Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Audio gyűjtemény képekben :-)
Új filmzene
Új cd-k !
- Ironfist77
- Újonc fórumos
- Értékelés: 31
Néhány ritka LP:
Biztos, ami biztos (az egyiket hallgatom a többi meg csak úgy van):
És egy kis Metallica LP gyűjtemény:
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 667
ez mitöl obi s?
japán nyomás, az obi meg ha jól emlékszem a tradicionális japán öltözködéssel függ
össze
Rega Io / amp4you / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
Az OBI-s LP ma érkezett.
killemall.jpg
ez mitöl obi s?
Proji: INFOCUS IN3138Hda Vászon elitescenn 120". TV LCD: LG 42LK530 FullHD, BluRay: LG BD 550, Erösitö: Marantz SR 7011 CD1: Technics SL-PG 590,Deck: Technics RS-BX 501, hangfal: Dynavoice Challanger M-85 set SUB: Proson R12, 7. Taga TAV 806. kábel: A FRONTOKNAK SUPRA RONDO 4*2.5mm ,a háttérnek PROSON 2*2.5mm SAL 2×2.5mm, proson sub,Kácsa hdmi 1.4HAMA HDMI 1.3, profilgold PGD-481,Kácsa KCE-210
Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.
Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>
Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.
Saját készítésű fa hi-fi álvány front hangfal alátét és háttér sugárzó állvány.
Pc: Intel i3 4330 asrock H97 Gskill ripjaws 8GB ddr3 Kingston SSDNow V300, WD Caviar blue ezex 1Tb, Hitachi deskstar 7k1000.b,ASUS Xonar D1 LG W2242T Win7 64bit home edition, Kodi player<p>
Player:Technics SL-P777, Technics SL-PS900 vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN, ASUS transformer lapos,hangkárty Creative X-FI sorround 5.1 usb vezeték AUDIOQUEST EVERGREEN,INAKUSTIK PREMIUM BLUETOOTH vezeték INNAKUSTIK PREMIUM rca, Technics SU-V85A, vezeték AUDOQUEST X2, TAGA Platinum S-90SL. Áram: Goldaudio elosztó, Inakustik REFERENZ hálozati.
Most érkezett.
Ezt most rendeltem.Ha minden jól megy,holnap már meg is jön.
- janesz
- Fórumlakó
- Értékelés: 455
A legértékesebbek!
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
- Ironfist77
- Újonc fórumos
- Értékelés: 31
Az OBI-s LP ma érkezett.
Még mindig Grateful Dead.
Ez egy hosszú négylemezes anyag a 72-es angliai koncertkörútról.Ajánlott vétel,mivel olcsón beszerezhető,3400ft,és jól összerakott,jó minőségű koncert.
Postás hozta lemezek.
Újak !
Még egy Bond filmzene megvan már csak egy hiányzik !
- dualcs5000
- Fórumlakó
- Értékelés: 378
Most, hogy picit ismet hallgatok CD-ket (is),
orommel fedezem fel az olyan eloadokat,
mint a Kaya Project vagy a Baby Mammoth.
- janesz
- Fórumlakó
- Értékelés: 455
Ma érkezett!
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
Találtam jobb képeket.Már írok is a jézuskának,még időben.Jól néz ki.
Ezt kérem majd karácsonyra. Szuper csomag.
Új filmzene !
Még ezt a hármat megrendelem,és egy ideig elég lesz mert még megfekszi a gyomrom.
Filléres szerzemény , bolhapiacon találtam !
Gratula!
Jó buli volt, legalábbis szeptember 1-én. Bár gondolom 2-án is.
Köszi
Én is szeptember 1-én láttam őket és szerencsére kiemelt állójegyem volt így a színpadtól kb két méterre voltam.. Tényleg jó buli volt !
- karlosz
- Törzsvendég
- Értékelés: 307
Szintén dedikált példány
redhot.jpg
Gratula!
Jó buli volt, legalábbis szeptember 1-én. Bár gondolom 2-án is.
Szintén dedikált példány
Ejj, jól megfertőztél engem is ezzel GD-del.
Imádom őket,ezerarcú zenekar.Soha nem játszanak el egy számot koncerten kétszer ugyanúgy,tehát nagyon változatos,és élmény hallgatni szinte minden lemezüket.
Könnyen megfertőzi az embert valóban a zenéjük,és tényleg megunhatatlanul változatosan zenélnek.
Ha kell forrás szólj,találtam egy két helyet ahol olcsón is be lehet szerezni egy pár lemezüket,de sajna általában elég drágák ezek.
Lesz munka a kivesézéssükkel,most számoltam,ez az adag tokkal vonóval 23 lemeznyi anyag,és nem rövidek.
Elképesztő dinamikával rendelkeznek ezek a lemezek,szokatlanul naggyal más cd-ékhez képest.Sok lemezen a dinamika egy 10-es skálán kb 4-6közt mozog,itt meg 2-8 közt lehet,nem véletlenül ilyen baromi drágák ezek,nagyon jó minőségben szólnak.
Na neki is állok,vagy inkább fekszem.
Ejj, jól megfertőztél engem is ezzel GD-del.