Annak érdekében, hogy fenntartsuk ezt a szigetet, szükségünk van bevételre. Te is támogathatsz minket, ha azt szeretnéd, hogy sokáig és stabilan tudjunk működni. Amennyiben élsz ezzel a lehetőséggel, azt mi megköszönjük!
Filmajánlók,sorozatok,vélemények,csevegő...
- Vukkeinstein
- V.I.P.

- Értékelés: 677
Havas Jon visszatért.
Első útja ugyan nem deresbe vezetett,viszont már fekete gúnya nélkül látható
A mostanában megjelent sok szutyok mellett,nekem ez végignézős/emésztető volt.
Egy próbát megér.
Nálam 10/hétfejű sárkány
Roger Waters The Wall
Rajongóknak: Kötelező
Érdeklődőknek: Erősen ajánlott
Maximalistáknak: DTS HD MA
Fantasztikus színpadi előadás és technika, nagyszerű koncert, kiegészítve főhősünk életének néhány pillanatával. 10/9 nekem, mert a műfajt nem kedvelem annyira.
http://www.imdb.com/title/tt3970482/
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Befolyásolás:
Biztosan nem emléxel nár arra a beszélgetésünkre amikor be voltál parázva, hogyan mond el Tonynak, hogy a nemrégen tőle vásárolt BW dobozaidat el akarod adni. Mondtam neked, hogy miért paráznál? A tied azt csinálsz vele amit csak akarsz ...
Az AVFórumon azt az időszakot is láttam (szerintem nem csak én), hogy melyik időszakban váltál le a Tonyka tápzsinórjáról. Nyilván ekkor egy másikra csatlakoztál át, de ez most nem számít.
Érdekes látni, hogy a jellemrajzokból mindenki magára ismer.
Aztán itt van az általam is nagyra tartott és tisztelt Fapaci. A korábbi kommentjeiből én úgy vettem le, hogy józan gondolkodású és ő is kívülről nézi a "gumiszobát"! Csakhát, ha vannak akik a sárkánytól rettegnek ő meglátja a lehetőséget és sárkányfüvet árul (korábban én is vettem tőle pár sárkányelleni szert) ...
Szerintem ostobább az aki nem képes kigyógyulni egy szenvedélybetegségből ...
Te nem kigyógyultál, hanem most lettél csak igazán beteg...
Aurender - Cary Audio - Nuforce - Marten Design
Olyan mint régen a "nyerőgépezés" Csak nehéz beismerni a szenvedélybetegséget.
egyetértek. szerintem aki soha sehol nem tud megállni, az már kóros.
hogy on topic legyek:
megnéztem az amerikai ultrát (magyar címén beszervezve). igazából én voltam a hülye, nem is értem mit vártam tőle. olyan mint egy bourne rejtély koppintás zs kategóriás megvalósítással. történet gagyi, színészek ultra gagyi, pont mint a film címe. 10/4.
az uncle embereit is megnéztem. elvárások és mindenféle előismeret nélkül. kellemes szórakoztató film, néhol orbitális túlzásokkal. 10-ből 6-7 körül adnék rá.
- -KP-
- V.I.P.

- Értékelés: 1723
Olyan mint régen a "nyerőgépezés" Csak nehéz beismerni a szenvedélybetegséget.
egyetértek. szerintem aki soha sehol nem tud megállni, az már kóros.
hogy on topic legyek:
megnéztem az amerikai ultrát (magyar címén beszervezve). igazából én voltam a hülye, nem is értem mit vártam tőle. olyan mint egy bourne rejtély koppintás zs kategóriás megvalósítással. történet gagyi, színészek ultra gagyi, pont mint a film címe. 10/4.
az uncle embereit is megnéztem. elvárások és mindenféle előismeret nélkül. kellemes szórakoztató film, néhol orbitális túlzásokkal. 10-ből 6-7 körül adnék rá.
Azt hittem ez egy film ajánló topik
De ha már én is meg lettem szólítva :
Én vagyok a legnagyobb hülye, hogy elcipelem a cseppet sem kicsi Reveljeim Érdre és Tonyhoz is (többször is), mert ezzel másra erőltetem az akaratomat, holott csak segíteni szerettem volna.
Pedig milyen jól tetted, hogy odavitted .....-
Vállasz máshova is - vicc volt....-
"Az igazi barát szemből támad."
Nem kellenek ide filmek,így is lehet szórakozni,kérlek folytassátok!
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11370
- Kapcsolat:
Aztán itt van az általam is nagyra tartott és tisztelt Fapaci. A korábbi kommentjeiből én úgy vettem le, hogy józan gondolkodású és ő is kívülről nézi a "gumiszobát"! Csakhát, ha vannak akik a sárkánytól rettegnek ő meglátja a lehetőséget és sárkányfüvet árul (korábban én is vettem tőle pár sárkányelleni szert) ...
Úgy tűnik, túl alacsony dózist alkalmaztunk esetedben, mert saját démont neveltél fel.
Befolyásolás:
Biztosan nem emléxel nár arra a beszélgetésünkre amikor be voltál parázva, hogyan mond el Tonynak, hogy a nemrégen tőle vásárolt BW dobozaidat el akarod adni. Mondtam neked, hogy miért paráznál? A tied azt csinálsz vele amit csak akarsz ...
Az AVFórumon azt az időszakot is láttam (szerintem nem csak én), hogy melyik időszakban váltál le a Tonyka tápzsinórjáról. Nyilván ekkor egy másikra csatlakoztál át, de ez most nem számít.
te beteg vagy ember, a bowerseknél meg miért is paráztam volna? Miért is kéne nekem félni ... hűha ,eltűntél kb 1 évre ,de úgy látszik nem hatott a kezelés sztem. vissza kéne menni pár évre még
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
Én vagyok a legnagyobb hülye, hogy elcipelem a cseppet sem kicsi Reveljeim Érdre és Tonyhoz is (többször is), mert ezzel másra erőltetem az akaratomat, holott csak segíteni szerettem volna.
és nálad is csak olyan eszközök vannak mint a szomszédba mi? a reveleken kívül semmi sem azonos de még ez enyémekkel sem.. de csak azért is majmoljuk Tony-t és csak akkor veszünk meg valami ha ő azt mondja! sőt mi vesszük meg neki is amije van csak,hogy neki örömet okozzunk!
proj:Epson EH-LS12000B,proc/amp:Lexicon MC10/JBl Synthesis SDA-7200, hangfalak:Revel Concerta F12,M12,Performa C52,Canton Incelling 885,sub:REL HT/1508 predator,player:Zidoo UHD3000, kábelek: HiDiamond D2 rca,D3 sub,AQ Carbon 4K+HDR,P568-15M-FBR,Wireworld Solstice,Aq X2,FP.Luxor
"csevegő"
Legyen film ajánló is:
Apu vagy anyu, Dope, Kétéjszakás kaland ...
Vicces vagy Laci es ez tok jo!
Befolyásolás:
Fish!
Mi mind őrültek vagyunk és ha nem vetted volna észre, ez itt egy gumiszoba. Ő pedig kintről figyel minket egy monitoron, és időnként beleszól a mikrofonba, hogy "hülyéééék.. hülyéééék". Na most akkor neki nem egy másik gumiszobában lenne a helye??
A clarus él és élni is fog..
Laci te default ostoba vagy ,vagy csak tetteted?
Fish!
Mi mind őrültek vagyunk és ha nem vetted volna észre, ez itt egy gumiszoba. Ő pedig kintről figyel minket egy monitoron, és időnként beleszól a mikrofonba, hogy "hülyéééék.. hülyéééék". Na most akkor neki nem egy másik gumiszobában lenne a helye??
A clarus él és élni is fog..
- Luxor Audio
- Otthon vagyok

- Értékelés: 11370
- Kapcsolat:
Nemrégen próbáltam lebeszélni valakit a kóros(napi 2 doboz) mennyiségű dohányzásról...
Úgy tűnik, viszonylag nehezen viseled el, ha valaki más, mint jelenlegi önmagad.
A fórumon "súlyos" személyiség vagy (nem a tömegedre értettem)! A fórumon simán látható, hogy kikre vagy erős befolyásal.
Laci te default ostoba vagy ,vagy csak tetteted? de most komolyan, kit befolyásol ő? engem? rám célzol? teljesen külön utakon járunk ,soha egyetlen egyszer sem vettem olyasmit amit ő mondott és én sem beszéltem rá soha semmire.. körülötte még ott van Atti is akinek előbb volt revel-je még nálam is és nekem is előbb volt mint Tony nak, tehát akkor miért is hallgatunk mi ő rá.. kb. 1 éve volt utoljára nálam és én is nála .. szinte semmim sincs ami neki is, más a vetitő, az elektronika, a hozzáállás,még sokszor abban sem értünk egyet ,hogy mi szól jól ő szerinte vagy én szerintem,2 különböző ember vagyunk .. értem én ,hogy savanyú a szőlő ,de nagyon nem hiányzik a pár havonta ide irkált szurkálásaid.. az hogy az onkyo-s uralom lecsengett ,meg a clarus hatalom is elhalt attól még nem kéne ilyen megfáradt és mindent tudó öregembernek lenned, de ha még is, engem kérlek hagy ki gyerekes dolgaidból.. köszi előre is!
A mai napom szarul indult, megláttam első ősz mellkasszőröm.
Ezek után a többség megnézi a sajátját.
- Red75
- V.I.P.

- Értékelés: 839
Most van, de inspirációm nincs már.
Nagyjából egyetértek az elméleteddel, tudod.
Hogy te, vagy én nem fejlesztünk, mert valahogy nem érezzük szükségét az egy dolog. Attól még nem érdemes lesajnálni azokat akik másképp gondolják, hiszen az pedig az ő választásuk. Illetve én pl. napi szinten itt vagyok még és figyelemmel kisérem, hogy ki merre tart, hiszen érdekel a téma, mert mégiscsak ez a hobbim. Még akkor is, ha tudom, hogy nem fogok költeni rá mostanában. Ha bárki vásárol valami jót-szépet ugyanúgy kap egy "gratulát" tőlem, mint régebben. És tényleg szívből tudok örülni mások elégedettségének. Viszont vásárlásról lebeszélni, vagy éppen buzdítani nem szoktam senkit.
Mozi: Vászon 110", Proji: Optoma HD86, Lejátszó: Himedia Q10Pro, AVR: Anthem MRX-510, Swans D3.2, Sub: SVS PC-2000
Ez egy elég megosztó film. Nekem kifejezetten tetszett. A képi világa, díszletezése, hangulata a "Budapest hotel"-t idézte számomra. Egyszerű meseszerű történet, itt-ott apró humorral, stílusosan tálalva. Na jó, volt egy vagy két erőltetett giccs. Amolyan nagyfilmes jelenet akart lenni. De sikeresen kompenzálta, így elnézem neki.
Technikai oldaláról.. A DTS HD nagyon rendben volt. Szeretem mikor nem döntik rá az emberre a házat. Inkább finom részletes hangokkal tűzdelik tele a jeleneteket.
Liza, a rókatündér
Egyetértek.
Cutlerrel is egyetértek! Tonyka vákuumában nehéz gondolkodni és nem költekezni
Nem hinném, hogy egyetértünk. A mondanivalómat ugyanis szarkasztikusnak szántam, a te észrevételeidre reagálva. Érdekes, hogy pont te nem értelmezted ezt a helyén
Tényleg nagyszerűek az igazság látásaid. Bár érdekesnek hat olyan ember szájából aki olyan képet rakott magáról amiben éppen elért némi eredményt. Had kérdezzelek meg, mint az igazság bajnokát, hogyan, és miért érted el azt az eredményt. Legfőképp minek raktad közszemlére? Egészségről beszélsz másnak a dohányzás terén, kíváncsi lennék mennyire voltál naturál. Úgy csinálsz mintha ismernél, ajánlom beszélj a nejemmel, ő ismer 24-éve. A filmeket is azért veszem, a szerinted gyerekes figurákat is a fórum miatt nem, a vákuum szív mi? Pedig pont le.....ják itt, sőt a többség emiatt is hülyének néz, mégis költök rá szakadatlan. Nem ismersz te, azt meg pláne nem, h mit miért csinálok.
Bárcsak lett volna akkoriban pénzem cuccra ... Most van, de inspirációm nincs már.
A fórumon "súlyos" személyiség vagy (nem a tömegedre értettem)! A fórumon simán látható, hogy kikre vagy erős befolyásal. A minőség (vagy inkább a másság) hajszád láthatólag örökké tartani fog. Amin csodálkozom, hogyan vagy képes megőrizni a lendületedet ilyen műsoranyag felhozatal mellett? Emléxel amikor a mozi látogatáson voltunk? Az egyik teremben hárman a másikban ketten, de volt oyan terem ahol egyedül ücsörgött valaki. Igaz nem csúcs időben jártunk ott, de híven tükrözte a mai filmek értékét ... Na mindegy is. A lényeg a technikai minőségi ízléseddel nincs baj! Ha a technika nem vakít már el, lehet Te is másként látod majd ezt a hobbit(Nem a hobbitra gondolok mert az tartalmilag szar volt ...)!
Cutler!
Szarkazmusra, szarkazmussal ...
Egyetértek.
Cutlerrel is egyetértek! Tonyka vákuumában nehéz gondolkodni és nem költekezni!
Nemrégen próbáltam lebeszélni valakit a kóros(napi 2 doboz) mennyiségű dohányzásról, hogy nem jó az egészségre, ráadásul sokba is kerül. Hasonlóan védte a szenvedélyét mint pl. te is! A végén én éreztem magam kellemetlenül, hogy korlátozni próbáltam a személyi-szellemi szabadságában ...
Egyébként ezen a fórumon nem is nagy összegekről beszélünk egy-egy komponens cserénél ...
Tényleg nagyszerűek az igazság látásaid. Bár érdekesnek hat olyan ember szájából aki olyan képet rakott magáról amiben éppen elért némi eredményt. Had kérdezzelek meg, mint az igazság bajnokát, hogyan, és miért érted el azt az eredményt. Legfőképp minek raktad közszemlére? Egészségről beszélsz másnak a dohányzás terén, kíváncsi lennék mennyire voltál naturál. Úgy csinálsz mintha ismernél, ajánlom beszélj a nejemmel, ő ismer 24-éve. A filmeket is azért veszem, a szerinted gyerekes figurákat is a fórum miatt nem, a vákuum szív mi? Pedig pont le.....ják itt, sőt a többség emiatt is hülyének néz, mégis költök rá szakadatlan. Nem ismersz te, azt meg pláne nem, h mit miért csinálok.
Samsung 65NU7022,Epson TW9400,Focal Electra:1027Be,CC1008 Be,1008Be,Atmos:RevelW560,Oppo UDP205,Marantz AV8802A,Parasound:5125,5250,2x Velodyne SPL12000ultra,Kábelek:Nordost,Shiva, Magus,Blue Heaven,Dream Caster,Hi Diamond 2,LAPP ÖLFLEX,2x AQ Husky,Fapaci&Kontaset,Bydium TI-TAB119"5xMiniDSP
-
Vendég
Egyetértek.
Cutlerrel is egyetértek! Tonyka vákuumában nehéz gondolkodni és nem költekezni!
Nemrégen próbáltam lebeszélni valakit a kóros(napi 2 doboz) mennyiségű dohányzásról, hogy nem jó az egészségre, ráadásul sokba is kerül. Hasonlóan védte a szenvedélyét mint pl. te is! A végén én éreztem magam kellemetlenül, hogy korlátozni próbáltam a személyi-szellemi szabadságában ...
Egyébként ezen a fórumon nem is nagy összegekről beszélünk egy-egy komponens cserénél ...
Laci, az is borítékolható, hogy a mostani felállás sem lesz meg 1 évig. Olyan mint régen a "nyerőgépezés" Csak nehéz beismerni a szenvedélybetegséget.
Nem gondolom, h bárki is ez miatt lépkedne felfelé. Sokan itt öreg motorosok, jóval hamarabb kezdték mintsem, h fórum legyen. Jó pár rendszert, és talán az első projimat akkor cseréltem mikor azt sem tudtam létezik ilyen oldal. Még nagyon net sem, illetve otthon igen luxus volt. Emlékszem lejártam hetente 2-3 órára valami intrenet kuckóba. A cserélgetésben semmi szerepe a fórumnak nálam, beteg voltam már a VHS időkben is. Akkor amikor az első karácsonyi jutalmat erősítőre, meg két hangfalra költöttem, amit aztán hamar cseréltem. Ez a közösség azért jó, mert hasonló műszaki szív dobog mindenkibe. A család már rég unja a banánt, a nejemnek olyan egy láda csere, mintha azt mondanám veszek ma kenyeret a boltba. A környeztem nagy része azt sem tudja miről van szó, a másik fele bolondnak néz, egy kábel csere miatt. Itt érzi úgy az ember, h értik, ez az a közösség ahol beszélgethetünk, segíthetünk egymásnak. Természetesen mindenkinek jól esik ha bemutathatja műértő társaságnak az éppen aktuális lépcsőjét. Sztem ebben semmi kivetnivaló nincs. A festő is bemutatja a műveit, a horgász is lefotózza az óriás halat, h megmutassa mit ért el a kitartásával, és még sorolhatnám a példákat. Aki ebben problémát, kivetni valót lát, az igen sajnálatos arra az emberre nézve.
És azokban az időkben lényegesen nehezebb volt a döntés, hogy merre haladjon az ember! Az újságokon nehéz volt kiigazodni(reklám stb.) az üzletekben az eladó tudatlansága nehezítette a dolgot. Viszont a net előtti világnak:-) is volt előnye, rengeteget utaztam, hogy mindent meghallgassak ami anyagilag elérhető volt számomra...megint csak a régi szép idők:-)
De a fórum sokmindent leegyszerűsít és sok új információt kap az ember, amit ha jól használunk pénzt és időt spórolunk, több idő marad filmezésre:-)!
Vicces vagy Laci es ez tok jo!