Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Cyrus FM7 Tuner
Cyrus FM7 Tuner
Baromira csípem azokat a hirdetéseket amikor valaki keres egy bizonyos készüléket. Majd ha találtak ilyet akkor nem válaszolnak a privát üzenetre. Mivel nem titikos ezt írtam "Van egy kifogástalan, javítatlan Cyrus FM7 tunerem táv nélkül. Ajánlatot várok Tőled. Nem mindenáron adnám el, mert ritka és jó hangú tuner.
Ha érdekel Budapesten van. Nem szívesen postázom." Ezt tegnap kora reggel írtam. Vagyis van ilyen tuner. Esetleg eladó is lehet. Üveggyöngyökért és a jövő hónaptól kezdődő havi 3 zsömlés részletért nem eladó. Most akarsz ilyet venni, vagy csak olvasnivalót küldesz a fórumtagoknak,vagy a hozzászólásaid akarod szaporítani?
Szia! Elnézést, hogy eddig nem válaszoltam. Küldtem üzenetet.
- hocus-pocus
- Kezdő Fórumlakó

- Értékelés: 272
Cyrus FM7 Tuner
Esetleg egy eladó Cyrus FM7 tuner?? :-)
Baromira csípem azokat a hirdetéseket amikor valaki keres egy bizonyos készüléket. Majd ha találtak ilyet akkor nem válaszolnak a privát üzenetre. Mivel nem titikos ezt írtam "Van egy kifogástalan, javítatlan Cyrus FM7 tunerem táv nélkül. Ajánlatot várok Tőled. Nem mindenáron adnám el, mert ritka és jó hangú tuner.
Ha érdekel Budapesten van. Nem szívesen postázom." Ezt tegnap kora reggel írtam. Vagyis van ilyen tuner. Esetleg eladó is lehet. Üveggyöngyökért és a jövő hónaptól kezdődő havi 3 zsömlés részletért nem eladó. Most akarsz ilyet venni, vagy csak olvasnivalót küldesz a fórumtagoknak,vagy a hozzászólásaid akarod szaporítani?
"Holdra bámulj, vakablak."
Cyrus FM7 Tuner
Esetleg egy eladó Cyrus FM7 tuner?? :-)
Cyrus FM7 Tuner
Kifogástalan állapotban lévő Cyrus FM7 Tunert keresek megvételre. Ár: megegyezés szerint.
Akinek otthon porosodna egy, ne fogja vissza magát! :-D