Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Saját hifis cuccaimról készült képek
Klipsch RB35
RS25
RC25
RW10
Denon 2105
Soundart allvanyok
Gratulálok András szép ez a nappali részlet. A tv-t miért nem tetted a másik szélre, ott középen lenne?
Projektor: Panasonic PT-AE2000E Előfok:Rotel RSP-1066 Végfok:Marantz MM9000 Front:Phonar P30S Center:Phonar Centric llS Sorround:Phonar Monitor llS Sub:Phonar AS1000
Klipsch
RB35
RS25
RC25
RW10
Denon 2105
Soundart allvanyok
Nem igy értettem, voltak ilyen próbálkozások, amik a hang minőségére rosszul hatottak.Ennek egyik régi bár nem elrettentő példája (csak sajna elveszett valahol, és 1et sem találok ) voltak itthon olyan kislemezek, amik tulajdonképpen levelezőlapok voltak. Meg is lehetett írni, és el is lehetett kűldeni, más kérdés, hogy Mo-n soha nem érkezett volna meg a címzetthez , mondjuk az inkább kuriózum volt, mint jó hangú produktum. Nem is bakeliten volt, hanem valamilyen kissé hajlékony vastagabb műanyag lapnak kell elképzelni, valószínű, hogy 100 lejátszás már a sírba vitte.
Ha hiszed, ha nem még mai is gyártanak ilyen un. Picture Disc-eket. PL. Kylie Minogue, Paul van Dyk, Madonna, Yoko Ono., ... Szóval ez még mapaság is divat!
- GTomi
- V.I.P.

- Értékelés: 747
Én olyanra emléxem anno, hogy "oroszórán" a tanárno˝ hozott valahonnan világoskék, átlátszó, hajlékony lemezeket, és azt hallgattuk... Kozák indulók, és egyéb ruszki szerzemények voltak a lemezeken.
ja-ja.melléklete volt az újságnak.
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
Itt van egy kis érdekesség az Lp világból..Amellett, hogy ilyen szép, még jól is szól
Nemcsoda, hogy jól szól, BAKELIT...
Nem igy értettem, voltak ilyen próbálkozások, amik a hang minőségére rosszul hatottak.
Ennek egyik régi bár nem elrettentő példája (csak sajna elveszett valahol, és 1et sem találok ) voltak itthon olyan kislemezek, amik tulajdonképpen levelezőlapok voltak. Meg is lehetett írni, és el is lehetett kűldeni, más kérdés, hogy Mo-n soha nem érkezett volna meg a címzetthez , mondjuk az inkább kuriózum volt, mint jó hangú produktum. Nem is bakeliten volt, hanem valamilyen kissé hajlékony vastagabb műanyag lapnak kell elképzelni, valószínű, hogy 100 lejátszás már a sírba vitte.
Én olyanra emléxem anno, hogy "oroszórán" a tanárnő hozott valahonnan világoskék, átlátszó, hajlékony lemezeket, és azt hallgattuk... Kozák indulók, és egyéb ruszki szerzemények voltak a lemezeken.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
-
Vendég
Itt van egy kis érdekesség az Lp világból..Amellett, hogy ilyen szép, még jól is szól
Nem igy értettem, voltak ilyen próbálkozások, amik a hang minőségére rosszul hatottak.
Ennek egyik régi bár nem elrettentő példája (csak sajna elveszett valahol, és 1et sem találok ) voltak itthon olyan kislemezek, amik tulajdonképpen levelezőlapok voltak. Meg is lehetett írni, és el is lehetett kűldeni, más kérdés, hogy Mo-n soha nem érkezett volna meg a címzetthez , mondjuk az inkább kuriózum volt, mint jó hangú produktum. Nem is bakeliten volt, hanem valamilyen kissé hajlékony vastagabb műanyag lapnak kell elképzelni, valószínű, hogy 100 lejátszás már a sírba vitte.
AV-SYSTEM: SONY KD-65ZD9 4K HDR/3D tv, SONY UBP-X800M2 4K HDR/3D/BD/SACD-player, SONY TA-AN1000 Dolby Atmos/DTS-X amplifier, DUNE HD PRO VISION 4K media-player, front: JBL ES80, center: JBL ES25C, rear: JBL ES30, height: JBL ES10, sub: JBL ES150P, TAGA HARMONY PF-1000 V.2, TAGA HARMONY DC-100.
-
Vendég
Itt van egy kis érdekesség az Lp világból..
Amellett, hogy ilyen szép, még jól is szól
Mivel még nem volt bejáratva (tegnap hozták) ezért nem sokat tudok rólla mondani, de ebben az állapotban a 705-ös hangfalak hangja tisztább és részletezőbb volt, de a hangkarakterisztika ugyan olyan (nyílván). A 602 hangja ércesebb volt és kevésbé realisztikus. De egy picitt több mélye volt, de érdekes módon nem az alsó hz-eket tolta jobban, hanem a fölsőket (80-120 körül). Némi búgást is tapasztaltam, amit a szoba mérete miatt is lehet, de itt talán már nem kellene ilyat csinálnia (16nm). Összeségben a 705 volt jobb, de majd bejáratás után is áthozzuk és leteszteljük.
tesztelni hoztam át őket.
Lehetne erről is némi infót ?
Norbi
Samsung proji, Yamaha AVR, Wharfedale Pacific PI hangsugárzók, Mordaunt-Short sub, Popcorn Hour nmt.
Gratulálok az új kábelekhez (én is szemeztem velük)
A tesód 602s3 dobozai alatt miért vannak madáretetôk?
köszi! Jó kis kábel ez a Nordost
A hangfal alatt meg azért van az az izé (egyébként számítógép alatt volt eredetileg, de az új gép már nem fért rá, mert túl magas lett) mert nem akartam a földre rakni és egy ideiglenes alátétnek megtette. Már a hangfalak visszakerültek tesómhoz, csak tesztelni hoztam át őket.
fiókokra tippelnék
gordon314.fw.hu
Hát igen nekem is tetszenek. Viszont a fényképek már nem annyira.
A gép amivel csináltam egy ősrégi digitális masina még abból az időből, amikor a digitális fényképgépek floppyt használtak és ez már jónak számított, mert CompactFlash megy bele. De a minősége ilyen volt akkoriban a digit gépeknek.
Hmmm.
Tényleg nagyon szépek Ronin
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
És az utolsó, de itt már a kábel a lényeg, amit nemrég vettem tsc barátunktól .
(jah ez már az enyém és nem tesómé )
Sziasztok!
Testvérem vett magénak két B&W602-es hangfalat és ma ment a teszt így képeket is csináltam .
Na szép sorban:
- GTomi
- V.I.P.

Hali,
Nem akartalak a hasonlósággal megbántani, de nem to˝led vettem az ötletet.
A házimozis honlapom fo˝ oldala már régóta receiverrel indít, és onnét az 5let.
Egyébként ez egy Yamaha RXV-1500-as receiver, de mivel te már régebbi motoros vagy a fórumon, igazán szívesen lecserélem az enyémet, hogy ne legyen zavaró. Csak egy szavadba kerül.
1ébként én is meglepo˝dtem, mikor a tiédet megláttam. De ha jól láttam az nem Yamaha.
Szóval cseréljem?
Már ne, amúgy is hamar meguntam az enyémet , de a Tiéd jópofa nagyon
(amúgy y350 volt)
Brio,DacMagic 200M + TMP táp,PC/PP V2/Audirvana,Revox B226,Hivox monitor,HiDiamond D3 hfkábel+D3 rca,IsoTek Premier/Initium/Hivox táp,Oyaide Neo usb a-b,QED QE6200 koax,AQ Forest RJ/E Ethernet,ifi LAN iSilencer,Viablue absorber+HS spike disc,NAD C552+AT120Eb+Hivox phono
jól szól, de néha-néha ugrik lejátszáskor.
Hu˝ha!
Ez úgy látszik valami Technics-kór. Nekem is van egy és ugyanezt csinálja.
Csak lusta voltam utána járni a dolognak...
Szerintem is ékszíj proléma.
Egy ido˝ után elöregszik az ékszíjként használt gumi ezekben a készülékekben is. Cserélni kell o˝ket (akár házilag is megoldható...).
Régi videóknál is gyakran ez a probléma.
Vagy tényleg koszos a fej
elöször meglepödtem, hogy mit írtam és mikor, de aztán látom, hogy nem én voltam, csak az avatar hasonló.......
(nem örülök neki.)
Hali,
Nem akartalak a hasonlósággal megbántani, de nem tőled vettem az ötletet.
A házimozis honlapom fő oldala már régóta receiverrel indít, és onnét az 5let.
Egyébként ez egy Yamaha RXV-1500-as receiver, de mivel te már régebbi motoros vagy a fórumon, igazán szívesen lecserélem az enyémet, hogy ne legyen zavaró. Csak egy szavadba kerül.
1ébként én is meglepődtem, mikor a tiédet megláttam. De ha jól láttam az nem Yamaha.
Szóval cseréljem?
Sound: Yamaha RX-V1500 A/V Receiver, B&W 603 S2 Front Speakers, B&W CC6 S2 Center Speaker, 3 x B&W DS6 Sorround Back Speakers, Yamaha YST-SW800 Subwoofer Vision: Pioneer DV-696AV-K Universal DVD Player, Panasonic DVD-A360 DVD Player, Philips DVP720SA Universal DVD Player, Panasonic NV-HD680 Video Recorder, Philips 36PW9308 36" Pixel Plus 16:9 CRT Television, InFocus ScreenPlay 5700 16:9 DLP Projector, Beamax R-black 10228 manual screen Stands: Unique MDF, white and varnished stand Others: See on my web page
Hűha!
Egy idő után elöregszik az ékszíjként használt gumi ezekben a készülékekben is. Cserélni kell őket (akár házilag is megoldható...).
Aham...
Köszi a tippeket,
akkor megyek és szét is szedem, ha lesz időm.
Projektor: Sony VPL -VW100 Előfok: Emotiva UMC-1 Végfok:Rotel RMB-1095 DVD : Sherwood V-768 DVD 2 : Sony DVP-S700 CD: Marantz CD-73 Medialejátszó:Dune HD Base 3.0 Front: Proson Stadium 10 Center/Rear:Proson Stadium 8 Subwoofer:Velodyne SPL 1200 Ultra Videó: Thomson VTH6400 E Kábelek: VanDen Hul C5 The Bay Interconnect, SAL OFC rézkábel, Klotz Interconnect, ProWire komponens Vinyl Player: C.E.C. DB - 6000 + HAMA PA 505 phono előerősítő + Van Den Hul The First interconnect
elöször meglepödtem, hogy mit írtam és mikor, de aztán látom, hogy nem én voltam, csak az avatar hasonló.......
(nem örülök neki.)
Az másik széria... De kicserélhetn titán színűre.
- GTomi
- V.I.P.

Hu˝ha!
Egy ido˝ után elöregszik az ékszíjként használt gumi ezekben a készülékekben is. Cserélni kell o˝ket (akár házilag is megoldható...).
(nem örülök neki.)