Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Olasz kávéörlő
Olasz kávéörlő
Elkelt.
Olasz kávéörlő
Most nézem, hogy rossz helyre tettem a hirdetést.
Miért?
Webáruház:
http://www.avxcafe.hu/
http://www.avxcafe.hu/
Olasz kávéörlő
Nincs rajta típustábla.
Most nézem, hogy rossz helyre tettem a hirdetést.
Olasz kávéörlő
Ha mégsem tetszene a vevőnek, nekem van egy pár gyári Obel EB08 késem bele, teljesen újak.
Megrendeltem, de végül nem használtam fel őket, 4000 lenne a pár. Bocsi, hogy idehirdettem magam..
Semmi gond.
Olasz kávéörlő
Nekem van ilyenem LaPavoni felirattal, csak kicsit "frissebb" állapotban :-) Minimális eltérések vannak csak, a szerkezet lényegében ugyanez.
PC (I7-4765T, 8GB,SSD, Server 2012., J.River 20), Audiobyte Hydra+ZPM,
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Antelope Audio Zodiac Gold, Végfok: Audio Research VT 100 mk III. -Kábelek: ALAC, Valhalla Aura V2/2 AES/EBU., Hangfal: Sonus Faber Cremona M, Fülhallgató: Sennheiser HD 600 , Állvány: SolidTEchRackofSilent
Olasz kávéörlő
Jók benne a kések.
Ha mégsem tetszene a vevőnek, nekem van egy pár gyári Obel EB08 késem bele, teljesen újak.
Megrendeltem, de végül nem használtam fel őket, 4000 lenne a pár. Bocsi, hogy idehirdettem magam..
Olasz kávéörlő
Vagy Feama, talán még bezzera matricát is kapott
64es síktárcsás darab. Még késcserével is megéri, ha valaki megbarátkozik a méretével
Jók benne a kések.
Olasz kávéörlő
Vagy Feama, talán még bezzera matricát is kapott
64es síktárcsás darab. Még késcserével is megéri, ha valaki megbarátkozik a méretével
Olasz kávéörlő
Carimali M3-as?
Utánanézek, mert nem tudom pontosan.
- peppe79
- V.I.P.
- Értékelés: 63
Olasz kávéörlő
Carimali M3-as?
Olasz kávéörlő
Van egy ilyen eladó. Működik, de hiányos, a darálója jó állapotú.
10000Huf.