Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...

dualcs5000
Fórumlakó
Fórumlakó
Értékelés: 378

Hozzászólás Szerző: dualcs5000 »

Maradjunk a Fodesz-nel.

KR-ACOUSTIC
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 1515

Hozzászólás Szerző: KR-ACOUSTIC »

Hiába a politika mindenütt ott van.

Isten a tanum, nem így akartam, de valahogy így sikerült ,ez a hülye iPad mindig okosabb akar lenni nálam, ahogy ír vele az ember UTÁLOM A POLITIKÁT, ezer bocs FODESZ MESTER

Tonyka
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 2576

Hozzászólás Szerző: Tonyka »

Így van Fidesz,
 Hiába a politika mindenütt ott van. 
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP

KR-ACOUSTIC
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Egyetértek! Nekem is tetszett és szintén felsőpolcos is lett egyből.. A DTS hang remek a mélyek nagyot szólnak mint ahogy az ilyen stílusú zenétől el is várunk.
A színészek jól alakították a rájuk osztott szerepeket. 9.0/10 minimum megérdemel.
Metál fan ellenére mindíg kedveltem ezt a stílust,az old school Rap-et,pl a Cypress Hill is egyik kedvenc volt anno.
A NYHC vonalon pedig egyértelműen a Sick of it all ,a Biohazard ,Agnostic front és a Madball

Bocsánat nem Fidesz akart lenni

KR-ACOUSTIC
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Egyetértek! Nekem is tetszett és szintén felsőpolcos is lett egyből.. A DTS hang remek a mélyek nagyot szólnak mint ahogy az ilyen stílusú zenétől el is várunk.
A színészek jól alakították a rájuk osztott szerepeket. 9.0/10 minimum megérdemel.
Metál fan ellenére mindíg kedveltem ezt a stílust,az old school Rap-et,pl a Cypress Hill is egyik kedvenc volt anno.
A NYHC vonalon pedig egyértelműen a Sick of it all ,a Biohazard ,Agnostic front és a Madball

Így van Fidesz, nyilván a rendszeren nem hallgatok ilyen zenét ,azon marad az igazi minőség ,de az ilyen zenékre van a jó kis iPhone sokkolóm bődületes hangzással, ott kiélem a régi lakótelep fílinget!
Metál is jöhet ,én még hozzá csapnék egy kis Sepultura,Rise Against,Ingite,Bedralegion !
Írtad, hogy felső polcos lett. Már neked megvan, én meg sehol nem láttam vagy kintről rendelted?

fodesz
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 5164

Hozzászólás Szerző: fodesz »

Aki egykorú velem ,és ezen nőtt fel mint én ,asszem értékelni fogja ezt a filmet!

Számomra 10/10 ,remelem kijön Steelbookban ,tuti ott lesz a polcon

Hatalmas zenék ,fiatal suhanc korszak ,lakótelep,haverok,bandázás,és az N.W.A baromi jó film!

Swordfish76
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 374

Hozzászólás Szerző: Swordfish76 »

Szeretném figyelmetekbe ajánlani ezt a remek alkotást, nálam Russel Crowe rendezésből is 10/10-re vizsgázott! 

Vendég

Hozzászólás Szerző: Vendég »

A sorozat- és filmözön közepette sem árt felhívni a figyelmet a klasszikusokra, mint amilyen a Deadwood. És az aktualitást nem csak a készülőben lévő egész estés film adja, hanem mert szerintem ez is olyat tud, mint amilyet a Bron/Broen, a True Detective első évada, a Luther, a The Sopranos, vagy éppen a The Wire. Vagyis igazi világot és hozzá erős atmoszférát teremt. Aki a leírás alapján a klasszikus western hagyományainak megfelelően a horizonton feltűnő főhőst és pisztolypárbajok sokaságát várja, annak csalódnia kell, ám kap helyette egyfajta mocskos realizmust, kamaradrámát, és nem túlzok, ha azt mondom, shakespeare-i magasságokba emelkedő és mélységeket megmutató dialógusokat és monológokat. Már persze, ha az ember nem átallja angolul nézni - mert a szinkron ezt a sorozatot is nézhetetlenné teszi. Az egyik legnagyobb kedvencem (a fentebb felsoroltak mellett). Feltétlen ajánlott, vagy hogyis mondják.

KR-ACOUSTIC
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Aki egykorú velem ,és ezen nőtt fel mint én ,asszem értékelni fogja ezt a filmet!

Számomra 10/10 ,remelem kijön Steelbookban ,tuti ott lesz a polcon

Hatalmas zenék ,fiatal suhanc korszak ,lakótelep,haverok,bandázás,és az N.W.A baromi jó film!

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Meg fogom nézni őket, mindig kell lennie pár ilyen filmnek a párom miatt. :-)
Hidd el, tetszeni fog .

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

Dio001
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 49

Hozzászólás Szerző: Dio001 »

Az elemi szerelem szerintem jobb volt. De a Boldogság sosem jár egyedül-t, az se közelíti meg.
Ami nem ilyen témájú, de nekem tetszett Shopie-tól, az a Cartagena.

Meg fogom nézni őket, mindig kell lennie pár ilyen filmnek a párom miatt. :-)
<p>Rendszer : Denon 2310, Jbl Es 5.0 szett, Klipsch R12, Mede8er Med600X3D, Zyxel NSA 325v2, Asus RT-N18U (router)

szamóca
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 4094

Hozzászólás Szerző: szamóca »

Tegnap ez került a lejátszóba.. Szex,szerelem,terápia

Nem vagyok nagy romantikus-vígjáték rajongó, de ez kifejezetten tetszett. Ajánlom ha párotokkal kerestek valami popcorn mozit. 

Az elemi szerelem szerintem jobb volt. De a Boldogság sosem jár egyedül-t, az se közelíti meg.
Ami nem ilyen témájú, de nekem tetszett Shopie-tól, az a Cartagena.

Ne keverjük!

A hangszóró, az elektromos hangfrekvenciás jelből mechanikus rezgést előállító alapeleme egy hangsugárzónak.

Hangsugárzó alatt értjük azt a komplexumot , ami tartalmazza a hangszórót, és a hangsugárzás javító foglalatot, ill. adott esettől függően más kiegészítő elemeket is. (váltó, belső huzalozás, csatlakozók, stb) A hangsugárzást javító foglalat lehet többek közt un. hangfal, ami "valamekkora tetszőleges geometriájú lap" hangdoboz, vagy méretéből adódóan hangláda, illetve egyéb formájú test.

Az esetek többségében nagyon helytelenül, egyesek hangfalnak hívnak minden hangsugárzót, ha nem olyan kialakítású akkor is.

Senki nem hívja a kanalat villának, vagy késnek, evőpálcikának, pedig ezek is evőeszközök. Akkor miért is hangfal a basszusreflex, zárt, TL, stb. rendszerű hangsugárzó?

Dio001
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn
Értékelés: 49

Hozzászólás Szerző: Dio001 »

Tegnap ez került a lejátszóba.. Szex,szerelem,terápia

Nem vagyok nagy romantikus-vígjáték rajongó, de ez kifejezetten tetszett. Ajánlom ha párotokkal kerestek valami popcorn mozit. 

<p>Rendszer : Denon 2310, Jbl Es 5.0 szett, Klipsch R12, Mede8er Med600X3D, Zyxel NSA 325v2, Asus RT-N18U (router)

Vendég

Valahogyan csak most került elő a Nem vagyok a barátod című magyar film 2009-ből. Dalokra játsszák el a szereplők az életüket. Egész közelről látjuk az egészet. A látvány nem kellemes. Nagyon jó film.

Dorian
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 899

Hozzászólás Szerző: Dorian »

Hogyan kell? Mondjuk egy modinak kéne lépni!

Szerintem is...
Mielőtt elkezdtem hifizni, a különböző stílusú és minőségű zenéimet élvezettel hallgattam rendszeremen, pusztán a zene kedvéért. Most 20 év hifizés és egy csomó pénz elégetése után végre eljutottam ugyanoda

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek
Értékelés: 939

Hozzászólás Szerző: tottyi »

Hogyan kell? Mondjuk egy modinak kéne lépni!
Raklikkelsz arra a linkre ami lejebb van es oda csak beirod a nevet es a "Mentes" gombra klikkelsz kipipalva a "Hozzaszolasok mellozese" ablakot.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Don't feed the troll!
Hogy en mennyit kerestem hogyan kell, mire tiltolistara tudtam tenni a semmit mondo ajanlas nelkuli belinkeleseit.
Audio PC - WW Platunim 7 | USB - Shunyata Research Sigma v2 | Chord Dave - WW Platinum 7 | WW Platinum Eclipse 8 XLR | Benchmark HPA4 | Hangfalkabel - WW Platinum Eclipse 8 XLR | ATC SCM150ASL Pro | Tapkabel hangfalba (2x) - WW Platinum 7 | Betapkabel - Valhalla Draco V3/2 HC R

mgus
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 377

Hozzászólás Szerző: mgus »

MaXiMusz MF3.2,Hb-Ag 200,Low end PC,SBx Titán HD,Neotech NEI-1002,
Furutech Alpha Cable,Fi-50,Fi-32 GTX-D System,AG power & Nano liquid.

kargidje
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 457

Hozzászólás Szerző: kargidje »

ezt a sok mgus faszságot már törölni kéne nem?

mgus
Törzsvendég
Törzsvendég

Talán a lavina? vagy tényleg igaz? vagy hatalmas biznisz?

mgus
Törzsvendég
Törzsvendég

Vendég

Don't feed the troll!

mgus
Törzsvendég
Törzsvendég

Gondolod hogy gondolom vagy csak nézek és nem csinálok semmit csak egy gép előtt ülök ahogy te is:
https://www.youtube.com/watch?v=F_S2bg5 ... 2382.32088

tottyi
Hazajáró lélek
Hazajáró lélek

Ennek igazán örülök.
Még nyomjál be párat, sok filmben van vicces jelenet.

Egy szavazat, hogy ez a topik így szar, és idegesítő.

O mar csinalt felfordulast egy masik topikban szerintem csak a hozzaszolasok szamat szeretne novelni.

mgus
Törzsvendég
Törzsvendég

Válasz küldése

Vissza: “Házimozi”