Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
B&W hangsugárzók
B&W hangsugárzók
Borzasztó a klip és a hangsugárzó is. Külön kiemelném a magassugi előtti rács kialakítását... Kis viccesek.
Nem lehet mindenkinek jó ízlése, talán majd egyszer neked is lesz.
B&W hangsugárzók
https://www.youtube.com/watch?v=ZyuRwE8L1kM
Borzasztó a klip és a hangsugárzó is. Külön kiemelném a magassugi előtti rács kialakítását... Kis viccesek.
- -KP-
- V.I.P.
- Értékelés: 1685
B&W hangsugárzók
Mint egy centrifuga
- Swordfish76
- V.I.P.
- Értékelés: 374
B&W hangsugárzók
Szép jo estét! Szeretnek kérni egy kis segítséget . Régóta keresek egy B&W ICR 3 as center hangsugárzót . Tud e esetleg valaki tájékoztatást adni illetve van e ilyen hangfal eladó ? A válaszokat előre is köszönöm . Tamás
Üdv!
A megfelelő helyen írj egy hirdetményt.
Sok sikert!
B&W hangsugárzók
Szép jo estét! Szeretnek kérni egy kis segítséget . Régóta keresek egy B&W ICR 3 as center hangsugárzót . Tud e esetleg valaki tájékoztatást adni illetve van e ilyen hangfal eladó ? A válaszokat előre is köszönöm . Tamás
B&W hangsugárzók
Olyan szerencsés helyzetben vagyok hogy a közelemben lakik a mester Tűű Károly ezért csütörtökön inkább vele átnéztem mindkét dobozt á-z ig!
Így megnyugodhatok hogy azt hallom amit kell és ha még ezek után sem tetszik a hangja akkor az új tulaj is biztos értékelni fogja a nagyszervizt.
Mi lett a végeredmény?
B&W hangsugárzók
Olyan szerencsés helyzetben vagyok hogy a közelemben lakik a mester Tűű Károly ezért csütörtökön inkább vele átnéztem mindkét dobozt á-z ig!
Így megnyugodhatok hogy azt hallom amit kell és ha még ezek után sem tetszik a hangja akkor az új tulaj is biztos értékelni fogja a nagyszervizt.
B&W hangsugárzók
Nem gyári összekötöket használtam még régebben csináltattam vörös rézböl és pont oda illettek igy nem kábeleztem gondoltam átmeneti megoldásként jó lesz.
Még nem volt időm a dupla kábelezésre de ha kipróbáltam megírom mit hallottam.
Nem tudom pontosan mit kellene hallanom ha beszáradt a magas de szól az de mintha csak magasabb hangerőn jönne meg minden hang.
Természetesen jól kötöttem be a hangfalakat hisz nem az első szettem ami duplán kábelezhető.
Azért köszi ls jelentkezem ha van fejlemény.
Megírtad a választ.
Egy videó a magas sugárzó javításáról, igaz ez S2, de nem sokban tér el az S1-től.
(Sajnos a "szaki" elfelejtette pótolni a ferrofluid-ot összerakáskor.)
https://www.youtube.com/watch?v=QXIsqqTOwSM
B&W hangsugárzók
1. Az áthidaló "jumper" kábeleket bekötötted? (Megfelelően kötötted-e be?)
2. Jumper nélkül is próbáld ki, külön a mély, és a közép-magas szekciót is! Érdemes ellenőrizni, hogy nem-e beszáradt a Ferrofluid a magas sugárzóban!
Ha beszáradt (valószínű, mert kb. 21 éves hangsugárzó), akkor ki kell takarítani és pótolni kell!
Kezdésnek kb. ennyi.
Nem gyári összekötöket használtam még régebben csináltattam vörös rézböl és pont oda illettek igy nem kábeleztem gondoltam átmeneti megoldásként jó lesz.
Még nem volt időm a dupla kábelezésre de ha kipróbáltam megírom mit hallottam.
Nem tudom pontosan mit kellene hallanom ha beszáradt a magas de szól az de mintha csak magasabb hangerőn jönne meg minden hang.
Természetesen jól kötöttem be a hangfalakat hisz nem az első szettem ami duplán kábelezhető.
Azért köszi ls jelentkezem ha van fejlemény.
B&W hangsugárzók
Sziasztok! Hozzá jutottam egy DM604 s1 és első körben nem hozza a várt eredményt.
Most szimplán van kábelezve és egy cambridge audio azur 540r hajtja. Hangerőben nincs hiány inkább az érzékenység és összeségében nem tetszik a hangja (a régi szett egy dali concept 6) egyenlőre simán a dali a nyerő én rontok el valamit vagy ez ilyen?
Szivesen fogadok bármilyen segítséget vagy tanácsot.
1. Az áthidaló "jumper" kábeleket bekötötted? (Megfelelően kötötted-e be?)
2. Jumper nélkül is próbáld ki, külön a mély, és a közép-magas szekciót is! Érdemes ellenőrizni, hogy nem-e beszáradt a Ferrofluid a magas sugárzóban!
Ha beszáradt (valószínű, mert kb. 21 éves hangsugárzó), akkor ki kell takarítani és pótolni kell!
Kezdésnek kb. ennyi.
B&W hangsugárzók
Sziasztok! Hozzá jutottam egy DM604 s1 és első körben nem hozza a várt eredményt.
Most szimplán van kábelezve és egy cambridge audio azur 540r hajtja. Hangerőben nincs hiány inkább az érzékenység és összeségében nem tetszik a hangja (a régi szett egy dali concept 6) egyenlőre simán a dali a nyerő én rontok el valamit vagy ez ilyen?
Szivesen fogadok bármilyen segítséget vagy tanácsot.
B&W hangsugárzók
BOWERS AND WILKINS FACTORY VISIT JULY 2016http://www.martinshifi.co.uk/2016/08/BOWERS-AN ... ORY-VISIT/
Kincses bánya
B&W hangsugárzók
Az amatőrök
1:54 másodpercnél, már komolyan aggódtam a hangsugárzó épségéért.
https://www.youtube.com/watch?v=-R34fBc0kd0
B&W hangsugárzók
Nem nepper.
Nem nepper.
Ha megnézed az általam linkelt hirdetéseket, kb. ez a reális ára.
Mindegy, 80ért elvitték. Én ennyit gondoltam reálisnak. Plusz, hogy nem is nagyon vannak eladó darabok, mert ezek kiváló hangfalak.
- Swordfish76
- V.I.P.
- Értékelés: 374
B&W hangsugárzók
Lecsapott a nepper! 60000.
Nem nepper.
Ha megnézed az általam linkelt hirdetéseket, kb. ez a reális ára.
B&W hangsugárzók
Lecsapott a nepper! 60000.
B&W hangsugárzók
Hát igen, én ilyen apróságokat nem tudok, mint amiket megsúgtál, köszi!
Törölték a ma délutáni befirkantásomat is. Ooooops ...
B&W hangsugárzók
Szerintem az adásvételi topicban lévő hirdetésedet tegnap azért törölte egy admin, mert másét hirdetted meg, amit itt nem engednek. Csak saját terméket szabad egy ideje meghirdetned. Ne kérdezd, hogy miért, már egy ideje ez a szabály.
Nem tudom, hogy törlés előtt eljutott-e hozzád az ottani hozzászólásom amit írtam neked, de a lényege az volt amit itt már leírtak a fiúk... Ezeknek ha szépek és jók, akkor 45-60 között van az áruk. Teljesen felesleges dupla áron feltenni itt bármit, mert az itteni tagok akik a potenciális vásárlók, tisztában vannak az árakkal. Vagy ha éppen nem, akkor az az első, hogy visszakeresik itt a régebbi eladásokat és megvan a reális / valós ár mennyiért mentek el.
Nem rosszindulat beszél belőlem hidd el. Nekem is van ilyenem. 602 S3 és 604 S3 is. Szeretem őket. Jó páros a 601 is, de ha nem a reális piaci áron teszed fel őket, akkor teljesen felesleges az idődet erre szánni. Itt semmi nem megy el dupla áron. Hiába írod, hogy irányár vagy alkudható. Érdemes a reális, piaci árra becélozni ha szeretnéd valóban eladni. Ha pedig annyiért nem akar megválni tőle a tulaj, akkor ne tegyétek fel, mert teljesen felesleges.
Sok sikert a mielőbbi értékesítéshez!
(tedd fel az adásvételben újra, de a sajátodként! Itt nem fog gazdára találni, aki vásárolni szeretne nem ide néz be.)
Hát igen, én ilyen apróságokat nem tudok, mint amiket megsúgtál, köszi!
B&W hangsugárzók
Van ott egy egy Babonics Zsolt nevű lomis-nepper, mindenes kereskedő. Nála elég gyakran felbukkannak BW párosok is. Régebben még egy pince mélyén behányva, egymás tetején voltak fotózva az eladó dolgai, ma már a padlón készülnek a képek. Most éppen egy 600 S3at árul 120e-ért... Viszont ott van mindig a szövegben, hogy figyelem!!! KÉT darab, azaz egy pár!
Bizony, minden nála felbukkanó erősítő és hangfal High End! Ahogyan ezek is...
Amikor feltettem a nyafogás.hu-ra az én 601 S3 párosomat pár hete 53ezerért, rögtön megjelent és azt mondta ad érte 30 ezret, mert ezeknek ennyi az áruk.
Nincs bajom a nepperekkel, de megvan ennek is a módja. Pl. a köszönés vagy az egyezkedésre való hajlandóság a siker érdekében. Viszont ezekkel az ennyit mondtam és ennyit kapsz, kell vagy nemkell fazonokkal nem tudok mit kezdeni...
Neked is köszi a választ!
B&W hangsugárzók
Érdemes korábbi hirdeéseket megnézni, és ahhoz mérten belőni a reális árat:
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... ge-2?hl=+b
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... B601+%2Bs3
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... nt=1649139
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... B601+%2Bs3
Sikeres értékesítést!
Tenksz!
B&W hangsugárzók
A Jófogáson agyrém árakon vannak fent a B&W hangfalak nem csoda, hogy hónapok óta nem tudnak egyet sem eladni belôlük....
Van ott egy egy Babonics Zsolt nevű lomis-nepper, mindenes kereskedő. Nála elég gyakran felbukkannak BW párosok is. Régebben még egy pince mélyén behányva, egymás tetején voltak fotózva az eladó dolgai, ma már a padlón készülnek a képek. Most éppen egy 600 S3at árul 120e-ért... Viszont ott van mindig a szövegben, hogy figyelem!!! KÉT darab, azaz egy pár!
Bizony, minden nála felbukkanó erősítő és hangfal High End! Ahogyan ezek is...
Amikor feltettem a nyafogás.hu-ra az én 601 S3 párosomat pár hete 53ezerért, rögtön megjelent és azt mondta ad érte 30 ezret, mert ezeknek ennyi az áruk.
Nincs bajom a nepperekkel, de megvan ennek is a módja. Pl. a köszönés vagy az egyezkedésre való hajlandóság a siker érdekében. Viszont ezekkel az ennyit mondtam és ennyit kapsz, kell vagy nemkell fazonokkal nem tudok mit kezdeni...
NAD 787 v3 Dirac, Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
2x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Epson 9400 / LG G23 77"
Stewart Fix keretes vászon 117".
Vincent Audio SV-233 + Cocktail Audio streamer
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)