Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Tonyka mozibirodalma, botladozásai, tapasztalatai, agymenései

G-Gabi
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 835

Hozzászólás Szerző: G-Gabi »

Hát én se maradok ki a sorból.2000-2010 call of duty játékkal nyomtam. 60 tagú klán tagja voltam.
Tudatlan néven nyomtuk nagyon szép idő volt.Ezért neveztük magunkat inkább baráti társaságnak.
Évenkénti 3 összejövetel feledhetetlen élményeket nyújtottak.
Normandia parraszállás helyszínétt is meglátogattuk.
https://www.facebook.com/tudatlan/?fref=ts

kimi-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 812

Hozzászólás Szerző: kimi- »

Én is szoktam nyomatni a játékokat.
Igaz , már vagy 5 éve nem.

Nagyon sokat játszottam a GTR 2-vel. Szerintem nagyon jó szimulátor. Persze online nyomtam én is a magyar bajnokságot. Mindenféle segitség ki volt lőve , ugyan úgy ment mint az eredeti bajnokság.Baromi jó versenyeket szoktunk nyomni. Volt úgy hogy hajnal 3-4-ig nyomtam.Kellett is idő mire belejöttem. Több ezer köröket mentem különböző pályákon. Már minden pályának a kanyarját tudtam kívülről.
Wéber Gabi is itt szokott játszani , mentünk is egymás ellen.

https://www.youtube.com/watch?v=YR2LFMJLeT4

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 433

Hozzászólás Szerző: feherlaci »

Amiről te írsz, az nem a hobbi hibája, hanem az emberé.
Végül is ... igazad van! 

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11159
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Hogyne lenne jó és rossz hobbi! Ezt leginkább kívülről lehet látni igazán! Gondolom te is láttál már szenvedélybeteget! Az a hobbi (legyen az kártya, játék gép,  horgászat, autóra költekezés, ... házimozi) ami a tudatot(súlyos esetben az anyagiakat is) teljesen bekebelezi, igaz az nézőpont kérdése, de lehet rossz a hobbi! Te mint "sárkányfűárús"  ezt neked tudnod kell!        
Amiről te írsz, az nem a hobbi hibája, hanem az emberé.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Most itt azon megy a csevej, hogy melyik a rossz hobbi és melyik a jó hobbi? Vicces... Vagy tudtok valamiféle mérőeszközről, amivel ez megállapítható.
Hogyne lenne jó és rossz hobbi! Ezt leginkább kívülről lehet látni igazán! Gondolom te is láttál már szenvedélybeteget! Az a hobbi (legyen az kártya, játék gép,  horgászat, autóra költekezés, ... házimozi) ami a tudatot(súlyos esetben az anyagiakat is) teljesen bekebelezi, igaz az nézőpont kérdése, de lehet rossz a hobbi! Te mint "sárkányfűárús"  ezt neked tudnod kell!        

Luxor Audio
Otthon vagyok
Otthon vagyok
Értékelés: 11159
Kapcsolat:

Hozzászólás Szerző: Luxor Audio »

Most itt azon megy a csevej, hogy melyik a rossz hobbi és melyik a jó hobbi? Vicces... Vagy tudtok valamiféle mérőeszközről, amivel ez megállapítható.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Tényleg nem akarok vitákba bocsátkozni, a cél az volt, h laci szerint gyerekes a figura gyűjtés, na én ugyanezt gondolom ezekről a játékokról. Mindenkinek szíve joga játszani. Lehet ti tudjátok az egészséges egyensúlyt, én nem ezt látom. Filmet nézni két óra, max 3 filmfüggő, én nem töltök ezzel több időt. Hetente a filmben benne mondjuk jó indulattal 6 órám. De mostanság jóval kevesebb. Na már most akiket ismerek gamereket azok röhögve játszanak napi 10 órát is akár. H az éjszakába nyúló joy-al a kézben elalvó időkről ne is beszéljek. Mikor már remegve várod az új játék megjelenését, és alig várod, h izzadjon a tenyered a joy-on. A telefonos játékokról nem is beszélve, a buszon, az étteremben, és amúgy mindenhol. A film nem ilyen, közel nem okoz olyan gondokat akár függőséget mint a játék. Számomra haszontalan időtöltés, és tényleg jobb lenne ha a focit szorongatnák kint a grundon a srácok, és nem a Fifát nyomkodnák egy sötét szobában. Ez a véleményem, lehet nem szeretni, de ettől még ez.
Figyuszmá!
Te nagyon, de nagyon sarkítassz he! Mint írtam napokig is kibírom, ha nem játszom fél órát, de egy biztos, hogy a játékban lévő figurák, öltözékek vagy fegyverek közül, soha nem vennék azért, hogy kirakjam a polcra vagy letegyem a földre!
Méghogy a házimozi nem tesz függővé!? Dehogyisnem!  Csak JÓZANUL kell olvasni a sorok között, látni a képeket a hobbiról, és egyből kitűnik, hogy ki az aki erősen függő! 

Jalso
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 88

Hozzászólás Szerző: Jalso »

Tényleg nem akarok vitákba bocsátkozni, a cél az volt, h laci szerint gyerekes a figura gyűjtés, na én ugyanezt gondolom ezekről a játékokról. Mindenkinek szíve joga játszani. Lehet ti tudjátok az egészséges egyensúlyt, én nem ezt látom. Filmet nézni két óra, max 3 filmfüggő, én nem töltök ezzel több időt. Hetente a filmben benne mondjuk jó indulattal 6 órám. De mostanság jóval kevesebb. Na már most akiket ismerek gamereket azok röhögve játszanak napi 10 órát is akár. H az éjszakába nyúló joy-al a kézben elalvó időkről ne is beszéljek. Mikor már remegve várod az új játék megjelenését, és alig várod, h izzadjon a tenyered a joy-on. A telefonos játékokról nem is beszélve, a buszon, az étteremben, és amúgy mindenhol. A film nem ilyen, közel nem okoz olyan gondokat akár függőséget mint a játék. Számomra haszontalan időtöltés, és tényleg jobb lenne ha a focit szorongatnák kint a grundon a srácok, és nem a Fifát nyomkodnák egy sötét szobában. Ez a véleményem, lehet nem szeretni, de ettől még ez.
Mondtam, semmi gond, de kérlek ne sarkíts. Amiket leírsz, az tényleg a másik véglet. Viszont amennyi időt Te eltöltesz filmezéssel, kb. Én is (és ahogy látom a többiek is) ennyit szánnak a játékra. Sokszor a rendszert használva a játékhoz, a minél valósághűbb élményért.
A film (vagy a zene) nem okoz függőséget? LOTR, Hunger Games, Harry Potter, Walking Dead? stb... És ha nem vagy rákattanva a zenére és/vagy a filmvilágra akkor tulajdonképpen miért is reszeled az otthoni mozidat egyfolytában?
Előfok : Marantz Cinema 40, Végfok : Sherbourn PA 7-150, Emotiva BasX-A4
IC : AQ Red River, SUPRA
Frontok : JBL LS 80
Center : JBL LS Center
Háttér : JBL LS 40
SBL, SBR : JBL STUDIO 530
ATMOS : JBL STUDIO 220
Mélyláda : SVS SB4000,
Kép : Sepiscreen ALR, Sony VPL-XW5000ES

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

A Pokemon az kb. a legalja mindennek és még csak közelében sincsenek azoknak a játékoknak amikről beszéltünk.
Ha neked egy szinten vannak a Pokemon és az általunk korábban leírt játékok, azzal alapvetően nincsen baj, hiszen nem egyformán tekintünk dolgokra, viszont jól mutatja, hogy mennyire érted az egészet és ez esetben nem kellene degradáló véleményt nyilvánítani azokról akik számára ez a témakör érdekesebb.
Amúgy mozizás közben te mennyit focizol a haverokkal vagy sörözöl?

Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

Jalso
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Azert ne emeljuk mar tronra a szorakozas eme formajat. Beszeljunk a negativ tolteterol, kockat csinal csaladapakbol, fiatalokbol. Van aki teljesen elszakad a valosagtol. Zarkozottak, elszigeteltek lesznek sokan. En azt mondom egz foci a spanokkal, vagz egz sorozes, esetleg kirandulas a csaladdal tiszer tobbet er, mint erre pazarolni az idot. Lattam mar csaladot szetmenni a hulye jatekfuggoseg miatt. Elhiszem van olyan a vilagon aki ezzel milliokat keres, de ez csak egy veglet. Mint ahogy a masik veglet, h bemegy a suliba a pszihessen serult hentelni. Nem letezo Pokemonokat kergetnek emberek es azt bizonygatjatok h ez mennyire jo. Sztem annyira nem. Nem hinnem, h a PAV miatt jatszanak. A szimulatornak meg pont majdhogynem 0 a jelentosege. Krizis helyzetben a legtobb ember lefagy plane ha az elete mulik rajta.
A Pokemon az kb. a legalja mindennek és még csak közelében sincsenek azoknak a játékoknak amikről beszéltünk.
Ha neked egy szinten vannak a Pokemon és az általunk korábban leírt játékok, azzal alapvetően nincsen baj, hiszen nem egyformán tekintünk dolgokra, viszont jól mutatja, hogy mennyire érted az egészet és ez esetben nem kellene degradáló véleményt nyilvánítani azokról akik számára ez a témakör érdekesebb.
Amúgy mozizás közben te mennyit focizol a haverokkal vagy sörözöl?

Jalso
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Lehet hogy valaki a szimulátoron jól teljesít , de a valóság egy kicsit más.Egy 40 tonnás szerelvénnyel jeges úton krízishelyzetben ba@hatja  a szimulátoros tudását.
Az általad leírt szituációban kb. mindenki b@szhatja a tudását, nem csak a szimulátorosok...

Pianno
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 356

Hozzászólás Szerző: Pianno »

Lehet hogy valaki a szimulátoron jól teljesít , de a valóság egy kicsit más.Egy 40 tonnás szerelvénnyel jeges úton krízishelyzetben ba@hatja  a szimulátoros tudását.
Megelőztél    ugyanezt akartam írni.
Nem egy arcot ismerek,akinek az összes PÁV vizsgája meg van (aki volt már pávon tudhatja mekkora teljesítmény a legmagasabb szint !!! ) és forgalomban olyan szerencsétlen,hogy az már fáj. Olyankor nem érti az ember,hogy mi értelme a PÁV-nak,ha ennyire szerencsétlen az úton. 

MGMART
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 503

Hozzászólás Szerző: MGMART »

Azert ne emeljuk mar tronra a szorakozas eme formajat. Beszeljunk a negativ tolteterol, kockat csinal csaladapakbol, fiatalokbol. Van aki teljesen elszakad a valosagtol. Zarkozottak, elszigeteltek lesznek sokan. En azt mondom egz foci a spanokkal, vagz egz sorozes, esetleg kirandulas a csaladdal tiszer tobbet er, mint erre pazarolni az idot. Lattam mar csaladot szetmenni a hulye jatekfuggoseg miatt. Elhiszem van olyan a vilagon aki ezzel milliokat keres, de ez csak egy veglet. Mint ahogy a masik veglet, h bemegy a suliba a pszihessen serult hentelni. Nem letezo Pokemonokat kergetnek emberek es azt bizonygatjatok h ez mennyire jo. Sztem annyira nem. Nem hinnem, h a PAV miatt jatszanak. A szimulatornak meg pont majdhogynem 0 a jelentosege. Krizis helyzetben a legtobb ember lefagy plane ha az elete mulik rajta.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Szerintem semmivel sem nagyobb időpazarlás a játék mint a mozizás vagy a sorozatok darálása.
Nem a végletekről volt szó, az nyilván káros, de meg lehet találni az egészséges egyensúlyt. 

Én szívesen leülnék néha játszani, de egy nap sajnos csak 24 órából áll és a prioritási listámon már eléggé hátracsúszott. 

Nem akarok kétfelé válaszolni.
Nem bizony! Soxor inkább játszok vagy fórumozok(mások örömére ), mint, hogy filmet nézzek.

Nálam a játék kimerül napi max fél órában, de ha nem tudok leülni csak 3-4 nap múlva az sem okoz lelki sérülést. Ha kimarad egy hét, belassulnak a reflexeim, szédülök a gyors képernyő előtt (a szimulátoros vizsgán is szédülésre-hányingerre panaszkodtak a vizsgázók). A legutóbbi GKI vizsgámon olyan szimulátort hoztak, aminek 3 képernyője volt, és én is megszédültem! Nem vagyok 3 monitorhoz szokva ... 
A szimulátornak nem sok valóságtartalma van, de állítom, hogy az olyan játékok amik a reflexet, a szem-kéz koordinációját követelik meg, egy PÁV vizsgán óriásit segít!  
Azt kell tudomásul venni, ha valaki elbukik a szimulátorban vagy a PÁV különböző megmérettetésein (és a vizsgáztatók nem akarnak segíteni) az az állásába kerül az illetőnek! 

Tamoo
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 686

Hozzászólás Szerző: Tamoo »

Szerintem semmivel sem nagyobb időpazarlás a játék mint a mozizás vagy a sorozatok darálása.
Nem a végletekről volt szó, az nyilván káros, de meg lehet találni az egészséges egyensúlyt. 

Én szívesen leülnék néha játszani, de egy nap sajnos csak 24 órából áll és a prioritási listámon már eléggé hátracsúszott. 
PC hangkártyával, kommersz Monitor Audio szett, lomis PA végfokok, DIY szub, hullámos talján vászon, porszívó hangú mókolt PD F22

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

tessék, pedig nem is beszéltünk össze
Tudod mi az érdekes? Az összes rutinos teherautó/kamion/busz sofőr MEGBUKOTT a szimulátorban! Nem írom le, hogyan sikerült nekik mégis, de végül kezükbe került a nemzetközi jogsi! Bármennyire is nem életszerű a szimulátor, de ha követelmény és a munkahelyed múlik rajta ...
Voltál már PÁV-on? Nekem meg volt a PÁV 1 is közel 20 évig (5 évente újrázni kellett) és a pc-s játék nagyon-nagyon jól jött, mert a vizsgán eléggé "megkínoztak" minket! A PÁV sikerességének nem kis tétje van ám ... 

Jalso
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Szimulátor bajnok volt ha jól tudom... ott a Wéber is az is valami f1 szim. bajnok vagy mi.. nincs semmi baj a játékkal, addig jó míg egy felnőtt tud gyerek lenni..  bár mostanában pár éve én sem játszok már semmivel sem :-( nincs idő meg kedv sincs túl sok..
És tudja és tudja és tudja
Pont a Wéber fedezte fel egy eposzi online versenyzés után és ajánlotta be a Zengő csapathoz.

Forest74
♥︎ R.I.P. ♥︎
Értékelés: 931

Hozzászólás Szerző: Forest74 »

Szimulátor bajnok volt ha jól tudom... ott a Wéber is az is valami f1 szim. bajnok vagy mi.. nincs semmi baj a játékkal, addig jó míg egy felnőtt tud gyerek lenni..  bár mostanában pár éve én sem játszok már semmivel sem :-( nincs idő meg kedv sincs túl sok..
Szintén. Két év alatt három játék viszont a gyereknek már van egy Ps4

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

jah és még valami, aztán abbahagyom az OFF-olást:
Michelisz Norbit ismeri mindenki ugye?
Azt is tudja mindenki, hogy hogyan futott be?

proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

thxfan
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1202

Hozzászólás Szerző: thxfan »

Elnézést a gamerektől, de kikívánkozott nagyon nagyon felnőtt lacinknak aki nem gyűjtene figurákat
Én PS4-en játszok is és figurákat is gyűjtök .

Az új "nagy cím" játékok brutális grafikával és hanggal vannak megáldva, a nagy "kasszasiker" mozikkal vetekszik a költségvetésük, ahogy a hang és a képi világuk is, neves színészek adják benne a karakterek hangját stb., a mostani látványmoziktól jóval komolyabb a történetük is. Rajongóként beültetnélek egy Star Wars Battlefront elé, szerintem megfogna .
10.1 Auro3D
Erősítő:Marantz SR7013+Crown XLS 1502,Hangfalak:HIVI Swans Allure+F2.2R+VR-8W,Sub:Behringer NX3000D+JBL 4641,PS4,Projektor:Optoma UHD 51,Vászon: Lumene Curve Acoustic,Kábelek:Taga Harmony Blue-12/Azure-14-2C, KáCsa KCE-FLW40, NorStone Classic B 250,Hálózati szűrő:Taga Harmony PF-1000

Jalso
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

jah és még valami, aztán abbahagyom az OFF-olást:
Michelisz Norbit ismeri mindenki ugye?
Azt is tudja mindenki, hogy hogyan futott be?

Jalso
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

"Egyébként van haszna ennek a nagy pontosságot, rutint követelő reflex játéknak.
Amikor a nemzetközi jogsit csináltam Miskolcon, hoztak egy szimulátort. Különböző vezetési feladatokat kellett megoldani. Nem csak azt figyelték, hogy meg tudod-e oldani, hanem az időt is. Én mindegyik feladatot hibátlanul megoldottam, majd azok akik a szimulátort hozták(kiderült, hogy ők is volt BM-esek) megkérdezték, hogy ültem-e már ilyen gépbe? Kérdeztem miért érdekli őket? Azt mondták, hogy ők nap mint nap ezt gyakorolják, de az eddigi legjobb válasz idejük 0.6 sec. Az enyém (tök ismeretlen gépen/feladaton/elsőre) 0.4 sec.
Én azt javaslom, ha valaki pl. PÁV  vizsga előtt áll, játsszon ilyen játékokkal mert nagyban segíti a vizsga eredményét! Nem vicc ... "

tessék, pedig nem is beszéltünk össze

Jalso
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

...Nem lesz tőle se több se kevesebb a zsebedbe....

eSport? Youtube walkthrough gamerek és accountjaik?
Keress rá egy Pewdiepie nevezetű srácra. 47 milló követője van Youtube-on és csak tavaly cirka 7 millió dollárt kaszált, annyit csinálva, hogy játszik, felveszi és közben kommentel. De tudnék még más accountokat is mondani.
Egyszer majd ha kihúzzák a dugót, akkor minden ilyen formában pénzkereső ember munkanélküli lesz - ez vitathatatlan -, szembe egy asztalossal vagy egyéb fizikai szakmunkással, de akkor mondjuk a mozinak is annyi lesz .
Férfiasan bevallom, én is szoktam neten játszani Battlefield 3-mal, és élvezem amikor külföldi játékosokkal csapatokat alkotva, headset-en kommunikálva, strategizálunk majd kivitelezünk. És közben nem csak a játékról beszélgetünk. A múltkor egy bostoni sráccal dumáltam, aki miután megtudta, hogy Magyar vagyok, azonnal mesélte örömmel, hogy volt kint egy Magyar Food Fest, ahol kóstolt valami csodálatosan finomat, ami olyan mint a fánktészta, csak kilapítva és tettek neki rá tejfölt és sajtot . Ugye mindenki tudja, miről beszélt ? Poén volt neki megtanítani, hogy "Lángos", miközben röpködtek a "headshot"-ok .
Ahogy egyébként Fodesz is írta, egyre jobb a grafika, így kb. olyan mintha egy akciófilmet néznél, csak totálisan interaktív.
Amúgy pedig az FPS játékok úgy tudom bizonyítottan javítják a reflexet, illetve a képelemző képességeket.

feherlaci
Törzsvendég
Törzsvendég

Na látod my friend, nekem meg a felnőtt gamerek gyerekesek.
El nem tudom képzelni hogyan szórakoztat gyermekes családapákat egy virtuális baromság aminek gyakorlati haszna a 0-val azonos. 

Nnnna ezt jól megkaptam ...
Ha tudnád, mennyire nem egyszerű feladat összekapcsolni a szemedet, az agyadat, halál pontosan a kezedet, a villámgyors "térbeli" játékban(fejhallgató max hangerőre véve, hogy a legkisebb neszt is meghalljam)!

A család tagjaim kezdetben azon röhögcséltek rajtam, hogy hajlongva nézelődöm a képernyőbe, visszahőkölve ijedek meg a hirtelen előttem felbukkanó ellenségtől! Másokat leültetve a képernyő elé, ők is  ugyan ezt csinálják! Azóta rutinos lettem, bár a profi suttyókkal nem vehetem fel a versenyt. Reflexben (még) igen, de pontosságban nem. Az Ő agyuk és kezük jobban össze van hangolódva.

Egyébként van haszna ennek a nagy pontosságot, rutint követelő reflex játéknak.
Amikor a nemzetközi jogsit csináltam Miskolcon, hoztak egy szimulátort. Különböző vezetési feladatokat kellett megoldani. Nem csak azt figyelték, hogy meg tudod-e oldani, hanem az időt is. Én mindegyik feladatot hibátlanul megoldottam, majd azok akik a szimulátort hozták(kiderült, hogy ők is volt BM-esek) megkérdezték, hogy ültem-e már ilyen gépbe? Kérdeztem miért érdekli őket? Azt mondták, hogy ők nap mint nap ezt gyakorolják, de az eddigi legjobb válasz idejük 0.6 sec. Az enyém (tök ismeretlen gépen/feladaton/elsőre) 0.4 sec.
Én azt javaslom, ha valaki pl. PÁV  vizsga előtt áll, játsszon ilyen játékokkal mert nagyban segíti a vizsga eredményét! Nem vicc ... 

Lezárt

Vissza: “Házimozi”