Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
A Klipsch GMX szériához (2.1) kaphatóak az XMS-ben (esetleg Pixel, esetleg máshol) hozzájáró állványok? Ha nem, rendelni lehetne?
András? (bár rég voltál)
Ninja? (bár Te nem biztos h tudsz rá válaszolni)
Promedia sorozat nalunk amr nem igazan , talan a 2.0 as meg lessz... alvanyt meg szerintem nem igazan....
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
Egy másik:
Már van 230V verziós ami -> ready for Europe.
Itt egy dealer.
From our dealer in Europe:
We hope to get our version in May. The customer can order the PM 2.0 at our
fulfillment center.
Telephone: 07132/9693987
e-mail: [email protected]
The price will be 99.00 Euro incl. VAT and freight (within Germany)
Itt nálunk már kapható Klipsch 2.0-as hangfala? Lesz egyáltalán?
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
A Klipsch GMX szériához (2.1) kaphatóak az XMS-ben (esetleg Pixel, esetleg máshol) hozzájáró állványok? Ha nem, rendelni lehetne?
András? (bár rég voltál)
Ninja? (bár Te nem biztos h tudsz rá válaszolni)
Klipsch hangsugárzók
azert az annyira nem egyszeru, mert gyori vagyok
de ezt az erositot nem gond cipelni... mindenkepp meghallgatom tobb lancban is, hgy erdemes e vele foglalkozni, aztan max felutazok pestre.
Klipsch hangsugárzók
ugy latom ennyiert az rb-25 realis... hasonlo aron meg a kef q1el szimpatizalok, igaz az csak 91db.
meg nemtom, hogy mire lesz eleg 2*5w
Gyere be az XMS-be, leteszed az arat, es elviheted haza tesztelni.
Klipsch hangsugárzók
ugy latom ennyiert az rb-25 realis... hasonlo aron meg a kef q1el szimpatizalok, igaz az csak 91db.
meg nemtom, hogy mire lesz eleg 2*5w
Klipsch hangsugárzók
koszi a linket... parban gondolkodom.
Klipsch hangsugárzók
haliho
100e penzig milyen klipschet ajanlotok zenere??
kis teljesitmenyu (2x5w) digitalis erositohoz kellene. nem akarom bomboltetni (ezzel nehez is lenne), de azert szoljon nagyobbat, mint a mostani 89dbes tannoyom
/db 100k? v a par
nezz itt szet: XMS
erosito: Harman Kardon HK980, front: Klipsch SF-1, sub: Klipsch RW-10 | kabelek sub: neutrik front: neotech 4mm
-
Vendég
Klipsch hangsugárzók
haliho
100e penzig milyen klipschet ajanlotok zenere??
kis teljesitmenyu (2x5w) digitalis erositohoz kellene. nem akarom bomboltetni (ezzel nehez is lenne), de azert szoljon nagyobbat, mint a mostani 89dbes tannoyom
Klipsch hangsugárzók
Kis helyre vennék hangfalat , és az RB-15-öt néztem ki. Mi a véleményetek róla?? van ilyen valakinek?
Hat ha frontnak akarod akkor ne vegyel rb 25 alatt de inkabb rb35-ost...
Tv: SonyKV-29C3K Erösítö: Pioneer VSX-D1011 Stereo: Grommes PG6 x2 Front: Klipsch RF-7 Center: Klipsch rc-35 Háttér: Klipsch RS-7 Back soround : Quadral Aurum 3 x2 Sub: Klipsch RSW-12 DVD: Denon 3910 Kábelek: VDH - The clearwater, Neotech KS-1034M
Klipsch hangsugárzók
Kis helyre vennék hangfalat , és az RB-15-öt néztem ki. Mi a véleményetek róla?? van ilyen valakinek?
Erőlködö: SONY STR-DB790 QS
Front: Mission M32i
Füles: Sennheiser HD 595
mp3: iPod Video 30GB
Klipsch hangsugárzók
- Andras: a Klipsch RF-35 es a Klipsch RB-75 kozott mi a difi {a kulso jegyektol eltekintve?}
Had valaszoljak en erre a kerdesre. Az RB-75 ben az rf7 magasa van......
_Ninja,
Szia barátom Hú de régen találkoztunk. Látom azóta szépen beújítottál egyet s mást. GRATULÁLOK HOZZÁ.
Podman
Jo reg beszeltunk:-) Jah be ujitottam par dolgot, igyekszik az ember fia:-)
Klipsch hangsugárzók
- Andras: a Klipsch RF-35 es a Klipsch RB-75 kozott mi a difi {a kulso jegyektol eltekintve?}
_Ninja,
Szia barátom Hú de régen találkoztunk. Látom azóta szépen beújítottál egyet s mást. GRATULÁLOK HOZZÁ.
Klipsch hangsugárzók
- a listaarukat nezve....
- kar, hogy RF-35-os nincs akcioban
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
Vegre sikerult megvennem egy parat ebbol a csodabol:-) Hat mit ne mondjak rendben vannak....
- huuvazze gratula
- a 35-osoket nemakarod eladni?
De nem bantam meg Azert az Rf-7 nem kicsit mas vilag, most cserelhetek erositot is ,hogy rendesen kihasznaljam a tudasat
Klipsch hangsugárzók
Vegre sikerult megvennem egy parat ebbol a csodabol:-) Hat mit ne mondjak rendben vannak....
- huuvazze gratula
Sajna mar eladtam...
Klipsch hangsugárzók
- huuvazze gratula
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
Klipsch hangsugárzók
Klipsch konfiguraciok...
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
HT Labs Measures: Klipsch Reference RB-75 Speaker System [eredeti cikk]
RB-75 L/R (lila)
RSW-15 subwoofer (kek)
RC-7 center (zold)
RS-7 surround (piros)
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
..Gondoltam meghallgatok rajta egy kis zenét is. Arcam receiver és dvd lejátszó volt.(Az arcam dvd lejátszó képe egyébként nagyon pipec volt). Nagy örömömre a második szám egy Sara Kay volt aminek a hangját elég jól ismerem. Hát én biztosan nem ezt a hangsugárzót fogom választani. Nekem a középmagas túl erős, én a lágyabb magasakat szeretem. Persze a fúvos és pengetős hangszerek sokat profitálnak ebből, de az énekesnő hangja nekem nagyon kemény volt. ..
- a mostani Sound&Vision-ban olvashato egy komolyabb Klipsch RB-75 teszt.. erdemes elolvasni!.. szo esik benen az eroteljesebb magassakrol.. es ennek egy egyszeru kezelhetosegi modjarol
T A M I . H U
Klipsch hangsugárzók
Odahívtam Andrást és kérdeztem, hogy ez mi. Ránézett és mondta ja ez a "szar" dvd 25fps-e miatt van és hogy ez moziban is látható. Ezek után szépen megnyugodva hazamentem.
Moziban 24 (raadasul az meg villog is a 48hz blade shutter miatt hehe)
Projektor: JVC X30 Vászon: Projecta Homescreen Deluxe HTPC: I7-4790k+ GT1070 Hang: Yamaha 595A + Proson Stadium 6.1
Klipsch hangsugárzók
Klipsch RW-10
- BASH erositovel rendelkezik, hogy mi is ez a BASH:
Klipsch RW-10 hatlapja.., tapcsati.
T A M I . H U