Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

5.1 vs 5.0

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 344

5.1 vs 5.0

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Hi mindenkinek! 
Én kezdő vagyok de totál.

Segítsetek nekem abban, ha van egy friss, gyári LG GSA-4160B dvd-íróm, és szeretném Anyukámnak az egyik kedvenc filmemet átmásolni, szigorúan csak neki, és csak egyedileg egyszer, akkor szükséges-e régiómentessé tenni az írót?

Ahhoz, hogy az egyik filmet átírjam úgy ahogy van egybe' egy dvd+r dl lemezre, elegendő-e a dvddecrypter?

köszi a választ:

Vadi

Ez inkább a szoftver fórumba tartozik.
A Decrypter egyébként kiszedi a régiókódot és régiómentessé teszi a winchre rippelt filmanyagot. Utána CloneDVD2 vagy Nero Recode 2 programmal hozhatod össze 1 írható rétegre a gyári filmet, vagy Decrypter nélkül a DVD Shrink is jó. Az elkészült fájlokat Nero-val vagy Clone DVD 2-vel írd ki lemezre.
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Vendég

5.1 vs 5.0

Hozzászólás Szerző: Vendég »

majd meglátjuk... egyre tanácstalanabb vagyok...mindent egyszerre akarok!!! de (sajnos) nem vagyok milliomos...

Akkor legyen Őn is milliomos

Vendég

5.1 vs 5.0

Ennyi negatívum egy termékről... El is ment a kedvem tőle... akkor mit javasoltok??? Ha erősítőt is veszek, max 35, esetleg 40 ezer van hangfalakra!!! erre ki mit mond???
tusi: egyben is eladod a szettet??? hangfalakkal, mindennel???
úgy mennyi??? (Priviben is jöhet a válasz!!!)

SZia

Én csak Gandalf Denonja miatt szerettem volna eladni a Yamahát. Mivel nem sikerült a bolt, ezért már nem aktuális.
Ha veszel erölködőt, sztem nagyobbat vegyél, minimum egy 450-est, amiben már van DTS neo, Top digital art, erősített 6. csatorna, nagyobb táp...
Hangfalból most nagyon jó Tannoy fx 5.1 szett van a Saturnban 60e, de ez legyalázza a NSP 240-et. Ha mégis nagy dobozos szettben gondolkodsz, akkor ott a Magbat Motion 990-szett, 50e ért főnyeremény. MM-, Saturn-ban is kapható.
De van Kenwood KRF 4070 45e ft-ért szintén a MM-ben. 95 ből kihozhatsz egy jó kis hangrendszert.

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

5.1 vs 5.0

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Segítsetek nekem abban, ha van egy friss, gyári LG GSA-4160B dvd-íróm, és szeretném Anyukámnak az egyik kedvenc filmemet átmásolni, szigorúan csak neki, és csak egyedileg egyszer, akkor szükséges-e régiómentessé tenni az írót? 

Nem kell régiómentes legyen, feltéve ha 2-es régióju lemezről készítesz biztonsági másolatot.

Ahhoz, hogy az egyik filmet átírjam úgy ahogy van egybe' egy dvd+r dl lemezre, elegendő-e a dvddecrypter?

Elegendő, csak jó alapanyag kell. Pl egy traxdatára készített biztonsági másolat, ami a pc-ben gond nélkül olvasható az asztaliban "kockásodik". Álítólag a verbatim elég jó minőségű.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

5.1 vs 5.0

Jelenleg egy akai dvd-m van, meg egy ezer éves, de annál jobb telefunken 72-es tv-m. meg néhány film...ehhez kéne erölködő, meg hangfalak. max 80-at tudok rászánni, de azt is 2 hónap alatt (egyenlőre)

Hát nagyon szűk az össszeg, ebbe maximum egy használt régi belépő av erősítő és két olcsóbb álló hangfal fér be.

2005-03-15 | endre | +36209692194 |
Eladó SONY STR-DE485E tipúsú rádió erősítő. Irányár: 40000 Ft.

Wharfedale Xarus 3000 Házimozi/HiFi Hangsugárzó (pár) 46500 Ft.

Ez is több lett kicsit 80-nál. Hangfalból olyat válassz, amit késöbb bővíteni tudsz 5.0-ra.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

vadidegen
Isten Hozott! :)
Értékelés: 0

5.1 vs 5.0

Hozzászólás Szerző: vadidegen »

Hi mindenkinek!

Én kezdő vagyok de totál.

köszi a választ:

Vadi

csomby

5.1 vs 5.0

Hozzászólás Szerző: csomby »

Jelenleg egy akai dvd-m van, meg egy ezer éves, de annál jobb telefunken 72-es tv-m. meg néhány film...
ehhez kéne erölködő, meg hangfalak. max 80-at tudok rászánni, de azt is 2 hónap alatt (egyenlőre)

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött

5.1 vs 5.0

majd meglátjuk... egyre tanácstalanabb vagyok...mindent egyszerre akarok!!!    de (sajnos) nem vagyok milliomos...

Mekkora összeg áll rendelkezésedre és mid van most és mire akarod használni a rendszert? Zene és mozi?

Bármennyi pénzt el lejhet költeni ebben a műfajban a kérdés az inkább mindig, hogy egy adott rendelkezésre álló összegből mi az a legjobb megoldás amit ki lehet hozni, tartva egy minőségi minimumot.

GTomi
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 744

5.1 vs 5.0

Hozzászólás Szerző: GTomi »

Itt sokan nem vagyunk azok ... sokan az utolsó fillérjüket is a házimoziba ölik, és nem csak én vagyok ezzel így.
vagy filmekbe
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

5.1 vs 5.0

olvass vissza!építs lassan cuccot. --> Vegyél erölködo˝t, majd front falakat, hátsókat a centerrel, és a szubot .... a sorrend variálható igény szerint és az ésszeru˝ség határain belül.

igaz-igaz.
mondjuk nekem elôszôr hangfalaim voltak, 2 front + sztereó erôsítô, majd 2 másik front + center, a két front meg(majd) ment hátra.aztán persze meg a yamaha.
Igaz mákom volt, hogy a jbl falakat felére árazták.
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono

Vendég

5.1 vs 5.0

Itt sokan nem vagyunk azok ... sokan az utolsó fillérjüket is a házimoziba ölik, és nem csak én vagyok ezzel így.

csomby

5.1 vs 5.0

majd meglátjuk... egyre tanácstalanabb vagyok...
mindent egyszerre akarok!!! de (sajnos) nem vagyok milliomos...

Vendég

5.1 vs 5.0

olvass vissza!
építs lassan cuccot. --> Vegyél erölködőt, majd front falakat, hátsókat a centerrel, és a szubot .... a sorrend variálható igény szerint és az ésszerűség határain belül.

csomby

5.1 vs 5.0

Ennyi negatívum egy termékről... El is ment a kedvem tőle... akkor mit javasoltok??? Ha erősítőt is veszek, max 35, esetleg 40 ezer van hangfalakra!!! erre ki mit mond???
tusi: egyben is eladod a szettet??? hangfalakkal, mindennel???
úgy mennyi??? (Priviben is jöhet a válasz!!!)

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

5.1 vs 5.0

De nem VDH-val
A Balassagyarmati Kábelgyár termékei is tökéletesek erre a célra!

Vendég

5.1 vs 5.0

Igazi hájjend  Kettössen kábelezhető??   
Persze, két kábellel kell körbetekerni a szettet és egyben kidobni az ablakon! :smile19:

De nem VDH-val

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

5.1 vs 5.0

Igazi hájjend Kettössen kábelezhető??
Persze, két kábellel kell körbetekerni a szettet és egyben kidobni az ablakon! :smile19:

Vendég

5.1 vs 5.0

Nekem volt "szerencsém" az álló Conan falakhoz.Fater vett 1 párat (Yamaha RX-V730 hajtja, igaz házimozihoz az Orion mellé).
Zenére katasztrófális, az összeszerelés is hagy némi kívánnivalót, hangváltó
az nincs benne, a reflexcső az karton papír ....Még ennyi pénzért, sőtt a feléért sem kellene. Nem is pazarlomrá a szót.

Norbi

Igazi hájjend Kettössen kábelezhető??

norbi31
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 27

5.1 vs 5.0

Hozzászólás Szerző: norbi31 »

Nem is tudom, hogy ki szidta a Conan rendszert, hogy gagyin van összerakva, illesztési hibásak a dobozok, stb.
Nekem volt "szerencsém" az álló Conan falakhoz.
Fater vett 1 párat (Yamaha RX-V730 hajtja, igaz házimozihoz az Orion mellé).
Zenére katasztrófális, az összeszerelés is hagy némi kívánnivalót, hangváltó
az nincs benne, a reflexcső az karton papír ....Még ennyi pénzért, sőtt a feléért sem kellene. Nem is pazarlomrá a szót.

Norbi

Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

5.1 vs 5.0

Nem is tudom, hogy ki szidta a Conan rendszert, hogy gagyin van összerakva, illesztési hibásak a dobozok, stb.

Vendég

5.1 vs 5.0

Én sem azt mondom, ezért tettem idéző jelbe!!!! csak szerintem (rámézésre, teljesítményre, stb.) nekem komolyabbnak tűnik a conan!!! És itt nem az erősítőről, meg nem is a márkáról, hanem a hangfalakról beszélek!!!
Ne a megjelenését és a teljesítményét nézd. Haverom RXV 450/Magnat Accura fame 5000 szettjét az én 350/Nsp240-es szettem lenyomja térhangba. Minden szempontból jobb, mint egy olcsóbb bútor darabnak minösülő fadoboz szett. Mert ezek az olcsó hangfalak, csak bútornak jók. Zenére nagyon szar a Yamaha, de arra + két kis doboz (Tannoy M1, Celestion F10...) és már zenében is agyonvágod.
Gyere el hozzám, és hallgasd meg az NSP 240-et és utána dönts

GTomi
V.I.P.
V.I.P.

5.1 vs 5.0

nekem sincs (még) subom.
ha jó lesz a hangfalad mélye , egy darabig nem fog hiányozni.
(most azt gondolom, már, hogy jó ha van, de ettöl függetlenül az ágy ennélkül is "kellemesen mozog" .
legalább egyelöre - ha vannak - a szomszédok sem kopognak át.
én is azt hittem megúszom, de mihelyst lesz pínz, azonnal veszek egy szubot....

R5TL
Nincs visszaút
Nincs visszaút

5.1 vs 5.0

Hozzászólás Szerző: R5TL »

és mennyire élvezhető egy film egy  egyszerűbb műanyag 5.1 hangfallal, és milyen egy komolyabb rendszerrel, de sub nélkül??? (No mert én sem véglegesen 5.0-t akarok, csak most nincs pénzem subra...
Szerintem ne akarj egyszerre megvenni mindent, mert ha később fejleszteni akarsz, akkor cserélheted le.

Én mindenképpen részleteiben építkeznék, és először csak 2 frontot vennék.

Szerintem is!
Először nekem is csak a két front volt, aztán ahogy jött a pénz, lett 5.0, majd egy sub is hozzá csapódott.
TV1: Sony KDL-52W4500 ,TV2: Sony KV-32FQ86 , DVD: Sony RDR-HX710 , CD: Sony CDP-XE570 , A/V Erősítő: Denon 1909 , Sztereó Erősítő: Rotel RA-985BX , Front: JBL Northridge E60 , Center: JBL Northridge EC25 , Surr: JBL Northridge E20 , Sub: Yamaha YST-SW315, VHS: LG LV3798, IC-k: Arzachel, Hangfal kábel: Evidence Audio Siren II, Kimber 8TC, Táv: Logitech Harmony 785,

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

5.1 vs 5.0

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

és mennyire élvezhető egy film egy egyszerűbb műanyag 5.1 hangfallal, és milyen egy komolyabb rendszerrel, de sub nélkül??? (No mert én sem véglegesen 5.0-t akarok, csak most nincs pénzem subra...
Szerintem ne akarj egyszerre megvenni mindent, mert ha később fejleszteni akarsz, akkor cserélheted le.

Én mindenképpen részleteiben építkeznék, és először csak 2 frontot vennék.

csomby

5.1 vs 5.0

és mennyire élvezhető egy film egy egyszerűbb műanyag 5.1 hangfallal, és milyen egy komolyabb rendszerrel, de sub nélkül??? (No mert én sem véglegesen 5.0-t akarok, csak most nincs pénzem subra...

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”