Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Békés, boldog karácsonyt kíván mindenkinek az AVX team!

Lemezjátszó

qqriq
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 136

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: qqriq »

Alakul, már második napja megy.
  és . 

A VTA tágabb határok közti állíthatóságának érdekében a mostani (gyári) talp, amiben a kar jelenleg van, lekerül majd és az eredeti Lenco foglalat lesz visszatéve úgy, hogy a karra egy persely lesz rárögzítve.

A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

c12
Újonc fórumos
Újonc fórumos
Értékelés: 1

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: c12 »

Nu, mértem szakadást a lemezjátszó kar/rca pólusain illetve földet is. Nincs probléma. Vagy a shell a rossz vagy az nad phono...

c12
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lemezjátszó

nem igen,hacsak nem szoktad azt csereberélgetni és ki van tágulva akkor a karban lévő érintkezési pont ( bilincs jó rá van szoritva Concord/kar?)..kölcsönkérni nem tudsz egy másik shellt,amiben van már egy másik hangszedő?..ezzel ki lehetne zárni ezt az opciót..de mi van akkor ha felcseréled a kábeleket (jobb+bal csatorna) a lemezjátszó és phono között,és erösitő phono között?
Akkor is ügyan ez a hibajelenség, sőt most valami olyasmi történt ami már korábban is, de azt hittem, hogy az előerősítő rossz (rca-aljzatok újra lettek forrasztva azóta). Elment mind a két csatorna, csak a búgás maradt.

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2737

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: dixie-chicken »

nem igen,hacsak nem szoktad azt csereberélgetni és ki van tágulva akkor a karban lévő érintkezési pont ( bilincs jó rá van szoritva Concord/kar?)..kölcsönkérni nem tudsz egy másik shellt,amiben van már egy másik hangszedő?..ezzel ki lehetne zárni ezt az opciót..de mi van akkor ha felcseréled a kábeleket (jobb+bal csatorna) a lemezjátszó és phono között,és erösitő phono között?
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

...it's only rock 'n' roll (but i like it)

c12
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lemezjátszó

@C12:ellenőrizni kéne a hangszedőnél,és a shellben lévő kis kábeleknél a kábelvégeket/saru hogy ott az érintkezés rendben van-e..cserélhetőek is a 1200-snél a shellben,igy gyorsan kiderithető hogy ott-e a gond esetleg....ha nem,akkor tovább kell keresgélni hol lehet a hiba,kábelek cserélgetésével..
Sajnos concorde pick-up van jelenleg rajta és nincs is másik még. Bár elég régi, lehet itt valami hibaforrás?

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

@C12:ellenőrizni kéne a hangszedőnél,és a shellben lévő kis kábeleknél a kábelvégeket/saru hogy ott az érintkezés rendben van-e..cserélhetőek is a 1200-snél a shellben,igy gyorsan kiderithető hogy ott-e a gond esetleg....ha nem,akkor tovább kell keresgélni hol lehet a hiba,kábelek cserélgetésével..
Technics SL1300G,MoFi Mastertracker,Michael Fidler MM Pro,Musical Fidelity M6Si,Tannoy D700S2...digitális:Marantz CD17KIS,Tidal/Teac UD-503

muvimi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 449

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: muvimi »

Üdv!

Adott egy Technics SL-1200MK2 + Nad PP1 Phono + sztereo erősítő(amin nincs phono), namármost összekötve búg a rendszer és ha a pickupot tapizom akkor felerősödik a búgás, plusz alapból nem szól az egyik oldal. Valami föld probléma lehet? Holnap tudom kimérni hogy van-e esetleg szakadás a lemezjátszó vezetékekben.
(Phono + erősítő összekötve nem búg)

Ötlet? Földhurok?
Köszönöm!

Ha az egyik oldal nem szól, akkor ezt a hibát kell elsőként orvosolni.

c12
Újonc fórumos
Újonc fórumos

Lemezjátszó

Üdv!

Adott egy Technics SL-1200MK2 + Nad PP1 Phono + sztereo erősítő(amin nincs phono), namármost összekötve búg a rendszer és ha a pickupot tapizom akkor felerősödik a búgás, plusz alapból nem szól az egyik oldal. Valami föld probléma lehet? Holnap tudom kimérni hogy van-e esetleg szakadás a lemezjátszó vezetékekben.
(Phono + erősítő összekötve nem búg)

Ötlet? Földhurok?
Köszönöm!

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 385

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: hukkle »

Köszönöm szépen az útbaigazítást !

6c33c
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 455

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: 6c33c »

Annak a lemezjátszónak tök mindegy :-)

Az AT nem adja meg a hangkar adatait, feltehetően azért, mert ők sem gondolják, hogy bárkiben is felmerülne, hogy más hangszedőt tenne bele, mint a gyári AT95.

http://www.mh-audio.nl/tonearm_tabel.htmlItt van pár adat...
Thorens 320 MK3 - Jelco 750 D - Denon DL103R
Naim Uniti Atom
AN-E/Snell Type E/III hibrid

Pointe
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 469
Kapcsolat:

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Pointe »

Urak, van valakinek konkrét infója Audiotechnica atlp120 hangkar effective mass kapcsán? Nem értem, miért nincs specifikálva, vagy csak figyelmedbe vagyok? Köszönöm szépen

Annak a lemezjátszónak tök mindegy :-)

Az AT nem adja meg a hangkar adatait, feltehetően azért, mert ők sem gondolják, hogy bárkiben is felmerülne, hogy más hangszedőt tenne bele, mint a gyári AT95.

hukkle
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 385

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: hukkle »

Urak, van valakinek konkrét infója Audiotechnica atlp120 hangkar effective mass kapcsán? Nem értem, miért nincs specifikálva, vagy csak figyelmedbe vagyok? Köszönöm szépen

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 905

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Lehetne kicsit bővebben,mert informatikai analfabéta vagyok.
Kőszi , mylord

Ez egy bongeszo ami kulfoldi IP cimeket hasznal es akar percenkent valtoztathatod az IP cimeket veletlenszeruen.
https://www.torproject.org/
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

6c33c
Törzsvendég
Törzsvendég

Lemezjátszó

Szlovakiabol (Somorja) mukodik. Probald Tor Web Browser-al azzal atcseszi az oldalt mindha kulfodrol mennel ra.
Lehetne kicsit bővebben,mert informatikai analfabéta vagyok.
Kőszi , mylord
Naim Uniti Atom

peterson
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 835

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: peterson »

Nem tudok PÜ-t írni, sem hozzászólni a megfelelő fórumban, mert zárva van. Állítólag (facebook) magyar és japán IP tartományokat blokkoltak, mert túl sok mindent szedtek le az oldalról, saját archívumot készítve, nekem minden kell alapon. 
Én sem tudok belépni hetek óta se mobil netről, se vezetékes szolgáltatóról, s érdekes, de nekem facebook profilom sincs   !

qqriq
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Nem tudok PÜ-t írni, sem hozzászólni a megfelelő fórumban, mert zárva van. Állítólag (facebook) magyar és japán IP tartományokat blokkoltak, mert túl sok mindent szedtek le az oldalról, saját archívumot készítve, nekem minden kell alapon. 

Ha ez igaz, akkor ez elég rossz kifogás. Egyrészt ezen országokból történő letöltéseket illetve azok számát is lehet(ne) korlátozni, és nem elérhetetlenné kellene tenni az oldalt az olvasói és tagjai részére.
A csúcson lenni magányos dolog - de legalább nincs tömeg.   Vini 'Big Daddy' Bergeman (1951-2017)

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Indy »

Nekem megy. Trükk nélkül.

Holnap megkérdezem az admint, mi a fene van.

Indulj el egy úton, én is egy másikon...

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

nekem a VE müxi,Bp.III ker.,Digi szolgáltatóval,odahaza,gondolom csak MO szervert használnak,de mos is beléptem a munkahelyemen,a cégemben, amely kinti szervert használ..mind a 2 esteben semmilyen gondom sem volt...

Indy
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 1633

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Indy »

Hol? Mert csel nélkûl magyar ip t ledob.Nekem megy. Trükk nélkül. 
Holnap megkérdezem az admint, mi a fene van.
Indulj el egy úton, én is egy másikon...

aeternum
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 174

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: aeternum »

csak jelzem,müxi a VE...
Hol? Mert csel nélkûl magyar ip t ledob.
...és jól jegyezd meg fiacskám, az élet, ha kicsit is jól jön ki a lépés, annyira, de annyira gyönyörű.

Bohumil Hrabal

Big
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 759

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: Big »

Szegeden, se megy.   T-Home
DK Design VS1 Reference MkII, Revel Performa F30, Ariston Audio RD110SL-SME3009S2 Imp-VdH Frog-Pointe Pure Power Supply-PS Audio GCPH, Dual Audio PC-Linear Power Supply-M2Tech Young-Palmer Power Station, Philips CD930, Denon TU-QS10, Harmonic Technology,Transparent,AudioQuest,ValhallA,HydraSound

tollact
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 728

Lemezjátszó

Hozzászólás Szerző: tollact »

Ez egyre érdekesebb. Budapesten és Pécsen nem megy, többi településen megy. (Legalábbis az eddigi szerény adatokból)
Lehet,hogy a netszoogáltatókkal van a baj ? Másra nem tudok gondolni.
Nekem UPC 29-es kőrzet.
Komárom környéken sem megy.
LP: Pink Triangle PT One, Helius Scorpio III kar, Benz Wood SM 0,85mV, AN-V QSSC
CD: Philips CD100, AN-Vx kábel
Tuner: Kenwood KT8300 analog tuner, AN-V
Erősítő: AN OTO PHONO
Hangfal: AN-E/Hemp+Townshend supertweeter, AN-SP QSSC
Állványok: Sound Org ZO28,ZO21

qqriq
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

3 hét szünet után sem tudtam belépni......

Nekem sem jön be hetek óta, anonym proxy-n keresztül legalább tudom olvasni.

6c33c
Törzsvendég
Törzsvendég

Lemezjátszó

Itt az ok:
"To better share resources across all visitors, new library download limits have been introduced, with dynamic limits based on IP address.
Visitors coming from IP ranges which are a source of repeated abuse (multiple accounts/bots etc) are now limited to 1-5 files a day, depending on the level of abuse on that network. At the moment this mainly affects ISPs in Hungary and Italy."

3 hét szünet után sem tudtam belépni......
Naim Uniti Atom

dixie-chicken
V.I.P.
V.I.P.

Lemezjátszó

Kár érte. Sok jó infó van(volt)az oldalon. Biztos szerzői jogok miatt tiltották le. Vannak olyan angol online rádiók is, amiket pl. Mo-n nem lehet hallgatni. Kéri az irányítószámot.

csak jelzem,müxi a VE...

Válasz küldése

Vissza: “Hifi”