Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Parasound HCA 2205A 5.0 végfok 220W/ch
-
Vendég
Ár 295000-
Majdnem Emotiva árban, miközben erőben és mínőségben bőven felete van.
-
Vendég
Szia Robi!
Érdekelne a végfok. Egy Rotel RMB-1066 + Kp.
Üdv.: Tibi
Ment a Pu
Szia Robi!
Érdekelne a végfok. Egy Rotel RMB-1066 + Kp.
Üdv.: Tibi
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Igen a tied volt. Nagyon igényes a munkád
Bocsi a képekért ha te készítetted, de ennyire jókat nem tudtam volna csinálni. Azóta is hibátlan ,új állapotban van.
Igen,valóban nem az én fotóim,de a lényeg,hogy a kombájn él és virul,illetve jól pózol rajtuk
"Bocsi a képekért ha te készítetted, de ennyire jókat nem tudtam volna csinálni."
A képeket én készítettem. A jogdíj átutalásához a számlaszámomat privátban küldöm.
-
Vendég
Ez a nagyvas az enyém volt,kétségtelen,hogy ezer közül is felismerném.
Az állapota biztosan azóta is nagyon szép! Jók a képek!
A rack fülek is a saját munkáim ,tömör aluminiumból és a fedél csavarborítása szerintem sokat dob rajta az eredeti állapotokhoz nézve...
Igen a tied volt. Nagyon igényes a munkád
Bocsi a képekért ha te készítetted, de ennyire jókat nem tudtam volna csinálni. Azóta is hibátlan ,új állapotban van.
-
Vendég
Két év után végre nyugodtan alszok, hogy nem kell más, mert végre megtaláltam álmaim AVR-jét.....erre, tessék! Jó lenne, ha már te is megtalálnád az igazit, mert a hasonló ízlésünk miatt folyton olyan dolgokkal csorgatod a nyálam, amik nagyon bejönnek nekem is!
Ha olyan brutális a hangja is, mint a kinézete, akkor ez egy egészen kiváló végfok lehet. Sok sikert az eladáshoz Robi!
Köszi!
Nagyon minőségi hangja van .Ma tesztelgettem és egy Emotiva xpa5 -nagy vasat bőven felül múlja , minde téren. A méretéről annyit, hogy hatalmas,ekkorát még nem láttam.(bárcsak az asszony is egyszer ezt mondaná )
- fodesz
- V.I.P.

- Értékelés: 5164
Ez a nagyvas az enyém volt,kétségtelen,hogy ezer közül is felismerném.
Az állapota biztosan azóta is nagyon szép! Jók a képek!
A rack fülek is a saját munkáim ,tömör aluminiumból és a fedél csavarborítása szerintem sokat dob rajta az eredeti állapotokhoz nézve...
Két év után végre nyugodtan alszok, hogy nem kell más, mert végre megtaláltam álmaim AVR-jét.....erre, tessék! Jó lenne, ha már te is megtalálnád az igazit, mert a hasonló ízlésünk miatt folyton olyan dolgokkal csorgatod a nyálam, amik nagyon bejönnek nekem is!
Ha olyan brutális a hangja is, mint a kinézete, akkor ez egy egészen kiváló végfok lehet. Sok sikert az eladáshoz Robi!
NAD 787 v3: Dirac + Atmos.
KEF R900 + R300 + R600c
4x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Hisense XR10 RGB lézer proji
Stewart Studio Reference fix vászon 117"
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)
KEF R900 + R300 + R600c
4x Arendal 1723 1V Avalanche 800 sub + Mini DSP HD
Dune Max Vision + Hisense XR10 RGB lézer proji
Stewart Studio Reference fix vászon 117"
És egy remek kis család, akikkel mindezt élvezem közösen. :-)