Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Vaskos tapkabel olcson! : )
Sajnos mar nagyon regen vettem, de nev szerint meg nem mondanam hogy kitol.. (3 eve talan) A dugok Bals ill. Oyaide ha minden igaz. A vezetorol csak annyit tudok, hogy rez. Szetszedni nem szeretnem, mivel nem ertek a kabelekhez + nem tudnam szepen osszerakni ujra. Ennyit szerintem meger, nalam regota teszi a dolgat nagy megelegedessel. De itt az ideje valtani/kiprobalni mast. : )
Segítené az eladást ha leírnád ki csinálta, milyen csatikkal, és kábellel. Esetleg előző tulajt megkérdezni. Amúgy így kép alapján nem tűnik rossz DIY kábelnek.
Segítené az eladást ha leírnád ki csinálta, milyen csatikkal, és kábellel. Esetleg előző tulajt megkérdezni. Amúgy így kép alapján nem tűnik rossz DIY kábelnek.
Modositok kicsit, ki veszi meg 8eFt-ert? : )
Regen itt vettem a forumon, kicsit dragabban mint amennyiert most en adom : )
Eleg vaskos es nehez kabel, kicsit talan merevebb is mint az atlag. Jo allapotu, nincs rajta hiba. Az tuti, hogy rez vezetok vannak benne, ha jol emlekszem 4mm2 az atmero/szal - igy nagyobb etvagyu erositokhoz ajanlott. Nalam bevalt, de most megerett a cserere.
Ja igen, a hossza 1.5m!
Ara: 10eFt fix!
Pest belvarosaban atveheto!