana, Revox B226, Hivox 3 utas zárt monitor, HiDiamond D3 hfkábel + D3 rca, IsoTek Premier/Initium/Hivox tápkábelek, Oyaide Neo usb a-b, QED QE6200 koax, Audioquest Forest RJ/E Ethernet, ifi LAN iSilencer, Viablue absorber+HS spike disc

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Ez így van. Értem én a dolgok mechanizmusát, de ezt a békát le kell nyelnünk. Te is jól tudod.  Alacsony bérezésű, fejlődő ország vagyunk. Ez egyenes út a kalózkodáshoz. 
Számomra a magyar vonatkozású minőségi stream-elés lenne a megoldás.  Én úgy gondolom ez a következő 10-15 évben megvalósulhat egy bizonyos szinten. A gigás hálózat és HEVC megérkezett. Már "csak" ki kell építeni egy jól működő rendszert. Persze ott van a netflix és társai, de amíg nincs legalább feliratozás, addig mit akarnak az egy nyelvűek hazájában?!  

A Netflix jelenleg milyen minőségben szolgáltat? Gondolom a HD képtartalom már alap, de mi újság a hanganyaggal?      

Bármennyire is ezt mormogják, nem igazán hiszek ebben. Na nem abban, h működni fog ilyen online rendszer. Inkább abban nem hiszek, h mondjuk pl. a te minőségi igényeidnek megfelelő anyag lesz, olyan áron amiről te álmodozol. Tudomásul kell venni, h ezek az online felületek főként a tömegek által kedvelt minőséget adják jó áron. Ugyanúgy másképp állnak a minőségre ácsingozokhoz, mint a mai lemez piacon. DVD 3e. BD 6e. környéke, UHDBD 10e. . A minőségi lépcső megmarad mindenütt, mint mindenben a világban. Lásd óra, cipő, autó, motor, műszaki. A kinti online felületeket megnézve maximálisan látszik ez. Az UHD kölcsönzési díja igen derekas, hát még ha meg is tartod, akkor még drágább. Nem hiszem, h lesz valaha olyan rendszer ahol te mondjuk havi 3e. forintért dúskálni fogsz a 4K-s Atomos-os anyagokban. Talán akkor ha már ez a minőség olyan puruttya lesz, mint most egy SD, 2.0-ás hanggal rendelkező film. Ha megnézed a képet több mint 3x annyiba kerül egy UHD anyag kölcsönzése, mint egy SD anyagé. A  komoly minőség amit a mi rétegünk elvár az sosem fog bagóba kerülni. A film piacot nem kell keverni a zene piaccal, mert bár vannak közös pontok, mégis más, sokkal összetettebb. És el is érkeztünk az én igazi szívfájdalmamhoz. Lehet érte kővel dobálni, de sosem fogom megemészteni, h sokan komoly összegeket invesztálnak a rendszerükbe. Filmeknél is elvárják a maxi minőséget ami elérhető a 4 fal közt, mégis sajnálnak 10 fillért is egy filmre kiadni. No, és valljuk be, pont a mi rétegünket nem érinti az első pár sorod " alacsony bérezésű " alacsony bérezésű emberek nem építenek olyan rendszereket, mint mi. Sőt azt mondom, a valóban " alacsony bérezésű bérezésű " töltsön le minden egyes filmet, ő lesz az aki beéri az SD anyaggal. A megtakarítást meg költse a családjára. De az itt jelenlévők többségének nincsenek hasonló motivációi, évi pár filmet mindenki megvehetné, még ha elajándékozná, vagy betenné a szekrény aljába akkor is. Kicsit olyan ez, mint az egyik ügyfelem város nevet nem mondok, saját kikötő, 2 yacht, egy a Hummer mögé kötve. Luxus kecó, luxus autók, miközben a villanyt lopja. Fizethetne érte, meg sem kottyanna neki, de meg sem fordul a fejében, egyszerűen azért mert megteheti. A csóró meg fizeti becsülettel a villanyszámlát. 

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.

Hivatalos formában ezen semmi sem segít. 

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Ezen lehet csak Jack Sparrow-ék tudnak segíteni. Ha majd megtalálják a titkok kulcsát.
Hivatalos formában ezen semmi sem segít. Önmagában sem vagyunk egy nagy felvevő piac, hát még a mai formájában. Az a csoda, h jelenik még meg valami egyáltalán. A kinti kiadványokon is csak azért van mert van rá fizetőképes kereslet. így van miből építkezni Sparrow-nak. Reménykedjünk benne, h ez így marad még sokáig. Mert ha mondjuk a magyar formát követné, egy Amcsi, vagy, egy Angol piac akkor vastagon bele........nak a stúdiók az otthoni felhasználók minőségbeli éhségére. Valljuk be valahol mi is így lennénk vele az asztal másik oldalán. Nem fizettek akkor minek strapáljuk magunkat. Kb. ez a mentalitás van ma a Magyar piacra, sőt mondhatjuk úgy még jó pár Európai országra, mert nem csak nálunk jelennek meg csonkítva a kiadványok. Azt gondolom, és lehet érte fújjolni, de valahol a homályban a lánc legvégén valaki fizet érte, h Jack Sparrow-ék dolgozhassanak. Ha kint sem lenne Atmos hang, akkor biza visszavennénk az arcunkból amit a tötikével a hátunk mögött megengedünk magunknak. 

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

Aha, cserébe meg az angol Atmos-t lehagyták

A feltüntetett adatok és képek még nem feltétlenül véglegesek..

Vagyis még van egy kis remény, hogy nem.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.

Sajnos sok kiadvánnyal megesik idehaza.

Ezen lehet csak Jack Sparrow-ék tudnak segíteni. Ha majd megtalálják a titkok kulcsát.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Sajnos sok kiadvánnyal megesik idehaza.

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1493

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Magyar DTS-HD 5.1 is lesz a nemsoká megjelenő "Fegyvertelen katona" blu-ray lemezen.

http://www.xpress.hu/XP/prod.asp?PID=135520

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.

Magyar DTS-HD 5.1 is lesz a nemsoká megjelenő  "Fegyvertelen katona" blu-ray lemezen.

http://www.xpress.hu/XP/prod.asp?PID=135520 

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”