Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Panasonic VT60, ZT60
Panasonic VT60, ZT60
Mar ket eve keresi. Zarhato.
Panasonic VT60, ZT60
Szia, nekem is van egy Pio 5090-em , tökéletesen meg vagyok vele elégedve , gondolod érdemes az említett Panákra - (igaz , hogy pár zollal nagyobbak ) - lecserélni ? . Egyébként , most van fenn a német ebay-en két készülék , ha jól olvasom még garanciával : TX-P60ZT60E ( 2019-ig garis , startpreis : 1.- eur ) , TX-P65VTW60 ( 900 üzemóra , startpreis : 499.- eur ) . Pár nap múlva jár le a licit , kiváncsi vagyok , mennyire fogják felnyomni ?
https://www.ebay.de/itm/Panasonic-Viera ... 0009.m1982
- Morph
- Törzsvendég

- Értékelés: 626
Panasonic VT60, ZT60
Nappali! MoziTCL 75C935 , Pc,
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
"Pinyó" mozi 7.1.4: PJ: Epson 12000B, ,Proci , Hang: KRIX Vászon: Screen research, Madzag: Wire World Helicon OCC,Fapaci. SUB:Krix, Arendal
- Morph
- Törzsvendég

Panasonic VT60, ZT60
Mit ajánlanál?
ha ragaszkodsz a plazmához semmi mást.Tehetsz egy próbát oled fronton,de lehet hiányolni fox egy-két dolgot.Ez van.
Ugyanakkor lehet megszereted az új 65" -os kijelződet.
Panasonic VT60, ZT60
Remélem ezt valami "nagytudású" plazmahuszártól hallottad és nem tapasztalatból beszélsz. Oledet használok immáron 3 éve lassacskán ,kalibrálva,nem mászott el azóta sem.Pont.
Lg oled,de avval most nincs kedvem vitatkozni ,hogy milyen a mozgásmegjelenítés.pont.Kinek a pap ,kinek a paplan.
Ha valaki a pwm vezérelt vibrálós képet keresi annak nehéz valóban.
Mit ajánlanál?
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,
Panasonic VT60, ZT60
A keresésed jó, mert semmi a mai napig nem képes az említett plazmát lelépni, vagy utolérni, csak a VT/ZT 60. Lehet az akármilyen 4K, vagy Oled ökörség. Persze csak ha mozgóképet akarsz nèzni.
Igen, akárhogy csüröm-csavarom, én is ide lyukadok ki, de lehet nem kerestem még elég kitartóan. Lassan muszáj lesz.
Pioneer Kuro 5090H, Panasonic 42PV600E, Panasonic DMR-EH67, WD TV HD, Popcorn A-210,
Panasonic VT60, ZT60
Én ezt javaslom:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2040837
Nekem is ilyen van, csak 42"-os méretben és nagyon szeretem. A fekete szint már az ST50-en is elképesztően jó...
Thx, néztem ezt is. Nem tudom pontosan pozicionálni a Kurom-hoz képest. Annak a képét imádom, 2009 óta, új korától nézem.
- Morph
- Törzsvendég

Panasonic VT60, ZT60
Az Oleden sincs megoldva a normális mozgásmegjelenítés. A kalibrálás is érdekes rajtuk, mert állítólag a kék mászik el folyamatosan, az idő előrehaladtával. Szóval gáz egy plazmának utódot találni sajnos.
Remélem ezt valami "nagytudású" plazmahuszártól hallottad és nem tapasztalatból beszélsz. Oledet használok immáron 3 éve lassacskán ,kalibrálva,nem mászott el azóta sem.Pont.
Lg oled,de avval most nincs kedvem vitatkozni ,hogy milyen a mozgásmegjelenítés.pont.Kinek a pap ,kinek a paplan.
Ha valaki a pwm vezérelt vibrálós képet keresi annak nehéz valóban.
Panasonic VT60, ZT60
Esetleg ha találsz olyan valakit, akinek min.2016-os oled tv-je van és megengedné, hogy megnézd nála, otthoni körülmények között, pláne kalibrálva ...
Panasonic VT60, ZT60
Én ezt javaslom:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=2040837
Nekem is ilyen van, csak 42"-os méretben és nagyon szeretem. A fekete szint már az ST50-en is elképesztően jó...
LG OLED 65C21,Plinius 8200,Dynaudio Contour S3.4,Ethosz CDM mk2 SE,Ethosz RTP SQ Tube DAC,Ethosz Elysium,Valhalla Aura V2/2 AES-EBU,AgPt-RXF RCA,AgPt-RXF tápkábel,CuAgSS 8 mk3,Hydrasound Next2 Graphene,Fapaci Luxor HDMI,Vibracsi V3,Vibra-R csúcs hangfallábak,Dune Pro Vision 4k,Chord Mojo,AKG K-712
Panasonic VT60, ZT60
Sziasztok,
Felfrissíteném egy kicsit ezt a hirdetést-érdeklődést, mert anno leállítottam magam. Sok mindenkitől megkaptam, hogy halott technikáért akarok ennyi pénzt kiadni, méghozzá használtért, így én is elgondolkodtam és vártam, hátha lesz elérhető alternatíva, vmire lecserélni a Pioneer 5090H-t, vmint a használt árak is mérséklődnek, csökkentve ezzel a kockázati tényezőt (nagy pénz egy használtért, garancia nélkül, ami ha meghibásodik nagy valószínűséggel kidobott pénz). Viszont a téli szünetben házi-mozi hangrendszer fejlesztés miatt átrendezésre került a szoba, ezért a tv az eddig megszokottól hátrébb került, így újra fellángolt bennem, hogy kellene egy nagyobb tv-t venni. Bármilyen ajánlást örömmel vennék, természetesen akár az újabb technológiák közül is, de csak olyat, ami a képminőség terén legalább egy lapon említhető az 5090H-val, amit a megfelelő készülék megtalálása esetén lehet árúba bocsátanék.
Köszönöm előre is.
Panasonic VT60, ZT60
Szia DJM,
nekem van egy eladó 55VT60-asom. 1,5 éves.
Garis! méghozzá bővített garival és előre kifizetett teljeskörű készülékbiztosítással 2017-06-12-ig.
Irányára 450, minimálisan alkuképes!
Üdv: Zsolt
Szia,
Köszönöm az ajánlatot, de nagyobbat keresek.
Udv,
Panasonic VT60, ZT60
Sziasztok,
65VT60, 60ZT60 Panasonic plazmát keresnék megvételre, kitűnő állapotút. Pioneer 5090H-t szeretnék kiváltani. Ha még garis, az maga lenne az álom.
Köszönöm előre is.
DJM
Szia DJM,
nekem van egy eladó 55VT60-asom. 1,5 éves.
Garis! méghozzá bővített garival és előre kifizetett teljeskörű készülékbiztosítással 2017-06-12-ig.
Irányára 450, minimálisan alkuképes!
Üdv: Zsolt
Panasonic VT60, ZT60
Sziasztok,
65VT60, 60ZT60 Panasonic plazmát keresnék megvételre, kitűnő állapotút. Pioneer 5090H-t szeretnék kiváltani. Ha még garis, az maga lenne az álom.
Köszönöm előre is.
DJM