Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Nemsokára jön egy újy sci-fi. Adja az ég, hogy most ne csalódjunk.

Reméljük jó lesz!

tanczi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 794

Hozzászólás Szerző: tanczi »

nem akarom kezdeni. de Saul fia a legjobbak között? bitch please. A lista nagy része minimum megkérdőjelezhető. 

Na, mondjuk ez talált, süllyedt :-)
2.0: PIONEER SC-LX90 DBX BX-3 PHILIPS CD614 VIBAVOICE GEMINI 1000
TÜŰ Bendegúz

5.2: PIONEER SC-LX90 + BDP-440 + N 50AE + DV-717 - OPPO BDP-103EU
PANASONIC DP-UB 9004 - DUNE HD ULTRA 4K + HD DUO
SHERWOOD AM-9080 - LG 86UN85006LA UHD 4K
TÜŰ 3.0, ARCUS AS EFFECT DIPOLE CANTON AS50SC SONY SA-WM500

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1719

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Nemtom elkerülte-e a figyelmed, de ez ugye egy BBC lista, azokat  csak igen ritkán szokták amatőr firkásznak nevezni.
Aki éleslátású, mint Te, nyilván tudja, hogy az eddigi 16 évről beszélünk - de jelzésértékűnek azért elfogadható (sztem).
Mulholland drive  

nem akarom kezdeni. de Saul fia a legjobbak között? bitch please. A lista nagy része minimum megkérdőjelezhető. 

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 197

Hozzászólás Szerző: Spiky03 »

ezekkel az a baj, hogy egyszer nézős filmek. némelyik még az se. 

Lehet.
Mondjuk nekem tetszett ezek a film. Tervezem is majd a beszerzésüket kintről.
De itt arra akartam csak célozni, hogy azért vannak jó áron kint filmek, meg olyanok, amik itthon meg sem jelentek.
MEDIUM (1.2) 110" 16:9;
Panasonic TX-P42ST50E;
HTPC-DELL MT7030, Amazon Firestick 4K MAX
3x Fosi V3; 5db Jamo D6 LCR
T.amp E-1200+15"Ultimax+15"MicroMarty
Oehlbach 108
ZyXEL NSA325v2 2T+4T WDRed
Xbox OneS+Kinect

tanczi
V.I.P.
V.I.P.

Én meg azt sem tudom miről szólt, annyira jelentéktelen. Szvsz.

Tanczi: a 21. század 100 legjobb filmje? 2016-ban? Majd 2100-ban visszatérek rá
Ezek az amatőr firkászok valami borzalmasak.

Nemtom elkerülte-e a figyelmed, de ez ugye egy BBC lista, azokat  csak igen ritkán szokták amatőr firkásznak nevezni.
Aki éleslátású, mint Te, nyilván tudja, hogy az eddigi 16 évről beszélünk - de jelzésértékűnek azért elfogadható (sztem).
Mulholland drive  
TÜŰ Bendegúz

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Nemsokára jön egy újy sci-fi. Adja az ég, hogy most ne csalódjunk.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

tanczi
V.I.P.
V.I.P.

Tegnap sokadszorra megnéztem ezt a filmet. (Előre szólok: a Twin Peaks óta beteges David Lynch rajongó vagyok, szóval kicsit elfogult.)

Ez az egyik legjobb filmje (nálam talán a Lost Highway az 1.), iszonyatos karakterek és jelenetek, követhetetlen összevisszaság, jó képek és jó hang. Lebilincselő, izgalmas - de csak erős idegzetűeknek.

Előre szólok: nem lehet érteni a  filmet, mégis meg kell nézni...
Ajánlom mindenkinek, aki a Szomszédok- és Dallas-típusú cselekményvezetéshez képest picit "agybalövésesre" vágyik. Ez az 

https://www.youtube.com/watch?v=XQ5Q0CHQ0EU

E nélkül a lista nélkül is ajánlottam a filmet, de hátha meghozza mondjuk 2 fórumtárs kedvét megnézni, aki még nem látta...
Bátorság 
TÜŰ Bendegúz

Fish
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2206

Hozzászólás Szerző: Fish »

az uncle embere  jó ,én már 2x is megnéztem ,tetszett, nagyon jó hangulatú film,, sztem!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor

-KP-
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1719

Hozzászólás Szerző: -KP- »

Igazán nincs mit.

Érdemes figyelni a  Multi buy akciókat, ott is kilehet fogni jó áron filmeket.

Azért van ott pár cím, ami itthon drágább, pl Az UNCLE embere, Tini ninja teknőcök, valamint olyan filmek is amik nálunk meg sem jelentek még, pl. : M:I 5, Terminátor Genesys.
Feliratos filmként meg az 13 óra: Bengázi titkos katonái

ezekkel az a baj, hogy egyszer nézős filmek. némelyik még az se. 

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

De hát "akit a házimozi füstje megcsapott" az nem tud mit tenni, filmezni fog! Sokszor. Jó sokszor.

Előbb-utóbb a "végére" érsz majd a nézhető filmeknek és aztán jönnek a sorozatok.
Így fog lenni,majd meglátod.Azok pedig nem kaphatóak BD-n,így csak a "kölcsönzés" marad.
(A The Walking Dead-et pedig megvenném BD-n,akármennyi lenne is,csak sajnos itthon esély sem lesz rá szerintem hogy kiadják.
Kintről pedig nyűgös beszerezni ,vagy nem egyforma kiadásban sikerülne,ami megint nem igazán tuti...)

A legjobb filmeken már a nagy többség "túl van" ráadásul már többszöri megnézésekkel.
Így ha valamit nézni szeretnénk nem marad más,csak a vadászat mi lehet az ami esetleg kimaradt...(pl a Magyar filmadatbázis: http://www.mafab.hu/filmek/filmek/ )
...és a sorozatok,majd eközben várjuk az új filmeket,amik nagyrésze csalódás lesz.
Ennek oka szerintem főleg az,hogy a legjobb sztorikat már rég megcsinálták,kiforgatták,fejjel lefelé fordítva kiráztak minden jól megcsinálható történetet,melyek többsége évek óta etalon (ami ma nincs pl) és még egyszerűségükkel látvány,vagy 3D nélkül is alaposan feladták ezzel a leckét a mai kor,illetve a jövő filmjeinek...

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó

Köszi szépen!

Megnéztem, egyetlen filmet találtam, ami olcsóbb (Taken 1-3), viszont nincs magyar hang rajta.
Sebaj, legalább jókat derültem a filmcímeken. Pl. a Szikla címe csehül: Skála

Azért elmentem a kedvencekbe és majd néha rálesek.

Szép estét!

Igazán nincs mit.

Érdemes figyelni a  Multi buy akciókat, ott is kilehet fogni jó áron filmeket.

Azért van ott pár cím, ami itthon drágább, pl Az UNCLE embere, Tini ninja teknőcök, valamint olyan filmek is amik nálunk meg sem jelentek még, pl. : M:I 5, Terminátor Genesys.
Feliratos filmként meg az 13 óra: Bengázi titkos katonái
Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect

almera36
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 30

Hozzászólás Szerző: almera36 »

Parancsolj

http://www.filmarena.cz/

Mi már innen rendeltünk jó párszor.
Vannak igazán különleges kiadások is, amik hozzánk el sem jutnak, pedig rajta vagyunk.

Jó böngészést.

Köszi szépen!

Megnéztem, egyetlen filmet találtam, ami olcsóbb (Taken 1-3), viszont nincs magyar hang rajta.
Sebaj, legalább jókat derültem a filmcímeken. Pl. a Szikla címe csehül: Skála

Azért elmentem a kedvencekbe és majd néha rálesek.

Szép estét!
TCL 98p745; Marantz SR6014; Dynavoice Definition DF-8 / DM-6 / DC-5 5.0 hangfal szett; Klipsch R115SW; Onkyo BD-SP809; DUNE 4K; Audioquest madzagok

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó

Parancsolj

http://www.filmarena.cz/

Mi már innen rendeltünk jó párszor.
Vannak igazán különleges kiadások is, amik hozzánk el sem jutnak, pedig rajta vagyunk.

Jó böngészést.

Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect

almera36
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Ha teheted akkor keress fel különböző MM-eket, mert eltérő árakkal árulják a filmeket.
Van olyan, hogy ami az egyik helyen 6000-be van az egy másik MM-ben 3000-ért megvehető.

Plusz ajánlom még a cseh oldalakat, mert sok filmen rajta vagyunk szinkronnal, felirattal és kint sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni a filmekhez. Mondjuk ez akkor éri meg ha esetleg sok filmet veszel egyszerre vagy többen összeálltok, mert a posta az ha jól tudom 5000 körül van, de lehet, hogy több. 

Amúgy itt is kilehet fogni jó vételeket ezen a fórumon, vagy akár a  PH-n vagy a vatera/jófogás, igaz ezek használt lemezek. De ah nem karcosak akkor nincs gond velük, én is jó pár filmet használtan vettem.

Köszönöm a te válaszodat is!

Most (mint lejjebb írtam) fél évig nem lesz ilyen lehetőségem, hogy személyesen nézelődjek, kizárólag az online áraikat tudom nézni. Nem tudtam, hogy ilyen különbségek is lehetnek, ennek tudatában majd gyakrabban ugrok be szét nézni.

Cseh oldalak? Van linked esetleg?

Én is vettem már egyet itt, a Holnapután-t 700Ft + postáért éppen cseh borítóval. Csak angol nyelvű, de ennyiért nagyon megérte. Igazából nézegetem itt az árakat, hát nem csigáz fel, ha valami újonnan 2400Ft itt pedig 2000Ft. De "aki keres, az talál", így hát keresgélek továbbra is.
TCL 98p745; Marantz SR6014; Dynavoice Definition DF-8 / DM-6 / DC-5 5.0 hangfal szett; Klipsch R115SW; Onkyo BD-SP809; DUNE 4K; Audioquest madzagok

almera36
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Én is kitoltam magammal.
Vettem egy csomó mesét kékben, mert megpurcant a vinyóm.
Lehetett volna kölcsönözni, de úgy látom a gyerekeknek ez is egy élmény, hogy borítója van, meg látják a képeket. Válogatják, hogy melyiket kellene megnézni.
Meg persze apránként vettem olyan filmeket amik nekem is nagyon tetszenek és később vagy időről időre megnézem őket. Néhány még bontatlan.

Azt hiszem nekem is élmény lesz nézegetni a borítókat Most még inkább felbuzdultam!
Én is apránként gondoltam,hogy összeszedem a filmeket, tehát jelenleg 24 db van a MM kosarában. Mindig ez a megalomániás telhetetlenség....
De hát "akit a házimozi füstje megcsapott" az nem tud mit tenni, filmezni fog! Sokszor. Jó sokszor.

almera36
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Jól kitoltál magaddal

Ja, kód kell hozzá, belépési kód, ezután letöltöd a vinyódra és, ha megnézted a filmet és ha szar, akkor letörlöd, ha nem, akkor meghagyhatod. Nem kerül pénzedbe, csak meghívó kell hozzá

Ezek szerint a kölcsönzés = torrentezés csak virág nyelven. Ó, én naív.... Pedig megfordult a fejemben ez is, de hallottam valami videótékás történetet havi előfizetéssel, azt gondoltam erről van szó.
Igazából most fél évig nem leszek otthon (te tudod az okát) és van időm összeszedegetni egy kis gyűjteményt, hogy mire haza érek már egy kupac film várjon

Spiky03
Fórumlakó
Fórumlakó

Ha teheted akkor keress fel különböző MM-eket, mert eltérő árakkal árulják a filmeket.
Van olyan, hogy ami az egyik helyen 6000-be van az egy másik MM-ben 3000-ért megvehető.

Plusz ajánlom még a cseh oldalakat, mert sok filmen rajta vagyunk szinkronnal, felirattal és kint sokkal olcsóbban hozzá lehet jutni a filmekhez. Mondjuk ez akkor éri meg ha esetleg sok filmet veszel egyszerre vagy többen összeálltok, mert a posta az ha jól tudom 5000 körül van, de lehet, hogy több. 

Amúgy itt is kilehet fogni jó vételeket ezen a fórumon, vagy akár a  PH-n vagy a vatera/jófogás, igaz ezek használt lemezek. De ah nem karcosak akkor nincs gond velük, én is jó pár filmet használtan vettem.

Panasonic TX-P42ST50E;
Oehlbach 108
Xbox OneS+Kinect

raczjani
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: raczjani »

Van esetleg jól bevált helyetek ahonnan vásároltok rendszeresen? Jöhet a válasz priviben is.

Én az xpress-től szoktam venni.
Figyelem az akciókat. 3ezer Ft-nál többet nem adok semmiért.
De sokszor rengeteg minden van 2 ezer forintos áron is.
Premier filmek nálam felejtős kategória. Nem érnek annyit.(számomra) (kivétel az SW7 azt megrendeltem a médiából)
OLED55C9PLA oled tv, Xgimi Elfin led projektor, Varamorph anamorphic lens(eladó lehet-fogalmam sincs hova tettem), Sony blu-ray player , Denon AVR-1312 , Jamo S418 , Jamo E-350 , Magnat Vector Center 13 (2db) , Wharfedale Vardus VR-SUB8 , 

raczjani
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 27

Hozzászólás Szerző: raczjani »

Jól kitoltál magaddal

Én is kitoltam magammal.
Vettem egy csomó mesét kékben, mert megpurcant a vinyóm.
Lehetett volna kölcsönözni, de úgy látom a gyerekeknek ez is egy élmény, hogy borítója van, meg látják a képeket. Válogatják, hogy melyiket kellene megnézni.
Meg persze apránként vettem olyan filmeket amik nekem is nagyon tetszenek és később vagy időről időre megnézem őket. Néhány még bontatlan.
OLED55C9PLA oled tv, Xgimi Elfin led projektor, Varamorph anamorphic lens(eladó lehet-fogalmam sincs hova tettem), Sony blu-ray player , Denon AVR-1312 , Jamo S418 , Jamo E-350 , Magnat Vector Center 13 (2db) , Wharfedale Vardus VR-SUB8 , 

szepi0808
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 2108

Hozzászólás Szerző: szepi0808 »

Úgy döntöttem, hogy támogatni fogom a filmipart és áldozok a filmekre, ezért letöröltem minden filmemet.

Mi az, hogy kölcsönzés, amiről többen szoktatok írni? Valami kóddal csak bizonyos ideig elérhető egy tartalom, aztán később nem? 

Jól kitoltál magaddal

Ja, kód kell hozzá, belépési kód, ezután letöltöd a vinyódra és, ha megnézted a filmet és ha szar, akkor letörlöd, ha nem, akkor meghagyhatod. Nem kerül pénzedbe, csak meghívó kell hozzá
Epson EH-TW9300
Screenline Fashion 136" Diamond 1.2 4K
Zidoo Z3000 Pro
Anthem AVM70 15.2ch.
EMOTIVA XPA Gen3, BasX500.
MILLER & KREISEL S150/MP950/IC95/M5
SVS SB5000

Szepi házimozi: viewforum.php?f=46

almera36
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sziasztok!

Nem volt jobb ötletem, mint itt feltenni a kérdésemet, remélem jó helyen teszem.
Úgy döntöttem, hogy támogatni fogom a filmipart és áldozok a filmekre, ezért letöröltem minden filmemet.
Kérdésem, hogy hogyan lehet hozzájutni a filmekhez legálisan a legolcsóbban? Nézegetem már több hónapja a használtan kínált bluray filmeket, de sok esetben még az újnál is drágábban kínálják őket. Előfordul, hogy bolti (pl. medi@m@rkt) áron akarják adni, esetleg alatta pár száz forinttal, de akkor inkább már megveszem újonnan. Persze néha filozofálgatok, hogy ha használtan veszem, akkor azzal már nem is igazán járultam hozzá a filmiparhoz, kivéve persze ha az eladó a kapott összegből újabb filmeket vásárol.
Van esetleg jól bevált helyetek ahonnan vásároltok rendszeresen? Jöhet a válasz priviben is.
Mi az, hogy kölcsönzés, amiről többen szoktatok írni? Valami kóddal csak bizonyos ideig elérhető egy tartalom, aztán később nem? Azért kérdezem, mert van egy listám, amiket szívesen megvennék, de csak akkor adok ki rá pénzt, ha végleg az enyém, hogy többször is megnézhessem.
Már 25-30 filmet kosárba válogattam (a MM-nál), de mielőtt megrendelem, gondoltam megkérdezem a fórumos társaimat is, hátha valamilyen lehetőség elkerülte a figyelmemet.

Köszönöm előre is!

Üdv.

venomer
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 440

Hozzászólás Szerző: venomer »

Vérző Olaj
Megnéztem e múvit megint és még mindig jó. Szokványostól nagyban elütő hegedús aláfestés, markáns karakterek, küzdelem, olaj, farmélet, Tom Selleck-bajusz. Az Origo-féle ismertetőt ne olvassátok el, tele van spoilerrel. Ami azt illeti nem is tudom 100-asnak tekinteni teljesen, aki ilyen irományt gondol közreadni. Művészfilm határán mozog, egy drámának mindenképp elmegy.

Angelina melleit nem vették le, hanem kibelezték, a külseje megmaradt, azt töltötték ki. Így "van" és "nincs" saját melle egyszerre.

A képen Ónodi kisasszony már szerepben van vagy alapból élvezi ezt a sokatmondó beállást? Meg de bekövérült valaki. Az arany élete felhizlalta.

earforce
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2992

Hozzászólás Szerző: earforce »

Gyönyörű ez a lány.Igen, Döbrösi Laura nagyon rendben van!
SYNOLOGY|ZIDOO X20|METRUM OCTAVE NOS|MUSICAL FIDELITY F19+F22|MAGNEPLANAR 1.6|REL S3 SHO

Red75
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 839

Hozzászólás Szerző: Red75 »

Köszi,de ezt a filmet hol lehet "megtalálni" ?
"Mindenki kölcsönzőjében" én nem leltem rá.

n...re, ott van. Angol nyelv, de van felirat is.
Mozi: Vászon 106" Tab tension, Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000

fodesz
V.I.P.
V.I.P.

Most ment le a szereposztás, de ez a film.... aztak...va!

Egyetlen éjszaka eseményeit foglalja magában, minden történés hangulatát hűen tükröző alkotás.

Mindenkinek ajánlom!

A játékidő senkit se rémisszen meg, egyetlen percig sem unalmas!

Köszi,de ezt a filmet hol lehet "megtalálni" ?
"Mindenki kölcsönzőjében" én nem leltem rá.

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”