Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Az AVX-en árusító eladók / vevők - őket bárkinek ajánlom!
- Denonavr
- Fórumlakó

- Értékelés: 277
Az AVX-en árusító eladók.Őket bárkinek ajánlom!
Nemrég GTomi fórumtárstól vásároltam, előre utalás után minden a megbeszéltek szerint zajlott, gyors postázás, atombiztos csomagolás.
Dunaudio Sing4you, DOUK AUDIO A5, TMP Classic, Allo digione signature, DIY DAC, SMSL SU-1
- kasumi
- V.I.P.

- Értékelés: 464
Bár még új a fórumon, B-6003 fórumtársunk megérdemli, hogy itt helyet kapjon. Volt szerencsém vele üzleti kapcsolatba keveredni, de nem csak üzleti téren volt példás a hozzáállása. Ezúton is köszönet érte!
giotto14 fórumtársat talán már nem kell bemutatni. Őt is meg kell említeni ezen a helyen!
giotto14 fórumtársat talán már nem kell bemutatni. Őt is meg kell említeni ezen a helyen!
Újratervezés
edm fórumtárs személyében egy nagyon kedves, korrekt embert ismerhettem meg, valamint tanúsíthatom, hogy az általa fotózott eladásra kínált portékák valójában sokkal megnyerőbben mutatnak, mint a képein.
A tőle vásárolt erősítő azóta is sok örömet okoz, köszönöm!
Hasonló jókat tudok én is rólad mondani!
Szavahihető, megbízható fórumtárs!
Avr: Onkyo TX-NR676, BD/CD/DVD/SACD: Yamaha BD-A1010, Konzol: Playstation 4 Pro, Tv: Panasonic TX-65EX780e Media Player: Zidoo x9s
Front: Atlantic Technology 4200 Lr , Center: Atlantic Technology 4200 C, Surround: Atlantic Technology 920 sat, Sub: Klipsch r-8SW
Kábelek: Audioquest, Furutech, Neotech
Front: Atlantic Technology 4200 Lr , Center: Atlantic Technology 4200 C, Surround: Atlantic Technology 920 sat, Sub: Klipsch r-8SW
Kábelek: Audioquest, Furutech, Neotech
edm fórumtárs személyében egy nagyon kedves, korrekt embert ismerhettem meg, valamint tanúsíthatom, hogy az általa fotózott eladásra kínált portékák valójában sokkal megnyerőbben mutatnak, mint a képein.
A tőle vásárolt erősítő azóta is sok örömet okoz, köszönöm!
1) Dune HD Pro 4K / Oppo BDP93 / RPi Hifiberry Digi+ Pro - RIF Audio UK24T - Marantz SR7011 - Focal Chorus 726, 706, CC, SVS SB-2000 (5.1.2)
2) Sony CDP960 / Primare T21 - Amp4Me - KEF Q100
3) PC/Foobar - Audient iD4 - JBL LSR305
2) Sony CDP960 / Primare T21 - Amp4Me - KEF Q100
3) PC/Foobar - Audient iD4 - JBL LSR305
davisjunior fórumtársat ajánlom mindenkinek,gyors-pontos-megbízható.
Horkantó fórumtársunkat ajánlom,minden rendben ment az adásvétel során.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
Mgmart kollégánkat szeretném méltatni.Az erősítő megérkezett a megbeszélt időben sőt még előbb is mint vártam.A csomagolás példás,és hát mit tagadjam,az Arven t-amp a legszebb Diy erősítő amit valaha láttam.Mégegyszer köszönöm.
hangfal: front: Quadral Tribun,Center:Clarus Titan,Surr:Cav audio ds30,sub:phonar as-100dvd lejátszó:Pioneer dv-668Házimozi:Amp:Cambridge Audio 351r multimédia:zappiti 4k projektor:Toshiba tdp s8 tv:Plasma ps42c430<p>
- giotto14
- Beköltözött

- Értékelés: 445
olitomi fórumtársunk egy rugalmas, megbízható ember. Jó szívvel ajánlom.
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
Sami fórumtársunk szeretném kiemelni az átlagból: segítőkész, kommunikatív és a felmerülő (adott esetben rajta kívül álló) problémák kezelésében is mintaszerű partner. Az a fajta ember, akinél nem ér véget az üzlet akkor, amikor kifizetted a terméket
Igaz nem vettem tőle semmit, de maximális ajánlásom élvezi önzetlen segítsége miatt asebestyén.
Úgy gondolom vásárlásnál ugyanilyen segítőkész lenne.
Még egyszer Köszönöm!
- charlie-obrian
- V.I.P.

- Értékelés: 366
http://www.avx.hu/forum/index.php?/user ... her/"Feher" urat tudom ajánlani, kiváló Beyer fülest vettem tőle, amit azóta is örömmel használok!
"Igazán jót sajnos még nem hallottam. A mi hangszóróinknak (a Rádióban is) érdes, kemény hangjuk van. Nem adják vissza a Hi-Fi lényegét." (Varga Ferenc)
"...Hiszen ha a hangot természetes hűségében akarjuk továbbítani, akkor nem csak az alaprezgést kell továbbjuttatni, hanem az összes felhangokat is, mégpedig azzal a viszonylagos erősséggel, amivel az eredeti hangban előfordulnak. Ez roppant nehéz feladat." (Öveges József: Érdekes fizika)
- DeadCanDance
- Nincs visszaút

- Értékelés: 18
Nemrég audiomeca és deadcandance fórumtársaktól vettem lemezeket. Ha valaki biztosra akar menni a lemezek minőségét és a korrekt hozzáállást illetően bátran ajánlom őket.
Nagyon szépen köszönöm. Jó zenehallgatást kívánok.
Nemrég audiomeca és deadcandance fórumtársaktól vettem lemezeket. Ha valaki biztosra akar menni a lemezek minőségét és a korrekt hozzáállást illetően bátran ajánlom őket.
Kimbert is lehet itt dicsérni , vagy már mindenki ismeri és felesleges a billentyűkoptatás?
Köszönöm, mylord fórumtársról én is csak jót tudok mondani. Korrekt, szavahihető, megbízható "hobbytárs".
Lehoczati korrekt eladó. 100 darab JAZZ LP-t vásároltam tőle a sötét és hideg téli napokra. Számításaim szerint végső értékelést februárban tudok adni. Eddig hármat sikerült meghallgatni, az alapján nagyon megérte a vásárlás.
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid
-
Sonny
habokos78 fórumtárstól vásároltam kábelt. Nagyon szimpatikus, még házhoz is szállította a terméket! Bátran ajánlom!
-
Vendég
Robitussin fórumtárstól vásároltam családtag részére egy Olive 3HD-t. Maximálisan korrekt és segítőkész fórumtársat volt szerencsém benne megismerni.
Újoncnak számít itt netmango nevű fórumtársunk. Azért is említem meg itt, hogy kicsit nőjön a bizalom. Korrekt, segítőkész embert ismertem meg, merem ajánlani.
erősítő: LZ 7, cd: Marantz CD5000 modifikált, dvd: Cambridge Audio DVD89, lemezjátszó: REGA Planar2+RB250 AN kábel+Roksan Corus Black+Orbit2+Heed Quasar streamer: Electrocompaniet RENA S1+Schiit Bifrost Multibit, hangfal: Triangle Antal EX, kábel: Wireworld, Chord, Valhalla
Én vettem meg szigonytól a kis quad rendszert, korrekt, segítőkész, gyors partner.
- giotto14
- Beköltözött

- Értékelés: 445
oki2 fórumtársunkkal üzleteltem, gyors, megbízható eladó
"Ma az emberek tudják mindennek az árát, de nem tudják semminek az értékét." /Oscar Wilde - Dorian Gray arcképe/
-
Sonny
Bélapapával üzleteltem, maximálisan elégedett vagyok!
- Szeki2
- Nincs visszaút

- Értékelés: 171
emil fórumtárstól vásároltam hangfalkábeleket, rendkívül korrekt módon bonyolította le az adás-vételt, csak ajánlani tudom!
Üdv.: Jani
- Szeki2
- Nincs visszaút

- Értékelés: 171
A közelmúltban Sonny-val üzleteltem. Rendkívül korrekt és segítőkész fórumtárs!
Üdv.: Jani
- adamthebrave
- V.I.P.

- Értékelés: 551
Ádám rugalmas, megbízható eladó, ajánlom mindenkinek.
adamthebrave
Szintén csak ajánlani tudom Giotto14 fórumtársunkat!
Sabo Audio Streamer 23 Signature, MZX Audio PRE-NR1, DIY ATC (Accuton C30-6-358, C90-6-724, ETON 12-680, mzpx elektronika) Isotek Evo3 Super Titan, Kábelek: Hydrasound, MDA, Neotech