Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!

Számítógépből házimozi

cosmo
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 1

Számítógépből házimozi

Hozzászólás Szerző: cosmo »

Ha a Netdepóban van még újonnan, akkor kit érdekel, hogy mi van a honlapjukon?(Pl. a Philips.hu lapon egy csomó terméktípus nincs is rajta, amivel tele vannak a boltok!)

A JBL-nél is ez van. Emlékszem, amikor hagfalat kerestem és az ATX széria is képbe került, akkor kerestem a jbl.com-on, de nem találtam. Azt hittem át akarnak vágni a Satsystemnél. Aztán pár nyomogatás után az európai listában megtaláltam őket. Csak azt nem értettem a nemzetközi litában miért nem volt bent.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.
Értékelés: 342

Számítógépből házimozi

Hozzászólás Szerző: YvsMad »

Ha a Netdepóban van még újonnan, akkor kit érdekel, hogy mi van a honlapjukon?
(Pl. a Philips.hu lapon egy csomó terméktípus nincs is rajta, amivel tele vannak a boltok!)
TV: LG OLED55G23, BDR: Panasonic DMR-BCT730, BDP+DVD-A/V+SACD: Pioneer BDP-450
CD: Marantz CD6006, AVR: Pioneer SC-LX59-K
Front: Monitor Audio Silver RX6, Silver RX Centre, Silver RXFX, Sub: KEF Q400b.

Vendég

Számítógépből házimozi

Hozzászólás Szerző: Vendég »

Asszondják ezt már nem lehet kapni. A honlapon sincs fenn.Meg nekem "Bookshelf" hangfal kéne helyhiány miatt. Szóval valami egyéb ajánlat?

Nagybrittaniában ebből a márkából adják el a legtöbbet (Tannoy)
Létezik belőle pici és nagy hangfal is. Persze most a legolcsóbb, mx szériáról beszélünk.

Ők azok

Blitz
Nincs visszaút
Nincs visszaút
Értékelés: 0

Számítógépből házimozi

Hozzászólás Szerző: Blitz »

Skót. De nem spórolnak!

Asszondják ezt már nem lehet kapni. A honlapon sincs fenn.
Meg nekem "Bookshelf" hangfal kéne helyhiány miatt. Szóval valami egyéb ajánlat?

Erőlködö: SONY STR-DB790 QS
Front: Mission M32i
Füles: Sennheiser HD 595
mp3: iPod Video 30GB

Blitz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Számítógépből házimozi

Skót. De nem spórolnak!

Asszondják ezt már nem lehet kapni. A honlapon sincs fenn.
Meg nekem "Bookshelf" hangfal kéne helyhiány miatt. Szóval valami egyéb ajánlat?

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Számítógépből házimozi

Ez a tannoy milyen gyártmány?
Skót. De nem spórolnak!

Blitz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Számítógépből házimozi

Saját tapasztalataim alapján - szigorúan csak az én véleményem - nem lenne jó párosítás. Mindkettő nagyon részletes hangú cumó, nekem hosszabb idő után nagyon fárasztó volt hallgatn. Egy Tannoy mx3,mx1,mxc vel nagyon jól jársz mind zenében , mind moziban. Kb fele annyiból. De most 120e a Celestion szett akcióban, nagyon ütős kis rendszer lenne
És az miért baj ha részletes?
Ez a tannoy milyen gyártmány?

Vendég

Számítógépből házimozi

Az erősítő már meg van már csak valami hangfal kéne. DM600 s3-ról mi a véleményetekÍ??
Saját tapasztalataim alapján - szigorúan csak az én véleményem - nem lenne jó párosítás. Mindkettő nagyon részletes hangú cumó, nekem hosszabb idő után nagyon fárasztó volt hallgatn. Egy Tannoy mx3,mx1,mxc vel nagyon jól jársz mind zenében , mind moziban. Kb fele annyiból. De most 120e a Celestion szett akcióban, nagyon ütős kis rendszer lenne

Persze, ha mozi szettet akarsz. Ha csak zenére, akkor is jó párosítás lehetne egy Sony/Tannoy mx3, vagy mx4

Blitz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Számítógépből házimozi

Az erősítő már meg van már csak valami hangfal kéne. DM600 s3-ról mi a véleményetekÍ??

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Számítógépből házimozi

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Megígérem neked , hogy ha lesz fölös 1 milkóm akkor ilyet veszek
Egy 16:9-es 80cm-es tv-hez már nem kell 1 milla. Ezen már élvezettel lehet mozizni.

Pl.

Panasonic TX-32PM11P Tau Televízió 169990,- (netdepo.hu)

Ennél több pénzt már csak projektorra adnék.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Blitz
Nincs visszaút
Nincs visszaút

Számítógépből házimozi

Látál már DVD filmet nagyképernyős tévén, házimozi erősítővel rendes DVD játékosról? Aki látott már, az nem sírja vissza a PC-t kis monitorral, mikro csipogókkal, stb.
Megígérem neked , hogy ha lesz fölös 1 milkóm akkor ilyet veszek

DieHard
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó
Értékelés: 5

Számítógépből házimozi

Hozzászólás Szerző: DieHard »

Én az említett orion tv-n nézem a DVD filmeket. és a lenti rendszerrel. viszont ha a dvd-t beteszem a dvd-romba, akkor a monitron jobb a képe. és nem az orion tv-he viszonyítva csak. nem nagyon voltam hanyatt vágódva egyetlenegy tv-től sem a MM-ben.
Projektorra gyurok, mint emlitettem. habár ott méginkább gyengébb a kép, de a mozi feelinghez mindenképpen az illik.
Viszont ha megkerítek egy filmet nem teljesen legálisan, akkor nem fogom kiírni, s nem fogom kiküldeni a képet tv-re. inkább megnézem monitoron fülessel.
Jah és persze, ha hd forrást nézek, ott még inkább kivehető a különbség.

Gandalf
Beköltözött
Beköltözött
Értékelés: 8

Számítógépből házimozi

Hozzászólás Szerző: Gandalf »

Nem tudom mekkora monitoron moziznak a tisztelt fórumtársak, de egy nagyon drága 21" is egy 55cm-es tv-nek felel csak meg. Gondolom a delikvenseknek még ennél is kisebb van. Viszont ez esetben jó közel kell ülni hozzá. Akkor meg minek az av erősítő, el sem férnek a hangfalak. Ez esetben bőven megteszi egy pici pc-es 5.1-es szett.

Ez akkor volt buli, amikor még a dvd lejátszók horror áron voltak kaphatóak, akkor én is mpeg kártyával és dvd-rommal játszottam le a filmeket. Egy dvd belépő lejátszó abban az időben 120e körül volt. Most már ennek nincs értelme.
TV: Hisense 70E7HQ AVR: Onkyo TX-RZ50 Front: Polk Audio RTi A3 Center: Polk Audio CSi A4 Surround: Polk Audio RTi A1 Sub: Mordaunt-Short 909W

Vendég

Számítógépből házimozi

nem tudom milyen volt az a pana monitor, de az én tv-m a samsung syncmaster képe közelébe sem ér. márcsak a felbontás miatt sem...
1600/1200-as max felbontással. Gyönyörű képpel. De a film akkor is csak 720*576.

A relatív képnagyság lehet, hogy azonos, ha közelről nézed a moncsit. Ilyen alapon a multiplex is gáz, mert azt meg 20 méterröl nézed. A TFT színei még mindig rossz a kontraszt is... Még kell pár év nekik.

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Számítógépből házimozi

hmmm. ez igaz. , de akkor is szebb a képe
Látál már DVD filmet nagyképernyős tévén, házimozi erősítővel rendes DVD játékosról? Aki látott már, az nem sírja vissza a PC-t kis monitorral, mikro csipogókkal, stb.

DieHard
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Számítógépből házimozi

nem tudom milyen volt az a pana monitor, de az én tv-m a samsung syncmaster képe közelébe sem ér. márcsak a felbontás miatt sem...
A TFT-knek meg még nagyobb a felbontása, aztán mégse...
Egyébként az 500 sor körüli DVD filmhez minek kell több ezres monitorfelbontás???

hmmm. ez igaz. , de akkor is szebb a képe

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Számítógépből házimozi

Hát hogy szép nagy, több sornyi vastag pixeleket láthass!!!
Meg hogy az eredetileg éles kontúrokat több pixel szélességben szétkenhesse.

Robotk@
Törzsvendég
Törzsvendég
Értékelés: 1

Számítógépből házimozi

Hozzászólás Szerző: Robotk@ »

Egyébként az 500 sor körüli DVD filmhez minek kell több ezres monitorfelbontás???

Hát hogy szép nagy, több sornyi vastag pixeleket láthass!!!

YvsMad
V.I.P.
V.I.P.

Számítógépből házimozi

DieHard
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Számítógépből házimozi

Pc-ről mozizni gáz. 3 évig csináltam, de amióta megvan a mozi cucc, azóta idegesít, hogy ha felhívnak telefonon, akor oda kell slattyogni, lepauzálni, aztán vissza. Ha van egy érdekes jelenet, amit vissza szeretnék nézni, akkor oda kell menni és ott görnyedni.Pláne az általános hibák, lefagy, aktiválsz egy funkciót, de csak újraindítás után jó....
Gáz. Ráadásul a még egy jobb Radeon , vagy Matrox képe sem vetekedhet egy jó pléjjerével. Projihoz jó, mert egy gyors gép jobb scaler mint a projiba beépített, de földihalandóknak jobb az asztali.

TFT-n mozizni sux. Mosott a képe, csak nativban jó a felbontása.... A 12 ms responstime ne tévesszen meg, az is csak átverés. Itt (is) jobb még a CRT moncsi.
Anno egy 21'-os Panasonic moncsin néztem filmeket, de tv-n sokkal jobb. Biztos hogy szebb a moncsi, de nem ugyanaz a műfaj.

Vendég

Számítógépből házimozi

Pc-ről mozizni gáz. 3 évig csináltam, de amióta megvan a mozi cucc, azóta idegesít, hogy ha felhívnak telefonon, akor oda kell slattyogni, lepauzálni, aztán vissza. Ha van egy érdekes jelenet, amit vissza szeretnék nézni, akkor oda kell menni és ott görnyedni.
Pláne az általános hibák, lefagy, aktiválsz egy funkciót, de csak újraindítás után jó....
Gáz. Ráadásul a még egy jobb Radeon , vagy Matrox képe sem vetekedhet egy jó pléjjerével. Projihoz jó, mert egy gyors gép jobb scaler mint a projiba beépített, de földihalandóknak jobb az asztali.

TFT-n mozizni sux. Mosott a képe, csak nativban jó a felbontása.... A 12 ms responstime ne tévesszen meg, az is csak átverés. Itt (is) jobb még a CRT moncsi.
Anno egy 21'-os Panasonic moncsin néztem filmeket, de tv-n sokkal jobb. Biztos hogy szebb a moncsi, de nem ugyanaz a műfaj.

qwas
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Számítógépből házimozi

Hozzászólás Szerző: qwas »

...Viszont örömmel látom hogy erősítő téren viszi valaki tovább a vérvonalat
... háát igen. nagyon megtetszettek ezek a készülékek. Jól is teljesít hála Istennek.

Kiváncsi lennék mivel tud többet a 602 mint az enyém (600)?

Vetítő: Hitachi PJ-TX100;
TV: Philips 32PF5321-10;
Erősítő: Onkyo TX-SR600E;
DVD: Sony RDR-HX510;
Front: Mission M72i, Center: M7C2, Rear: Mission M72i, Sub: MS-907W;
Bluray: PS3.

DieHard
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Számítógépből házimozi

...Viszont örömmel látom hogy erősítő téren viszi valaki tovább a vérvonalat
... háát igen. nagyon megtetszettek ezek a készülékek. Jól is teljesít hála Istennek.

DieHard
Kezdő Fórumlakó
Kezdő Fórumlakó

Számítógépből házimozi

Szerintem az HBO nem ér 2 fillért. Már aki emlékezik mi az a fillér. Tavaly kötöttem egy éves HBO szerződést 2004 forintra de 3 hónap múlva lemondtam mert nem néztük szinte.
Én sem fizetnék érte.

qwas
Lefelé a lejtőn
Lefelé a lejtőn

Számítógépből házimozi

Hozzászólás Szerző: qwas »

Szerintem az HBO nem ér 2 fillért. Már aki emlékezik mi az a fillér. Tavaly kötöttem egy éves HBO szerződést 2004 forintra de 3 hónap múlva lemondtam mert nem néztük szinte.

Vetítő: Hitachi PJ-TX100;
TV: Philips 32PF5321-10;
Erősítő: Onkyo TX-SR600E;
DVD: Sony RDR-HX510;
Front: Mission M72i, Center: M7C2, Rear: Mission M72i, Sub: MS-907W;
Bluray: PS3.

Válasz küldése

Vissza: “Hardver”