Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Tonyka mozibirodalma, botladozásai, tapasztalatai, agymenései

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Szó sincs róla, h fikciók lennének a szádból. Látom a lehetőséget, és a dolog nagyszerűségét. De most még nem ez alapján működik az otthoni filmezés. Azért azt tudomásul kell venni, a stúdiók pénzt akarnak első sorban. Ahogy elnézem az elmúlt éveket, mert már évekkel ezelőtt kongatták a fizikai adathordozó harangját. A stúdiók szétválasztották a piacot, vagy a szolgáltatók. Nem tudom pontosan hogyan alakult így. Egyelőre úgy néz ki aki továbbra is full minőséget szeretne képileg, hangilag annak vagy vásárlás, vagy torrentezés marad opcióként. Lemez nélkül viszont nincs torrent, szóval meglehetősen függ a tötike a lemeztől, még ha ezt el is felejtették sokan. Ezen a szuper kódolás sem segít. Ez az üzlet modell nem hiszem, h ez változni fog. A stúdiók kezében csak a minőség van, mint ütőkártya.  Az online kölcsönzés nagyszerű dolog, működik is jó ideje. De azokat szolgálja ki akik megelégszenek a gyengébb minőséggel, hang és kép szempontjából. Nem az itteni mániákus rendszerépítőket, akik elsősorban a minőséget keresik. 

Lacikám, oda sorolsz ahová sorolsz, rád bízom.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Régen rossz, ha valakit a fórumból a versengés érint meg, s ez alapján szór ki súlyos százezreket. Mint ahogy az is, hogy a divat termékeket veszi, nem pedig a saját környezetéhez, igényéhez passzolókat. Nem általánosítanék, mert az itt olvasottakból, nem feltétlen lehet leszűrni ki, mit, miért vásárol. De biztos igazad van, s vannak ezen tévúton kóricáló társaink is.  

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

cseszhetném a beépített hangszóróimat. Na ez az én félelmem. 
A film ajánlóba nem sikerült elküldenem egy hosszabb írást ezért ide egy rövidebbet teszek.
Politikailag közép gondolkodású vagyok. Itt a fórumon is az szeretnék lenni, de biztosan megkapom(vagy már meg is kaptam) a "hazaáruló"  emblémát. Szóval Hiccusszal sokat beszélgettem az utóbbi időben. Neki köszönhetően nyílnak és csukódnak bizonyos gondolati ajtóim. Két végletnek nem fáj a fejlesztés. Az egyik véglet zsebpénz patakja nagy hozamú, ezért nekik nem fájna ha pl. az Atmos mégsem jönne be vagy eltűnne. A másik véglet a szenvedélybetegek, akik akkor is megcsinálják, ha a fene fenét eszik és rettegnek mi lesz ha(erről az oldalról nem szándékosan beszélt, ezt én következtettem ki) ... Sorold be magad valamelyik csoportba! Biztos vagyok benne, hogy benned már nagyon régóta fortyog az Atmos kiépítése. Régen (szerintem) Te voltál a(z AV)fórum egyik erősen húzó előlloholója, mostanra szinte a csoport végén kullogsz fejlesztés ügyileg. Ez lelkileg biztosan megviselt, hiszen ebben a "versenyben" pl. Szepi már jóval előtted jár. A fórumnak erős örvénye van!. Olvasom a hajrázós tapsolásokat amik kényszeresen előre hajtanak! Ha nem tudsz felmutatni elég fejlődést, nem kapsz tapsot!
Ha egyszercsak nem lesz Atmos, akkor akkor majd hallgatod a plafon sugárzókat úgy mint én itthon a 4 hátteret! Mátrixolva! Nem fog összedőlni a világ, legalább is nálunk biztosan nem ...  

batman98
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3447

Hozzászólás Szerző: batman98 »

Értem én, h jövő jövő, de mi a jelenben vagyunk, ráadásnak piciny országunk általában jóval lassabb a többieknél. Bár a Japánok világát azért talán senki sem közelíti meg. Félek ezek a dolgok súlyos évek lesznek még. Tehát a kérdésem, mikor lesz elérhető számunkra Atmos hanggal mondjuk a Deadpool, az SW, vagy mondjuk a Feledés. Erre kéne egy Nostredamusi x265.ös jóslat. Mert, h Atmos ügyileg a maradék pár stúdió jó szándékára vagyunk ráutalva. Ha ők is megunnák hirtelen a banánt cseszhetném a beépített hangszóróimat. Na ez az én félelmem. 

A félelmed jogos, ezzel én is egyet értek. Én derűlátó vagyok, nem fog jó szándéktalan lenni - alakulni fog ez még. De a kiadott filmek száma szerintem sosem fog 20-30 % fölé menni.

A súlyos évek, meg a nostredámuszi jóslatok, meg a japánok azért nem fikciók tőlem szerintem.

Ami elérhető lesz a stúdióktól azt tötikézhető formában is fogják majd tenni, ez 100%. És az is hogy folyamatosan jobban "összenyomott" formában.
Az hogy te nem használod most vagy nem látod értelmét, attól más már most tud nézni ilyesmiket és nagyon örül neki hogy lekap egy UHD rippet 20 giga körül ami képileg sokkal jobb mint a BR szabvány, 1920p-n is.

És ennyire azért nem él szatyorban Magyarország, vannak példás műszaki technológiák használatban most is. Ott van pl a 4G a mobilon, vagy az hogy 1 hónap múlva mehetek lemondani a 3betűs szolgáltatónál
az internetcsomagomat és tipeghetek át a 4 betűshöz újat kötni. 260 megabitről 1000 megabitre.  Ez a jelen , ez van ma, 3-4 éve ezt valaki megemlíti hogy ilyen "problémáim" lesznek majd, én is kiröhögöm .
Arról nem is beszélve hogy a filmjeim felét nem is magyar tékából kölcsönzöm, az meg tök 8 hogy japánból , madagaszkárról vagy ukrajnából jönnek a bájtok.

x265 képi szabvány baromi fontos lesz majd, hasonló lesz mint zenei szolgáltatók térnyerése, csak ez filmeknél és ez lesz a kép alapja. Vagy még fejlettebb valami és éveken belül.
Van káosz az UHD hájp miatt most, de én ezért látok minden világmegváltónak kikiáltott újvonalas médialejátszót értelmetlennek, ami nem x265 támogatású, mert lekvár hardverileg és sok értelme nincs.
Csak marketing szempontjából ugye.

A web-DL-t is megemlítetted , ez tombol a sorozatoknál már; 1920p x265, 5.1 DD, 40perc játékidő és 300-350 megabájt. Ez kb 1.5 giga lenne x264-ben és 5-6 giga h264-ben.
Azért ez nem mind1, és a méretcsökkenés is eleve egy megsüvegelendő valami kellene hogy legyen. Nem megkérdőjelezhető - felesleges fejlődésnek.
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362
HTPC: Asus Essence STX & JRiver 21 Storage: HTPC: 2x4TB

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Értem én, h jövő jövő, de mi a jelenben vagyunk, ráadásnak piciny országunk általában jóval lassabb a többieknél. Bár a Japánok világát azért talán senki sem közelíti meg. Félek ezek a dolgok súlyos évek lesznek még. Tehát a kérdésem, mikor lesz elérhető számunkra Atmos hanggal mondjuk a Deadpool, az SW, vagy mondjuk a Feledés. Erre kéne egy Nostredamusi x265.ös jóslat. Mert, h Atmos ügyileg a maradék pár stúdió jó szándékára vagyunk ráutalva. Ha ők is megunnák hirtelen a banánt cseszhetném a beépített hangszóróimat. Na ez az én félelmem. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Annak ellenére, h beleültem a csónakba, vannak sötét gondolataim. Igen, igen, megint a töltike. A kényelmes torrentező várja a galambot otthon a giga tárakkal a szekrényben. Közben azért az Atmos, és az új hangformátumok terjedésénél kevesen veszik észre, h 3 stúdió csak UHD lemezen hajlandó Atmos hangot adni. Erre legyint a felhasználó, majd feltörik azt lesz. Ebben annyira azért nem vagyok biztos. Az tény, h ezek az anyagok még mindig a sokak által elfeledett lemezen vannak. Lehet itt hivatkozni mindenféle online dolgokra. Master hanggal full felbontással lemezen van az anyag továbbra is. A régi jól jövedelmező kalóz világ a múlté. Mára mindenki beszerzi, nem kell a piacon zúg árustól venni a filmeket. Ahogy elnézem a torrent világot, pár csapat mozgathatja. Nem tudom megveszik-e a kiadványt, vagy olyan helyen dolgoznak ahol hozzá férnek. A lényeg, h ők teszik fel elsőnek, aztán ezeknek a reinkarnáció születnek meg ezer verzióban. A WEBDL-t hagyjuk gondolom nem kell magyarázni, h miért. Tehát az új UHDBD-t is be kell szerezni valakinek, aztán kéne egy PC-s olvasó, amit én még nem találtam, még előzetes infókat sem. Szoftverek is kellenének hozzá, amik szintén nincsenek még. Aztán kéne olyan ami elbánik az új védelemmel. Kell ehhez az elszántság, mert gyakorlatilag haszon már nincs belőle úgy mint régen. Szóval így felvázolva nagyjából ezeknek a feltételeknek kellene összejönnie, ahhoz, h maradéktalanul minden létező film Atmos anyagához hozzáférjünk. Nagyszerű példa a Mount anyagok eltűnése. Senki sincs aki olyan minőségű munkákat tenne le az asztalra, mint amilyeneket ő készített. A lényeg, h kevésen múlik nagyon a tötike kényelme, sokkal kevesebben, mint azt sokan gondolnák. Aztán lehet én vagyok túl vészjósló, adja az úr, h legyen manna gond
nélkül, minél hamarabb.

Ez egy kicsit tömör lett , sokmindent egybe gyúrtál, de valahol jogos. Pár megjegyzést fűznék hozzá:

Ez nagyrészt a magyar release-r scene helyzete. Röviden nagyon béna és szegényes, szinte csak demux-remux tudományra korlátozódnak a képességeik.
(A külföldi releaseket bontják le hangra, képre és ezt variálják a különböző régiókból hivatalosan megjelent kiadványok részleteiből)
Engem Mont sem érintett meg, nekem eleve problémáim voltak a tákolmányaival.

De ez nem fedi le a "warez" meg a technológia képességeit, külföldön azért más. Ott már javában zajlik pl az uhd - > 1920p , 10 bit, érintetlen hang, vagy ugye ott a 2160p h265 -> x265 1920p konverzió is.
Itt például aki nem értelmezi a h265 és x265 közti különbséget, az talán ne is méltassa ajövőbéli  "töltike" folyamatát.

És persze várja az új "4K lejátszókat", amik only h265 támogatást tudnak most. Japánban meg a kábeltévé is x265 alapon zakatol már. Ők azért kicsit jobban mosolyognak a soktízgigás filmkorongokon.
A hangsáv az sajnos "fix" méretű, ezt eleve direkt rontották el a töltike miatt. De ez is már 3-4 éve volt, aki ma nem tud ennyi gigabájtot biztosítani rá, az ne is akarjon töltikézni.

Szóval képileg aki szerint az UHD korongok elterjedése a jövő, az megint téved mert itt az x265 és már rúgná rá az ajtót az otthoni szórakoztatásra....

Ennek mi értelme amit leírtam? kb annyi hogy a megszokott 40-50 gigás BR szabványos média, veszteségmentesen 15 gigán lazán elérhető lesz.
De ezt nem a magyar releaser scene fogja elterjeszteni az tuti .

Lesznek ehhez lejátszók majd, a HTPC-seknek ez már most sem probléma. Jövőre sorra fognak megjelenni a felhasználóbarát asztali készülékek is.
Persze ami bőrt le lehet húzni az UHD részlegről azt addig megteszik a mostani "modern" masinákkal.
kép: LG 42LV3400; KÉP: Epson EH-TW5000, Grandview CNV 106" - HTPC: i3-6100 & KODI-Leia
Hang: Yamaha CX-A5000; Rotel RMB-1095MK2; Jamo Concert C809, C80CEN, C80SUR, Jamo C80SUB;  Rotel-RB-1050MK2; B&W CCM362

csacsumicsa
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: csacsumicsa »

Igen jól tudod.
Kikeveri igaz néha rosszul.

Így van a yamaha is kikeveri de èrdekes dolog, hogy valmelyik filmnèl kifejezetten èlvezhetô , de van olyan film aminèl csak ront a hangzásban.

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Persze, de nálam addig "demo" elérhetőség lesz, ameddig a friss megnézendő filmek között csak kb 1:20-hoz az arány, és ez sajnos most még mindig csak ennyi.
De nem erre akartam célozni, biztosan terjed majd kiadványok száma - sokkal inkább arra amit a maradék általános filmnézési tartalmakkal történik, te is ebből nézel jóval többet még 100%.

Annak ellenére, h beleültem a csónakba, vannak sötét gondolataim. Igen, igen, megint a töltike. A kényelmes torrentező várja a galambot otthon a giga tárakkal a szekrényben. Közben azért az Atmos, és az új hangformátumok terjedésénél kevesen veszik észre, h 3 stúdió csak UHD lemezen hajlandó Atmos hangot adni. Erre legyint a felhasználó, majd feltörik azt lesz. Ebben annyira azért nem vagyok biztos. Az tény, h ezek az anyagok még mindig a sokak által elfeledett lemezen vannak. Lehet itt hivatkozni mindenféle online dolgokra. Master hanggal full felbontással lemezen van az anyag továbbra is. A régi jól jövedelmező kalóz világ a múlté. Mára mindenki beszerzi, nem kell a piacon zúg árustól venni a filmeket. Ahogy elnézem a torrent világot, pár csapat mozgathatja. Nem tudom megveszik-e a kiadványt, vagy olyan helyen dolgoznak ahol hozzá férnek. A lényeg, h ők teszik fel elsőnek, aztán ezeknek a reinkarnáció születnek meg ezer verzióban. A WEBDL-t hagyjuk gondolom nem kell magyarázni, h miért. Tehát az új UHDBD-t is be kell szerezni valakinek, aztán kéne egy PC-s olvasó, amit én még nem találtam, még előzetes infókat sem. Szoftverek is kellenének hozzá, amik szintén nincsenek még. Aztán kéne olyan ami elbánik az új védelemmel. Kell ehhez az elszántság, mert gyakorlatilag haszon már nincs belőle úgy mint régen. Szóval így felvázolva nagyjából ezeknek a feltételeknek kellene összejönnie, ahhoz, h maradéktalanul minden létező film Atmos anyagához hozzáférjünk. Nagyszerű példa a Mount anyagok eltűnése. Senki sincs aki olyan minőségű munkákat tenne le az asztalra, mint amilyeneket ő készített. A lényeg, h kevésen múlik nagyon a tötike kényelme, sokkal kevesebben, mint azt sokan gondolnák. Aztán lehet én vagyok túl vészjósló, adja az úr, h legyen manna gond
nélkül, minél hamarabb.

Mi történ a szekrénnyel és a centerrel? Én még olyan képre emlékszem.

Szétszedtem éppen. 

Plusz még egy dologra emlékszem, amit most idézek:
Tegnap este tőlem teljesen szokatlan módon megkérdeztem a kedvesem. Csináljunk Atmos-t? Rám nézett szelíden, aztán így folytatta. Mostanában nem is nagyon használod, akkor minek beleölni még több pénzt? Nyugtáztam, és reakció nélkül visszafordultam fórumozni.  

Mi ebből a tanulság? Az asszonynak sosem lehet igaza, mivé lenne a világ? És arról nem szól, h mire gondoltam idő közben én magamban. 

Csutka

Hozzászólás Szerző: Csutka »

Kábel kavalkád, Bandi irigyellek még mindig. Sajna a Para színe kilóg a sorból, de a hangja kárpótol az esztétikai csorbáért. 

Mi történ a szekrénnyel és a centerrel? Én még olyan képre emlékszem. 

Plusz még egy dologra emlékszem, amit most idézek:
Tegnap este tőlem teljesen szokatlan módon megkérdeztem a kedvesem. Csináljunk Atmos-t? Rám nézett szelíden, aztán így folytatta. Mostanában nem is nagyon használod, akkor minek beleölni még több pénzt? Nyugtáztam, és reakció nélkül visszafordultam fórumozni. 

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Már többször is leírtam, hogy Neural:X, ami a DTS:X frissítéssel jött iszonyatosan jól használja az a mennyezeti sugárzókat. Szinte minden filmet így nézek.
Elég sok Atmos anyag van már, vagy 30 film biztos és folyamatosan jönnek is. Aminek nagyon örülök, hogy az új Star Trek is ebben a formátumban van 

Persze, de nálam addig "demo" elérhetőség lesz, ameddig a friss megnézendő filmek között csak kb 1:20-hoz az arány, és ez sajnos most még mindig csak ennyi.
De nem erre akartam célozni, biztosan terjed majd kiadványok száma - sokkal inkább arra amit a maradék általános filmnézési tartalmakkal történik, te is ebből nézel jóval többet még 100%.

Szívesen letesztelném majd mit hoz az újra elnevezett pár szabvány, illetve érdekel is a dolog persze.
(*szerk: itt most az objektum alapúakon kívülikre gondoltam, amikhez semmi köze az új technológiának)

De az, hogy ez már lassan 10 éve elérhető és eddig magasról tett rá a hobbi az több mint érdekes, inkább erre gondoltam .

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2107

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Ez egy érdekes kérdés és fontos is pár dolog miatt .

Elsősorban azért, hogy ezzel miért nem foglalkozik szinte senki részletesebben. Mikor a nativ objektumos filmek száma másfél év alatt még mindig szinte csak demo mennyiségben jelentek meg még mindig.
Az összes formátumra fel lehet tenni a kérdést, hogy mire tudod hasznosítani az Atmos hájp miatt a most gyorsan kiépített "másodrendszert".

A válasz meg már a te gépedben is benne van amúgy (részben), és már PL2x, Neo6 kiterjesztések is erősen foglalkoztak a lehetőségekkel már jónéhány éve már.
Csak ezekkel valamiért eddig nem foglalkozott szinte senki (itt - tegyük hozzá).

Már többször is leírtam, hogy Neural:X, ami a DTS:X frissítéssel jött iszonyatosan jól használja az a mennyezeti sugárzókat. Szinte minden filmet így nézek.
Elég sok Atmos anyag van már, vagy 30 film biztos és folyamatosan jönnek is. Aminek nagyon örülök, hogy az új Star Trek is ebben a formátumban van 

Audio #2ID : 3
Format : Atmos / TrueHD
Codec ID : A_TRUEHD
Bit rate mode : Variable
Maximum bit rate : 7 641 Kbps
Channel(s) : Object Based / 8 channels
Channel positions : Object Based / Front: L C R, Side: L R, Back: L R, LFE
Sampling rate : / 48.0 KHz
Frame rate : 1 200.000 fps (40 spf)
Compression mode : Lossless
Title : Star.Trek.Beyond.2016.1080p.BluRay.REMUX.AVC.DTS-HD.MA.TrueHD.7.1.Atmos-FGT
Language : English
Default : No
Forced : No

Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Ha egy filmben mondjuk csak sima TrueHD hangsáv van akkor azt is rákeveri az atmos sugárzókra ?

Ez egy érdekes kérdés és fontos is pár dolog miatt .

Elsősorban azért, hogy ezzel miért nem foglalkozik szinte senki részletesebben. Mikor a nativ objektumos filmek száma másfél év alatt még mindig szinte csak demo mennyiségben jelentek meg még mindig.
Az összes formátumra fel lehet tenni a kérdést, hogy mire tudod hasznosítani az Atmos hájp miatt a most gyorsan kiépített "másodrendszert".

A válasz meg már a te gépedben is benne van amúgy (részben), és már PL2x, Neo6 kiterjesztések is erősen foglalkoztak a lehetőségekkel már jónéhány éve már.
Csak ezekkel valamiért eddig nem foglalkozott szinte senki (itt - tegyük hozzá).

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 835

Hozzászólás Szerző: G-Gabi »

Igen jól tudod.
Kikeveri igaz néha rosszul.

dhcodoki
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2157

Hozzászólás Szerző: dhcodoki »

Érdekelne, hogy milyen lesz a beépítettek elhelyezés, gondolok arra, hogy a magassugárzó a hallgatói poz. képest befelé, vagy kifelé, esetleg előre/hátra fog nézni?

Nem hinném, hogy 2-3 méteres hallgatói távon bárki is kihallaná, ha 20cm-re arrébb kerül a magas sugárzó. Főleg nem mozizás közben. 

Ha egy filmben mondjuk csak sima TrueHD hangsáv van akkor azt is rákeveri az atmos sugárzókra ?

Az Anthem elvileg tudja. Dolby surround-ra kell állítani a hangzásmódot és kétcsatornás hangnál, illetve 5.1; 7.1-nél kikeveri a mennyezetiekre is.  
Jó lenne, ha Gabi kipróbálná!

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Miért ne lehetne olyan jó hangban, vagy jobb? Nem hiszem, hogy számít egyáltalán, hogy a magas benne van a mély/középmély közepében, talán még előnyösebb így és jobb is lesz a hangkép ilyen beépíthetőekkel. Legalább valaki kipróbál mást és nem a szokásosat használja, ha lesz egyszer Atmos nálam, akkor én is is ilyen beépíthetőeket raknék.
Érdekelne, hogy milyen lesz a beépítettek elhelyezés, gondolok arra, hogy a magassugárzó a hallgatói poz. képest befelé, vagy kifelé, esetleg előre/hátra fog nézni?

Jókat kérdezel, és én is hezitálok ezen, a két irány változtatható bármikor, azzal nincs gond. A keresztben elhelyezés fejtőrős, de egyelőre a hosszúkásban gondolkodom. 

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1202

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Nekem is szimpibb, nem hiszem, h hangban jobb, de a kerekek olyan liftes, vécés, plázás filinget váltanak ki belőlem. 

Miért ne lehetne olyan jó hangban, vagy jobb? Nem hiszem, hogy számít egyáltalán, hogy a magas benne van a mély/középmély közepében, talán még előnyösebb így és jobb is lesz a hangkép ilyen beépíthetőekkel. Legalább valaki kipróbál mást és nem a szokásosat használja, ha lesz egyszer Atmos nálam, akkor én is is ilyen beépíthetőeket raknék.
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Kácsa BP-6201BG 16dbMilyen csati van a hangszórón?
Nem szorítós?

Banán csati van rajta.

Erre később tudok válaszolni mert még nincsenek fent a helyükön a hangszórók. Ha tippelnem kéne, akkor sztem, legalább is nem szeretném. Neural X hivatott ilyeneket csinálni, de az meg a DTS-X képes vasakhoz van. Az enyém csak Atmos-t tud.

Ez a fajta beépített hangfal sokkal szimpatikusabb nekem, mint a kör alakú, kíváncsi vagyok milyen lesz.

Nekem is szimpibb, nem hiszem, h hangban jobb, de a kerekek olyan liftes, vécés, plázás filinget váltanak ki belőlem. 

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1202

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Akkor nálad is lesz egy kis felfordulás . Grat az új szerzeményekhez . 
Ez a fajta beépített hangfal sokkal szimpatikusabb nekem, mint a kör alakú, kíváncsi vagyok milyen lesz.

10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

kimi-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 812

Hozzászólás Szerző: kimi- »

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

Kácsa BP-6201BG 16db
Milyen csati van a hangszórón?
Nem szorítós?

Nem, nézd csak meg az utolsó képen..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 835

Hozzászólás Szerző: G-Gabi »

Kácsa BP-6201BG 16db
Milyen csati van a hangszórón?
Nem szorítós?

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.

Rafinált, rafinált, rafináltan elsunyyogtad a dolgot .

Izgalmas lesz én úgy érzem, a "kicsi" 1048 már az is , az elhelyezés érdekelni fog, és a beszámolók is "más" szemszögből, és a végére lehet megtudjuk mire kell az ötödik belden ic is .

Jó munkát, jó tesztelést.

Pfff, ez maxigáz . (dehogy, mindenkinél ilyen nagy átlagban, mostanában nálam is megint)

Bakker elbénáztam, 4 az az 5.

A kábelkavalkád, most már szó szerint az, nézzük csak, 4IC + 1 táp, + 4 hangfal kábel, +1 trigger, ez 10 új kábelt jelent. Félek ennyi nútot nem tudnál faragni az állványba, ahány madzag itt tekereg. 

Fish
V.I.P.
V.I.P.

Kábel kavalkád, Bandi irigyellek még mindig. Sajna a Para színe kilóg a sorból, de a hangja kárpótol az esztétikai csorbáért. 

azért meg lehetne ott olcsón oldani kábel mizériát, pár méretes kábel csatorna és lefesteni falszínre. és már is eltűnt az összes kábel..
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

Fish
V.I.P.
V.I.P.

Bocsi , hogy ide rakom be.
Egy régebbi kép.

abba  nagy térbe  bazi jó lenne az biztos.. igen az ideális lehetne.. nekem is adott az álmennyezet ,nekem is egyszerű lenne feldobni de még kábelezni is.. csak engem még nem izgat  a dolog annyira..

batman98
V.I.P.
V.I.P.

Rafinált, rafinált, rafináltan elsunyyogtad a dolgot .

Izgalmas lesz én úgy érzem, a "kicsi" 1048 már az is , az elhelyezés érdekelni fog, és a beszámolók is "más" szemszögből, és a végére lehet megtudjuk mire kell az ötödik belden ic is .

Jó munkát, jó tesztelést.

Kábel kavalkád, Bandi irigyellek még mindig.

Pfff, ez maxigáz . (dehogy, mindenkinél ilyen nagy átlagban, mostanában nálam is megint)

Lezárt

Vissza: “Házimozi”