Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Ha Tarantino készítette volna a filmet tuti 3 órás lett volna és fele elvont monológokkal teli. Fodesz Mester!Azok nem elvont monológok. Azok frappánsan megfogalmazott, mosolyt fakasztó szócsaták. Ritka édes gyümölcsök a mai mozis világban.

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Megnéztem az előzetesét. Úgy döntöttem, hogy nem kölcsönzöm ki. Engem zavar, hogy a faszi vak ...

Érdekes,hogy nem láttad még ,mégis van véleményed róla.
Persze nekem is van olyan film melyet a trailer,majd a film hangulata miatt nyögvenyelősen kezdek el,aztán van amikor kellemesen csalódok,olykor pedig hamar bealszok,vagy kapcsolom ki inkább.

Ez a vak csávó szerintem igen félelmetes volt.A három fiatal szó szerint be volt rottyantva tőle,ami lazán érthető volt,nekem elég hitelessé tudta tenni,még akkor is ha tudták ,vak volt a fószer.
Bennem is többször ott volt,hogy na mikor tudják lecsapni, hatástalanítani stb..
A főszereplőt ezért szerintem jól eltalálták,már önmagában is egy félelmetes karakter,amolyan szíjjas,erős fazon,kegyetlen tekintettel,háborús múlttal.
Most az nem biztos,hogy jó hasonlat ha itt jövünk a jó Magyar katonasággal,meg a rendőrséggel,egyéb kiképzési módszerekkel, stb.. Ugyan már.
Nekem van egy ismerősöm ,párszor volt Afgánban ,Irakban,még a kiállása,tekintete is félelmetes egyébként, pedig nem kérkedik sosem vele,mit tud,hol harcolt.

A házban már eleve egy olyan világ várta volna a betörőket amit az ott lakó vak alakított ki. Mondjuk rejtett gombnyomásra teljes sötétségbe boruló, lezáródó ház. Aztán innentől jöhetett volna egy jó kis macska egér játszma. Miközben felfedik az ott lakó nyilvánvalóan pszichopata világát. Utalással mondjuk az előzőleg hasonlóan porul jártakra. Az elképzelésben jóval nagyobb potencia lett volna ha kicsit másképp közelítik meg a cselekményt. 

Hát végülis olyan volt.Rács mindenhol ,lakat,zár az ajtókon,széfben a lóvé stb...Nem húztak vele időt a film készítői,hogy a vakságában hogyan tanult meg élni,megvédeni magát, ezeket már rábízták a nézők képzelőerejére,mint egy jó regényben,hogy tudván nem egy Woody Allen féle emberkét látunk majd ebben a zord szerepben. Egy ilyen verziótól meg sokaknak unalmas lett volna,vagy a gombnyomásra záródó ház kissé suta,mikor egy lepukkant lakás volt a helyszín.
Amit írtál,az már pár filmben jelen volt,mikor a betévedő áldozatok lassan rájöttek,mekkora beteg mészárossal állnak szemben.
Ezért van az,hogy sosem lesz egyformán tetsző egy film mindenkinek, mert valaki tenne még hozzá,valaki meg nem.
Ha Tarantino készítette volna a filmet tuti 3 órás lett volna és fele elvont monológokkal teli.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Igen ezt vágom, de ez nem rám nézve probléma ...
A pszihológia már csak ilyen. Ha egész nap unatkozol a munkahelyeden, mozgásra vágysz! Ha olyan munkád van ahol egész nap le sem tudsz ülni, örülsz, ha haza érsz, leteheted a segged végre béke és nyugalom vesz körül.
Ha fizetni kell valamiért, arra vágysz, hogy jó lenne, ha ingyen is a tiéd lehetne! Ha ingyen hozzá jutsz valamihez, akkor meg már az is baj, ha nem kell érte fizetni! Ugye te is érzed, hogy melyik gondolkodás mód a deviáns?
Értem és tudom, hogy milyen a világ, de ne én legyek a deviáns, ha az emberi "furcsaságokat" a felszínre hozom ... 

Kérdés mi a deviáns? Mert mindig attól függ merről nézed, és legfőképp ki nézi. Te azt gondolod a te értékrended véleményed a normális. Minden ettől jobbra vagy balra, már neked deviáns. Pedig már önmagában az sem természetes, h mindig ezeken kattogsz. Ez neked valami fétised, mindig bizonygatni akarod, (magadnak) h a te világodban minden a legnagyobb rendben. Pedig az a szép a dologban, h törvényes keretek közt mindenki úgy alakítja a saját világát ahogy neki tetszik. Mondhatnám, h nem normális mennyire fafejű vagy, de te ilyen ember vagy, makacs szemellenzős. Ettől függetlenül egyéniség vagy, és nem kérem tőled, h magyarázd meg miért vagy olyan amilyen. Ellenben te mindig magyarázatokat vársz másoktól, miért olyan a világotok, mikor az enyém nem olyan. Szted van értelme feltenni a kérdést folyamatosan?
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

Rossz hírem van ha 100x írod is le, h nem érted mi jó a rettegésben vagy a gyilkolásban, akkor is kedvelni fogjuk az ilyen filmeket.
Ennek a miértje, a pszichológiája teljesen lényegtelen. 

Igen ezt vágom, de ez nem rám nézve probléma ...
A pszihológia már csak ilyen. Ha egész nap unatkozol a munkahelyeden, mozgásra vágysz! Ha olyan munkád van ahol egész nap le sem tudsz ülni, örülsz, ha haza érsz, leteheted a segged végre béke és nyugalom vesz körül.
Ha fizetni kell valamiért, arra vágysz, hogy jó lenne, ha ingyen is a tiéd lehetne! Ha ingyen hozzá jutsz valamihez, akkor meg már az is baj, ha nem kell érte fizetni! Ugye te is érzed, hogy melyik gondolkodás mód a deviáns?
Értem és tudom, hogy milyen a világ, de ne én legyek a deviáns, ha az emberi "furcsaságokat" a felszínre hozom ... 

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Ühüm! 
Szóval a VAK elmegy a legközelebbi bevásárlóközpontba, tele rakja a kocsija csomagtartóját különböző építési anyagokkal, majd haza megy és ügyesen bebarkácsolja az épületbe azokat! 

Kicsit be vagy szűkülve, odakint, de itthon is bármi lehetséges. Ha fizetsz megoldja neked bármelyik cég. Az h például vak létedre azt kéred, h egy gombbal lezárhasd a saját házad, és lekapcsolhasd az összes villanyt. Sztem semmilyen különlegesség nincs benne. Utána tudnád finomítani a belső környezet, no meg milliméterre kiismerni hisz időd van, no is eléggé beteg is vagy. 
Lehet téged megbotránkoztat, h mi kapcsolja ki az embereket, de a világ már csak ilyen. Valahogy nem tudod elfogadni, az emberek különbözőek. Ami nem a te értékrended szerint működik, azzal egyszerűen nem tudsz mit kezdeni. Mellesleg ez is egy hiba. Rossz hírem van ha 100x írod is le, h nem érted mi jó a rettegésben vagy a gyilkolásban, akkor is kedvelni fogjuk az ilyen filmeket. Ennek a miértje, a pszichológiája teljesen lényegtelen. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

A házban már eleve egy olyan világ várta volna a betörőket amit az ott lakó vak alakított ki. Mondjuk rejtett gombnyomásra teljes sötétségbe boruló, lezáródó ház. Aztán innentől jöhetett volna egy jó kis macska egér játszma.
Ühüm! 
Szóval a VAK elmegy a legközelebbi bevásárlóközpontba, tele rakja a kocsija csomagtartóját különböző építési anyagokkal, majd haza megy és ügyesen bebarkácsolja az épületbe azokat! 

Akkor most megint megkérdezem: tényleg szükség van az ilyen filmekre? 

Kicsit eltúlzom most. A gyomor görcs, a folyamatos idegi feszültség, a rettegés érzete az szórakozás, kikapcsolódás? 8 órás, unalmas, kihívások, izgalmak nélküli irodai dolgozó vagy? Menj keress magadnak izgalmasabb, munkát! Menj el pl. tűzszerésznek(egész jól fizet)! Ha elütsz a pc-den egy karaktert visszatörlöd (elismerem ez tényleg nem elég izgi), de ha egy bomba hatástalanításnál elszúrsz valamit ...   
Akik egész nap a jól fizetett nyugalomban, biztonsági szabályzókkal levédett, klimatizált kényelemben élik unalmas mindennapjaikat, biztosan vágynak az ilyesféle filmekre, hát váltsanak olyan munkahelyre ahol gyökeresen más minden! Ahol végre retteghetnek, undorodhatnak, egész nap gyomor görcsük lehet, ahol a veszély minden pillanatos! Azt hiszem gyorsan megváltozna az igényük és nem keresnék, nem tapsolnának az ilyen típusú filmeknek.  

Kedvelem a jó fantasy, mese, akció filmeket, de a gonosz, fondorlatos, sötétben "látó"(vak, tehát neki mindig sötét van), izmos, erős, ügyes, gyilkos vak ember nekem már nem fér bele. 

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Megnéztem az előzetesét. Úgy döntöttem, hogy nem kölcsönzöm ki. Engem zavar, hogy a faszi vak ... mégis úgy vette ki a srác kezéből a pisztolyt, hogy csak pislogott (ehhez azért nem árt LÁTNI /tudom mert mi is gyakoroltuk a fegyver elvételt/) ... aztán meg nem "látja" a másik két delikvenst a szobában, később pedig simán elmegy közvetlen mellette úgy, hogy majdnem hozzá ér a szűk folyosón ... Nálam az ilyen nulla értékű film. Köszönöm nem kérem, nem akarok a szándékos filmes hülyeségeken idegeskedni.
Tényleg erre van szüksége a nézőknek?
" A vak férfi azonban mintha olvasna a gondolataikban, mintha látna a sötétben, mindig előttük jár, és mindig okosabbnak bizonyul náluk. Játszik a támadóival. Méghozzá egy nagyon kegyetlen játékot. "

Habár összességében elment a film, de valóban életszerűtlenül hozták össze. Akkor lett volna igazán jó, és izgalmas, amiből a filmben csak pár pillanatot kapunk. Ha a látokat lerántja a saját világába. Ott ahol már a vak emberé minden előny. Ki lehetett volna használni, át lehetett volna adni a nézőnek, h milyen amikor az ember sötétségbe záródik. Elveszíti az egyik legfontosabb érzékszervét, rögtön szűk lesz a világ. Lehettek volna jó kis filmkockák a pillanatok alatt kialakuló klausztrofóbiáról, az ebből kitörni akarásról, miközben egy hideg kegyetlen gyilkos liheg a nyakunkban. Kissé máshogy írtam volna meg a történetet. A házban már eleve egy olyan világ várta volna a betörőket amit az ott lakó vak alakított ki. Mondjuk rejtett gombnyomásra teljes sötétségbe boruló, lezáródó ház. Aztán innentől jöhetett volna egy jó kis macska egér játszma. Miközben felfedik az ott lakó nyilvánvalóan pszichopata világát. Utalással mondjuk az előzőleg hasonlóan porul jártakra. Az elképzelésben jóval nagyobb potencia lett volna ha kicsit másképp közelítik meg a cselekményt. 

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Megnéztem az előzetesét. Úgy döntöttem, hogy nem kölcsönzöm ki. Engem zavar, hogy a faszi vak ... mégis úgy vette ki a srác kezéből a pisztolyt, hogy csak pislogott (ehhez azért nem árt LÁTNI /tudom mert mi is gyakoroltuk a fegyver elvételt/) ... aztán meg nem "látja" a másik két delikvenst a szobában, később pedig simán elmegy közvetlen mellette úgy, hogy majdnem hozzá ér a szűk folyosón ... Nálam az ilyen nulla értékű film. Köszönöm nem kérem, nem akarok a szándékos filmes hülyeségeken idegeskedni.
" A vak férfi azonban mintha olvasna a gondolataikban, mintha látna a sötétben, mindig előttük jár, és mindig okosabbnak bizonyul náluk. Játszik a támadóival. Méghozzá egy nagyon kegyetlen játékot. "

Szórakoztatni kikapcsolódni nem is lehet úgy, hogy folyamatosan mindenféle hibákat keresel egy filmben. 
Akkor neked csak a dokumentumfilmek valók, de azok közül is a lektoráltak. 

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Megnéztem a Vaksötét című filmet

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Megnéztem a Vaksötét című filmet,hát kellemes csalódás volt! Végig izgalmas, feszes, lekötött és tetszett a sztori is.A hangok is királyak voltak.
A stáblistában sok-sok magyar név olvasható a végén, valószínűleg itthon is forgattak sok jelenetet .
Nem kevés olyan hasonló film van a műfajban ami az utóbbi években meg sem tudta ütni ennek a szintjét, így mondhatom ,végre egy jó izgalmas thrillert láthattam,melyre már hosszú ideje ki voltam éhezve
Így mindenkinek ajánlom aki szereti ezt a stílust és izgalomra vágyik.

10/9

http://port.hu/adatlap/film/mozi/vaksot ... vie-175468

Tényleg jó,  én 7-et is adnék rá, pedig nem szeretem a műfajt.
Az ajánlott Fantasztikus kapitány is elgondolkodtató film, érdemes megnézni olyanoknak, akik nem csak a csihipuhit szeretik.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Megnéztem a Vaksötét című filmet,hát kellemes csalódás volt! Végig izgalmas, feszes, lekötött és tetszett a sztori is.A hangok is királyak voltak.
A stáblistában sok-sok magyar név olvasható a végén, valószínűleg itthon is forgattak sok jelenetet .
Nem kevés olyan hasonló film van a műfajban ami az utóbbi években meg sem tudta ütni ennek a szintjét, így mondhatom ,végre egy jó izgalmas thrillert láthattam,melyre már hosszú ideje ki voltam éhezve
Így mindenkinek ajánlom aki szereti ezt a stílust és izgalomra vágyik.

10/9

http://port.hu/adatlap/film/mozi/vaksot ... vie-175468

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.

Eszeveszett mesék (2014)

Laza hétköznap estére való spanyol vígjáték. Mely ugyan nem nevettet folyton, de mégis a rövid történeteivel odaszegez a vászon elé.
Mondjuk találóbb lenne az "Amikor betelt a pohár" főcím.  

10/6,5

Hifilala
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 747

Hozzászólás Szerző: Hifilala »

Collateral Beauty

Számomra kellemes meglepetés volt ez a film.Lehet másoknak túl szentimentális lesz vagy nyálas.Én már a bemutató alapján vevő voltam rá.Még szerencse hogy a kritikát csak most olvastam el,mert az alapján és a pontozás alapján simán kihagyom. Egyszerűen hagytam hogy beszippantson és elvarázsoljon a film.Nem számított hogy homályos a kép vagy hogy pocsék a hang.Mindezek teljesen lényegtelenek voltak.Ami számított az hogy el tudott varázsolni egy rövid időre,meg tudott érinteni.
A kritika szerint egy jó iparos munkája.Én meg azt mondom bárcsak ez lenne a leggyengébb film amit láttam,akkor nagyon boldog lennék.
Az biztos hogy a film végével nem indult meg a szokásos zsivaj,lehet másokat is megérintett.
Ez természetesen nem egy műértő kritika ,csak az én véleményem.
Annak ajánlom aki elég szentimentális tud lenni és a szívével is tud látni.

Elnézést a realistáktól és a műértő közönségtől!

fcsfelix
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 612

Hozzászólás Szerző: fcsfelix »

Valahogy eddig kimaradt, de tegnap megnéztük és abszolút nem bántam meg. Nem éppen egy agyzsibbasztó-gondolkoztató kategória, de valami mégis kiemeli a szokványos akciófilm mezőnyből. Talán az, hogy szinte végig tartogat meglepetéseket és váratlan fordulatokat és ezáltal töröd a fejed, hogy most ki-kivel és miért van???
Kellemes élmény volt, simán ottmarad a középső polcon! 

Aki nem látta, adjon neki egy esély, megérdemli!

NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer

És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen.  :-)

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Most olvastam, elhunyt Carrie Fisher is. !
Az Erő legyen vele!

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

Most olvastam, elhunyt Carrie Fisher is.

image.jpg

ne már.. hullanak a sztárok is mint a legyek  szegény 
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Coyoman
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 122

Hozzászólás Szerző: Coyoman »

Nem én vagyok a legnagyobb Tarantino rajongó, de azért minimum szórakoztató a faszi. Szerintem nyugodtan kijelenthető, hogy a kilencvenes években a Coen fivérekkel egyetemben, igen intenzív vérfrissítésben részesítették az amerikai filmgyártást. Pont a dialógusainak köszönhető, hogy jóval több van a filmjeiben, mint amit általában jenki filmekben látni-hallani lehet. Az pedig, hogy időközönként bemutatja a középső ujját az álszent, a világ dolgairól, ne adj isten rendjéről egy dimenzióban gondolkodó embereknek, én kifejezetten díjazom.  

Gbardo
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: Gbardo »

Egy nagyon jó hangulatú mozis játékot találtam, akinek van kedve kipróbálnia tudását, az ne késlekedjen! 

Hajrá! 

http://www.popcorngarage.com/

31 
Sony AG9 65"/Sony VPL-HW55ES/Screenline WavePlus Tensione 96"/Arcam AVR5/Oppo103D/CA CXN V2/B&W CM6 S2/B&W CMC S2/B&W M1/B&W PV1D/Audioquest Rocket 44/Audioquest X2/Audioquest Boxer/Audioquest Sydney/vmi Hama hdmi

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor
Értékelés: 6537

Hozzászólás Szerző: tonee73 »

Tarantíno-t nem zseniálisnak tartom, hanem különcnek. Szíved joga annak tartani, de azt gondolom, hogy a gyerekedet nem az ő szellemiségében nevelnéd.
Te is azon emberek közé tartozol, akik akkor figyelnek fel, amikor elcsattan egy pofon! Biztosan láttad a fészen azt a videót amikor egy fiatal csajtól el akarják rabolni a táskáját. Ezt meglátta egy jó kötésű fiatal férfi, aki leütötte a rablót, majd jól meg is rugdosta. Jól tette!   Sajna Ő volt az egyetlen ...  Voltak olyan férfiak akik a rudosódót vonták kérdőre, hogy miért teszi azt? Hagyja abba! Ők voltak az előzményt nem látó, későn érkezők ... Ha az ő feleségüket vagy lányukat akarták volna kirabolni, biztosan (legalább is nagyon remélem) ők is szét rúgták volna a tolvaj fejét!
Tudjuk, a magyar nyelvben nem fontos szó szerint anyázni! Akinek nagyobb a szókincse az "elegánsan" is megteheti mindezt! Sajna nekem nincs ilyen tehetségem, csak parasztosan szétbaszom a fejét ...

Te kezdted már megint a dolgot, és te vagy "felháborodva"? Nem a gyereknevelésről szólt a posztom, hanem a fórum szellemiségéről.Ha meg csak a parasztos szétb@szás megy a részedről akkor kár is folytatnunk/nod.A lényeget lentebb leírtam, én nem kívánok többet ezzel foglalkozni, mert úgy látom a megértés helyett neked is a fingfűrészelés a fontos.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1718

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Nekem Taratino elég megosztó. Egyes filmjeit imádom, egyes filmjeit meg akkor se nézném meg újra, ha fizetnének érte. A Kutyaszorítóbant számomra azóta se sikerült überelje. Az utóbbi évek filmjei pedig már a kifejezetten nem tetszenek kategória.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Ez is csak nézőpont kérdése, szerintem Tarantino inkább a zseniális kategória a rendezők között (bár nálam a Ponyvaregényt egyik filmjével sem tudta űberelni-ettől függetlenül sok nagyon jó munkája volt azóta is).
Ettől függetlenül a személyeskedést ha lehet vond már ki a témából.Ízlésről és egyéni megítélési szempontokról kár vitatkozni, s tapasztalatom szerint felesleges is, pláne ilyen stílusban.

Tarantíno-t nem zseniálisnak tartom, hanem különcnek. Szíved joga annak tartani, de azt gondolom, hogy a gyerekedet nem az ő szellemiségében nevelnéd.
Te is azon emberek közé tartozol, akik akkor figyelnek fel, amikor elcsattan egy pofon! Biztosan láttad a fészen azt a videót amikor egy fiatal csajtól el akarják rabolni a táskáját. Ezt meglátta egy jó kötésű fiatal férfi, aki leütötte a rablót, majd jól meg is rugdosta. Jól tette!   Sajna Ő volt az egyetlen ...  Voltak olyan férfiak akik a rudosódót vonták kérdőre, hogy miért teszi azt? Hagyja abba! Ők voltak az előzményt nem látó, későn érkezők ... Ha az ő feleségüket vagy lányukat akarták volna kirabolni, biztosan (legalább is nagyon remélem) ők is szét rúgták volna a tolvaj fejét!
Tudjuk, a magyar nyelvben nem fontos szó szerint anyázni! Akinek nagyobb a szókincse az "elegánsan" is megteheti mindezt! Sajna nekem nincs ilyen tehetségem, csak parasztosan szétbaszom a fejét ...

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.

Beteg elme szüleménye! Van egy közmondás: Zsák a foltját. A termék megtalálta a maga foltjait ...

Csak mert mindig vele példálózol:
https://www.youtube.com/watch?v=GMBY2zws1fA

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Beteg elme szüleménye! Van egy közmondás: Zsák a foltját. A termék megtalálta a maga foltjait ...
Ez is csak nézőpont kérdése, szerintem Tarantino inkább a zseniális kategória a rendezők között (bár nálam a Ponyvaregényt egyik filmjével sem tudta űberelni-ettől függetlenül sok nagyon jó munkája volt azóta is).
Ettől függetlenül a személyeskedést ha lehet vond már ki a témából.Ízlésről és egyéni megítélési szempontokról kár vitatkozni, s tapasztalatom szerint felesleges is, pláne ilyen stílusban.
Jó zenék --> Marantz CD16 --> Etalon Suprampli --> Chario Constellation Delphinus mkII

Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz.Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Te is maradj csak fehérlaci! Az aljas nyolcas az év egyik legjobb filmje volt számomra. Te semmiképpen ne nézd meg, mert tele van ködösítéssel, meg gondolkodásra kényszerítő jelenetekkel!

tonee73
Kiemelt Moderátor
Kiemelt Moderátor

Te is maradj csak fehérlaci! Az aljas nyolcas az év egyik legjobb filmje volt számomra. Te semmiképpen ne nézd meg, mert tele van ködösítéssel, meg gondolkodásra kényszerítő jelenetekkel!
Frappáns és elegáns visszavágás.  

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”