Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Szerintem ez egy háttérkép windowsban...
akkor azért volt olyan ismerős.. mondjuk a hozzászólásnak sincs sok értelme..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Szerintem ez egy háttérkép windowsban...
Sohasem lenn�k egy olyan klubnak a tagja, amelyik elfogadna engem tagj�nak.
sac: ezt nem ebbe a topicba kellett volna tenned, hanem EBBE!
khgktlllghl
HTPC: Abit NF7, Ati 9550, XBMC , AV:Yamaha rx-v350,Hangf szett.: Cav dp880A (stereo)+jamos412 center+jamo surround (Theatre),monitor joker 2,5.Projektor:OptomaEp721
Tsc!
Gratula!
Gyönyörű az egész, úgy ahogy van!
tsc:
Grat a hangfalhoz!
Új hangfal, új kocsi? Van mit a tejbe aprítani!
Ja, most jut eszembe, ha eladod minden elfekvő cuccod, összejön az új kocsi!
Léva
Hát érdemes odafigyelni, mert nekem már felborították az egyik nagy álló frontot is. A selymet levenni pedig eszembe sem jut, mert szerintem talán egy napig sem lennének éppek a hangfalak. Képtelenség minden pillanatban figyelni rájuk. A feleségemnek meg főleg nincs arra ideje. Nálam állandó félelem még az is, hogy mindenféle kis labdákat bedobálnak a reflexnyílásba. Egyszer volt ilyen próbálkozás, de szerencsére leálltak vele. ahogy egyre naygobbak annál jobban megbízhatóak. kb. 3 éves kortól már talán megszűnik a benyomkodós veszély. Mondjuk én konzekvensem tiltom azt is, hogy hozzáérjenek, és így távol tartják magukat a hangfalaktól.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W
Tsc: 926? nem rég még a 906-ost is túl nagynak tituláltad
Tudod jól, hogy nem mondom komolyan, az én lakásomba marhaság lenne ilyet venni, csak azért lenne jó mert nem tudná a gyerek felborítani (...egy darabig). A 906-os is dögnagynak tűnik az A42-k után.. Bár azok után csak a számítógépes hangfalaim tűnnek kicsinek.
Más.
A zasszony majd kap mosogatógépet, ha nem én mosogatok az esetek 85%-ban. Addig viszont hifire megy a budget. :
- selyem tema, majd megtudjatok ha gyerek szuletik...
T A M I . H U
Kapcsolat: T-VDSL 23008 down/ 5022 up
"... like a bridge ower troubled water ... "
Ha veszély lesz, biztos felteszem a selymet, de attól még simán leránthatják az állványról is.. Akkor veszek 926-ost
Nálam anno szerencsétlen módon mindkettő előfordult :-/ A membrán benyomogatás és a lerántás is. Szóval a probléma valós és bárkivel előfordulhat!
Ezzel együtt jó ideje már én sem teszem fel a hangszóró selymet a dobozokra. - kell egy kis izgalom az ember életében kop - kop - kop
Tsc: 926? nem rég még a 906-ost is túl nagynak tituláltad
Feleség mosogat, míg a férj az új hangfalait örvendezi körbe.
- nem a mosogato? meg kell adni neki is a 'gepet' :
T A M I . H U
tsc, szépek az új hagdobozaid..
TV: LG 32CS460 BD Player: LG BD350V CD Player: Rotel RCD-865BX Receiver: Denon AVR-1604 System: Logitec Z906 HDMI Cable: Profigod PGV1001 Digital Coax Cable: Profigold PGD481 RCA Audio Cable: Profigold Oxypure PGA3000 Speaker Cable: Van den Hul Skyline
Gratulálok a rendszeredhez és a kocsihoz, nagyon frankó! Te sem használod a hangfalakhoz a selymet, vagy csak a kép kedvéért vetted le?
Egy ideig én sem használtam, aztán jöttek vendégeim és az egyik gyerek az ujjacskájável elkezdte kopogtatni a kúpot és közben azt kérdezte:És ez mi?
Hirtelen leízzadtam , az erőm is elhagyott, de végül is összeszedtem magam és csak annyit tudtam kinyögni, hogy azt nem szabad! Szerencsére nem hagyott rajta nyomot, de én azóta megtanúltam a leckét és a selyem marad a helyén.
Természetesen nem használom, mert mégiscsak a hang útjában áll, valamennyit biztos ront.
Ha vendéggyerek odamegy, biztos letörik a keze... :smile19:
De most komolyan, nem sokan szoktak ide kicsi gyerekkel jönni, a haveri kör túl fiatal ehhez, vagy túl öreg
Ha veszély lesz, biztos felteszem a selymet, de attól még simán leránthatják az állványról is.. Akkor veszek 926-ost
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Te sem használod a hangfalakhoz a selymet, vagy csak a kép kedvéért vetted le?Egy ideig én sem használtam, aztán jöttek vendégeim és az egyik gyerek az ujjacskájável elkezdte kopogtatni a kúpot és közben azt kérdezte:És ez mi?
Mivel nekem itthon összepakoltak a frontok, így ehhez nincsen selyem. A takarítónő meg egyszer benyomta a magas sugárzó dómját, és olyan homorú lett az egész.
Nem elég hogy ronda volt, de még (szerintem) furábban is szólt (de lehet ezt csak én képzeltem be). De mindenesetre nem a rendestetésszerűen néztt ki, az biztos.
Csak őgy tudtam kiszedni, hogy egy celluxot összehajtottam, és a ragasztós felét éppenhogy a dómzoz érintve rettenetesen óvatosan hihúztam, de a frász kerülgetett. Szerencsére semmi baja nem lett, továbbra is szépen szól, és csak közelről lehet látni, hogy egyszer homorú is volt.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Gratulálok a rendszeredhez és a kocsihoz, nagyon frankó!
Te sem használod a hangfalakhoz a selymet, vagy csak a kép kedvéért vetted le?
Egy ideig én sem használtam, aztán jöttek vendégeim és az egyik gyerek az ujjacskájável elkezdte kopogtatni a kúpot és közben azt kérdezte:És ez mi?
Hirtelen leízzadtam , az erőm is elhagyott, de végül is összeszedtem magam és csak annyit tudtam kinyögni, hogy azt nem szabad! Szerencsére nem hagyott rajta nyomot, de én azóta megtanúltam a leckét és a selyem marad a helyén.
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Ez sem rossz darab:
tsc: francia kocsi, francia hangfalak
Király az avatarod.. höhö...höhöhöhö...hh..höhö..
A frencs kocsi az valszeg 2 hónap múlva új Civic 1.6 sport verzióra lesz cserélve (a Type-R spoilerezésűre), terveim szerint.
És akkor ez lesz az avatarom:
:off
ehh, yes butt-head! ööö.....höhöh
csak azért mertem ilyeneket írni,
mert ismerem a pözsót, tesómnak ilyen van, és hát.. .,hagyjuk
gondolom hangfalban más a francia(tészta)
na civic, az mán kocsi, főleg a tájperr (jó az ízlésed)
nekem majd accord type-r-em lesz
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
Király az avatarod.. höhö...höhöhöhö...hh..höhö..
A frencs kocsi az valszeg 2 hónap múlva új Civic 1.6 sport verzióra lesz cserélve (a Type-R spoilerezésűre), terveim szerint.
És akkor ez lesz az avatarom:
Az állványt ne nézzétek mert még nem végleges.
Nagyon szép!
és ki mosogat ?
Feleség mosogat, míg a férj az új hangfalait örvendezi körbe.
- GTomi
- V.I.P.
- Értékelés: 668
Az állványt ne nézzétek mert még nem végleges.
Nagyon szép!
és ki mosogat ?
Rega / DacMagic200M / TMP táp / Revox B226 / Pc / Hivox zárt 3 utas / HiDiamond, Hivox, Oyaide, DIY, AQ
CD: Arcam Alpha 7SE, Amp: TEAC A-H500 Reference, Speakers: JPW Gold Monitors, IC: Chord Crimson, Hangfal Tyukbel: Csajniiiz Cobra... (varom, hogy levedeljen /emoticons/default_biggrin.png" alt=":D" data-emoticon="" srcset="/emoticons/biggrin@2x.png 2x" width="20" height="20" /> )
tsc: gratulálok hozzájuk! Szép az összkép is!