Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Vakteszt (Belépő vs. márkás vs. vezeték nélküli HDMI összeköttetés, va

Moderátor: Hiccusz

gyulaipal
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 807

Hozzászólás Szerző: gyulaipal »

Kedveskéim,

először is bocsánat, hogy csak most szólok, de nem volt semmire időm az elmúlt pár napban... még talán meghalni sem ... :-)

Hiccusz valóban hihetetlen energiát fektetett a teszbe, HATALMAS RESPEKT neki és minden segítőnek. És persze HATALMAS KÖSZÖNET MINDENÉRT! 

Azért is elnézést kérek, hogy nem tudtam végig maradni, pedig ha csak rajtam múlik, még most is ott ülok! :-) Ráadásul még vittem is egy laptop-ot is azért, hogy kipróbáljuk a 2560 pixel felbontású Barco-t 4K anyaggal "meghajtva" de hát ez is elmaradt. SAJNOS! Pedig arra is nagyon kiváncsi lettem volna... de hát az Élet nem mindig azonnal adja meg amit szeretnénk... :-(

Az elmúlt párban született hozzászólásokra pár válasz/komment:

Fapaci:
>Még egy évtizede sem volt, mikor a fullHD TV-ket úgy reklámozták, hogy ezek képességei már meghaladják az emberi szem érzékelési határait

ÉS EZ ÍGY IGAZ!!! A "normális" tévézési szokások mellett ez teljesen igaz szerintem. A nagymoziban is kb. FullHD felbontás van csak ott 12-18 méteres vásznon. Hátul ülve már onnan is (nekem) gyakorlatilag perfekt a kép felbontása. Ott sokkal nagyobb térszög alatt látjuk a képet mint a tévén ha "normális" távolságra ülünk. Szerintem a FullHD tévé kb. felesleges ha nem ülünk elég közel hozzá, a 4K tévé meg még kétszer feleslegesebb ha csak nem ülünk még FELE távolságra. Nagymoziban, vagy házimoziban nagyon is látom értelmét a 4K-nak, digitális planetáriumban még 8K is kevés lenne, de tévén ... hát ... hmm....

BoRRoNeo
> 4K kontra 1080p

Ez lejátszott meccs.
Pont a kábelteszten tudatosodott bennem, hogy a FullHD felbontás KEVÉS volt onnan nézve, ahol én ültem (második sor távolságában a DC nagyszobában). Láttam a pixeleket a képen, még az én szememmel is. Az első sorban ülők biztos simán látták volna ha 4K felbontású a film. Házimoziban tehát MINDENKÉPPEN VAN értelme a 4K-nak. Vagy legalábbis a FullHD feletti felbontásnak.

> De mehetne 720p vs 1080p is egy jobb HTPC-ről.

Ez is lejátszott meccs. A 720p kevés. Nem a pixelek mérete miatt, hanem mert nincs elég képi információ a vásznon. A 720p csak akkor élvezhető, ha jó messze ül az ember, hogy kis térszög alatt lássa a képet.

> De az emberek általában nem foglalkoznak a tényekkel, mert azoknál kevés hervasztóbb dolog van.
Senki nem akar elvenni senkitől semmit, és nem is lehet/kell.

Ez nagyon nehéz kérdés! Tisztán elméletileg, egy percre tegyük fel, hogy nincs "semmi" 'különbség a HDMI kábelek között. Ha ezt feltételezzük, akkor mit gondolunk, mi a rosszabb az alábbi lehetőségek közül: 

- hagyni, hogy valaki elköltsön egy kisebb vagyont a "semmitre" és megkockáztatni, hogy előbb vagy utóbb ő is rá fog jönni, hogy kidobott az ablakon egy csomó pénzt és akkor NAGYON szomorú lesz (de matematikailag az is lehetséges, hogy élete végéig boldog lesz a "semmivel" és vigyorogva öregszik meg)

- vagy talán jobb lefogni a kezét mielőtt kifizeti azt a pénzt a "semmiért" és szépen megmutatni neki, hogy mennyire a semmire adta volna ki azt a pénzt. Pl. egy kísérlettel ez megmutatható lenne (vagy már volt).

A második lehetőség megadja az embernek a lehetőséget, hogy valódi előnyöket hordozó, tényszerűen jobb dolgot vegyen ugyanabból a pénzből és nullázza annak az esélyét, hogy később lnagyon szomorú legyen. 

Szerintem HA az alapfeltételezés igaz (azaz nincs különbség a HDMI kábelek között) akkor a második lehetőség (matematikallag) magasan jobb, hiszen egy kockázatot megszüntet és pluszban valódi előnyt is ad. 

Ha viszont az alapfeltételezés esetleg nem igaz és mégis van különbség a HDMI kábelek között (és persze az egyéb tesztelt dolgok között) akkor ezeket miért nem mutatták ki a tesztek?

Szerintem azt NEM állíthatjuk SOHA hogy nincs különbség, hiszen TALÁN van valaki ezen a bolygón aki látott volna különbséget. BIZONYÍTANI tehát a különbség nemlétezését sosem fogjuk tudni. Matematikaliag ez szinte lehetetlen. Szerencsére a különbség létezése sincs bizonyítva kísérlettel. 

Bizonyítani tehát egyik oldal sem tud, DE azt megtehetjük, hogy így fogalmazzuk meg a kérdést: "biztos, hogy el akarszt költeni X összeget egy drága HDMI kábelre annak tudatában, hogy a Híres Teszt során 18 tapasztalt házimozis közül egyik SEM tudott valódi különbséget tenni a kábelek képe/hangja között?" És méghozzátehetjük: "... ezzel szemben ha Y eszközre költenéd el ugyanazt a pénzt, akkor bizonyítottan javulnának a következő paraméterek...". Ha valaki ezek után is drága HDMI kábelt akar, akkor a szíve joga arra költeni a pénzét amire csak akarja, de a mi lelkiismeretünk is nyugodt lehet, hiszen megtettünk mindent amit tehettünk.

Ez a fenti módon leírt kérdés minden szempontból korrekt, CSAK a kísérlet eredményéről fogalmaz meg állítást, közben NEM általánosít, NEM tagadja meg mások hitét, de megmutatja a tényszerű, bizonyított előnyökkel rendelkező, szerintünk helyes irányt. Ennél többet szerintem tényleg nem tehetünk...

Mégegyszer köszönet minden szervezőnek minden kedvességért, energiáért és kajáért/üdítőért!!! :-)

antz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 138

Hozzászólás Szerző: antz »

Sziasztok!

...

4. Összegzés képpen

Nagyon imponálóak voltak a látottak, hallottak. Nyilván aki eddig is elvolt belépő szintű kábellel az ezek után sem fog nagyon váltani, mert átvitte amit kell. Aki pedig vélt eltérést felfedezni, mint pl én az lehet hogy elgondolkodik váltáson. Ezek után én a belépő és High End közötti aranyközéputat fogom keresni. Hiszen szerintem mindenkinek az a lényeg, hogy elsősorban saját maga legyen elégedett a rendszerével és ha másnak is tetszik az csak egy ráadás.

Szia!

Te is, mint mindenki más össze-vissza tippelt, vagyis ha van is különbség, azt nem sikerült sem látni, sem kihallani. Milyen "arany középutat" keresel ezek után?

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11158
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Még egyszer. Ha az elején kijelentetted volna, hogy nincs hdmi KÉP mizéria, akkor valószínűleg hamarabb lecsillapodik a fórum, de nem tetted, csak szítottad a tüzet.
Képben nem, hangban igen. Ha műszerrel bebizonyítod, hogy csak képzeltem, elhiszem neked! 

Nem áll szándékomban bizonyítani semmit, mert a döntés minden esetben a vásárló feladata és jogköre. Én is el tudtam dönteni, 3 HDMI kábel közül melyiket tolom be a falba, anélkül, hogy megkérdeztem volna 14 ember véleményét. Míg ezt a hozzáállást nem érted meg, nem fogunk tudni tovább lépni. Ha egyszer is megkérdezted volna tőlem, hányféle HDMI kábelt gyártok és hogy szerintem van-e különbség az ilyen kábelek között, nem kellett volna heteken át mellé lövöldöznöd. Mindvégig azt hajtogattad, hogy NEM LEHET különbség a kábelek között és aki ilyesmit tapasztal, az elvakult hívő, rosszabb esetben vakbolond. Ebben viszont határozottan ellent kell mondjak Neked, már csak elvből is.

Cutler
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1485

Hozzászólás Szerző: Cutler »

Egy moderátorral át kellene rakatni ide, az elmúlt pár nap beírásait. Szvsz

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

Gyulai Pál akusztikai és hangtechnikai gondolataihoz szoktam hozzászólni, talán joggal és pozitív eredménnyel.
HDMI kérdésben nem foglaltam állást az általatok rángatott kérdésekben, bármennyire is próbáltál engem besorolni egy táborba. Csak azért szóltam bele, mert bántó volt a vita minősége és a felhasznált érvek erősen támadhatóak voltak több szempontból is.
Te részt vettél egy vakteszten, ahol többekkel együtt dokumentáltan érzékeltél különbségeket

Még egyszer. Ha az elején kijelentetted volna, hogy nincs hdmi KÉP mizéria, akkor valószínűleg hamarabb lecsillapodik a fórum, de nem tetted, csak szítottad a tüzet.
Képben nem, hangban igen. Ha műszerrel bebizonyítod, hogy csak képzeltem, elhiszem neked! 

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Ne tedd! No ez már pszichológia, ami persze egyáltalán nem elhanyagolható a HiFi-hez és a házimozihoz hasonló szubjektív hobbik terén. Ezért is értelmetlen mindig műszerek után kiáltani, mert aki valamit jobbnak akar megélni, annak sikerülni is fog ...
Gyulai Pali gondolatait is azonnal szoktad javítani, hát miért nem mondtad rögtön a vita legelején, hogy Figyi srácok! Nincs hdmi mizéria! Pont ezért csinálok én is csak egyféle kábelt!
Tudod ki lájkolta be, gyakorlatilag azonnal a kékkel kiemelt szövegedet? Nemtomm. Felelősséggel tartozol pl. iránta a kijelentéseid miatt! Ne hintáztasd az embereket, ne hagyd őket tévhitben élni! Lehet, hogy nekik szükségük van erre és náluk bejön mindez, de a reál gondolkodóknál nem ...

Gyulai Pál akusztikai és hangtechnikai gondolataihoz szoktam hozzászólni, talán joggal és pozitív eredménnyel. HDMI kérdésben nem foglaltam állást az általatok rángatott kérdésekben, bármennyire is próbáltál engem besorolni egy táborba. Csak azért szóltam bele, mert bántó volt a vita minősége és a felhasznált érvek erősen támadhatóak voltak több szempontból is. Te részt vettél egy vakteszten, ahol többekkel együtt dokumentáltan érzékeltél különbségeket, ennek ellenére most megint felkaptad a régóta lobogtatott "reál gondolkodó" zászlót. Ha valami kellemetlen, akkor szerintem ez az.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Hetek óta megy a "hívők" ekézése, ez ellen bátorkodtam szólani anélkül, hogy bármelyik oldalhoz besorolnék.
Életemben egyszer hasonlítottam össze HDMI kábeleket, ennek kb. 2 és fél éve, azóta ugyanazt a kábelt gyártom mindenféle változtatás nélkül, én magam is ezt használom a falba húzva, eszem ágában sincs cserélni.

Ne tedd! No ez már pszichológia, ami persze egyáltalán nem elhanyagolható a HiFi-hez és a házimozihoz hasonló szubjektív hobbik terén. Ezért is értelmetlen mindig műszerek után kiáltani, mert aki valamit jobbnak akar megélni, annak sikerülni is fog ...
Gyulai Pali gondolatait is azonnal szoktad javítani, hát miért nem mondtad rögtön a vita legelején, hogy Figyi srácok! Nincs hdmi mizéria! Pont ezért csinálok én is csak egyféle kábelt!
Tudod ki lájkolta be, gyakorlatilag azonnal a kékkel kiemelt szövegedet? Nemtomm. Felelősséggel tartozol pl. iránta a kijelentéseid miatt! Ne hintáztasd az embereket, ne hagyd őket tévhitben élni! Lehet, hogy nekik szükségük van erre és náluk bejön mindez, de a reál gondolkodóknál nem ...

Én is feladtam már, hogy valaha is megérted, mi a különbség egy akusztikai és egy jelátviteli mérőrendszer között.
A mérő kütyüd teljesen alkalmas lett volna egy ilyen tesztnél. Ha emberi füllel nem hallható különbségeket tudsz vele mérni, semmiből nem tartott volna egy olyan szoftvert feltelepíteni a laptopodra, amivel igazolni lehetne azt, hogy esetenként több vagy kevesebb mélyet hallunk!  A telefonomra is van letöltve egy ilyen szoftver! Igaz a telefon képességei miatt csak korlátozott mértékben tudom használni. 

Azon meg szerintem ne dolgozz ilyen nagy erőkkel, hogy nekem milyen programokon kellene részt vennem!
Nem akartam neked olyan elfoglaltságot szervezni, főleg vasárnap estére, ahol nem kapsz pénzt a jelenlétedért.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

A hívőket nem érdeklik a tények.
Kábel készítőként inkább jött volna el, hozta volna magával a beméregetős kütyüjét és a legolcsóbb / legdrágább hdmi kábelét mustrára! Valószínűleg őt is kellemetlenül érintette volna, hogy az övéinél sem lenne különbség, úgyhogy inkább távol maradt.  

Idén ősszel 3 év változatlan gyártás után minden kábelemet lecseréltem új verzióra, kivéve egy fajtát. Találd ki, melyik kábelemen nem változtattam semmit évek óta, mert nem láttam értelmét! Azon meg szerintem ne dolgozz ilyen nagy erőkkel, hogy nekem milyen programokon kellene részt vennem! Én is feladtam már, hogy valaha is megérted, mi a különbség egy akusztikai és egy jelátviteli mérőrendszer között.

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

Másrészt nem tudom mi van veled, de mostanában szeretnél kívülállónak látszani, de közben remekül megszólsz másokat... nem gondolom hogy ez a jó irány
főképp az én vicces-nek szánt - megjegyzésem okán érzem azt, hogy ágyúval lödözöl verébre 

Mármint miben vagyok kívül- vagy belülálló? Hetek óta megy a "hívők" ekézése, ez ellen bátorkodtam szólani anélkül, hogy bármelyik oldalhoz besorolnék. Életemben egyszer hasonlítottam össze HDMI kábeleket, ennek kb. 2 és fél éve, azóta ugyanazt a kábelt gyártom mindenféle változtatás nélkül, én magam is ezt használom a falba húzva, eszem ágában sincs cserélni.

HSRT8
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 602

Hozzászólás Szerző: HSRT8 »

Kábel készítőként inkább jött volna el, hozta volna magával a beméregetős kütyüjét és a legolcsóbb / legdrágább hdmi kábelét mustrára! Valószínűleg őt is kellemetlenül érintette volna, hogy az övéinél sem lenne különbség, úgyhogy inkább távol maradt.  

Egyetlen típust gyárt HDMI kábelből....
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

nehéz beismerni a "hívőknek" hogy nincs isten 

Másrészt nem tudom mi van veled, de mostanában szeretnél kívülállónak látszani, de közben remekül megszólsz másokat... nem gondolom hogy ez a jó irány

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 811

Hozzászólás Szerző: lacy »

Az intelligencia és értelmi képesség egyik beszédes paramétere, hogy az egyén mennyire képes tiszteletben tartani mások hitét, véleményét. 
szerintem megint nem arra volt ez válasz amit én írtam

főképp az én vicces-nek szánt - megjegyzésem okán érzem azt, hogy ágyúval lödözöl verébre 

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1430

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Talán itt könnyebben áttekinthető, s utólag rákereshető.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Az intelligencia és értelmi képesség egyik beszédes paramétere, hogy az egyén mennyire képes tiszteletben tartani mások hitét, véleményét. 
A politikában és a vallásterén bizonyára sokra vinnéd az ilyen és ehhez hasonló mondataiddal.

cisco
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: cisco »

Egy jelenet jut eszembe a Dzsentlemanus c filmből, amikor elmennek vadászni és uzival meg gépfegyverrel elkezdenek Kacsára vadászni és 1 kacsa esik le, mire Eddie megszólal: Ez biztos szívrohamot kapott.

Szóval nincs ebben semmi olyan trend, ami igazolná azt, hogy tudatos valós érzékszerv alapján tapasztalt változás lenne. Ha abba az irányba elmegy valaki, hogy az egyik jelenetnél jobb volt a másiknál rosszabb uaz a kábel, akkor elkezdődik, hogy mit nézel többet, ergó melyik kábelt vedd meg.

Másik oldalról pedig amikor ez a mintha talán lenne valami minimális különbség az a szint, amit sosem veszel észre, ha a filmet nézed és nem a különbségeket árgus szemmel.

Köszönöm a tesztet, mert hasznos információkkal lettem gazdagabb!

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Kapcsolat:

krisz0122
Isten Hozott! :)
Isten Hozott! :)
Értékelés: 2

Hozzászólás Szerző: krisz0122 »

Sziasztok!

Ezúton is szeretném megköszönni Ivánnak a vendéglátást, időt és a sok türelmet amit ránk szentelt, illetve FehérLacinak, hogy elvitt erre a kis bemutatóra. Örülök, hogy kezdő fórumozóként eljuthattam már másodjára is a DC-be. Lacinak említettem, hogy szinte már otthon érzem magam.
A társaság is jól összejött. Én sok embert még nicknémről sem ismertem, csak néhánynak rémlett a neve. Minden esetre jókat derültem a viccelődéseken.

Teszt:

1. Belépő-High End-Wireless HDMI

- Az oblivion és Samsara sokadszori megtekintése után én egy "minimális" szín-kontraszt különbséget véltem feldedezni. Próbáltam úgymond első érzésre alapozni. Nehéz volt referencia pontot keresni, amire alapozhattam volna. Próbáltam árnyékokat, bőrszínt, a természet vagy a ruhák színét alapul venni. Talán akkor lett volna egyszerűbb a feladat ha csak képeket kell így összehasonlítani.

2. Hang teszt Belépő-High End HDMI

- A tesztalanyként szolgáló Police koncert és a Bosszúállók jó példák voltak az esetleges hangzás beli eltérések feltárására.
Hogy volt e különbség?- Én hallottam apróbb részletbeli eltéréseket. Mikor először voltam a DC-be demózás közben helyet váltogattam, hogy feltérképezzem a hangzásbeli változásokat. Mivel a kettő szub hátul helyezkedik el, ott ütősebbnek éreztem a mélyet, ezért is választottam azt a helyet. (szerencsém volt, hogy ülhettem)
Szóval a mostani hangteszt során pl: mikor Hulk torkaszakadta üvölt, vagy lezúzzák azt a nagy idegen hajót - teresebbnek és dinamikusabbnak éreztem.

3. A bithelyes file alapú-lemezről történő lejátszás

- A kettő demó anyagnál én semmilyen eltérést nem véltem érzékelni sem kép, sem hang tekintetében. Mindenre a referencia 50-et adtam.
Meglepett mikor Iván elárulta, hogy mindkét részletet (Michael Buble és Mad Max) belépő szintű HDMI kábel továbbította.

4. Összegzés képpen

Nagyon imponálóak voltak a látottak, hallottak. Nyilván aki eddig is elvolt belépő szintű kábellel az ezek után sem fog nagyon váltani, mert átvitte amit kell. Aki pedig vélt eltérést felfedezni, mint pl én az lehet hogy elgondolkodik váltáson. Ezek után én a belépő és High End közötti aranyközéputat fogom keresni. Hiszen szerintem mindenkinek az a lényeg, hogy elsősorban saját maga legyen elégedett a rendszerével és ha másnak is tetszik az csak egy ráadás.

lacy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 811

Hozzászólás Szerző: lacy »

Csak nem akarod ezt megerteni:-) szoval , a tobbseg volt suket es vak szerinted es aki osszevissza pontozott az tette jol,okes ,en feladtam! :-)

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

Csak nem akarod ezt megerteni:-) szoval , a tobbseg volt suket es vak szerinted es aki osszevissza pontozott az tette jol,okes ,en feladtam! :-)
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Csutka

Hozzászólás Szerző: Csutka »

el kell magyarázni ,mert itt sokan azt várták ,hogy mindenki ugyanazt fogja látni ,tehát végig vízszintes vonal lesz ,de mivel nem ez történt és van jó pár görbe így nincs mit bizonyítani,szóval van valami megmagyarázhatatlan  ..  és itt tévednek,mert: nem látják ,hogy nagyon sokan végig 50-eket írtak,ergo nem láttak difit, és azok akik meg igen azok csak tippeltek,totóztak,lottóztak  stb.. szóval a többség azt x-elte hogy nincs eltérés a maradék meg próbálta eltalálni azt amiről igazából fogalma sem volt  sztem bizonyított evvel az ,hogy a méregdrága kábelnek semmi értelme, ha meg még is akkor sok a pénze a delikvensnek ,és rá kell hagyni,vagy adhatja nekem is  !

Igen, sokkal egyszerűbb végig 50-et adni. 
Ezért kellett volna mindenképpen valami, ami ezt megzavarja és egyértelművé teszi azt is, hogy aki nem lát különbséget - az jól látja azt is, ha biztosan van! 

Csutka

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Továbbmegyek, volt olyan ötletem is, hogy az egyik bejátszás előtt, tekerjük fel a sharpent 10%-kal. Mivel az OSD nem ment, senki nem vette volna észre, és a 10% ha nem is komoly, de valós képi változást okozott volna. Gondoltam, hogy sokan fognak végig 50%-ot adni (én magam a szombati előteszten is így tettem), kíváncsi lettem volna, hogy erre ki hogy reagált volna.

Volt egy csomó kiszúrós gondolatunk, de mint látszik nem volt rá szükség és ez így szerintem jobb is.

Hát bizony ez kellett volna.
Azok az ötvenesek lehet maradtak volna.
De ezt már sohasem tudjuk meg.

BoRRoNeo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 314

Hozzászólás Szerző: BoRRoNeo »

Az én feladatom mindenestre itt véget ért. Remélem hasznos volt a teszt és talán tanulságokkal is szolgált.
Viszont talán nem lenne butaság az egész tesztet és az azóta született hozzászólásokat egy új Dreamcinema topikba áthelyezni és ezt meghagyni annak, amire való.

BoRRoNeo
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 314

Hozzászólás Szerző: BoRRoNeo »

Ja. Meg, hogy villantsunk fel egy szőrös, fehér, piros pattanásos férfi segget is egy tized mp-re...

Tényleg!

Hiccusz
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1430

Hozzászólás Szerző: Hiccusz »

Továbbmegyek, volt olyan ötletem is, hogy az egyik bejátszás előtt, tekerjük fel a sharpent 10%-kal. 
Ja. Meg, hogy villantsunk fel egy szőrös, fehér, piros pattanásos férfi segget is egy tized mp-re...

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

Én nagyon gonosz voltam mert poénból azt javasoltam Ivánnak, hogy 20x ugyan az az összeköttetés legyen. Garantáltam neki, hogy úgy is lesznek kilengések a grafikonon, de korrekt volt és a cserélgetés mellett döntött.   
Ha meg merte volna lépni, most nem LENNE vita ...   

igazából ,elég lett volna csak megmondani hogy most cserélek, de hozzá sem nyúlni!    de a fő hangsúly most azon volt,hogy valóban meglátjuk a jobb kábelt?így volt esélye ,hogy igen ,úgy meg nem lett volna.. szóval így is egyértelmű,hogy közelébe sem voltunk ....  

én bevallom,hogy értékelhető eltérést nem láttam,de nem is hallottam ,irkálhattam volna 55 meg 45 meg meg 60 at is de teljesen felesleges volt (számomra) ... ahogy írtuk egy hangfal cserét vagy egy erősítő cserét azonnal kiszúr az ember még félig süketen is  ,itt csak placebó ,meg akarás ,meg képzelgés volt legfőképpen!   
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Válasz küldése

Vissza: “DREAMCINEMA”