Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Koncertajánló
-
Vendég
Koncertajánló
A finom Jazz rajongóinak bátran és tiszta szívvel ajánlom ezt a koncertet. Csalódás kizárt.
https://www.muveszetekvolgye.hu/hu/prog ... -quintet-0
ákos
Koncertajánló
Mamma Mia a Szegedi Szabadtérin!
Van két jegyünk a pénteki előadásra, és ha valakinek kellene, eladnánk, ill. elsősorban elcserélnénk a csütörtök estire.
Már nem.
Koncertajánló
Mamma Mia a Szegedi Szabadtérin!
Van két jegyünk a pénteki előadásra, és ha valakinek kellene, eladnánk, ill. elsősorban elcserélnénk a csütörtök estire.
Koncertajánló
ja, azt hittem volt
Csütörtökön (jún 30) volt. Megérte!
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 747
Koncertajánló
Milyen lesz ?
Ez még kérdéses .
ja, azt hittem volt
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
Koncertajánló
és milyen volt?
(gondolkodtam rajta, hogy elmenjek rá esetleg, hátha élőben megfogna, mert lemezeit hallgatva, annyira nekem nem "jön át" a zenész , inkább érzek egyfajta hájpot, marketinget körülötte.)
Milyen lesz ?
Ez még kérdéses .
- GTomi
- V.I.P.

Koncertajánló
Van jegyem, ki jön még?)
https://www.mupa.hu/program/diana-krall ... 19-30-bbnh
és milyen volt?
(gondolkodtam rajta, hogy elmenjek rá esetleg, hátha élőben megfogna, mert lemezeit hallgatva, annyira nekem nem "jön át" a zenész , inkább érzek egyfajta hájpot, marketinget körülötte.)
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
- Baszajev
- Nincs visszaút

- Értékelés: 29
Koncertajánló
Én is elmentem volna, de nem tudom ( tudtam) aznap mikor végzek, most meg már hiába, mert a jegyek régen elkeltek.
Legfeljebb aznap este beteszem a lejátszóba a "Wallflower-t" .
Pioneer VSX-D2011,Wharfedale Diamond 8.4, Wharfedale Diamond 8.2, Wharfedale Power Cube 8, Wharfedale W-H2 dipol, Kenwood KA-405, Pioneer DV-757Ai. Sony CDP-797, Sony ST A3L, TEAC A 103, Revox A78-MKII, Vibavoice Tequila II integra Mini, Tequila 6 DAC, Pioneer DV585A, Kenwood KRF-5060D, AKG K-66, Celestion Ditton 15, DUAL 6006, Popcorn V-ten, Zyxel 520 NAS, Vibavoice Mini Horn, LG 43UF680V, HP t610 thin Client, Vibavoice hangsugárzó választó.
Koncertajánló
Van jegyem, ki jön még?)
https://www.mupa.hu/program/diana-krall ... 19-30-bbnh
Nekem nincsen jegyem, de esetleg elmennék ...
- GTomi
- V.I.P.

Koncertajánló
Koncertajánló
Volt valaki a fórumlakók közül a Black Sabbath koncerten? Kíváncsi lennék véleményekre.
LP futómű: SME Model 10; Hangkar: SME V; Hangszedő: Benz Micro LP-S MR; CD futómű: Audio Research CD2; DAC: Audiomat Tango 2.5; Kazettás deck: Pioneer CT-95; Phono előfok: Audiomat Phono 2; Erősítő: Audiomat Récital MKIII; Hangfal: Coincident Super Victory; Equation 25; Hálózati kondícionáló: 2 x PS Audio Duet Power Center; Hangkarkábel: Stealth Audio Hyperphono; Digitális kábel: Heaven's Gate Audio Silver Signature; Interconnect kábelek: Stealth Audio Metacarbon és Heaven's Gate Audio Ultra Silence; Hangfalkábel: ValhallA AgPt-R, Heaven's Gate Audio Silver Signature; Hálózati kábelek: ValhallA AgPt-R, Elrod, Electraglide és PS Audio
Heed Thesis rendszer
Koncertajánló
https://www.mupa.hu/program/keith-jarre ... 20-00-bbnh
Elég gyorsan elfogytak a jegyek a Keith Jarrettre a MÜPA-ba.
Friss voltam, így újra ott leszünk !
10:15-re már teltház lett.(10 órakor nyitották meg az oldalt)
- GTomi
- V.I.P.

Koncertajánló
ma a müpában este nyolckor, ott leszek:
Koncertajánló
A38 május 15., vasárnap 19:00 Sex Mob
Sex Mob (US) - 20. jubileumi turné és lemezbemutató koncert
https://www.a38.hu/hu/program/sex-mob-araraton-hu
- GTomi
- V.I.P.

Koncertajánló
tegnap voltam az erkel színházban space fantasy című balettet, két egyfelvonásos darab volt.
az első rész philip glass zenéje volt, de a második rész volt a legjobb, a hihetetlen látványvilággal és a hab a tortán az volt (amiért elmentem megnézni), hogy a solaris játszotta élőben a marsbéli krónikákat.
ill.
- janesz
- Fórumlakó

- Értékelés: 474
Koncertajánló
Köszi !!!!
Az előzőn is ott voltam ...
Szívesen!
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
- janesz
- Fórumlakó

Koncertajánló
EAD UD2000, Lavardin IT, Verity Audio Otello, Lavardin IC, és LS kábel, Furutech, és Acoustic Zen tápkábel, Shunyata R. Hydra elosztó, Finite Elemente Spider állvány
- janesz
- Fórumlakó

Koncertajánló
- janesz
- Fórumlakó

Koncertajánló
Budapest MOM KK 2016.11.27. 20 óra
Patricia Barber
Koncertajánló
https://www.mupa.hu/program/jazzekiel-2 ... valszinhaz
Sokak által nem ismert Jazzékiel. Szerintem megér egy említést.
Június 15. Müpa
- stx
- V.I.P.

- Értékelés: 574
- Kapcsolat:
Koncertajánló
A tiéden is hibás az utolsó sor?
"A jegy az SBB 2016. ÁPRILIS 24-i koncertjére..."
Még csak foglaltam, utaltam, de fizikailag nem jött meg a jegy.
Koncertajánló
Már meg is vettem a jegye(ke)t :-)
A tiéden is hibás az utolsó sor?
"A jegy az SBB 2016. ÁPRILIS 24-i koncertjére..."
longkft.hu/audioblog/