Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Jbl Northridge E150P eladó Debrecenben
Vihető újból. Jegelés feloldva.
Lehet lenne valaki, aki beszamitana a dragabb subjaba az enyemet es eladna a vevojeloltnek es bonyolitana a szallitast is.
Csak a vevojelolt meg nem lepett be tegnap ota, igy egyelore all a dolog.
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Megérne, csak idő hiányában nem tudok vele foglalkozni, a vizsgáim miatt.
Tényleg nem az Oszkár embere vagyok, nem azt reklámozom, de szerintem ebben az esetben annál egyszerűbb nincs. Odaadod egy sofőrnek, max. 3e-ből elviszi, a vevő meg odamegy az érkezési pontra. Nem kell csomagolni, kartont, meg hungarocellt keresni, és a posta sem rugdossa keresztül az elosztó központon. Ráadásul a feladás napján meg is érkezik, nem csak 2-3 nap múlva.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Pedíg szerintem is megérne neked+ 11.000 ft-ot.
Megérne, csak idő hiányában nem tudok vele foglalkozni, a vizsgáim miatt.
Pedíg szerintem is megérne neked+ 11.000 ft-ot.
Egyre jobb az ár de én 50.000 et kínáltam érte hogyha megoldható a szállítása.
Sajnos a szállítást nem tudom megoldani. Azért is engedtem, hogy valaki elkocsikázzon érte.
Egyre jobb az ár de én 50.000 et kínáltam érte hogyha megoldható a szállítása.
Kicsit csökkentek az áron, hátha valaki elkocsikázik érte.
39 000 Ft az új ára.
Vigyétek!
Köszi szépen. Elolvasom.
Szívesen.
Köszi szépen. Elolvasom.
Szia amúgy mi ez az Oszkár , sosem hallottam róla valami fuvarozó cég ? Rákerestem de olyat ír hogy pl. 2500 ft és van még 4 hely. Ezt nem értem igazán , valaki mondjon már róléa pár szót. Köszi előre is.
Szia.
http://www.oszkar.com/telekocsi.php
Itt tudsz róla olvasni. Röviden: olyan magánemberek hirdetnek, akik ahova utaznak autóval, hajlandóak elszállítani más embereket pénzért. Az árakat és feltételeket a hirdető szabja meg.
Szia amúgy mi ez az Oszkár , sosem hallottam róla valami fuvarozó cég ? Rákerestem de olyat ír hogy pl. 2500 ft és van még 4 hely. Ezt nem értem igazán , valaki mondjon már róléa pár szót. Köszi előre is.
Ahhoz kell hungarocellt, megfelelő méretű és vastagságú dobozt szerezni. Mivel három vizsgára kell tanulnom, így nincs időm ennek utána járni. Ha itt lenne a doboz és hungarocell előttem, akkor más lenne a helyzet.
Amikor nyáron erősítőt vettem, én is postán akartam elküldetni vagy futárral, de nem küldte el az eladó, így elmentem vonattal érte. Budapest és Debrecen közt még át sem kell szállni. De az Oszkár kényelmesebb.
Köszönöm az UP-ot.
Amúgy egy ilyen szubot elég nehéz úgy becsomagolni, hogy ne lötyögjön a dobozban, és olyan biztonsággal összerakni, hogy a posta kezei közé merje adni az eladó. Én se szívesen tenném.
Ez csak nem akarás kérdése.
Most, hogy ránéztem a képre megismertem a régi tulajdonomat. Én voltam az, aki elhagyta a dobozát (pontosabban más célra felhasználtam) és több éves használat után, amikor lecseréltem és megvették tőlem, Postán juttattam el Miskolcra a kedves vevőnek. Persze gondosan kell csomagolni, védeni a tárgyat a postai dolgozók hanyagságától. Nekem kb 15 percet vett igénybe, hogy hungarocell lapok segítségével biztonságosan rögzítsem egy, a szubnál alig nagyobb méretű dobozban.
Up a régi mélynyomómnak!
Igen, gyári doboz nélkül nem lehet megfelelően becsomagolni.
Az Oszkárt már ajánlottam neki, de én úgy gondoltam, hogy rendesen el is jön vele és azzal viszi haza. Vagy vonattal jön és Oszkárral megy.
- D-O-M-I
- Törzsvendég
- Értékelés: 138
Én még mindíg vinném csak az a fránya posta. Pedígcsak egy dobozt kellene szerezned hozzá és feladni postán. A jofogáson háztól házig hoznák. Nekem nagyon megérné + párezer forintot rákölteni arra hogy az enyém legyen.
Mintha itt is lenne ilyen "AVX csomagküldő", hogy ha valaki épp arra jár, akkor jófejségből elhozza. Én egy másik fórumon is tag vagyok, és ott ez elég jól működik.
Amúgy egy ilyen szubot elég nehéz úgy becsomagolni, hogy ne lötyögjön a dobozban, és olyan biztonsággal összerakni, hogy a posta kezei közé merje adni az eladó. Én se szívesen tenném.
A másik lehetőség, az Oszkár. Van ott több üzletszerűen fuvarozó ember is. Kikeresel egy Debrecen-Bp fuvart (tegyük fel hogy Bp-i vagy), aki vállal csomagszállítást is. Az eladó kiviszi az autó indulási helyére, ott beteszik az autóba, te meg elmész az érkezési helyre és kiveszed az autóból. Én ez utóbbi lehetőséget még nem használtam, de ilyen esetben, mikor a csomagolás nehézkes, de az ország másik pontjára kéne eljuttatni, szerintem bevállalnám.
Csak egy tipp volt.
AV: Marantz SR7015 / AQ NRG2; TV: Samsung UE75RU7102 / AQ Chocolate; Front: Focal Chorus 826 V / AQ Rocket33; Center: Focal Chorus CC800 V / AQ Rocket88; Surround: Focal Chorus 806 V; Sub: Dali SUB E-12F / AQ NRG-X3 / AQ Boxer; CD: Denon DCD-635 / AQ Tower; HTPC / AQ Cinnamon
Én még mindíg vinném csak az a fránya posta. Pedígcsak egy dobozt kellene szerezned hozzá és feladni postán. A jofogáson háztól házig hoznák. Nekem nagyon megérné + párezer forintot rákölteni arra hogy az enyém legyen.
Igen, még itt sajnos. Debrecenben nem könnyű eladni. Budapestről már megvették volna.
Ez is gyári táppal van, csak a tápkábel lett cserélve, mert az első tulajdonos szerint, attól jobb lett a hang.
Köszönöm az UP-ot.
Ez meg még mindig itt van?
Ugyanez van nekem is, igaz gyári táppal és tökéletesen teszi a dolgát.
Én ennyiért nem szeretnék megválni tőle.
BIG UP!!