Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

F1 - Motogp - Wrc és egyéb motorsport

AVX
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 3319

Hozzászólás Szerző: AVX »

lacee
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1178

Hozzászólás Szerző: lacee »

Itt az ítélet: Rosberget megbüntették, elveszítette második helyét!

A német pilótát a rádiós korlátozások megsértése miatt hallgatta meg a versenybíróság a Brit Nagydíj után. A stewardok úgy határoztak, hogy a Mercedes megszegte a Sportszabályzat 27.1-es cikkelyét, ezért Rosberget 10 másodperces büntetéssel sújtottak, melyet a verseny végi idejéhez írtak hozzá. Ennek értelmében Rosberg elveszítette a második helyet, és a harmadik helyen zárta a Brit Nagydíjat, pozíciójába pedig Max Verstappen lépett előre. A büntetés azt is jelenti, hogy a német így négy helyett mindössze egy pontos előnnyel várhatja a két hét múlva esedékes. Magyar Nagydíjat.

Ez így helyes....

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Itt az ítélet: Rosberget megbüntették, elveszítette második helyét!

A német pilótát a rádiós korlátozások megsértése miatt hallgatta meg a versenybíróság a Brit Nagydíj után. A stewardok úgy határoztak, hogy a Mercedes megszegte a Sportszabályzat 27.1-es cikkelyét, ezért Rosberget 10 másodperces büntetéssel sújtottak, melyet a verseny végi idejéhez írtak hozzá. Ennek értelmében Rosberg elveszítette a második helyet, és a harmadik helyen zárta a Brit Nagydíjat, pozíciójába pedig Max Verstappen lépett előre. A büntetés azt is jelenti, hogy a német így négy helyett mindössze egy pontos előnnyel várhatja a két hét múlva esedékes. Magyar Nagydíjat.

lacee
Beköltözött
Beköltözött

Tévedés ne essék elég nagy Kimi drukker vagyok, DE el kell fogadni, hogy a fiatalok (Hulkenberg, Verstappen, Vandoorne, stb.) baromi jók, van köztük rengeteg nagy tehetség. Sok ödregnek ,meg lassan ideje lesz más sorozat után nézni. (Button, Massa, Kimi) Át kell adni a helyet a fiataloknak.
Hulkenberg sztem. annyira nem jó, de Verstappen v.Sainz az igen, az öregeknél kihagytad Alonsot ha ők mennek az nagy érvágás lesz az F1-nek így ,is több sebböl vérzik......Na de lesz újabb Alonso,Massa ,Raikonnen,Button reméljük....elég savanyú mezőny ez -->Bottas és társai.

Coyoman
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 122

Hozzászólás Szerző: Coyoman »

A FIA szerintem teljesen rosz úton halad. Meglátjuk mi sül ki belőle.
Lehet, ha az általad emlegetett öregek, vagy akár Alonso lelép, olyan nézettség-bevétel deficitjük lesz, amitől talán észhez térnek.

Egy kis off: nem tudnám őszintén azt mondani, hogy Froome rajongó lennék, de amit ma csinált, az megsüvegelendő!

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor
Értékelés: 10156

Hozzászólás Szerző: Vinkler »

Tudom hogy bírod az embert, ezért írtam, hogy nekem sem túl jó nézni amit mostanában produkál. Igazad  van, Max mellett Vandoorne is a jövő embere lehet. Engem csak az zavar, hogy szerintem, ha nem ez az óvd a gumikat, üzemanyagot világ lenne jelenleg, hanem a tényleges képességek jelentenék a lényeget, Kimi még mindig tényező lehetne.

A FIA szerintem teljesen rosz úton halad. Meglátjuk mi sül ki belőle.
Apple / PS Audio / Linn / Parasound / Diy Active ATC
Gyertyára sem vet rossz fényt az, hogy fogyton fogy, amíg világít. / Fodor Ákos

Coyoman
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Tévedés ne essék elég nagy Kimi drukker vagyok, DE el kell fogadni, hogy a fiatalok (Hulkenberg, Verstappen, Vandoorne, stb.) baromi jók, van köztük rengeteg nagy tehetség. Sok ödregnek ,meg lassan ideje lesz más sorozat után nézni. (Button, Massa, Kimi), át kell adni a helyet a fiataloknak.
Tudom hogy bírod az embert, ezért írtam, hogy nekem sem túl jó nézni amit mostanában produkál. Igazad  van, Max mellett Vandoorne is a jövő embere lehet. Engem csak az zavar, hogy szerintem, ha nem ez az óvd a gumikat, üzemanyagot világ lenne jelenleg, hanem a tényleges képességek jelentenék a lényeget, Kimi még mindig tényező lehetne. 

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Egy extrém hedonista, mindent a puszta élvezetért csináló emberről van szó, és számomra ez sokkal szimpatikusabb, mint az f1-re kitenyésztett mai generáció...Nekem sem esik jól nézni az időnkénti vergődését, de talán a nagyobb mechanikai tapadást biztosító szabályváltozások kedveznek neki jövőre. Ugyan kopott a versenytempó egy kicsit, de szerintem egy kevésbé leszabályozott rendszerben még most is meg tudná izzasztani a "playstation" srácokat. Tévedés ne essék, nem a kis Verstappen-re gondolok, ő tényleg piszok erősnek tűnik.
Tévedés ne essék elég nagy Kimi drukker vagyok, DE el kell fogadni, hogy a fiatalok (Hulkenberg, Verstappen, Vandoorne, stb.) baromi jók, van köztük rengeteg nagy tehetség. Sok ödregnek ,meg lassan ideje lesz más sorozat után nézni. (Button, Massa, Kimi) Át kell adni a helyet a fiataloknak.

Coyoman
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Nem tudtak értelmes pilótát szerezni, így várható volt. Sztem az utolsó éve lesz Kiminek a Ferrarinál.
Egy extrém hedonista, mindent a puszta élvezetért csináló emberről van szó, és számomra ez sokkal szimpatikusabb, mint az f1-re kitenyésztett mai generáció...Nekem sem esik jól nézni az időnkénti vergődését, de talán a nagyobb mechanikai tapadást biztosító szabályváltozások kedveznek neki jövőre. Ugyan kopott a versenytempó egy kicsit, de szerintem egy kevésbé leszabályozott rendszerben még most is meg tudná izzasztani a "playstation" srácokat. Tévedés ne essék, nem a kis Verstappen-re gondolok, ő tényleg piszok erősnek tűnik.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Hivatalos: Raikkönen marad a Ferrarinál [/size](Formula)[/size]Véget érhetnek a pletykák és találgatások, a 2007-es világbajnok a következő szezonban is marad a Scuderiánál - nem változtat pilótafelállásán a maranellói F1-es istálló.[/size]
Nem tudtak értelmes pilótát szerezni, így várható volt. Sztem az utolsó éve lesz Kiminek a Ferrarinál.

lacee
Beköltözött
Beköltözött

Hivatalos: Raikkönen marad a Ferrarinál (Formula)Véget érhetnek a pletykák és találgatások, a 2007-es világbajnok a következő szezonban is marad a Scuderiánál - nem változtat pilótafelállásán a maranellói F1-es istálló.

​..
.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Hivatalos: Raikkönen marad a Ferrarinál (Formula)Véget érhetnek a pletykák és találgatások, a 2007-es világbajnok a következő szezonban is marad a Scuderiánál - nem változtat pilótafelállásán a maranellói F1-es istálló.

lacee
Beköltözött
Beköltözött

Fura volt a Kanadai futam. A Ferrari eltaktikázta Vettel győzzelmét. Kimi megint beleszürkült. Hamilton tette a dolgát, Rosberg szét volt esve, Max ügyesen védekezett.
Nagyon hiányzik a Ferkánál az a bizonyos Ross Brawn...........Én mikor kihozták Vettelt már tudtam,hogy Hamiltonnak 1 kiállás lesz,az az autó termeli a leszorítóerőt,üzemanyagot,gumit,motorerőt....... .​
.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Fura volt a Kanadai futam. A Ferrari eltaktikázta Vettel győzzelmét. Kimi megint beleszürkült. Hamilton tette a dolgát, Rosberg szét volt esve, Max ügyesen védekezett.
Egyetértek.
Sajnálom Vettelt és Max-ot.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Nagy kár,hogy az Apja nem tudja egyengetni az útját s jó tanácsokkal ellátni,na de benne a genetika....
Sajnos.

lacee
Beköltözött
Beköltözött

Schumacher fia ismét győzött
Mick Schumacher kétszer is nyerni tudott a német F4 hétvégi fordulójában, és felzárkózott a pontversenyt vezető Joey Mawson mögé. [/size]
Az idei német F4-es szezon során második futamgyőzelmét érte el Mick Schumacher szombaton a Lausitzringen, majd rögtön duplázni is tudott, és behúzta a hétvégén rendezett következő versenyt is. Schumacher a pole pozícióból indult, így megúszott egy hatalmas rajtbalesetet, ami a verseny megszakításához vezetett, és az újraindítás után sem talált legyőzőre.[/size]
A 17 esztendős Schumacher legnagyobb ellenfele, a 3 évvel idősebb ausztrál Joey Mawson ráadásul csupán az 5. lett, így Mick nagyot lépett előre a bajnoki pontversenyben is. Mawson a szombat délutáni második futamra összeszedte magát, de Schumachert ezúttal sem tudta maga mögé utasítani.

Ez egyszer még sokat érhet
Forrás: AFP/Bernd Settnik

A német fiatal ismét a pole-ból vágott neki a futamnak, ami hosszú Safety Car fázisok miatt végül az időkorlát miatt ért véget. Mawson szorosan követte Schumachert, de ezúttal csak a 2. hely jutott neki, és a rekordbajnok fiához hasonlóan ő is sajnálta, hogy nem igazán versenyezhettek egymással a győzelemért, mert az ellenfelek balesetei megakadályozták a küzdelmet.
Schumacher a harmadik futamot a 10. kockából kezdhette meg, és az eső után száradó pályán egészen a 3. helyig lépkedett előre, de nagyon agresszív vezetési stílusa miatt először megpördült, majd a tempója is visszaesett, így végül a 6. helyen ért célba. Szerencséje, hogy Mawson első szárnya letört, ezért az ausztrál versenyző kénytelen volt kiállni a bokszba, és csak a 23. lett.
A pontversenyt továbbra is Mawson vezeti 152 ponttal a 149 pontos Schumacher előtt, de még 5 forduló 15 futama vár a mezőnyre a szezon végéig.

Nagy kár,hogy az Apja nem tudja egyengetni az útját s jó tanácsokkal ellátni,na de benne a genetika....

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Schumacher fia ismét győzött
Mick Schumacher kétszer is nyerni tudott a német F4 hétvégi fordulójában, és felzárkózott a pontversenyt vezető Joey Mawson mögé. 
Az idei német F4-es szezon során második futamgyőzelmét érte el Mick Schumacher szombaton a Lausitzringen, majd rögtön duplázni is tudott, és behúzta a hétvégén rendezett következő versenyt is. Schumacher a pole pozícióból indult, így megúszott egy hatalmas rajtbalesetet, ami a verseny megszakításához vezetett, és az újraindítás után sem talált legyőzőre.
A 17 esztendős Schumacher legnagyobb ellenfele, a 3 évvel idősebb ausztrál Joey Mawson ráadásul csupán az 5. lett, így Mick nagyot lépett előre a bajnoki pontversenyben is. Mawson a szombat délutáni második futamra összeszedte magát, de Schumachert ezúttal sem tudta maga mögé utasítani.

Ez egyszer még sokat érhet
Forrás: AFP/Bernd Settnik

A német fiatal ismét a pole-ból vágott neki a futamnak, ami hosszú Safety Car fázisok miatt végül az időkorlát miatt ért véget. Mawson szorosan követte Schumachert, de ezúttal csak a 2. hely jutott neki, és a rekordbajnok fiához hasonlóan ő is sajnálta, hogy nem igazán versenyezhettek egymással a győzelemért, mert az ellenfelek balesetei megakadályozták a küzdelmet.
Schumacher a harmadik futamot a 10. kockából kezdhette meg, és az eső után száradó pályán egészen a 3. helyig lépkedett előre, de nagyon agresszív vezetési stílusa miatt először megpördült, majd a tempója is visszaesett, így végül a 6. helyen ért célba. Szerencséje, hogy Mawson első szárnya letört, ezért az ausztrál versenyző kénytelen volt kiállni a bokszba, és csak a 23. lett.
A pontversenyt továbbra is Mawson vezeti 152 ponttal a 149 pontos Schumacher előtt, de még 5 forduló 15 futama vár a mezőnyre a szezon végéig.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Kinek,hogy tetszett a legutóbbi Monacói nagydíj?
A rajt az érdekes volt a biztonsági autó mögött,aztán 1 jó kis szokásos vonatozás kibontakozott.....Mondjuk Ricciardo az keményen tolta.

Szerintem most nem volt annyira unalmas, mint máskor.
Már várom a kanadai futamot.

lacee
Beköltözött
Beköltözött

Kinek,hogy tetszett a legutóbbi Monacói nagydíj?
A rajt az érdekes volt a biztonsági autó mögött,aztán 1 jó kis szokásos vonatozás kibontakozott.....Mondjuk Ricciardo az keményen tolta.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Valjuk be azért jöhetne több fiatal is jobb csapatokhoz, az öreg rókák azok meg mehetnének már nyugdíjba,vannak 1 páran.....Na meg aztán ezek bizonyítani akarnak és versenyeznek, nem foglalkoznak a gumikopással a másik háta mögött, mint pl. Hamilton ha valakit nem tudott az űrhajóval megelőzni ez volt a válasz....
Szerintem is jöhetnének a fiatalok.

lacee
Beköltözött
Beköltözött

Valjuk be azért jöhetne több fiatal is jobb csapatokhoz, az öreg rókák azok meg mehetnének már nyugdíjba,vannak 1 páran.....Na meg aztán ezek bizonyítani akarnak és versenyeznek, nem foglalkoznak a gumikopással a másik háta mögött, mint pl. Hamilton ha valakit nem tudott az űrhajóval megelőzni ez volt a válasz....

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Verstappen zárta az élen a barcelonai tesztet (F1világ)A Spanyol Nagydíjon győztes Max Verstappen volt a leggyorsabb a Forma-1-es csapatok első évközi tesztjének második napján. A holland versenyző mögött Stoffel Vandoorne és Pascal Wehrlein zárt.

Vinkler
Adminisztrátor
Adminisztrátor

Ez már tuti hír?Szerintem az! Nem semmi döntés!
Mondjuk így van esély rá, hogy megtartsák Verstappent.

AVX
V.I.P.
V.I.P.

Hupsz!

Verstappen és Kvyat helyet cserélnek!
Nem semmi!!!

Ez már tuti hír?