Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
DVDcenter Multimédia Magazin
Msot nem merek elmenni vásárolni, mert hátha lemaradok.... pedig ha nem lesz az asszonynak valami gaz a születésnapjára...(nekem meg centerem....)
Na mindegy majd kimegyek este a temetőbe, ott mindig van friss virág...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Úgyis kell ajándékot vennem, majd körülnézek, remélem Kaposvárra is ideért már...
Mozi: Mitsubishi HC-3000 Yamaha RVX-340 Popcorn A100 Pioneer 575 Panasonic DMR ES10 Wharfedale Pacific Evo 10, Wharfedale Pacific Evo Center, Wharfedale Diamond 9.0 Grunidg sub
Hifi: Cambridge 640C Popcorn + Pocket Dac Heed Luna & Canopus MKIII Sonus Faber Concertino Domus
Center magazin és 200k hozzászólás egyszere, ez ám a jó hétvége.
Microsoft is not an answer, it's a question. The answer is: NO!
TV: NEW Lg 32LC2RR (80Gb HDD) Erősítő: Sony STR-DB 780QS; Video: AIWA HV-FX8200; DVD: Philips 729 + Sony PS2; Hangfal: Wharfedale Zaldek front: 2000 háttér: 300 + Centre
erdemes keresni mert mar kaphato!
Veszem megfele holnap!
Látta már valaki ma a lapot?
T-BoY vagy Balagee minden bizonnyal látta már ma a lapot.
Elkúrtuk
Már kéne lennie???
Az jó lenne ha hétvégére lenne olvasnivalóm...
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Spoiler
A Leon a profi a "legkedvencebb" filmem, sem a rendezo˝i, sem a moziváltozatban nem ölt meg senkit Portman karaktere. Így legfeljebb csak bérgyilkos tanonc lehetett. Öléssel próbálkozott (de nem sokáig jutott) de akkor sem "bérért", hanem bosszúvágyból. Illetve a rendezo˝iben volt egy ero˝s öngyilkosággi kísérlete. A film vége mindkét változatban ugyanaz: vissza megy a suliba. Igaz elo˝tte bepróbálkozik, hogy "dolgozna", de rendesen elzavarják.
de most mintha a leonnak lenne??? majd egy folytatása,natalie portmannal??
lehet, hogy abban bérgyilkos lesz, de akkor is tudok kötekedni mert akkor helyesen: királynőből bérgyilkosnő
gordon314.fw.hu
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Spoiler
A Leon a profi a "legkedvencebb" filmem, sem a rendezo˝i, sem a moziváltozatban nem ölt meg senkit Portman karaktere. Így legfeljebb csak bérgyilkos tanonc lehetett. Öléssel próbálkozott (de nem sokáig jutott) de akkor sem "bérért", hanem bosszúvágyból. Illetve a rendezo˝iben volt egy ero˝s öngyilkosággi kísérlete. A film vége mindkét változatban ugyanaz: vissza megy a suliba. Igaz elo˝tte bepróbálkozik, hogy "dolgozna", de rendesen elzavarják.
de most mintha a leonnak lenne??? majd egy folytatása,natalie portmannal??
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
szóval ,ami gyanúsan hosszú ideig a nyitóoldalon marad, azelôbb vagy utóbb, újra melléklet lesz
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
melleklet az oltari no lesz (plusz a lemezen egy teljes imax film is!)
Legalább a nyitóoldalon a bannert nem kell lecserélni. Azon úgyis az Oltári nő van még.
Elkúrtuk
mielott kiralyno lett hercegno volt
Valóban, Amidala sosem volt hercegnő, és a Naboon nem is öröklődött a cím hanem választották a királyt.
"Padmé Naberrie néven született, az Amidala királynő csak a hivatalos neve volt a naboo-i nemesi körökben. Gyerekként bámulatosan tehetséges volt, és rendkívül jól tanult. Sokáig volt ismert a közösségi munkában, a Menekült Segélyezési Mozgalom önkéntes csapatában gyerekként. Az ő erőfeszítései sokat segítettek a Shadda-Bi-Boran kivándorlásban. Nyolc (8) éves, amikor csatlakozott gyakornokként a törvényhozáshoz, és tizenegy (11) éves koráig törvényhozási gyakornok lesz. Tizennégy (14) évesen Naboo megválasztott királynője."
starwars.com-hu
mielott kiralyno lett hercegno volt es bergyilokno lett a profi vegen
szoval majdnem teljesen jo ahogy van
nem csak hercegnőből lehetnek királynők (pl az előző királynak nem a lánya, hanem oldalági rokona, de mégis maradhat rá a trón)
Spoiler
A Leon a profi a "legkedvencebb" filmem, sem a rendezői, sem a moziváltozatban nem ölt meg senkit Portman karaktere. Így legfeljebb csak bérgyilkos tanonc lehetett. Öléssel próbálkozott (de nem sokáig jutott) de akkor sem "bérért", hanem bosszúvágyból. Illetve a rendezőiben volt egy erős öngyilkosággi kísérlete. A film vége mindkét változatban ugyanaz: vissza megy a suliba. Igaz előtte bepróbálkozik, hogy "dolgozna", de rendesen elzavarják.
gordon314.fw.hu
(mar kesz a lap, bala megnezte es teljesen elkeseredett, hogy sotet lett par oldal, vigasztaljatok majd meg, hogy nem is )
.
SW melléklet esetén simán előfordulhat az ilyen.
Elkúrtuk
Remélem azok az oldalak sötétek, ahol Dart Vader maszkjára árnyék vetül...
NZS
Nagyapám az utcán szellentett, egyetértettem vele, de az én véleményem sokkal tömörebb volt...
ÁFA-ilag, más topicokban má' kitárgyaltuk
és linked van hozzá?
vagy topikcímed?
vagy az uj dvd magazin a láthatáron, vagy a "vegyes" topicban.
lényeg: ujság áfája kisebb mint a dvd filmeké.
a dvd lemezt a magazinokhoz "ajándékba" adják, áfa meg eltűnik.
valaki effélét írt anno.
system
Mikor fog megjelenni az újság?
varhatoan a het vege fele mar kaphato lesz
jovo het elejen biztos
melleklet az oltari no lesz (plusz a lemezen egy teljes imax film is!)
(mar kesz a lap, bala megnezte es teljesen elkeseredett, hogy sotet lett par oldal, vigasztaljatok majd meg, hogy nem is )
.
o v e r p o w e r e d
mielott kiralyno lett hercegno volt es bergyilokno lett a profi vegen
Szerintem se nem királynő, se nem bérgyilkos, hanem színésznő a foglalkozása.
Elkúrtuk
mielott kiralyno lett hercegno volt
es bergyilokno lett a profi vegen
o v e r p o w e r e d
Baromi jó a címlap!!! Teccik. Ez az eddigi legjobb nálam!
Húúú, téleg nagyon teccik.
Gratula!
Tényleg ez a legjobb. Főleg, hogy lesz benne Star Wars melléklet!
Számomra is kihagyhatatlan.
Mondjuk azt nem tudom, mikor lett Portmanból hercegnő, ahogy a címlapon szerepel.
A Star Wars-ban királynő és szenátornő.
nyugi bérgyilkos se volt soha, legfeljebb bérgyilkosisnas
gordon314.fw.hu
Az kár...
Akkor úgy mondom, hogy a tesztben mit szóltak a 100e alattiakhoz??
Már jópár éve van HM-m, de mélynyomóig valahogy sose jutottam el...
Anno kinéztem magamnak egy Mordaunt Short 907W-t, vagy milyen, 90 alatt volt.
Nem tudom, most milyenek vannak, ezért kérdeztem a tesztről.
Tudom, van mélynyomós topic is.
Üdv!
TV: Thomson 72cm 29DX45 | Erősítő: Onkyo TX-575X-S | Dvd lejátszó: Onkyo 535S | Cd lejátszó: Onkyo CD 7211S | Front hangfalak: Tannoy M2 | Center hangfal: Tannoy Mc | Surround hangfalak: Tannoy M1 | Videó: Panasonic NV-HD625 | Kábelek: Neotech KS-11275 front és center, Cambridge audio linea 3+ surround, HAMA Scart, Interkonnekt: Neotech KHS-152 Koax, KHS-CA-201 cd interkonnekt
- Endor (ex-Blasio)
- Lefelé a lejtőn
- Értékelés: 0
Baromi jó a címlap!!! Teccik. Ez az eddigi legjobb nálam!
Húúú, téleg nagyon teccik.
Gratula!
Tényleg ez a legjobb. Főleg, hogy lesz benne Star Wars melléklet!
Számomra is kihagyhatatlan.
Mondjuk azt nem tudom, mikor lett Portmanból hercegnő, ahogy a címlapon szerepel.
A Star Wars-ban királynő és szenátornő.
Lényeg: Melyik mélynyomó nyert itt 100e Ft alatti kategóriában?
Ez így megválaszolhatatlan, mivel ár szerint nem voltak kategorizálva. Minél drágább volt a mélysugárzó annál jobb minősítést kapott.