Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Tannoy
Tannoy
A Fusion sorozat mennyire hasonlít az Mx-re? Hallott már valaki ilyet?
TV: Panasonic TX-32PL10, DVD: Pioneer DV-350, VHS: Daewoo 6head, Erősítő: Yamaha RXV-530, Hangfalak: Jamo Studio 170, Sony SS170 surround
-
Vendég
Tannoy
De bizony ez:Tannoy hanyagság, sajna.Előttem bontották ki. Meg se néztem rendesen a hangján meg nem nagyon éreztem. Egyébként atóta se béleltem ki, még így is jól szól...
No de nem ez a jellemző a Tannoyokra, mindenesetre aki ilyet vesz kukucskáljon azé be hátul
Frankón ez az első negatív visszajelzés évek óta a Tannoyokal kapcsolatban
Tannoy
Ennyi pénzért megdöbbentően jól elkülönülnek a hangszerek, nagyon szépen részletez. Rendesen megépített dobozok de hogy rosszat is mondjak a centert úgy vettem hogy ha hátul benézek a reflexcsőbe bal oldalon a csupasz hangszóró fenekét látom jobb oldalt meg van benne csillapítóanyag!
Azzé ez mán durva...
Sztem ez nem Tannoy hanyagság, hanem értékesítőhely ge@@iség
De bizony ez:Tannoy hanyagság, sajna.
Előttem bontották ki. Meg se néztem rendesen a hangján meg nem nagyon éreztem. Egyébként atóta se béleltem ki, még így is jól szól...
No de nem ez a jellemző a Tannoyokra, mindenesetre aki ilyet vesz kukucskáljon azé be hátul
-
Vendég
Tannoy
Ennyi pénzért megdöbbentően jól elkülönülnek a hangszerek, nagyon szépen részletez. Rendesen megépített dobozok de hogy rosszat is mondjak a centert úgy vettem hogy ha hátul benézek a reflexcsőbe bal oldalon a csupasz hangszóró fenekét látom jobb oldalt meg van benne csillapítóanyag!
Azzé ez mán durva...
Sztem ez nem Tannoy hanyagság, hanem értékesítőhely ge@@iség :)
Tannoy
Ennyi pénzért megdöbbentően jól elkülönülnek a hangszerek, nagyon szépen részletez.
Rendesen megépített dobozok de hogy rosszat is mondjak a centert úgy vettem hogy ha hátul benézek a reflexcsőbe bal oldalon a csupasz hangszóró fenekét látom jobb oldalt meg van benne csillapítóanyag!
Azzé ez mán durva...
Tannoy
Csatlakozom a Tannoy hívőkhöz. 2 mx3-assal rendelkezem és ár-értékben best buy sztem. Egy bajom van csak, hogy nem kapható már és nem tudom kiegészíteni a rendszerem a centerrel és 2 hátsó mx1-el v. mx2-vel.
A HifiCity-n is lehet néha látni!
Kowi
Zene :
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Amplifier : Audiolab 6000a, CD/Bluray : Oppo BDP-103eu, TIDAL hifi: Bluesound Node N130, Phono : NAD C588 (AT VM740ML), Tapedeck: Aiwa AD-F850, Loudspeakers : Bower & Wilkins CM8 (VdH cs122)
Mozi:
Tv : Panasonic TX-L55ET60, Media Player : Apple TV 4K, Hangfal: JBL Bar 5.0 MultiBeam
Tannoy
Csatlakozom a Tannoy hívőkhöz. 2 mx3-assal rendelkezem és ár-értékben best buy sztem. Egy bajom van csak, hogy nem kapható már és nem tudom kiegészíteni a rendszerem a centerrel és 2 hátsó mx1-el v. mx2-vel.
centert ugyan nem láttam, de mx1 illetve mx2 még úgy tűnik rendelhető a netdepon
gordon314.fw.hu
Tannoy
-
Vendég
Tannoy
a tannoy m3 eddigi legjobb "hifivetelem".
4db M2-m volt, csak lakásvétel miatt kellett eladnom Visszasírom
Tannoy
Nekem teccik!
Kowi
Zene :
Mozi:
Mozi:
Tannoy
a tannoy m3 eddigi legjobb "hifivetelem".
-
Vendég
Tannoy
Sensys 1 nincs senkinek?? Vélemények??? Nézegetek már mindent, JBL, MS, de ezt a márkát már volt alkalmam hallani egy kollégánál, régi darab 633-as, de az nagyon meggyőző!
A Tannoy sztem az a hangfalmárka, amielyiket bárki nyugodtan merne ajánlani. Csalódni nem fox benne
Tannoy
nekem Tannoy szettem van, szerintem nagyon jol szolnak a Yamaha-mon...
OK, hallottam oket mar sztereo erositon is, egy Marantz-on jol szoltak, de utana hallottam egy szinte 10 eves Hullmann sztereo erositon is...az aztan igen!
|DVD-Player: Yamaha DVD-S550 |Receiver: Yamaha RX-V540
|Front: Tannoy MX-2 |Rear: Tannoy MX-R
|Center: ELAC CM 60 |Sub: Magnat Vector Needle 25A
|Cable: Oehlbach & Bandridge[digital] & Profigold[analog]
Tannoy
Sensys 1 nincs senkinek?? Vélemények??? Nézegetek már mindent, JBL, MS, de ezt a márkát már volt alkalmam hallani egy kollégánál, régi darab 633-as, de az nagyon meggyőző!