Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Wharfedale WH-210 mélysugárzó
Némileg változott a felállás:
Visszakapta a gyári tápkábelét, valamint a gyári műanyag lábakat (értelem szerűen ezekhez nem jár a tüske szett).
Így az ára legyen 20.000 Ft.
Szerintem ez az ár már több, mint baráti. Ennél olcsóbb biztosan nem lesz, akkor inkább megmarad.
Letét ellenében Budapesten saját rendszerben is meghallgatható/kipróbálható vásárlási kötelezettség nélkül.
Elviszed, meghallgatod, ha nem tetszik, 3 napon belül indoklás nélkül visszahozhatod.
De nem fogod visszahozni, mert ennyi pénzért ilyen hangot nemigen találsz.
Az erősítője és a hangszórója ugyanaz, mint a PowerCube 10-é.
Igaz, hogy ennek nincs üveglap a tetején, de nem is a padló felé sugároz.
Hozzuk előrébb egy kicsit....
Köszi a segítséget!
Valóban 100 W RMS a teljesítménye.
- PrinceHerceg
- Fórumlakó

- Értékelés: 96
Egyszáz watt
Hello! Mekkora a teljesítménye? Köszi
Utolsó ár: 25.000 Ft
- PrinceHerceg
- Fórumlakó

Tudom, hogy sokan ódzkodnak az átalakításoktól, úgyhogy ha valakit esetleg az tartana vissza a vásárlástól, akkor könnyedén vissza tudom alakítani gyári állapotra a tápkábelt és a lábakat illetően.
Többek között épp ezért nem kapott IEC aljzatot, hogy a gyári állapot teljesen visszaállítható legyen.
Hátha valakinek az a perverziója, hogy 2X0,75-ös tápkábellel és fröccsöntött műanyag lábakon szeretné használni.
Egyébként az ár irányár.
Mégis ki lenne olyan hülye, ha így sokkal jobb???
Az ára mostantól 30.000 Ft!
Tudom, hogy sokan ódzkodnak az átalakításoktól, úgyhogy ha valakit esetleg az tartana vissza a vásárlástól, akkor könnyedén vissza tudom alakítani gyári állapotra a tápkábelt és a lábakat illetően.
Többek között épp ezért nem kapott IEC aljzatot, hogy a gyári állapot teljesen visszaállítható legyen.
Hátha valakinek az a perverziója, hogy 2X0,75-ös tápkábellel és fröccsöntött műanyag lábakon szeretné használni.
Egyébként az ár irányár.
- PrinceHerceg
- Fórumlakó

U.P
Mindig jó ilyen áthegesztett döngetőket hallgatni & látni!
Eladó egy Wharfedale WH-210 típusú mélysugárzó fekete színben.
Kis szépséghibája, hogy pár éve a kisebbik gyermekemnek sikerült behorpasztania a porsapkát.
Ezt sikerült maradéktalanul helyreállítani úgy, hogy a formáját és a merevségét is megtartotta. Csak némi "gyűrődésnyom" emlékeztet a hajdani balesetre.
Kénytelen vagyok elővenni az ilyenkor szokásos közhelyet, hogy "a hangzást nem befolyásolja" (egyébként tényleg nem).
Ellenben kapott némi tuningot, ami viszont befolyásolja a hangját pozitív irányban:
Szakember által beszerelésre került egy 2 méteres Lapp Ölflex Classic 110 CY tápkábel fixen beépítve, minőségi német Mennekes villásdugóval.
(a gyári tápkábelét is mellékelem hozzá)
Valamint a rideg, kopogós műanyag lábak helyett fa kockákat kapott, M8-as acél tüskeszettel.
(természetesen az eredeti lábakat is adom hozzá)
Állapotát átlagosnak mondanám. Durva karcok, szépséghibák (a fent említetten kívül) nincsenek rajta.
Ára: 35.000 Ft
Átvehető Budapesten.