Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Sztereó erősítők

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3193
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: alto »

Sziasztok!

Még hizlalom a malacot az asztalon   de már nagyon fészkelődök, nézelődök...integrált erősítőt szeretnék venni és nagyon megtetszett a heed audio elixir.

Egy 35 watt, 8 ohm -os régi álló dobozos hangfalam van amit a jelenlegi technics erősítőm (38 wattos 8 ohmon ) tökéletesen meghajt, nagyon szeretem ezt a duót, de távirányítós, modern erősítőre cserélném, ám félek h erőben, mélyben elmarad egy ilyen fizikailag kisebb erősítő egy nagyobb cucctól.

Mi a véleményetek erről az elixir-ről?
Esetleg nincs valakinek ilyenje akivel lehetne hallgatózást megbeszélni?

Várom a tanácsokat!

Ne aggódj, a Heed köröket ver rá bármilyen Technicsre, nyugodtan lecserélheted.
BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Sziasztok!

Még hizlalom a malacot az asztalon   de már nagyon fészkelődök, nézelődök...integrált erősítőt szeretnék venni és nagyon megtetszett a heed audio elixir.

Egy 35 watt, 8 ohm -os régi álló dobozos hangfalam van amit a jelenlegi technics erősítőm (38 wattos 8 ohmon ) tökéletesen meghajt, nagyon szeretem ezt a duót, de távirányítós, modern erősítőre cserélném, ám félek h erőben, mélyben elmarad egy ilyen fizikailag kisebb erősítő egy nagyobb cucctól.

Várom a tanácsokat!

Ha megvan a Heed-re a pénzed, akkor vedd meg, a Technics erősítőt meg ajándékozd el az első arra járónak.

franz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 20

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: franz »

Sziasztok!

Várom a tanácsokat!

istvan77
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 148

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: istvan77 »

Megreszkíroztam,meghallgattam,beleszerettem hazavittem.Tehát a kérdésem már okafogyottá is vált.☺
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>

istvan77
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 148

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: istvan77 »

sziasztok.
Nem tudom a kérdésemet hol tegyem fel ezért inkább ideítok lévén erősítő ez is.Lenne egy Bravo Audio nevű fejhallgató erősítő amit már sok helyen láttam de meghallgatni még nem volt szerencsém.Bennetek bízom hogy van valaki aki már hallott erről a típusú erősítőről és véleményezni is tudná nekem.15.000 körül árulják a kis cuccot,ez egy hibrid csövesért nem is sok ha jól gondolom.Kérlek titeket ha hallottatok róla véleményezzétek mert meghallgatás előtt szeretnék róla többet megtudni.Köszönöm szépen.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>

Voyager
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2112

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Voyager »

Csak nem haltak már ki a Videotonosok ?

Holnap megnézem Őket...
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...
Én inkább betöröm fejem, semhogy meghajtsam derekam!”

SoundMania
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1258

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: SoundMania »

Székesfehérváron és környékén ismertek korrekt szerelőt?
Köszönöm!

Csak nem haltak már ki a Videotonosok ?

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Székesfehérváron és környékén ismertek korrekt szerelőt?
Köszönöm!
„Vén épület már a világ. Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd a gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő gerenda ellenedre van...

audioline
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3188

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: audioline »

Koszi szepen a segitseget. remelem mukodni fog.
Tovabbi szep estet neked!      

Működnie kell, ha a 8144-el nem menne, további MF kódok fellelhetőek a neten... Legjobbakat!
.

yba_us
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 16

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: yba_us »

Nagyon koszi az infot. Milyen ni tavot javasolsz?
Koszi szepen a segitseget. remelem mukodni fog.
Tovabbi szep estet neked!      
" Latom, meg mindig analogot hallgatsz. Ja, nem doltem be a digitalisnak, mert a klasszikusokon az sem tudott javitani"" :-)

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Huuuu nekem mindegy lenne, hogy milyen, csak mukodjon. Szoval csak egy logitech tav kell es rz a kod?

Igen.
.

yba_us
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

Ez ízlés és pénztárca függő. Sokfélét lehet kapni, én jelenleg nem használok ilyet. Hogy néz ki, melyik mennyire esik kézre, optimális helyen vannak e rajta a főbb gombok stb., ezeket figyelembe ésszerű választani.
Huuuu nekem mindegy lenne, hogy milyen, csak mukodjon. Szoval csak egy logitech tav kell es rz a kod?
" Latom, meg mindig analogot hallgatsz. Ja, nem doltem be a digitalisnak, mert a klasszikusokon az sem tudott javitani"" :-)

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Ez ízlés és pénztárca függő. Sokfélét lehet kapni, én jelenleg nem használok ilyet. Hogy néz ki, melyik mennyire esik kézre, optimális helyen vannak e rajta a főbb gombok stb., ezeket figyelembe ésszerű választani.
.

yba_us
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

audioline
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Szevasztok!
van egy Musical Fidelity erositom, de nincs tavom hozza. Estleg probalt mar valaki veletlenul masik tavot hozza. Szinte lehetetlen kuldetes a beszerzese.
Koszi

Univ.táv megoldás lehet, asszem 8144 a MF kódja, de a neten találsz infókat erről.
.

yba_us
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Sztereó erősitők

Szevasztok!

van egy Musical Fidelity erositom, de nincs tavom hozza. Estleg probalt mar valaki veletlenul masik tavot hozza. Szinte lehetetlen kuldetes a beszerzese.

Koszi

Dorian
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 899

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: Dorian »

..majd meghallom.  Te hallottal mar Kenwood KA-3020SE-t ?   mert ha nem, akkor csak az egyik felét hallottad.
nekem 1996 vagy 97 ota van Dunaudio Evergreen A30-am (akkor, otthoni meghallgatassal a Pointe Sima elleneben valasztottam), es azota is megvan, hasznalom, egyeb dolgaim is vannak Szabo Zolitol, tehat nem ismeretlen szamomra ...

Nem, azt a Kenwoodot nem hallottam. Viszont h elhelyezd a palettán Zoli új erősítőjét, a régebbi Hivox erősítőknél (szerintem) ez most jelentősen jobb.
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: avl2 »

http://www.bartimexaudio.hu/index.php/t ... -si-detail

Ha egy ilyet látsz használtan, csapj le rá, nagyon megéri.

köszi. az elözö verziokat is erösen ajanlanad ? (Heed Obelisk Si 2, Obelisk 1, Obelisk Pro)

avl2
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1623

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: avl2 »

Az ezeket mind agyonveri
..majd meghallom.  Te hallottal mar Kenwood KA-3020SE-t ?   mert ha nem, akkor csak az egyik felét hallottad.

nekem 1996 vagy 97 ota van Dunaudio Evergreen A30-am (akkor, otthoni meghallgatassal a Pointe Sima elleneben valasztottam), es azota is megvan, hasznalom, egyeb dolgaim is vannak Szabo Zolitol, tehat nem ismeretlen szamomra ...

alto
Őslakos
Őslakos
Értékelés: 3193
Kapcsolat:

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: alto »

Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan phonot aminek két vonal kimenete van és ez választható?
Egyiket az integrált erősítőre, másikat meg a fejhallgatő erősítő/dac ra kötném.
Sajnos a luxman eq-500 as a túl olcsó nekem, vmi különlegesebbet szeretnék, így az nem jöhet szóba ))))

Heed Audio Quasar

BARTIMEX AUDIO Honlap
Főrendszer Forrás: SynologyDS713+ -Linn Majik DS DAC-fejhallgató erősítő: Antelope Audio Zodiac+ Előerősítő: Music First Audio Classic Copper Erősítő: Trafomatic Audio Experience Two Hangfal: WLM Lyra MKII Signature IC kábelek: Audioquest Columbia Hangfal kábel: Furutech u-2T Tápellátás: Trafomatic Audio Classic Power Fejhallgató: Beyerdynamic T 1
Kisrendszer Forrás: XTZ CD-100 Erősítő: XTZ Class A100-D3 Hangfal: XTZ 99.38 IC kábel: XTZ interkonnektHangfalkábel: Neotech KS-11275

franz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztereó erősitők

Sziasztok!
Egyiket az integrált erősítőre, másikat meg a fejhallgatő erősítő/dac ra kötném.
Sajnos a luxman eq-500 as a túl olcsó nekem, vmi különlegesebbet szeretnék, így az nem jöhet szóba ))))

Ez:???
http://homemovie.hu/termek/pro-ject-pho ... loerosito/

franz
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Sztereó erősitők

Sziasztok!

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

A hangja... (amúgy sztem a kép kocamancinál készülhetett)

Talán saját kapcsolás?
És egy szaros hűtőborda nem fért volna bele a 30-ba? Nevetséges egyébként...

dbrnsk
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1526

Sztereó erősitők

Hozzászólás Szerző: dbrnsk »

Valaki eltudná nekem mondani, hogy mi kerül ezen 30 000HUF/db-ba?

http://elektronika.vatera.hu/hi_fi_aszt ... 35492.html

A hangja... (amúgy sztem a kép kocamancinál készülhetett)

Voyager
V.I.P.
V.I.P.

Sztereó erősitők

Valaki eltudná nekem mondani, hogy mi kerül ezen 30 000HUF/db-ba?

http://elektronika.vatera.hu/hi_fi_aszt ... 35492.html

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”