Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Onkyo TX-NR535 Ezüst
Onkyo TX-NR535 Ezüst
Még Eladó!!!
Onkyo TX-NR535 Ezüst
Ezen jót mosolyogtam! Ezért megy egy nagy UP mert Onkyos vagyok én is Köszi!
Onkyo TX-NR535 Ezüst
A reggeli kommentem ne ijesszen el senkit, nem vagyok debil, csak reggel úgy látszik, túl fáradt voltam "mindenhez"...
Ezen jót mosolyogtam! Ezért megy egy nagy UP mert Onkyos vagyok én is
Philips 55PFK7179
Asus G75vw
Cambridge Audio azur 651r
Orion HS 400(Jantzen audio mod.) 5.0
SVS SB12NSD
Diy kábelek
Onkyo TX-NR535 Ezüst
Hàt ùgy làtom nem nagy a kereslet az erősítő iránt. Ha valakinek lenne egy èpitő jellegű gondolata, esetleg egy èsszerű ajànlata, ne tartsa magàban...
Onkyo TX-NR535 Ezüst
Jöjjön kicsit előre, hátha valaki lát benne fantáziát.
Tél 06203312004
Onkyo TX-NR535 Ezüst
Péntek esti up...
Onkyo TX-NR535 Ezüst
Reggeli up. Hátha ma ràm mosolyog a szerencse...
Onkyo TX-NR535 Ezüst
Salgótarjàn. Esetleg postavis megoldható. Megvan a gyàri doboza, ìgy fel merem adni is...
A reggeli kommentem ne ijesszen el senkit, nem vagyok debil, csak reggel úgy látszik, túl fáradt voltam "mindenhez"...
Onkyo TX-NR535 Ezüst
Salgótarjàn. Esetleg postavis megoldható. Megvan a gyàri doboza, ìgy fel merem adni is...
Onkyo TX-NR535 Ezüst
Helyileg merre található?
Onkyo TX-NR535 Ezüst
79.000 Ft
Onkyo TX-NR535 Ezüst
Köszönöm!
Akkor legyen az àra màtól 79.000 Ft
Onkyo TX-NR535 Ezüst
Up
2015 Augusztusában az utolsó ismert ára 82 ezer volt az oldalon, hogy végül mennyiért ment el nem tudni, én ezt találtam róla, ennek alapján talán már be bírod lőni az árat
http://www.avx.hu/forum/index.php?/topi ... -tx-nr535/
Onkyo TX-NR535 Ezüst
Lehet kicsit fölè lőttem az àrnak, de nem talàltam màsik hirdetèst, amihez lehetett volna viszonyìtani. Ha valaki szeretne egy ilyen erősìtőt, keressen bàtran. Szerintem meg tudunk majd egyezni...
Onkyo TX-NR535 Ezüst
Eladó Nagyon szép állapotú és hibátlan működésű ONKYO TX-NR535 erősítőm!
Minden gyári tartozéka megvan; és a doboza is!!!
Irányár:90.000 Ft
Posta megoldható a vevő költségére és felelősségére, akár utánvéttel is!