Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Zu Audio Omen MkI.-B eladó
Ugye, ugye?
- csodó-tamás
- V.I.P.

- Értékelés: 229
Búcsúzóul két vicces tény:
1. Mint kiderült, a csomagolásukon fel van tüntetve az Omenek hivatalos színe: "cosmic sage" azaz "kozmikus zsálya"
2. És igen, zöld szobába kerül
- csodó-tamás
- V.I.P.

Elkelt, holnap átadást követően zárom a topikot
- csodó-tamás
- V.I.P.

Jegelve
A megoldás az, hogy ugyanolyan színűre kell festeni a falat mögötte... Akkor csak a hangszórók lesznek láthatóak. Szerintem fasza így is, és ne felejtkezzünk meg arról sem, hogy a hangja igencsak jó, pláne ebben az árkategóriában.
Sajnos csak ilyen béna képem van, de élőben sem sokkal szebb
Van úgy, hogy valami annyira randa, hogy már szép..., nem vészes ez a "sápadt ogre" színvilág! Egyedi, különleges..., ezek az illendő jelzők.
Sikeres eladást!
Mac Mini I Audirvana I RME adi-2 V2 I NAD I Dynaudio I BK XLS I LG Oled I DIY
Nekem is !
Kar, hogy ilyen randa a szine.
Élőben nagyon vagány. És szinte bármit akasztasz rá, zene jön belőle.
-
gianni321
- V.I.P.

- Értékelés: 894
Nekem is !
Élőben nagyon vagány. És szinte bármit akasztasz rá, zene jön belőle.
Hypsos Ferrum --> Lumin U1 Mini --> Audiomat Maestro 3 --> Audio Research LS28 --> Balanced Audio Technology VK600SE --> Sonus Faber Stradivari Kábelezés: MDA
Nekem a színe is tetszik.
- dualcs5000
- Fórumlakó

- Értékelés: 378
Nekem is !
- csodó-tamás
- V.I.P.

Nekem tetszik!
Igazából nekem is, de én elfogult vagyok
Nekem tetszik!
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1731
Nekem tetszik!
Nekem tetszik!
- csodó-tamás
- V.I.P.

Újra...
- csodó-tamás
- V.I.P.

Sajnos csak ilyen béna képem van, de élőben sem sokkal szebb
- csodó-tamás
- V.I.P.

Eladó a címben szereplő Zu Audio Omen MkI.-B típusú doboz második tulajdonostól, kifogástalan műszaki és esztétikai állapotban, eredeti dobozában. A színe zöld
Ebben már a továbbfejlesztett, speciálisan felületkezelt "Nano" papír membrán van, ill. az újabb magassugárzó ClarityCap kondival. Évekig volt hű társam, az eladás oka, hogy van még ezen kívül két másik pár Zu dobozom + egy pár Living Voice, és valaminek mennie kell.
Mit is írhatnék erről a nagyszerű hangsugárzóról? Biztos vagyok benne, hogy lehet venni ennél kifinomultabb, részletezőbb, jobb térábrázolású, precízebb, tonálisan pontosabb dobozt hasonló összegért, de az Omen más.Csak úgy árad belőle a ZENE, a nagy volumenű, bővérű, élettel teli zene.Mivel gyakorlatilag nincs keresztváltója (egy darab Claritycap kondi van a magassugárzó előtt), a megszólalása nagyon direkt, azonnali, szűretlen, karakteres, kiválóan hozza az élő zene hangulatát, legyen szó jazz club-ról vagy akár stadion rock-ról. A hangszereknek olyan teste van (nem összekeverendő a basszussal!), olyan vibrálása, olyan dinamikája, amit hiába is keresnénk a legtöbb mai "karcsú" dobozban. Nagyon érzékeny (97 dB), baráti az impedanciája (12 Ohm), ezáltal gyakorlatilag bármilyen erősítővel vidáman hajtható. Hifizésre nem ideális, felvágni sem igazán lehet vele audiofil találkozókon, de önfeledt zenehallgatásra kiváló!
Meghallgatható Székesfehérváron, biztos vevőknek némi foglaló ellenében ingyenesen házhoz szállítom az ország egész területén.
Ár: 390.000 Ft
[email protected] 30/438-9727