Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Bowers & Wilkins "700" HTM 7 Center
Köszi a lehetőséget, elkelt.
Még vihető a Kicsike!
Vége a nyárnak, jönnek a hűvös mozizós esték, még vihető!
Legyen iskolakezdési akció 125K.
Még mindíg vihető!
Túl nagy ez a tonongás. Valakinek egy hibátlan Center?
Legyen 140k. Ilyen szép darab ebben a típusban nem igazán van.
Azért még vihető lenne....
Lehet, hogy fényes fekete köntöst kap....... hátha az segít majd a döntésben...
Volt némi jég, de elolvadt,
továbbra is vihető.
Szimlán csak egy Up!!!
Talán nekem is be kellene valamit számítani? Készpénz? Esetleg iPad,iPhone 6Plus az újabb generációkból....??????
De lehet, hogy jegelem őszig, és addig kap egy szépséges fekete köntöst, hátha az segít jobban illeszkedni valaki rendszeréhez...??
- Zozi
- Törzsvendég

- Értékelés: 1022
Hi!
én nem a te áradat akarom lenyomni... ne értsd félre. A te áradat is bőven éri a doboz. Elac CC241, Elac CC241.2, Focal CC800VW. Ezekkel volt szerencsém/alkalmam saját berkekben összehallgatni és mindegyiknél jobbnak találtam.
Úgyhogy bátran ajánlom mindkettőt!
aki olyan mint én, annak itt van ez a hibátlan doboz ennyiért, aki együtt tud élni az esztétikai hibákkal ott az általam árult a feléért. (halkan teszem hozzá, a különbségből már szerintem bőven kijön egy új magassugárzó, cserélni sem nagy művészet...)
* JVC DLA NZ800 * gerriets opera white microperf CS 135" * Trinnov Altitude32 *
* FusionAmp PlateAmp * Apollon Audio NCMP 8350 * Apollon Audio NCMP 6350 * Pronomic XA1400 *
* MadVR + nnD HTPC * HKV Bold Series * BMS 18n862 * WaveForming * Unfolded Circle Remote 3 * iPad mini * Sonoff *
* FusionAmp PlateAmp * Apollon Audio NCMP 8350 * Apollon Audio NCMP 6350 * Pronomic XA1400 *
* MadVR + nnD HTPC * HKV Bold Series * BMS 18n862 * WaveForming * Unfolded Circle Remote 3 * iPad mini * Sonoff *
Mivel van egy "Sérült" konkurencia fél áron, így nehéz tartani az árat. Legyen kerek 140K.
Ez még mindíga a duplája a "Sérültnek" de biztos, hogy hibátlan.
Ebben az esős undormányos időben esetleg valakinek egy jó center mozizáshoz?
Budapesten a szállításban tudok segíteni.
Kiváló doboz, sokáig vágytam ilyenre, neki!
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
Még vihető! Budapesten található, kipróbálható, és Sérülésmentes!!!!
Mit szólnátok 145K-hoz?
Hibátlan, sérülés és buheramentes!!!
Itt ez a szépség gyönyörű hanggal. Valaki elvihetné.
A konkurencia lassan elfogy. Szép is, jó is és vihető!
Bocs, hogy idepofátlankodok...
pusztán tudás/ár alapján szerintem a te árad is abszolut rendben van ezért a dobozért.
Beszámítás útján kerül hozzám az én darabom. Mielőtt döntöttem természetesen megnézegettem a külföldi oldalakat és találtam mindenféle árat állapottól függően...mondhatom teljesen ismeretlenül bólintottam rá a cserére.
Kíváncsiságból beraktam a cc800W helyett és azt kell mondjam, jobb centersugárzónak tartom a focalnál. Mind tisztaságban, beszédérthetőségben jobban teljesít. Mozin jobbak a dialógusok, koncerten Adele hangja olyan dinamikával tör előre, hogy csak ámultam... nem hittem volna. Eddig kimaradtak a Bowersek az életemből, lehet nem kellett volna hanyagolni őket...
lehet, hogy sokan most nem gondolnak normálisnak, de ez a véleményem és le is írom...
Semmi gond, ez a fórum lényege, itt mindenki megfér egymás mellett, addig, amíg nem lehúzós, kötetkedős az illető.
Nálam B&W-k teljesítenek szolgálatot, ezekről tudok nyilatkozni, amit leírtál az igaz, a Focal-hoz nem tudom hozzászólni, azon kívűl hogy szépséges darabokat csinálnak.
Up Minden Bowers-nek